Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım şu senin dr.un adını bi verir misin ben bi dr. değiştireyim artık zamanı sanırım

ya kızlar bi de bişey diyeyim mi ben de eczacının dediği gibi hatırlıyorum ilaçları bu dr. yine yanlış yapmış olmasın...ofofoof

ya canim bilmiyorum ama progestan sabah oglen aksam seklinde 100er mg aliyorum ben
sabah ve ogleni tablet aksamkini uyumadan once vajinal
coraspirini bilmiyorum bana kucuklugumde aspirin yasakti her ictigimde burnum kanardi, bir suru tahlil yapildi bir sorun cikmadi ama annem aspirin vermeyi birkmisti bana, o gun bugundur asla icmiyorum korkudan, neyseki doktorum da vermedi

funda hangi topikte acaba, mesaj atmaya çalıştım dolu diyor. benim bir dr.a daha gitmem lazım gerçekten, kızlar sağolun desteğinz için. Elim ayapım titriyor mahvolmuş haldeyim yine

bana verdiği 200 mg.

coraspın gunde 1 tane alınır bunu dr da eczacıda bılır bılmek zorunda
sana bunu kım yazmıs kım nasıl vermıs
ben pıhtılasma hastasıyken dr um gunde 100 mg dan fazla alma dıyor.
Ben durumu aspırıne baglamıyorum kesenle fln alakası yok bence.
Cunku bebegın buyuyup gelısecek. Bu degerınden bellı
sakın aklında bsy kalmasın. Ama bu aspırın konusunuda coz canım bıran once.
Daha dogrusu doktor konusunu. Bu dr la olmıcak boyle.

evet olmayacak bir daha yüzünü bile göremem o doktorun. Kesinlikle başkası lazım, fundaya ulaşmaya çalışıyorum ama mesajı dolu.

bana verdiği 200 mg.

canım o dozdan bsy olmaz
banada prof 100luk progestan vermstı ama dıger dr 200luk al demstı mesela
bı zararı olmaz.aksıne doz yuksek old ucın belkı daha temkınlı.
Hem oyle gece 2 tane alcan dıye bsyde yok.
O sana kalms gnde 3 tane amac bu. Sersemlık yapıyo dıye 2 gece alın dıyolar sadece.

evet olmayacak bir daha yüzünü bile göremem o doktorun. Kesinlikle başkası lazım, fundaya ulaşmaya çalışıyorum ama mesajı dolu.

çok panik olmuşsun keepcim sakin olurmusun bebişin için lütfen tamam gelicek funda ve görür yazdıklarını hadi sen bi sakin ol herkes değerinin çok güzel oldupunu söylğyo inşallah bebişte güzelce gelişecek sen dikka et kendine ama ilk olarak bu stresten uzaklaşmaya çalış

kızlar çok teşekkür ederim, inanın siz olmasın şimdiye çoktan kopmuştum dağılmıştım. iyi ki varsınız. Bilyorum sakin olmam lazım ama olamıyorum. Bi de arada öğrenci görüşmesi alıyorum bu halde bu kafada, kızcağızın birini haşlayıp gönderdim resmen. Kapımı kapatsam iyi olacak galiba. Allah'ım lütfen bu sefer ölmesin

selam kızlarr size bişey sormak istiyorum ben ovulasyon testi kullandım bu ay adetimin 11. günü başladım ve başladığım gün koyu çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik o günü sonrasında çizgiler silikleşmeye başladı benm c.ertesiden beri belim ağrıyo ara ara böle tuhaf bi sıkıntı basıyo yatasım geliyo hemen önceki gün ve bugünde vücudumun ısısı oldukça yüksek ben acaba yeni yumurtluyo olabilir miyim ? eğer öyleyse testler nasıl pozitif çıktı yada vücut ısım neden bu kadar yükselmiş olabilir sizce ? 5 gün sonra adet tarihim ama düzensizliğide sayarsak ayın 15 ile 20 arasında regl olmam lazım :26:

ya kızlar bi de bişey diyeyim mi ben de eczacının dediği gibi hatırlıyorum ilaçları bu dr. yine yanlış yapmış olmasın...ofofoof

canım doktorumun ası sait yücebilgin.. şimdi sen ararsan çok dolu diye ileriki bir tarihe verebilirler sen en iyisi beni ara bi konuşalım cebimi mesaj atıcam şimdi ...

