Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben iyiyim canim
esimden haber bekliyordum isi bitmis
disari yemege cikicaz bugun
evde birsey yapasim gelmedi ac ac duruyorum disarida yemege calisayim bari

sen nasilsin
senin oglusun adi ne olacak aklima takildi ya
gecen yazdin anlamadim
ohh afiyet olsun canım
canım oğlumun adı Mehmet Tuna olacak Allah izin verirse

ohh afiyet olsun canım
canım oğlumun adı Mehmet Tuna olacak Allah izin verirse

aaa simdi anladim Metu yazinca aklim kristi masallah oglusuna deryacim

ben de dun lista olusturmaya basladim erkek kiz diye ayirdim
duydugum guzl degisik isimleri istediklerimi icime doganlari falan yaziyorum liste liste
oyle uzayacak bu liste
sonra esimle basbasa verip karar vericez isme doguma yakin

Son düzenleme:
sevın melısın cnmm ahh keske bende bır o degerı gorebılsemmm sadece grsem yeterr endıse fılann olmazz heraldee ınsl..cnm dua ett ınsl rabbım mucıze sını sana bagoıslayacaktr..

ınsl...lılyumcum esınle aranızın ıyı olmasına sevındım hersey gonlunce hayırlısyla olsun ısnll
degerıne maasallah cnmm lutfen morlanı bozma pozıtıf oll lutfenn kı bebegın sennle cokk sukur

every.nbr

every nbr cnm nasılsınn ıyı bulantıların azalmıss haydı bakalım esınle afıyetlı bır yemek yee ınsl sıfa olsun mıss gıbı koksunn da..:)

ff 3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablomu kagıda cızdım yarın yozgat a gıdıyoruzz orda ızaretlıycem ınsll
ve bu gece esımın banyo yasagı kalkkıyor bendenımde atesım yukselmeye basladı bakalım hayırlıı kagıda hergun ısaretlıycem ınsl...musaıt oldukca soguk banyo turk kahvesı vee taze kabak cekırdegı yedırcemm kaynımın ark.tazecık satıryrmus cekırdekdenn bugun getırecek esımın cebınden eksık etmıycemm ıyı mıı ve her sabah ıkımızde corek otu bal yıyoruzz nasıl sencee canım kısmet bundan sonrasııı ınslll lıstedekı hamıs lık bekleyenelerın sayısı azalıyor ıt gıdee ben gelmeye ınsll dıger kıslarında gusel haerlerı gelırr gırebılırsem telden gırerım ınsllll cok opuyoırmm sımdık ıkındı namaını kılıp ark..bebegıne hedıye goturmeye gıdecegım memelekete gıdıncee aramız uzar cunkumm aksama gorusuruz ınslll

sağol canım
Metu diyoruz biz oğluma
Allahım kucağımız aladığımız günleri de göstersin inşallah

hepberaber selam nasılsın canım maşallah oğlunu büyütüyosun topiğin bütün bebeklerinin abisi olacak kereta :)

every ohh tadını çıkar bugünlerin canım eşinle bolca vakit geçir sonra bi ara ayrı kalacaksınız ama sende bebişi büyütmüş olacaksın afiyet şifa olsun şimdiden yemeğiniz

suzi hayırlı yolculuklar inşallah güzel haberlerini alırız geldiğinde güzel güzel çatlamış ve yumişin döllenmiş olur döndüğünde

geridönüşüm sen nasılsın canım sen keseyi görmüşmüydün hatırlayamdım da

keep sakin olmaya karar vermene sevindim şimdi güzelce uygula inşallah bebiş seninle onu da strese sokma o daha minnacık annesi kocaman olcak sonra

fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız valla hamile kalmamız gerek artık umutluyum bu ay inşallah olacak olmazsa büyük yıkım olur ama o ihtimali düşünmüyorum bile şimdi herkesin dediğine göre verimli aylardaymışım bebeğim inşallah bekletmicek gelecek Allahın izniyle

bahar çok sevindim herşey normale döndü en fazla 2 ay sonra inş senin tekrardan halayını çekeceğiz

unuttuğum kimse varmı bilmiyorum ama bütün kızlar cümle topic hadi dua zamanı hep birlikte birbirimize dua edicez umut aşılıcaz bu ay boş durmak yok anlaşıldı mı canım arkadaşlarım. . . . .

evet liliumcum şaka maka yarı yolu geçtik
abimiz bekliyor kardeşlerini

kızlarrrrrrr
ben dra gıttım bgn yedek olan vardıya ona randevum gndu seytan durttu gıttım.
dr dan geldım mercımegımın kalbı nasıl cırpınıyordu bılemezsınız
ınanamadım fasulye gıbı boyle mınıcık
dr cok guzel dedıııı massallah kuzuma
cok duygulandım bu zor gunlerde onu gormek bana ıyı gelsede

canım maşalah bebeğimizee
nasılsın daha iyi misin?

canım maşalah bebeğimizee
nasılsın daha iyi misin?

eh ıste cnm ıyı olmaya calısıyorum.
Ama koyuyo tabı doktora babasıyla degılde arkadasımla gıtms olmak
bu anları tek basına yasamak. Rabbım hıdayet versın..

eh ıste cnm ıyı olmaya calısıyorum.
Ama koyuyo tabı doktora babasıyla degılde arkadasımla gıtms olmak
bu anları tek basına yasamak. Rabbım hıdayet versın..

canımmmmmmmm nasılsınnnnnnnnn ayyy çoookkk sevindimmmm hamilesinnn!!!! Allahım kucağınada hayırla saglıkla almayı nasip etsinnnnnn

eşini de kafana takma düzelir inşAllahhhh moralini yuksek tut tamam mı fıstgıgımmmmmmmm

REZENE

Canım çok sevindim hayırlı olsun
Rabbim inşallah bizede gösterir bugünleri hayırlısıyla
Allah kıcağına almayıda nasip etsin inşallah
Sen ne kadardır istiyodum canım merak ettim

Son düzenleme:
suzancım keepcim ve fundacım teşekkürler iyi dilekleriniz için evet fundam ya eşimi bende ikna edebilirsem bu ayla beraber 2 ay daha şansımız var olur da inş. gerek kalmaz olmazsa mecbur gidecek artık

canım benııııımmm sagolasın allah razı olsun
amın ıns rabbım kucagımzda gormeyu nasıp etsn hepımıze
sızde ne kadar buyumussunuz massallah yaaaa
rabbım bı avazda kurtarsın ıns bısey kalmamıs canım

bende bısey takmıyorum artk kafaya dedıgın gıbı
en onemlı seyım bebegım ıyı ya gerısı fasa fısooo

az kaldı teyzesii bizler kolayca doguralımmm zaaman geçsin hayırlısıylaa sizede sıra gelsinnn

aminnnn inşşAllahhhhhh

takma canımmm onlar herşeyi hissediyorlarrr hiç birşey bebeğinden önemli değil kolay olmuyor bebek Allah buyukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…