Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben sinir oldum kizlar ya
yemege gittik esimle biraz muhabbet ettik
bugun bir arkadasa veda yaptilar is yerinde adam tatile gidecekmis uzun zamnligina
ben de sordum nereye gidecek diye ispanyaya tatile gidiyormus, ne guzel dedim sevindim onun adina, esim karisi ve cocuguyla dedi
ay ne guzel turkiyeden esini de alip tatile mi gidiyor yani diye mutlu oldum onlarin adina, meger rusyadaki 'karisi' ve 'cocugu' ile birlikteymis.
nasil sinir oldum gozlerim doldu
boyle birseyden haberim yoktu esim de sir gibi saklamis, erkekler birbirlerinin aciklarini kapamayi severler zaten,agzindan kacirdi
pislik adam kendi esine bir gram ilgi gostermez elin o.sunu aliyor tatile goturuyor, ordan da hicbir sye olmamis gibi turkiyeye gececek ve kendi karisinin yanina
karisinin da bundan haberi yok
ne aci durum
cidden sinirim bozuldu

merhaba cnm ay cok sınır bozucu durum okuyunca bıle sınır oldum ay karısının hıcbışeyden haberı yok
ay benım eşimindearkadaşlarında bazen şahıt oluyorum o benle paylaşıyo çok kızgın olarak
ay bende bazeb duşunuyoru o kadının haberı yoksa bızım eşlerımız yapsa bızde anlamayız ay rabbım vermesın cok kötudur ya dayanamam sankı

evlerden uzak
insanin ruhu duymaz canim ya
erkekler erkeklerin acigini kapamada ustalar
benim esim hic de kizgin olarak degil boyle son derece normalmis gibi anlatinca ben iyice sinir oldum
ama o kadar aliskinlar ki bu duruma cunku dunya kadar var burda
gel gor ki simdi esime sonsuz guvensem de nasil icim rahat birakicam onu burda
artilr eksiler yapiyorum su an
ve vazgecmem burda kalmaya karar vermem an meselesi de
karisik duygular icindeyim simdi

merhaba kızlar
kusura bakmayın yazamadım cevap okuldaydım
ama arada telefondan okudum yazdıklarınızı inanın ilaç gibi geldi
sanki sakinleştirici aldım
kendime geldim
inanın doktoruma mı kızayım kendime mi bilmiyorum
bu haberi alırken sevincim mi diyeyim hayalim mi diyeyim kursağım da kaldı
bu haberi aldığımdaki sevincimi hayal etmişimdir
ama o şekilde olmadı doktor anlatırken sanki bir hastalıktan bahseder gibi duraksaya duraksaya anlatınca gerçekten sevinemedim
ama inanın sizin anlattıklarınız söylediklerini ve örnekleriniz beni kendime getirdi
şimdi halayınıza katılmaya geldim ağız tadıyla halayımı çekeyim

every canım sana çoook teşekkür ederim
sen bana o kadar desstek oldun ki şu anda çooook minnettarım
en önemlisi bu ay olacağı konusunda en büyük hissi sen verdin bana
6. ay senden çoook umutluyum demiştin.

iki gün sonra değerine bakalım dese bu kadar ayrıntıcı ve direk olumsuz olmasına gerek yoktu

rezenecimm canım benim sakin ol sakin herşey Allahtandır tekrarlarsın kan testini bu arada çok dikkat et kendine şuan için hamilesin bunu düşün bebeğin şuanda seninle bak göbişte olumsuzluklar yok tamam mı

sağol canım
dualarım seninle inan sen benim yoldaşım gibiydin batlarımız hep yakındı
senin de bekleyeceğini düşünmüyorum

sağol canım
bu örneği kendinden vermen beni gerçekten kendime getiren mesajlardan biriydi
somut bir örnek,
pozitif enerjin için teşekkürler

ben de gireyim halayıma
rezeneciğim tebrik ederiminşalah değerin yükselir böyle kaygıyla öğrendiğin için çok üzgünüm canım benim, yükselir değerin merak etme

sağol canım
sen de kendi derdin arasında benim sevincimi paylaşıp destek oldun
senin o doktoru gerçekten bırakmanın zamanı gelmiş

rezene canım cok ama cok sevındım
tebrık ederım rabbım ıns kucagına almayı nasıp etsın
doktoruna gelınce ona dıcek soz yok sakın takılma bu laflara sacmalamıs resmen.

