Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum
ne yazabiliyorum bi yandan bişeyler yemeye çalışıyorum onu da yiyemiyorum

merhaba canim sen nasilsin
senin bebis nasil?
takvim yapmamissin goremedim haftaligini
benimke de buyuyor cok sukur
sendn sonra hamileler oldu baya

merhaba canim sen nasilsin
senin bebis nasil?
takvim yapmamissin goremedim haftaligini
benimke de buyuyor cok sukur
sendn sonra hamileler oldu baya

iyi vallahi büyüyo işte günden güne:) bu sefer doktora gittiğimde öne geldi doğumu biraz fazla büyüdü :)
şuan 11+ 0 dayız şuan.
takvim yapmayı bilmiyorumki nasıl yapılıyor?

benim değer de çıktı kızlar, iyi çok şükür (2106) bugün dr. beni araya sıkıştırabilirse yine keseyi görmeye gideceğim, olmadı yarın

benim değer de çıktı kızlar, iyi çok şükür (2106) bugün dr. beni araya sıkıştırabilirse yine keseyi görmeye gideceğim, olmadı yarın

Ohhh maşallaahhh subhanAllahh
Ne güzell haberleeerr bunllaarr
Bu pozitiff enerji bu ayıdaa hamişlerlee doldurur inşAllaahhh

Son düzenleme:
seviniyim mi üzülüyüm mü
dpo 13 de 66
doktorum değerime düşük dedi
1.sağlıksız bir gebelik olabilir dedi
2.geç döllenmiş olabilir dedi
3. dış gebelik olabilir dedi

2 gün sonra tekrar kan vereceğim en az %66 artması gerekir dedi.

aslında ben ona ateş ölçtüğümü ve 21. gün yumurtladığımı söylemedim utandığım için

Hayırlısı başka bişey diyemem
adet gecikmesini bekleseydim iyi olacaktı da dayanamadım

iyi vallahi büyüyo işte günden güne:) bu sefer doktora gittiğimde öne geldi doğumu biraz fazla büyüdü :)
şuan 11+ 0 dayız şuan.
masallah buyumus bebegin
profiline giri kontrol panelinden tahmini dogum gununu yaziyorsun gebelik takvimin otomatik cikiyor

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok sevindim canim
hayirli ugurlu olsun

seviniyim mi üzülüyüm mü
dpo 13 de 66
doktorum değerime düşük dedi
1.sağlıksız bir gebelik olabilir dedi
2.geç döllenmiş olabilir dedi
3. dış gebelik olabilir dedi

2 gün sonra tekrar kan vereceğim en az %66 artması gerekir dedi.

aslında ben ona ateş ölçtüğümü ve 21. gün yumurtladığımı söylemedim utandığım için

Hayırlısı başka bişey diyemem
adet gecikmesini bekleseydim iyi olacaktı da dayanamadım

adetlerin düzensiz miydi dedi ben de son aylarda düzensizdi dedim de neye göre düzensiz dedim ben
off kafam durdu konuşurken
diyemedim ben geç yumurtladım

Son düzenleme:
şuan 11+ 0 dayız şuan.
masallah buyumus bebegin
profiline giri kontrol panelinden tahmini dogum gununu yaziyorsun gebelik takvimin otomatik cikiyor

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok sevindim canim
hayirli ugurlu olsun

kızlar neredesiniz çok kötü hissediyorum
çok endişeliyim
sevinemiyorum şu hale bak ya biliyorum
bebeğim benimle ama doktorun dediklerine takıldım
gereksiz stres yaptıım
çok temkinli konuştu

sinir oldum doktoruna benim turkiyedeki doktorum gibi ayni
hatirlamak istemiyorum onun laflarini

ama soyle bir durum var hepberaberin de adet gunu 70lerdeyi deger hatirladigim kadariyla ve simdi oglusu kocaman bubulka diye biri vardi onun da deger 60ti adet gunu ama onun da hamileligi ilerledi
bu durumlarda psikoloji cok onemli canim sen kendine sakin ama sakin stres yapma gonulden inan olacak diye, bebeginin tutunma gunleri ve cok onemli gunler.
mumkun oldukca kafandan kotu seyleri at, 2 gun sonra da degerin 200e yaklasir insallah
ne olur iyi dusun rezenecim, sne gec yumurtladin nerdne bilecek doktor gec dollenmede gayet iyi deger degeri artanlar var elimizde ornek cok sakin uzme sadece huzurla bekle canim

doktorun garanticiymis tamam ama ben oyle direk konusulunca uzuluyorum
onun yerine iki gune bir bakalim degerin artisi onemli su an yeteri kadar yuksek degil dese yeterli

erken ogrenmenin bu sIkIntisi var haklisin ama ortada dollenmis bir yumurta var ve hamileligin basladi bunu dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…