- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
tebrıkler gvn ınsl..saglıcakla kucagına alırsın canımm darısıı basımızaa ayagını sur lutfennnburada bana yardımcı olan herkese tşkrler hamileymişim ateşim hep yüksekti kaç gündür bgnde 37.3 ü gösteriyo darısı isteyen herkese
canım hayırlısı olsun ınsll tedavın gusel gecer eısnın sonuclarıda temz cıkar ınslll kolay gelsınn ınslllcanlar 3 te sonuç almaya gittim doktor normal dedi ilişli sırasındaki ağrıyı soracaktım daha srmadan vajanl muayenede senin ağrın var dedi bende evet tam onu söyleyecektim deddim sıvo birikmiş dedi ne demek istediğini hiç anlamadımsonra belki yumurta çatlama sıvısıdır dedi önemli bi şey değil dedi ama benim aklıma kurt düştü şimdi ne demek sizce bu yaa duyan var mı ??
onun haricinde bi sıkıntı yok dedi eşinin test yaptırması lazım dedi
canım Allah kucağına almayı da nasip etsin, çok tebrik ederimburada bana yardımcı olan herkese tşkrler hamileymişim ateşim hep yüksekti kaç gündür bgnde 37.3 ü gösteriyo darısı isteyen herkese
ben de tiksineceğim sanırımevet ama asil mevzu tatliyi birakmis olmam
benim en buyuk sorunum oydu
hamile olmadan once de tatlidan tiksinseydim ne iyi olurdu
cunku ben abur cuburdu hic degilim ama tatlisiz yasayamazdim simdi igrendigimden kilo almadim
pervanecim every söylemiş zaten şu sıvı işini bi dr.a daha göstersen için rahat eder en azından. Sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim canım. İnşallah eşinin de temiz çıkar da en kısa zamanda gelir bebişinizcanlar 3 te sonuç almaya gittim doktor normal dedi ilişli sırasındaki ağrıyı soracaktım daha srmadan vajanl muayenede senin ağrın var dedi bende evet tam onu söyleyecektim deddim sıvo birikmiş dedi ne demek istediğini hiç anlamadımsonra belki yumurta çatlama sıvısıdır dedi önemli bi şey değil dedi ama benim aklıma kurt düştü şimdi ne demek sizce bu yaa duyan var mı ??
onun haricinde bi sıkıntı yok dedi eşinin test yaptırması lazım dedi
herkese çok tşk ederim :)
canımmsın teşekkür ederim ilgilendiğin için canım eğer ağrı devam ederse başka bi doktora daha gideyim hakkaten ....
eşimle şaklaşarak konuşuyoruz bu konuyu şimdilik bakalım onu kırmak en son isteyeceğim şey hele ki bu konu da çünkü görüyoruz bu sefer bebek olsa bile o zamana kadar biriktirdiklerini döküyor ortaya o da sorunlara yol açıyor
kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun mesajlarınızı okuyunca içim açıldı gerçekten
baya bi moral oldu bana ,inşAllah herşey tıkırında giderde gelir bebişim ,
eşime diyorum ki bizim bebiş gelsinde bizi bi adam etsin
biz onu değil o bizi büyütücek en başta bence
şaka bi yanada çocuk gelince sorumluluk vs. artacak ve artık bebk herşeyin, her kaprisin, her sıkıntının önüne geçecek inşAllah ,ben inanıyorum o bize herşeyi; huzuru,mutluluğu ,sağlığı bereketi getirecek evimzi biraz daha neşelendirecek inşAllah
dualarınzı benden eksik etmeyin ,hepinizi seviyorum dualarımız karşılığını bulur inşAllah ...
burada bana yardımcı olan herkese tşkrler hamileymişim ateşim hep yüksekti kaç gündür bgnde 37.3 ü gösteriyo darısı isteyen herkese
günaydın herkese bol bebişli hamişli bi ay olsun inşallah
günaydın canımeşinle küsüşmüşsünüz galiba :26:inşallah kısa sürede düzelirsiniz .. ne oldu bu ara herkese böyle yaa :44:
karabulutlar mı desem bilemedim ki umursamaz bi eşim ver canım ama bi problem oldu mu bıktırana kadar ilgi gösterir taktiği bu bende seviyorum ya dayanamıyorum zayıflığımı biliyo dün eve almıcam demiştim arabayı otoparka çekip arabada bekledi 2 saat arabada uyudu ben evde üşüdüm yine vicdanım el vermedi malesef çağırdım geldi altına yapacakmış neredeyse buz gb olmuş neyse tamamen düzelmese de yumuşadı diyebilirim bide herkes bu ayların önemini söyleyince çok inat yapmiim dedim ona da ders olsun bidaha aynı şeyleri tekrarlarsa ki yapmayacağını söyledi işin daha ciddi boyutlara geçeceğinin farkında çok şükür
ya canlar şimdi biz yumişe kadar arayı düzeltiriz diye düşünüyorum tabi öncelikle nasip kısmet Rabbim inşallah bu ay nasip eder hamileliği bu sırada kür değilde doğal şeyler neler yapabilirim takviye fikirlerinizi bekliyorum bugün keçiboynuzu pekmezi alvam PEKBİCİCİ tavsiye temişti kendisi yemiş her akşam bide soğuk duş malum bölgeye kahveyi içerse onu da yaparım fındık fıstık yediririm başka aklınızda olan duyduğunuz yöntemler varmı
Hııı afferimm çok uzatmayınn
Ama iyi de olmuş anlamıştır eşinn
Hem biraz uzaklıkk daha sıkı yapar sizlerii
Ozaman aşk bir daha alevlenir
Ve aşk doluu bebişlerr göbişlere konaarr
Aklına ne gelirse yaapp
Sadece bebeğinin olcağını, bu ay olacağını düşünerek yaapp
O bu desin diye beklemee
Salatalık bile yesenn bu bebeğim için, bebeğim olsun diye yararlı olarak bak
Yoksaa onu yiyeyimm amann bunuda yapayım derken
Çok kasarsın kendinii
Sen çatlamana bakmadan ilişki kurr gün aşırıı
Yataktan 5 dakika kalkma hemen
Sonraa Allahın izniylee
Misss kokuluu bebişinnn seninlee olacak
İnşallaaah canımm
saat 12 :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
evet 12 yi bekliyorum
evet 12 yi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?