sağol canım
inşallah buradaki herkes alacak sağlıcakla bebeklerini kucaklarına

canımmm tebrikleerrr neden telaşe yapıyorsun ki sen zaten geç yumurtladın ya inşallah Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik olacak sadece 2 gün sonra testi tekrarla bakalım ve dua et

evet tatlım geç yumurtladım da gel bunu doktora söyle
dua ederim siz de bana dua edin
hepinize gerçekten çok teşekkür ederim

sağol baharcım
bu arada senin ilgili güzel haberler almak mutluluk verici.
bu ay gerçekten bereketli devamı da gelecek inanıyorum

bu arada rezene keep ve gvn hakkınızda hayırlısı olsun çok sevindim bebekleirnizi size bağışlasın Rabbim ..
teşekkür ederim güzel dileklerin ve duaların için
REZENE

Canım çok sevindim hayırlı olsun
Rabbim inşallah bizede gösterir bugünleri hayırlısıyla
Allah kıcağına almayıda nasip etsin inşallah
Sen ne kadardır istiyodum canım merak ettim

sağol canım
bu benim 6. ayımdı
burada bekletmedi deniyor ama herkes biliyor ki beklemek bir ay da olsa zor oluyor
burada bi kere yazmıştım uzun süredir bekleyenlerin sabrına hayranım diye
ben de doktora gitme planları yapıyordum
ben ve keep doktora gidecektik test felan yaptıracaktık
ama ikimizde şükürler olsun bebeğimize kavuştuk
şimdi bekleyen herkes için dualarım

lilium teşekkür ederim beni unutmamışsın :)

daha keseyi görmedim. bugün devlete gittim. orda belki görürüm dedim. hem sonucumu göstercektim. belki test ister diye falan gittm. ama maalesef ben gittiğimde doktor çıkmıştı. yarın gel dediler ama yarın gidermiyim bilmiorum. cuma da özeldeki doktorumda randevum var.

eve gelince dayanamadım uyudum. normalde de uykucuyumdur da gündüz uykusu uyumam genelde. nete kıyıpta uyumam :) ama bugün uyudum.
iyi geldi. çokda tembelimdir ama bi çalışkanlık geldi bana. temizlik yapıodum demin :) karnım ağrıdı dinleniyorum şimdi. yemek falan da yapıorum. düzen geldi bana ya :)

eh ıste cnm ıyı olmaya calısıyorum.
Ama koyuyo tabı doktora babasıyla degılde arkadasımla gıtms olmak
bu anları tek basına yasamak. Rabbım hıdayet versın..

yokh çok kısa zamanda düzelceksiniz bence. eşine baba olmak da ağır gelmiş olabilir. bizde 18 aydır istioduk ama ikimizde bi tuhaf olduk bebek haberini alınca. sanki hazır değilmişiz gibi, yada o kadar isteyen biz değilmişiz gibi. yaşlarımız da küçük değil.

eşinin omuzlarına bi sorumluluk , bi yük binmiştir bu aralar. çok yakında anlıcak yaptığı şeyi. sabırlı ol. farzetki o hamile. hormonları çoşmuş :)

REZENE

rezene hamile mi

rezenecim hep diyorum 6. ay 7. ay coook onemli ve senden umitliydim mesajini gorunce hemen anladim zaten ben simdi sen hep iyi dusun degerin guzelce artar insallah canim

ayy ben sayfaları hep okuyorum rezene ne zaman hamileliğini duyurdu :)

anlamadım tam ama hamile galiba :) çokkk sevindim rezene.. çok tebrikler.

