canım şu senin dr.un adını bi verir misin ben bi dr. değiştireyim artık zamanı sanırımcanımmm tebrikleerrrneden telaşe yapıyorsun ki sen zaten geç yumurtladın ya inşallah Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik olacak sadece 2 gün sonra testi tekrarla bakalım ve dua et
canım banada doktorum günde 1 coraspin verdi.. sana 3 tane verilince bende şaşırmıştım hatta :44: ama senin durumundan dolayı öyle olduğunu sanmıştım.. burdaki doktorların yaptıklarını okuyunca benim doktorum iyiymiş meğersem.. tek sorunu var sormadan anlatmıyorama mesela bana daha hamile kalmadan coraspin başladı felan herşeyi düşünüyor adam demekki :26:
ya kızlar bi de bişey diyeyim mi ben de eczacının dediği gibi hatırlıyorum ilaçları bu dr. yine yanlış yapmış olmasın...ofofoof
bana verdiği 200 mg.ya canim bilmiyorum ama progestan sabah oglen aksam seklinde 100er mg aliyorum ben
sabah ve ogleni tablet aksamkini uyumadan once vajinal
coraspirini bilmiyorum bana kucuklugumde aspirin yasakti her ictigimde burnum kanardi, bir suru tahlil yapildi bir sorun cikmadi ama annem aspirin vermeyi birkmisti bana, o gun bugundur asla icmiyorum korkudan, neyseki doktorum da vermedi
evet olmayacak bir daha yüzünü bile göremem o doktorun. Kesinlikle başkası lazım, fundaya ulaşmaya çalışıyorum ama mesajı dolu.coraspın gunde 1 tane alınır bunu dr da eczacıda bılır bılmek zorunda
sana bunu kım yazmıs kım nasıl vermıs
ben pıhtılasma hastasıyken dr um gunde 100 mg dan fazla alma dıyor.
Ben durumu aspırıne baglamıyorum kesenle fln alakası yok bence.
Cunku bebegın buyuyup gelısecek. Bu degerınden bellı
sakın aklında bsy kalmasın. Ama bu aspırın konusunuda coz canım bıran once.
Daha dogrusu doktor konusunu. Bu dr la olmıcak boyle.
bana verdiği 200 mg.
evet olmayacak bir daha yüzünü bile göremem o doktorun. Kesinlikle başkası lazım, fundaya ulaşmaya çalışıyorum ama mesajı dolu.
ya kızlar bi de bişey diyeyim mi ben de eczacının dediği gibi hatırlıyorum ilaçları bu dr. yine yanlış yapmış olmasın...ofofoof
sen hamilelik yaşadınmı daha önceden canım
çok sağol canım, Allah razı olsun ne diyeceğimi bliemedim çok teşekkür ederimcanım doktorumun ası sait yücebilgin.. şimdi sen ararsan çok dolu diye ileriki bir tarihe verebilirler sen en iyisi beni ara bi konuşalım cebimi mesaj atıcam şimdi ...
yaşamadım canım
seviniyim mi üzülüyüm mü
dpo 13 de 66
doktorum değerime düşük dedi
1.sağlıksız bir gebelik olabilir dedi
2.geç döllenmiş olabilir dedi
3. dış gebelik olabilir dedi
2 gün sonra tekrar kan vereceğim en az %66 artması gerekir dedi.
aslında ben ona ateş ölçtüğümü ve 21. gün yumurtladığımı söylemedim utandığım için
Hayırlısı başka bişey diyemem
adet gecikmesini bekleseydim iyi olacaktı da dayanamadım
seviniyim mi üzülüyüm mü
dpo 13 de 66
doktorum değerime düşük dedi
1.sağlıksız bir gebelik olabilir dedi
2.geç döllenmiş olabilir dedi
3. dış gebelik olabilir dedi
2 gün sonra tekrar kan vereceğim en az %66 artması gerekir dedi.
aslında ben ona ateş ölçtüğümü ve 21. gün yumurtladığımı söylemedim utandığım için
Hayırlısı başka bişey diyemem
adet gecikmesini bekleseydim iyi olacaktı da dayanamadım
deryoşummmm naberrrrrrrrrrrrrr
kızlar bu arada bende geçen gün doktora gittim baktı rahim temizlenmiş parça falan kalmamış hala çok hafif kanamam var.
bi kaç gün önce kasığım ağrıyordu doktora sordum baktı yumurtam çatlamış o ağrı yapıyormuş.rahmin kendini toparlıyor dedi.
bundan başka 2 ay daha dişini sıkacaksın sonra son gaz devam dedi.
güya yarın misafirim gelcek diye bugün evi temizlemeye evde kaldım üşengeçliğimden daha bi iğne oynatmadımneyse ben kalkıyom bakalım iş çokkkkk
canımm sende de bi sorun kalmadı bak çok şükürrinşallah sağlıklı bebeğin çok bekletmez seni hemencecik geliverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?