ben sinir oldum kizlar ya
yemege gittik esimle biraz muhabbet ettik
bugun bir arkadasa veda yaptilar is yerinde adam tatile gidecekmis uzun zamnligina
ben de sordum nereye gidecek diye ispanyaya tatile gidiyormus, ne guzel dedim sevindim onun adina, esim karisi ve cocuguyla dedi
ay ne guzel turkiyeden esini de alip tatile mi gidiyor yani diye mutlu oldum onlarin adina, meger rusyadaki 'karisi' ve 'cocugu' ile birlikteymis.
nasil sinir oldum gozlerim doldu
boyle birseyden haberim yoktu esim de sir gibi saklamis, erkekler birbirlerinin aciklarini kapamayi severler zaten,agzindan kacirdi
pislik adam kendi esine bir gram ilgi gostermez elin o.sunu aliyor tatile goturuyor, ordan da hicbir sye olmamis gibi turkiyeye gececek ve kendi karisinin yanina
karisinin da bundan haberi yok
ne aci durum
cidden sinirim bozuldu
merhaba cnm ay cok sınır bozucu durum okuyunca bıle sınır oldum ay karısının hıcbışeyden haberı yok
ay benım eşimindearkadaşlarında bazen şahıt oluyorum o benle paylaşıyo çok kızgın olarak
ay bende bazeb duşunuyoru o kadının haberı yoksa bızım eşlerımız yapsa bızde anlamayız ay rabbım vermesın cok kötudur ya dayanamam sankı
sinir oldum doktoruna benim turkiyedeki doktorum gibi ayni
hatirlamak istemiyorum onun laflarini
ama soyle bir durum var hepberaberin de adet gunu 70lerdeyi deger hatirladigim kadariyla ve simdi oglusu kocamanbubulka diye biri vardi onun da deger 60ti adet gunu ama onun da hamileligi ilerledi
bu durumlarda psikoloji cok onemli canim sen kendine sakin ama sakin stres yapma gonulden inan olacak diye, bebeginin tutunma gunleri ve cok onemli gunler.
mumkun oldukca kafandan kotu seyleri at, 2 gun sonra da degerin 200e yaklasir insallah
ne olur iyi dusun rezenecim, sne gec yumurtladin nerdne bilecek doktor gec dollenmede gayet iyi degerdegeri artanlar var elimizde ornek cok sakin uzme sadece huzurla bekle canim
doktorun garanticiymis tamam ama ben oyle direk konusulunca uzuluyorum
onun yerine iki gune bir bakalim degerin artisi onemli su an yeteri kadar yuksek degil dese yeterli
erken ogrenmenin bu sIkIntisi var haklisin ama ortada dollenmis bir yumurta var ve hamileligin basladi bunu dusun
rezenecimm canım benim sakin ol sakin herşey Allahtandır tekrarlarsın kan testini bu arada çok dikkat et kendine şuan için hamilesin bunu düşün bebeğin şuanda seninle bak göbişte olumsuzluklar yok tamam mı
Canımm tebriiikk ederriiimmm
Maşallaaahhh değerineekii regliden önce böyle bir değerr
Benimm 33 çıkmıştı kimse böyle bir şey demedii
Sadece 2 gün sonra tekrarla bakalım artıyor mu dedii
Bu doktorlar bazenn çok odun oluyorlar yaa
Bu değere göre nasıl bu kadar hikaye yazdıı
Dur panik yapma hemende olumsuz olmaa
Bence değer iyii, 2 gün sonra tekrarladığında da artacak inşAllahh
Rabbim ikinizide korusun
stres yapmıyoruz tatlım hadi bakalım gel tut parmağımdan halayını çekelim şimdi inşallah katlanarak artcak değerin tamam mı bak o doktorlara güven olmuyor keepin yumurtası yoktu hatta folikülde bile yoktu ama maşallah hamiş bebeişin seninle tatlım rezene hamileeeeeeeeeeeeeee
rezeneciğim tebrik ederiminşalah değerin yükselir böyle kaygıyla öğrendiğin için çok üzgünüm canım benim, yükselir değerin merak etme
rezene canım cok ama cok sevındım
tebrık ederım rabbım ıns kucagına almayı nasıp etsın
doktoruna gelınce ona dıcek soz yok sakın takılma bu laflara sacmalamıs resmen.
canımmm tebrikleerrrneden telaşe yapıyorsun ki sen zaten geç yumurtladın ya inşallah Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik olacak sadece 2 gün sonra testi tekrarla bakalım ve dua et
canımmmmmmm çok sevindimmmmm gebesinnnn maşallah bereket devam ediyorrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah allahım tamamına erdirsinnn.korkma değerin çok güzelll eğer sen bu testi adet 1 2 gün geçince yaptırsaydın 500lerde bi değer görecektin ve ozaman endişelenmeyecektinn
erken öğrendiğin için değerin böyle ama artarak devam edecek inşallahhhhhh
teşekkür ederim güzel dileklerin ve duaların içinbu arada rezene keep ve gvn hakkınızda hayırlısı olsun çok sevindim bebekleirnizi size bağışlasın Rabbim ..