REZENE

rezene hamile mi

ay valla sınır durum
eşım tepkılı davranıyo hep dıo evlatlarının yuzune nasıl bakıyo falan dıe ama işte öyle arkadaşı olması bıle sınır bozucu ama aynı ks ortamında
he bıde rahat anlatırsa bende gıcık olurum belkı ondan mı öle tepkılı anlatıyo bılmem
ayyy Allah muhafaza ya

yokh tatlım benım maşalla herşey ylundaymış sevındım oh pıtğıtlarda gözukmuş maşalla yavrucugunun
ay benmde yarın kontrol cok heyecanlıyım ay bı baktım son aya gelmışım

siz olsaydiniz ne yapardiniz?
simdi ben durumu yazayim, biz esimle 3 seneden fazladir evliyiz ve oncesi de cok uzun. ayri kalmadik en fazla 3 hafta, yoksa tatile birlikte gider birlikte doneriz. simdi hamileyim ve dusunuyorum size soyliyim,
turkiyede olursam:
*bebegim saglikli beslenecek, ne istersem yiyecegim, hersey elimin altinda olacak
*kendi dilimi konusan bir doktorum olacak, iletisimde sorun olmayacak, herseyi kolayca anlaticam, sorucam, acil durumlarda hemen ne yapabilecegimi bilicem, sistemde farklilik olmayacak
*ev isi, yemek dertleri olmayacak, annem herseyimi halledecek
*istedigimde disari cikip temiz hava alip, guzel yuruyusler yapabilicem, usutucem mi aman buz gibi hava derdim olmayacak, gunesime de doyucam mart, nisan, mayis aylarinda da olsa
*daha guvende hissedicem kendimi, sonucta bir sIkInti olsa biz burda yabanciyiz hemen ulasamayabiliriz birilerine ama tr de hersey daha kolay

bunlar aklima geldi

simdi olumsuz yonlerini soyleyeyim:
*hayatimizin en guzel anlarinda, esimle maksimum 2 kere gorusebiliriz ve o bu anlari benimle yasayamiycak
*kafayi yiyip ozledigim anlarda psikolojim altust olacak
*aklim surekli bu topraklarda olacak,
*kocam ne yapiyor neyle ugrasiyor nasil yasiyor habersiz surekli gergin olucam

oyle isteee
canim bugun cok sIkkIn ama cok sukur ki bebegim benimle

sağol canım desteğin için ben bebeğimi 4-5 gündür hissediyordum
hep bi yanım içimde diyordu bebğim

biz de dua ediyoruz
kızan bebek ha gelsin de sen sev annesi onu
anım hamilesin yaşasın
benım dpo 15te 80 di
o doktoru getir de bana döveyimm

döv deryacım
bak işte sen de örnek verdin benim doktorun yok böyle örnekleri galiba
biz de senin şu anda geldiğin günlere geleceğiz inşallah

sevın melısın cnmm ahh keske bende bır o degerı gorebılsemmm sadece grsem yeterr endıse fılann olmazz heraldee ınsl..cnm dua ett ınsl rabbım mucıze sını sana bagoıslayacaktr..

sağol canım
herkesin bebeği bekletmeden hayırlısıyla gelsin

fasülyeni yerler burada bak
oyyyyy yerim onu

rezene
nasilsin
nasil hissediyorsun

iyiyim sayenizde tatlım
rezene hamile mi
evet

rezenecim hep diyorum 6. ay 7. ay coook onemli ve senden umitliydim mesajini gorunce hemen anladim zaten ben simdi sen hep iyi dusun degerin guzelce artar insallah canim

sağol canım inan bu söylediğini ben çok söyledim kendime
ama köprüden önceki son çıkış gibi de geliyordu
oldu oldu olmadı doktora gibisinden bir duyguya da kapılmadım değil
ama bebeğim beni utandırmadı
Allah'ıma şükürler olsun

ayy ben sayfaları hep okuyorum rezene ne zaman hamileliğini duyurdu :)

anlamadım tam ama hamile galiba :) çokkk sevindim rezene.. çok tebrikler.