sen hamilelik yaşadınmı daha önceden canım

yaşamadım canım

canım doktorumun ası sait yücebilgin.. şimdi sen ararsan çok dolu diye ileriki bir tarihe verebilirler sen en iyisi beni ara bi konuşalım cebimi mesaj atıcam şimdi ...

yaşamadım canım
çok sağol canım, Allah razı olsun ne diyeceğimi bliemedim çok teşekkür ederim

canımmmmmmm çok sevindimmmmm gebesinnnn maşallah bereket devam ediyorrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah allahım tamamına erdirsinnn.korkma değerin çok güzelll eğer sen bu testi adet 1 2 gün geçince yaptırsaydın 500lerde bi değer görecektin ve ozaman endişelenmeyecektinn
erken öğrendiğin için değerin böyle ama artarak devam edecek inşallahhhhhh

keep yavrum hayırdır ne olduu çok okuyamadım geçmişi sadece aralara gittiğimde rezenenin haberini gördümm
çok mutlu oldum seninde değerini gördüm çok güsel maşallahhh
neden endişelisin

deryoşummmm naberrrrrrrrrrrrrr

kızlar bu arada bende geçen gün doktora gittim baktı rahim temizlenmiş parça falan kalmamış hala çok hafif kanamam var.
bi kaç gün önce kasığım ağrıyordu doktora sordum baktı yumurtam çatlamış o ağrı yapıyormuş.rahmin kendini toparlıyor dedi.
bundan başka 2 ay daha dişini sıkacaksın sonra son gaz devam dedi.

rezenecim sanırım benim yaşadıklarımı yaşıyosun.. ben 37. günde gittim doktora merak etmedim yine adetim gecikti dedim düzensizlik hep vardı hayatımda ama son 3 4 ay glucaphone ile düzelmişti. tekrar gecikti diye düşünmüştüm ki 37. gün falandı heralde çok iyi hatırlamıyorum test yaptım silik çıktı sonra ertesi gün doktora gittim direk keseyi gördü ve dediği tek şey geç döllenme olmuş sende dedi. Yani olması gerekenden bebeğim 1 hafta daha küçüktü. daha yeni oluşmuştu. Ateş ölçme yöntemini kullandım bende 19. günde çatladığımı düşünürken 22. ya da 23. günde çatlamıştım. Tablo çok açık vermedi bunu. Ama hiç beklemiyodum o ay hamileliği 1 sene üstüne geç yumurtlama ile olduğunu anladık. Sen ümidini yitirme bence hamilesin :) Hayırlısı olsun inşallah moralini bozma. Bunu kafana takarsan hamilelik bu şekilde geçmez çünkü önünde çooook uzun bir zaman var her test aşamasında ya da ultrasonlarda korkarak yaklaşırsın.

güya yarın misafirim gelcek diye bugün evi temizlemeye evde kaldım üşengeçliğimden daha bi iğne oynatmadım neyse ben kalkıyom bakalım iş çokkkkk

canımm sende de bi sorun kalmadı bak çok şükürr inşallah sağlıklı bebeğin çok bekletmez seni hemencecik geliverir

teşekkür ederim fundammm inşallah bundan sonrası sorunsuz olur.
artık buralardayım inşallahhh topiğimiz çok bereketli şeytanın bacağını kırdık.bi kaç aya o liste hep gebelerle dolacak inşallahhh
sen ne durumdasın bebeğim.

bu arada rezene keep ve gvn hakkınızda hayırlısı olsun çok sevindim bebekleirnizi size bağışlasın Rabbim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…