bende çokkkkkkkkkk özledimmmmm canımmmmmmmmmmme güzel rahim toparlanıyormuş çok sevindim
ve snei çok özledim
teşekkür ederim lilicim inşallah önce sizlerin halayını ben çekerim 2aya kadar.bahar çok sevindim herşey normale döndü en fazla 2 ay sonra inş senin tekrardan halayını çekeceğiz
. . . .
maşallahh deryoşummmmmm her şey yolunda ve aile düzeninizde yoluna girecek çokk mutlu olacaksınızzzz inşallahhhhkızlarrrrrrr
ben dra gıttım bgn yedek olan vardıya ona randevum gndu seytan durttu gıttım.
dr dan geldım mercımegımın kalbı nasıl cırpınıyordu bılemezsınız
ınanamadım fasulye gıbı boyle mınıcık
dr cok guzel dedıııı massallah kuzuma
cok duygulandım bu zor gunlerde onu gormek bana ıyı gelsede
siz olsaydiniz ne yapardiniz?
simdi ben durumu yazayim, biz esimle 3 seneden fazladir evliyiz ve oncesi de cok uzun. ayri kalmadik en fazla 3 hafta, yoksa tatile birlikte gider birlikte doneriz. simdi hamileyim ve dusunuyorum size soyliyim,
turkiyede olursam:
*bebegim saglikli beslenecek, ne istersem yiyecegim, hersey elimin altinda olacak
*kendi dilimi konusan bir doktorum olacak, iletisimde sorun olmayacak, herseyi kolayca anlaticam, sorucam, acil durumlarda hemen ne yapabilecegimi bilicem, sistemde farklilik olmayacak
*ev isi, yemek dertleri olmayacak, annem herseyimi halledecek
*istedigimde disari cikip temiz hava alip, guzel yuruyusler yapabilicem, usutucem mi aman buz gibi hava derdim olmayacak, gunesime de doyucam mart, nisan, mayis aylarinda da olsa
*daha guvende hissedicem kendimi, sonucta bir sIkInti olsa biz burda yabanciyiz hemen ulasamayabiliriz birilerine ama tr de hersey daha kolay
bunlar aklima geldi
simdi olumsuz yonlerini soyleyeyim:
*hayatimizin en guzel anlarinda, esimle maksimum 2 kere gorusebiliriz ve o bu anlari benimle yasayamiycak
*kafayi yiyip ozledigim anlarda psikolojim altust olacak
*aklim surekli bu topraklarda olacak,
*kocam ne yapiyor neyle ugrasiyor nasil yasiyor habersiz surekli gergin olucam
oyle isteee
canim bugun cok sIkkIn ama cok sukur ki bebegim benimle
yok yine de dile getir canimcanım ben olsam diye söze başlamak istiyorum ama senin fikrini de değiştirmekten seni etkilemekten korkuyorum ondan dua et Rabbim hangisi daha hayırlısı ise sana onu yaşatsın
every bebeğim bende olsam eşim nerdeyse orda kalırdım.
istediğini yeme içme konusunda oradakilerinde bebekleri sağlıklı doğuyor hatta bizlerden daha sağlıklılar.
soğuk konusunda türkiyede de çok çetin kış oluyor kış ayının çoğu evde geçiyor sende arada sıkı giyinip çıkarsın.
güven konusunda eşine haksızlık etme yapacak olan her türlü yapar.ama onun yanında olmak seni daha çok mutlu edecek.
bukadar uzun zaman ayrı kalmak sizi sarsabilir.en küçük bi tartışmada zaten ayrı kalabiliyormuşuz düşüncesi bilinçaltınıza yerleşir.
ne kadar annenin yanında rahat etsende kendi evini yuvanı düzenini ararsın.kısa bi zaman değil senin kalacağın zaman.
gerçi ne zaman gelmeyi düşünüyorsun.
ben sinir oldum kizlar ya
yemege gittik esimle biraz muhabbet ettik
bugun bir arkadasa veda yaptilar is yerinde adam tatile gidecekmis uzun zamnligina
ben de sordum nereye gidecek diye ispanyaya tatile gidiyormus, ne guzel dedim sevindim onun adina, esim karisi ve cocuguyla dedi
ay ne guzel turkiyeden esini de alip tatile mi gidiyor yani diye mutlu oldum onlarin adina, meger rusyadaki 'karisi' ve 'cocugu' ile birlikteymis.