bugün saat 12 de sonucumu öğrendim
sağol canım
bebeklerimizi aynı tarihler de doğuracağız neredeyse
hatırlıyor musun ikimiz de kocalarımıza kızmıştık
kaçırdık diye sitemler gitti bu aylar derken
bebeklerimiz babalarının yüzünü kara çıkarmadı
babacı mı olacak bebeklerimiz ne

tatlım acık konuşmmaı ıstersen ben oradakı kadsınlar hamılelıklerını nasıl gecırıyo dıye duşunup asla eşimim bırakmazdım
gebelıkte herşeyden önce psıkolojının ıyı olması daha önemlı bence yuvanı eşını bırakıp gıtme derım ben sahsen bırakmama cok özlerım
bak hayatta kac kerre yaşanıyo gebelık eşinin onu n hareketlerını hıssetmesı sırttan babaya atılan tekmeler annenın azcıkta olsa babaya yaptıgı cılveler ınana herşeyın ötesınde ve babayınında onu hıssederek yaşaması cok önemlı derım

rezene ,

öle oldu hakket. önceden de kızmışlığım var eşime ama bu ay kadar hiç kızmamıştım. karar vermiştim onu yalvarcaktım çocuk çocuk diye :) babacı olabilirler bu çocuklar gerçekten. :) senn tahmşnş doğum günü ne zaman. değerin düşük çıktı diye üzülme bence düşük değil. bana da doktorun sekreteri değerin düşük falan demişti sinir etmişti beni :)

every ben olsam türkiye yi tercih ederdim. ama ben ayrı kalabiliorum sanırım eşimden. bende özlerim ama ayrı gezmelere , ayrı yatılara giderim. yeni evliyken bile onu bırakıp arkadaşıma yatıya gitmiştim :) sen ayrı kalmadıysan zor olur belki ama sonuçta doğumda senn yanına biri gelmeyecekse sen git tr ye. eşin ne kadar yardımcı olsa da kapasiteleri bi yere kadar. doğumda annenin yanında olması daha ii gibi geliyor bana. annenin senn yanına gelme imkanı var mı?

:44: hakliisn o dediklerinde cok isterim ben de esimle yasamak
ama tedirginlerim var
ben ilk hamileligimde dusuk yaptigim gun inanilmaz usutmustum kendimi sadece -10du hava ki bunlarin ne otesi oluyor buz gibi, usutmek bebegime birsey olmasindan cok korkuyorum bir yandan, bir yandna onu iyi besleyememekten

ayri kalmam zor olacak ama alisamam da degil insan herseye alisiyor da kafam nasil olacak onu bilmiyorum iste
dogumu zaten burda yapmam hicbir sekilde, dogumdada esim gelir bir sure yanimda kalir ucaga binecek duruma gelince bebegimizle birlikte doneriz

Son düzenleme:

tatlım benım bende duşuk yaşadım malesef bebış tutunucaksa hıc bışey engel degıl
ınan ben kızımda tam 7 ay kustum hıc bışey yıyemedım bebışmede zara gelmedı cok sukur cokta saglıklı bı bek doğurdum
ınan böyle dönemlerde anne baba kım olursa olsun bı eşin yerını tutmuyo
ama dersenkı ben kendıme guvenıyorum eşim olmasada sağlam bı psıkolojım var tamamdır
ama cıx ben yapamam

bunu esimle biraz daha konusmamiz lazim tesekkurler yorumlarin icin canim

bılmıyorum canım. Bazen dusunuyorumda zaten
hamıle olan ben degılmısım de o'ymus sankı gıbı davranıyor gercekten.
Artık nasıl bı psıkılojıyse ulan daha ben ıdrak edemedım bu masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…