REZENE
Canım çok sevindim hayırlı olsun
Rabbim inşallah bizede gösterir bugünleri hayırlısıyla
Allah kıcağına almayıda nasip etsin inşallah
Sen ne kadardır istiyodum canım merak ettim
eh ıste cnm ıyı olmaya calısıyorum.
Ama koyuyo tabı doktora babasıyla degılde arkadasımla gıtms olmak
bu anları tek basına yasamak. Rabbım hıdayet versın..
REZENE
REZENE
evlerden uzak
insanin ruhu duymaz canim ya
erkekler erkeklerin acigini kapamada ustalar
benim esim hic de kizgin olarak degil boyle son derece normalmis gibi anlatinca ben iyice sinir oldum
ama o kadar aliskinlar ki bu duruma cunku dunya kadar var burda
gel gor ki simdi esime sonsuz guvensem de nasil icim rahat birakicam onu burda
artilr eksiler yapiyorum su an
ve vazgecmem burda kalmaya karar vermem an meselesi de
karisik duygular icindeyim simdi
rezenecim sanırım benim yaşadıklarımı yaşıyosun.. ben 37. günde gittim doktora merak etmedim yine adetim gecikti dedim düzensizlik hep vardı hayatımda ama son 3 4 ay glucaphone ile düzelmişti. tekrar gecikti diye düşünmüştüm ki 37. gün falandı heralde çok iyi hatırlamıyorum test yaptım silik çıktı sonra ertesi gün doktora gittim direk keseyi gördü ve dediği tek şey geç döllenme olmuş sende dedi. Yani olması gerekenden bebeğim 1 hafta daha küçüktü. daha yeni oluşmuştu. Ateş ölçme yöntemini kullandım bende 19. günde çatladığımı düşünürken 22. ya da 23. günde çatlamıştım. Tablo çok açık vermedi bunu. Ama hiç beklemiyodum o ay hamileliği 1 sene üstüne geç yumurtlama ile olduğunu anladık. Sen ümidini yitirme bence hamilesin :) Hayırlısı olsun inşallah moralini bozma. Bunu kafana takarsan hamilelik bu şekilde geçmez çünkü önünde çooook uzun bir zaman var her test aşamasında ya da ultrasonlarda korkarak yaklaşırsın.
valla topik bukadar coşmuş ve bereketliyken piyangonun banada vurması için dua ediyorumve tüm hamişlerdende bizler için dua bekliyorum onun dışında bu ay yine yumoş yok.. rahim filmi temiz çıktı yollar açık 3 kat artar şans dedik ama yumoş yok iyimi bide geçen gün falımda küçük bi bebek kollarını beline koymuş kızgın kızgın bakıyordu.. ulen senmi bana kızıyon benmi sana acaba dedim içimden işte bendekilerde bunlar bakalım hayırlısı hakkımızda defnem yakında gelicek ama buna tüm kalbimle inanıyorum sadece yaramaz benim kızım napayım
anım hamilesin yaşasın
benım dpo 15te 80 di
o doktoru getir de bana döveyimm
ALLAH IMM su ezan vaktı ne gsel bır haber bu ya rabbıı!!!!!!!! hergun yenı bır hamıs haberı ınsllldarısı tumm bekleyenleree
rezenecımm !!!!!!!!!!!!!!
tebrıkler rabbım hayırlısından saglıklısından versın ınslll muckkkkkkkkkkkkkkkkk
sevın melısın cnmm ahh keske bende bır o degerı gorebılsemmm sadece grsem yeterr endıse fılann olmazz heraldee ınsl..cnm dua ett ınsl rabbım mucıze sını sana bagoıslayacaktr..
kızlarrrrrrr
ben dra gıttım bgn yedek olan vardıya ona randevum gndu seytan durttu gıttım.
dr dan geldım mercımegımın kalbı nasıl cırpınıyordu bılemezsınız
ınanamadım fasulye gıbı boyle mınıcık
dr cok guzel dedıııı massallah kuzuma
cok duygulandım bu zor gunlerde onu gormek bana ıyı gelsede
rezene
nasilsin
nasil hissediyorsun
evetrezene hamile mi
rezenecim hep diyorum 6. ay 7. ay coook onemlive senden umitliydim mesajini gorunce hemen anladim zaten ben simdi sen hep iyi dusun degerin guzelce artar insallah canim
ayy ben sayfaları hep okuyorum rezene ne zaman hamileliğini duyurdu :)
anlamadım tam ama hamile galiba :) çokkk sevindim rezene.. çok tebrikler.