nasil sinir oldum gozlerim doldu
boyle birseyden haberim yoktu esim de sir gibi saklamis, erkekler birbirlerinin aciklarini kapamayi severler zaten,agzindan kacirdi
pislik adam kendi esine bir gram ilgi gostermez elin o.sunu aliyor tatile goturuyor, ordan da hicbir sye olmamis gibi turkiyeye gececek ve kendi karisinin yanina
karisinin da bundan haberi yok
ne aci durum
cidden sinirim bozuldu
merhaba kızlar
kusura bakmayın yazamadım cevap okuldaydım
ama arada telefondan okudum yazdıklarınızı inanın ilaç gibi geldi
sanki sakinleştirici aldım
kendime geldim
inanın doktoruma mı kızayım kendime mi bilmiyorum
bu haberi alırken sevincim mi diyeyim hayalim mi diyeyim kursağım da kaldı
bu haberi aldığımdaki sevincimi hayal etmişimdir
ama o şekilde olmadı doktor anlatırken sanki bir hastalıktan bahseder gibi duraksaya duraksaya anlatınca gerçekten sevinemedim
ama inanın sizin anlattıklarınız söylediklerini ve örnekleriniz beni kendime getirdi
şimdi halayınıza katılmaya geldim ağız tadıyla halayımı çekeyim
siz olsaydiniz ne yapardiniz?
simdi ben durumu yazayim, biz esimle 3 seneden fazladir evliyiz ve oncesi de cok uzun. ayri kalmadik en fazla 3 hafta, yoksa tatile birlikte gider birlikte doneriz. simdi hamileyim ve dusunuyorum size soyliyim,
turkiyede olursam:
*bebegim saglikli beslenecek, ne istersem yiyecegim, hersey elimin altinda olacak
*kendi dilimi konusan bir doktorum olacak, iletisimde sorun olmayacak, herseyi kolayca anlaticam, sorucam, acil durumlarda hemen ne yapabilecegimi bilicem, sistemde farklilik olmayacak
*istedigimde disari cikip temiz hava alip, guzel yuruyusler yapabilicem, usutucem mi aman buz gibi hava derdim olmayacak, gunesime de doyucam mart, nisan, mayis aylarinda da olsa
*daha guvende hissedicem kendimi, sonucta bir sIkInti olsa biz burda yabanciyiz hemen ulasamayabiliriz birilerine ama tr de hersey daha kolay
bunlar aklima geldi
*hayatimizin en guzel anlarinda, esimle maksimum 2 kere gorusebiliriz ve o bu anlari benimle yasayamiycak
oyle isteee
INSL.CANIM IYOI HABERLERLE GELIRIZZ BU AY UMUDUM PEK OLMAZ CUNKU KOYDE KI EVDE HERSEY VAR AM STRESDE VAR OLACAKK IS GUC COKK OLACAKK kısmet bakalım yaa rabbım hayırlısını nasıp etsın ınslllhepberaber selam nasılsın canım maşallah oğlunu büyütüyosun topiğin bütün bebeklerinin abisi olacak kereta :)
every ohh tadını çıkar bugünlerin canım eşinle bolca vakit geçir sonra bi ara ayrı kalacaksınız ama sende bebişi büyütmüş olacaksın afiyet şifa olsun şimdiden yemeğiniz
suzi hayırlı yolculuklar inşallah güzel haberlerini alırız geldiğinde güzel güzel çatlamış ve yumişin döllenmiş olur döndüğünde
geridönüşüm sen nasılsın canım sen keseyi görmüşmüydün hatırlayamdım da
keep sakin olmaya karar vermene sevindim şimdi güzelce uygula inşallah bebiş seninle onu da strese sokma o daha minnacık annesi kocaman olcak sonra
fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız valla hamile kalmamız gerek artık umutluyum bu ay inşallah olacak olmazsa büyük yıkım olur ama o ihtimali düşünmüyorum bile şimdi herkesin dediğine göre verimli aylardaymışım bebeğim inşallah bekletmicek gelecek Allahın izniyle
bahar çok sevindim herşey normale döndü en fazla 2 ay sonra inş senin tekrardan halayını çekeceğiz
unuttuğum kimse varmı bilmiyorum ama bütün kızlar cümle topic hadi dua zamanı hep birlikte birbirimize dua edicez umut aşılıcaz bu ay boş durmak yok anlaşıldı mı canım arkadaşlarım. . . . .
