Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
burada bana yardımcı olan herkese tşkrler hamileymişim ateşim hep yüksekti kaç gündür bgnde 37.3 ü gösteriyo darısı isteyen herkese
tebrıkler gvn ınsl..saglıcakla kucagına alırsın canımm darısıı basımızaa ayagını sur lutfennn

ben,lılyum,9ay,shany,rezene,bebegınolsun,efesude,karnafıl vee adını hatır edemedıgım tum kızlar ııcnn surrr ayaklarınııı ayakkabının altı ıncelene kadar ınsll saglıklı bır skeılde kucan-gına alırsın cnmm

canım hayırlısı olsun ınsll tedavın gusel gecer eısnın sonuclarıda temz cıkar ınslll kolay gelsınn ınslll

burada bana yardımcı olan herkese tşkrler hamileymişim ateşim hep yüksekti kaç gündür bgnde 37.3 ü gösteriyo darısı isteyen herkese
canım Allah kucağına almayı da nasip etsin, çok tebrik ederim

evet ama asil mevzu tatliyi birakmis olmam
benim en buyuk sorunum oydu
hamile olmadan once de tatlidan tiksinseydim ne iyi olurdu
cunku ben abur cuburdu hic degilim ama tatlisiz yasayamazdim simdi igrendigimden kilo almadim

ben de tiksineceğim sanırım

pervanecim every söylemiş zaten şu sıvı işini bi dr.a daha göstersen için rahat eder en azından. Sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim canım. İnşallah eşinin de temiz çıkar da en kısa zamanda gelir bebişiniz

kızlar ben yine kana gidiyorum, inşallah bir güzel yükselmiştir. Sabah çok ağrım vardı. Normalde ağrı yok diye telaşlanır insanlar, ben var diye telaşlanıyorum

ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım ateş yükselmiş bugün test yaptınmı hiç

günaydın kızlaarrrrr

canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.. eşine geldi sıra desene.. bizde sperm analizi için çarşambaya randevu aldık sonunda.. eşime dedim kaçtın kaçtın ama bi türlü kurtulamadın bu testten dimi valla öyle diyor.. ama artık alıştı bu konuya ben her fırsatta normal bişeymiş gibi anlattım durdum.. şu kızınki vermiş bu kızın kocası vermiş dedim hep.. yani bitek onun başına gelmiyor sonuçta.. nasıl olacak bakalım

canımmm inşallah Allahın izniyle herşey yolunda gidicek dualarımız hep seninle.. bende geçen gece eşime diyodum bu bebek gelsede bizi bi toparlasa diye bi akşam ikimizde koltuğun bi tarafına yatmış tv izliyorduk.. dedim şimdi bi bebek olsa biz ıhh yatardık böylee öyle kafamıza estiği saatte dışarı çıkalım yok sabah kahvaltısını yapmayalım geçiştirelim hepsi biteerr iyide olur valla gelsin artık bebişlerimiz

tebrikleerrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

günaydın canım eşinle küsüşmüşsünüz galiba :26:inşallah kısa sürede düzelirsiniz .. ne oldu bu ara herkese böyle yaa :44:

karabulutlar mı desem bilemedim ki umursamaz bi eşim ver canım ama bi problem oldu mu bıktırana kadar ilgi gösterir taktiği bu bende seviyorum ya dayanamıyorum zayıflığımı biliyo dün eve almıcam demiştim arabayı otoparka çekip arabada bekledi 2 saat arabada uyudu ben evde üşüdüm yine vicdanım el vermedi malesef çağırdım geldi altına yapacakmış neredeyse buz gb olmuş neyse tamamen düzelmese de yumuşadı diyebilirim bide herkes bu ayların önemini söyleyince çok inat yapmiim dedim ona da ders olsun bidaha aynı şeyleri tekrarlarsa ki yapmayacağını söyledi işin daha ciddi boyutlara geçeceğinin farkında çok şükür

ya canlar şimdi biz yumişe kadar arayı düzeltiriz diye düşünüyorum tabi öncelikle nasip kısmet Rabbim inşallah bu ay nasip eder hamileliği bu sırada kür değilde doğal şeyler neler yapabilirim takviye fikirlerinizi bekliyorum bugün keçiboynuzu pekmezi alvam PEKBİCİCİ tavsiye temişti kendisi yemiş her akşam bide soğuk duş malum bölgeye kahveyi içerse onu da yaparım fındık fıstık yediririm başka aklınızda olan duyduğunuz yöntemler varmı

Hııı afferimm çok uzatmayınn
Ama iyi de olmuş anlamıştır eşinn
Hem biraz uzaklıkk daha sıkı yapar sizlerii
Ozaman aşk bir daha alevlenir
Ve aşk doluu bebişlerr göbişlere konaarr
Aklına ne gelirse yaapp
Sadece bebeğinin olcağını, bu ay olacağını düşünerek yaapp
O bu desin diye beklemee
Salatalık bile yesenn bu bebeğim için, bebeğim olsun diye yararlı olarak bak
Yoksaa onu yiyeyimm amann bunuda yapayım derken
Çok kasarsın kendinii
Sen çatlamana bakmadan ilişki kurr gün aşırıı
Yataktan 5 dakika kalkma hemen
Sonraa Allahın izniylee
Misss kokuluu bebişinnn seninlee olacak
İnşallaaah canımm

keep
agrin olabilir cok normal
adet sancilariyla uyanabilirsin bile gece yarilari
7. haftaya kadar belki daha fazla da surebilir adet sancisi gibi agrilar cok normal
ben her gun oldum olucam diyordum ben de korkuyordum ama hep oyle oluyormus

çok haklısın canım ya dediğin gibi olmalı bencede ohh bi gelsin bebeğim kokusunu nasıl çekicem içime annesinin mis kokulu meleği çok özledim bebeğimi gelsin bu ay inşallah

slm kızlar.. uzun bir süredir yoktum unuttu bizleri sanmayın çok yoğunum ve akşamları girmiyorum yoruluyorum:) hepiniz aklımdasınız dualarım sizinle. ara ara gelip bakıyorum size uzaktan :)
every cim nasıl gidiyor hamilelik.. bebeğimiz nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…