siz olsaydiniz ne yapardiniz?
simdi ben durumu yazayim, biz esimle 3 seneden fazladir evliyiz ve oncesi de cok uzun. ayri kalmadik en fazla 3 hafta, yoksa tatile birlikte gider birlikte doneriz. simdi hamileyim ve dusunuyorum size soyliyim,
turkiyede olursam:
*bebegim saglikli beslenecek, ne istersem yiyecegim, hersey elimin altinda olacak
*kendi dilimi konusan bir doktorum olacak, iletisimde sorun olmayacak, herseyi kolayca anlaticam, sorucam, acil durumlarda hemen ne yapabilecegimi bilicem, sistemde farklilik olmayacak
*ev isi, yemek dertleri olmayacak, annem herseyimi halledecek
*istedigimde disari cikip temiz hava alip, guzel yuruyusler yapabilicem, usutucem mi aman buz gibi hava derdim olmayacak, gunesime de doyucam mart, nisan, mayis aylarinda da olsa
*daha guvende hissedicem kendimi, sonucta bir sIkInti olsa biz burda yabanciyiz hemen ulasamayabiliriz birilerine ama tr de hersey daha kolay
bunlar aklima geldi
simdi olumsuz yonlerini soyleyeyim:
*hayatimizin en guzel anlarinda, esimle maksimum 2 kere gorusebiliriz ve o bu anlari benimle yasayamiycak
*kafayi yiyip ozledigim anlarda psikolojim altust olacak
*aklim surekli bu topraklarda olacak,
*kocam ne yapiyor neyle ugrasiyor nasil yasiyor habersiz surekli gergin olucam
oyle isteee
canim bugun cok sIkkIn ama cok sukur ki bebegim benimle
:44: hakliisn o dediklerinde cok isterim ben de esimle yasamaktatlım acık konuşmmaı ıstersen ben oradakı kadsınlar hamılelıklerını nasıl gecırıyo dıye duşunup asla eşimim bırakmazdım
gebelıkte herşeyden önce psıkolojının ıyı olması daha önemlı bence yuvanı eşını bırakıp gıtme derım ben sahsen bırakmama cok özlerım
bak hayatta kac kerre yaşanıyo gebelık eşinin onu n hareketlerını hıssetmesı sırttan babaya atılan tekmeler annenın azcıkta olsa babaya yaptıgı cılveler ınana herşeyın ötesınde ve babayınında onu hıssederek yaşaması cok önemlı derım
every ben olsam türkiye yi tercih ederdim. ama ben ayrı kalabiliorum sanırım eşimden. bende özlerim ama ayrı gezmelere , ayrı yatılara giderim. yeni evliyken bile onu bırakıp arkadaşıma yatıya gitmiştim :) sen ayrı kalmadıysan zor olur belki ama sonuçta doğumda senn yanına biri gelmeyecekse sen git tr ye. eşin ne kadar yardımcı olsa da kapasiteleri bi yere kadar. doğumda annenin yanında olması daha ii gibi geliyor bana. annenin senn yanına gelme imkanı var mı?
:44: hakliisn o dediklerinde cok isterim ben de esimle yasamak
ama tedirginlerim var
ben ilk hamileligimde dusuk yaptigim gun inanilmaz usutmustum kendimi sadece -10du hava ki bunlarin ne otesi oluyor buz gibi, usutmek bebegime birsey olmasindan cok korkuyorum bir yandan, bir yandna onu iyi besleyememekten
ayri kalmam zor olacak ama alisamam da degil insan herseye alisiyor da kafam nasil olacak onu bilmiyorum iste
tatlım benım bende duşuk yaşadım malesef bebış tutunucaksa hıc bışey engel degıl
ınan ben kızımda tam 7 ay kustum hıc bışey yıyemedım bebışmede zara gelmedı cok sukur cokta saglıklı bı bek doğurdum
ınan böyle dönemlerde anne baba kım olursa olsun bı eşin yerını tutmuyo
ama dersenkı ben kendıme guvenıyorum eşim olmasada sağlam bı psıkolojım var tamamdır
ama cıx ben yapamam
yokh çok kısa zamanda düzelceksiniz bence. eşine baba olmak da ağır gelmiş olabilir. bizde 18 aydır istioduk ama ikimizde bi tuhaf olduk bebek haberini alınca. sanki hazır değilmişiz gibi, yada o kadar isteyen biz değilmişiz gibi. yaşlarımız da küçük değil.
eşinin omuzlarına bi sorumluluk , bi yük binmiştir bu aralar. çok yakında anlıcak yaptığı şeyi. sabırlı ol. farzetki o hamile. hormonları çoşmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?