maasallah ınsll kucagınada alırsın cnm esınle aran ınsll en kısa zamnda duselırrde bebegını saglıklı ve huzurlu bır yuvada buyutursunuzkızlarrrrrrr
ınsl..hayırlısı cnm esınde ıkna olur ve kısa zamnda gusel haberler gelır ınslllsuzancım keepcim ve fundacım teşekkürler iyi dilekleriniz için evet fundam ya eşimi bende ikna edebilirsem bu ayla beraber 2 ay daha şansımız var olur da inş. gerek kalmaz olmazsa mecbur gidecek artık
canım ben olsam esımı secerdımm neden dersen ben kıskanc ve esımsız zorunlu olmadıı taddıkrde 1 gun bıle ayrı kalamamm oda benımle cok sukur:) ulkemdende gelecek olan yıyecek vs.zaten gelırr ve her anını esınle hıssetmek varya supper.................tabı karar senın bayb..ben sinir oldum kizlar ya
yemege gittik esimle biraz muhabbet ettik
bugun bir arkadasa veda yaptilar is yerinde adam tatile gidecekmis uzun zamnligina
ben de sordum nereye gidecek diye ispanyaya tatile gidiyormus, ne guzel dedim sevindim onun adina, esim karisi ve cocuguyla dedi
ay ne guzel turkiyeden esini de alip tatile mi gidiyor yani diye mutlu oldum onlarin adina, meger rusyadaki 'karisi' ve 'cocugu' ile birlikteymis.
nasil sinir oldum gozlerim doldu
boyle birseyden haberim yoktu esim de sir gibi saklamis, erkekler birbirlerinin aciklarini kapamayi severler zaten,agzindan kacirdi
pislik adam kendi esine bir gram ilgi gostermez elin o.sunu aliyor tatile goturuyor, ordan da hicbir sye olmamis gibi turkiyeye gececek ve kendi karisinin yanina
karisinin da bundan haberi yok
ne aci durum
cidden sinirim bozuldu
kocamsz aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasiz olsaydiniz ne yapardiniz?
turkiyede olursam:
bunlar aklima geldi
oyle isteee
canım bende şimdi düşündümde eşimi bırakamazdım sanırım :44: bide 1 ay 2 ay değilki 7 ay diyorsun çok uzun :26: eşime sordum şimdi böyle bi durumda olsak ne yapardık diye.. ordaki kadınlar nasıl doğuruyor ben göndermezdim seni dedien doğru kararı sen verirsin hakkında hayırlısı nesyse o yönde karar verirsin inşallahhh
every ben de olsam kalırdım eşimin yanında baharın dediği gibi ordakilerinde çocuğu oluyor onlarda sağlıklı oluyor burda olunca her şey dört dörtlük diye bi şey olmayacak ki sağlık koonusunda inş. olur da
sonra ben annemlere bir gün bile gitsem evimi arıyorum artık senin düzen,n herşeyin artık orda en önemlisi eşin orda bi de erkekle muhabbetini biraz açınca araya deiğik şekilde soğukluk giriyor ben kendimdebunu hissettim
son olarak erkek zaten baba olma duygusuna çok zor kapılıyor bi de sen iyice uzaklaşacaksın doğru düzzgü n bi şeyinde yanında olamayacak eşimin abisi ilk çocuğunda askerdeymiş hem hamilelikte hem doğumda eltim anlatıyor hem çok zorluk yaşamış hem kendi ailesi hem kayınvalidemler yanında olmasına rağmen çok aramış eşini her gece ağlardım diyor askerden dönünce de ne kadar dpoğru bilmiyorum ama çocuğuna tam olarak alışamamış ısınamaış ta ki 2. çocuğu olana kadar 2.si olunca baba olduğunu öyle anladı diyor hala 2. çocuğum onun için ayrıdır hissediyorum diyor eltim her anını yaşaması baba için hakkaten önemli gibi geliyor bana da ama hakkında ne hayırlısı ise o olsun inş.
anladim fundacim
benimki hep 3. ay dolsun gidersin diyordu daha bebek dusunmeden once bile
ama ne kadar ailem de olsa ben 15 gunluk tatilde ile evimi ozluyorum bir sure sonra zor oluyor da bakalim
zaten her turlu gidicez kasimda biz, cunku esim aralik basinda tasinacak, evi kurunca ben aralik ortasi gibi belki giderim moskovaya en azindan 7. aya kadar kalirim bakalim:44: bunu konusmam gerek
oyle ters zamanki tasinma durumu var
gerci tasinma durumu olmasa burda kalmak istemiyordum normalde de o da var
cok kafam karisik cok
bugun acayip stres yaptim daha fazla dusunup bebegimi uzmeyeyim ben en iyisi
once ben bir gideyim de tr ye esimle
sonra karar vericem artik
TEBRIKLERR kararın ıcın bnm fıkrımdensın baybbb bu ardaa bana varmı tavsıyelerınn vede ff hakkında bılgınnn cnmmsagolun kizlar
durum karisik bizde
ben moskovada evi bulalim bizim valizler korgo ile ulassin, bu surecte ben de tr de biraz dnleneyim ve olmazsa moskovaya esimin yanina
orda bulurum turk doktor herhalde
sonra da 7. aya kadar ucus izni var o zaman kadar kalirim ve donerim tr ye
kismet esim de ben ne dersem onu kabul etmek zorunda
hem yiyecek takintisi var ya moskovada o sIkInti olmayacak orda hersey var olmadi 2 bucuk saat ucak gelen giden getirir ne istersem
evet plani yaptim siz de etkili oldunuz
ama dogru yapamam ben
onca zamna ayri kalmak cok zor gucum yok
yapanlar var iki arkadasim da oyle oldu mecburen
ama gucum yok sanirim zaman yaklastikca cok stres yaptim
evet liliumcum şaka maka yarı yolu geçtik
abimiz bekliyor kardeşlerini
kızlarrrrrrr
merhaba kızlar
kusura bakmayın yazamadım cevap okuldaydım
ama arada telefondan okudum yazdıklarınızı inanın ilaç gibi geldi
sanki sakinleştirici aldım
kendime geldim
inanın doktoruma mı kızayım kendime mi bilmiyorum
bu haberi alırken sevincim mi diyeyim hayalim mi diyeyim kursağım da kaldı
bu haberi aldığımdaki sevincimi hayal etmişimdir
ama o şekilde olmadı doktor anlatırken sanki bir hastalıktan bahseder gibi duraksaya duraksaya anlatınca gerçekten sevinemedim
ama inanın sizin anlattıklarınız söylediklerini ve örnekleriniz beni kendime getirdi
şimdi halayınıza katılmaya geldim ağız tadıyla halayımı çekeyim
sağol canım
bu benim 6. ayımdı
burada bekletmedi deniyor ama herkes biliyor ki beklemek bir ay da olsa zor oluyor
burada bi kere yazmıştım uzun süredir bekleyenlerin sabrına hayranım diye
ben de doktora gitme planları yapıyordum
ben ve keep doktora gidecektik test felan yaptıracaktık
ama ikimizde şükürler olsun bebeğimize kavuştuk
şimdi bekleyen herkes için dualarım
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim adına Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek zor hakkaten
sagolun kizlar
durum karisik bizde
ben moskovada evi bulalim bizim valizler korgo ile ulassin, bu surecte ben de tr de biraz dnleneyim ve olmazsa moskovaya esimin yanina
orda bulurum turk doktor herhalde
sonra da 7. aya kadar ucus izni var o zaman kadar kalirim ve donerim tr ye
kismet esim de ben ne dersem onu kabul etmek zorunda
hem yiyecek takintisi var ya moskovada o sIkInti olmayacak orda hersey var olmadi 2 bucuk saat ucak gelen giden getirir ne istersem
evet plani yaptim siz de etkili oldunuz
ama dogru yapamam ben
onca zamna ayri kalmak cok zor gucum yok
yapanlar var iki arkadasim da oyle oldu mecburen
ama gucum yok sanirim zaman yaklastikca cok stres yaptim
dua et rezene lütfen bana çok dua et buda benim 6.ayım bende çok istiyorum bu ay hamile kalmayı inşallah olur yağınızı sürün dua edin bende geleyim arkanızdan hepimiz gelelim hepimiz hamiş kalalım bu döngülerde
EVERY
Canım açıkçası daha ilk sölediğinde türkiyeye döneceğini
Şaşırmıştım kocanı oralarda hemde oralarda nasıl yanlız bırakıp gidebileceğine
Yapan her türlü sen ordaykende yapar ama yinede meydanı boş bırakmamak lazım diye düşünüyorum
Bu kalbimin sesi
Sonuçta erkek kısmısına güven olmaz
napsın adamceğizler yaradılışlarında var
Aman kocam duymasın
Şaka bi yana karar senin tatlım hakkında hayırlısı neyse Allah o yola iletsin
Doğum orda çok zor olucaksa Allah a emanet deyip gideceksin yada
çünkü gerçekten doktorla anlaşmak kendi dilinden konuşmak çok farklı bi rahatlık -buda mantığımın sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?