Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim adına Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek zor hakkaten

canım ben olsam diye söze başlamak istiyorum ama senin fikrini de değiştirmekten seni etkilemekten korkuyorum ondan dua et Rabbim hangisi daha hayırlısı ise sana onu yaşatsın

e güzel rahim toparlanıyormuş çok sevindim
ve snei çok özledim
bende çokkkkkkkkkk özledimmmmm canımmmmmmmmmmm
bahar çok sevindim herşey normale döndü en fazla 2 ay sonra inş senin tekrardan halayını çekeceğiz

. . . .
teşekkür ederim lilicim inşallah önce sizlerin halayını ben çekerim 2aya kadar.
sonra bütün gebeşler halayaaaaaa

maşallahh deryoşummmmmm her şey yolunda ve aile düzeninizde yoluna girecek çokk mutlu olacaksınızzzz inşallahhhh

every bebeğim bende olsam eşim nerdeyse orda kalırdım.
istediğini yeme içme konusunda oradakilerinde bebekleri sağlıklı doğuyor hatta bizlerden daha sağlıklılar.
soğuk konusunda türkiyede de çok çetin kış oluyor kış ayının çoğu evde geçiyor sende arada sıkı giyinip çıkarsın.
güven konusunda eşine haksızlık etme yapacak olan her türlü yapar.ama onun yanında olmak seni daha çok mutlu edecek.
bukadar uzun zaman ayrı kalmak sizi sarsabilir.en küçük bi tartışmada zaten ayrı kalabiliyormuşuz düşüncesi bilinçaltınıza yerleşir.
ne kadar annenin yanında rahat etsende kendi evini yuvanı düzenini ararsın.kısa bi zaman değil senin kalacağın zaman.
gerçi ne zaman gelmeyi düşünüyorsun.

canım ben olsam diye söze başlamak istiyorum ama senin fikrini de değiştirmekten seni etkilemekten korkuyorum ondan dua et Rabbim hangisi daha hayırlısı ise sana onu yaşatsın
yok yine de dile getir canim
fikrinizi ogrenmek istedim sadece
evet hayirlisi neyse oyle olur umarim hakkimizda

kasim ayinda gelicem, mayis 3 gibi gorunuyor dogum 7 ay
oyle isteee
zor bir durum
bilmiyorum cidden ne yapacagimi
ama agir basan kisim gitmemden yana
ama beklersem tr de esim yeni sehrimize tasinirsa sonra gidersem 3 ay daha kalip donersem mart ayi gibi bilmiyorum oyle de olabilir belki ama
7 ay cidden uzn zaman cok karisik dygular icindyeim bugun

ayyy evlerden uzaaaak okuyunca şok oldum Allah korusun bizleri böyle bişeyden :26:

heh sonunda çekebiliyozmu halayı Allah sağlıklakucağına almak nasip etsin canımmm

canım bende şimdi düşündümde eşimi bırakamazdım sanırım :44: bide 1 ay 2 ay değilki 7 ay diyorsun çok uzun :26: eşime sordum şimdi böyle bi durumda olsak ne yapardık diye.. ordaki kadınlar nasıl doğuruyor ben göndermezdim seni dedi en doğru kararı sen verirsin hakkında hayırlısı nesyse o yönde karar verirsin inşallahhh

every ben de olsam kalırdım eşimin yanında baharın dediği gibi ordakilerinde çocuğu oluyor onlarda sağlıklı oluyor burda olunca her şey dört dörtlük diye bi şey olmayacak ki sağlık koonusunda inş. olur da

sonra ben annemlere bir gün bile gitsem evimi arıyorum artık senin düzen,n herşeyin artık orda en önemlisi eşin orda bi de erkekle muhabbetini biraz açınca araya deiğik şekilde soğukluk giriyor ben kendimdebunu hissettim

son olarak erkek zaten baba olma duygusuna çok zor kapılıyor bi de sen iyice uzaklaşacaksın doğru düzzgü n bi şeyinde yanında olamayacak eşimin abisi ilk çocuğunda askerdeymiş hem hamilelikte hem doğumda eltim anlatıyor hem çok zorluk yaşamış hem kendi ailesi hem kayınvalidemler yanında olmasına rağmen çok aramış eşini her gece ağlardım diyor askerden dönünce de ne kadar dpoğru bilmiyorum ama çocuğuna tam olarak alışamamış ısınamaış ta ki 2. çocuğu olana kadar 2.si olunca baba olduğunu öyle anladı diyor hala 2. çocuğum onun için ayrıdır hissediyorum diyor eltim her anını yaşaması baba için hakkaten önemli gibi geliyor bana da ama hakkında ne hayırlısı ise o olsun inş.

INSL.CANIM IYOI HABERLERLE GELIRIZZ BU AY UMUDUM PEK OLMAZ CUNKU KOYDE KI EVDE HERSEY VAR AM STRESDE VAR OLACAKK IS GUC COKK OLACAKK kısmet bakalım yaa rabbım hayırlısını nasıp etsın ınslll
dondugumde ınsl toplu halay gurubumuz olur ve hepımıs hamıs oluruz ınslll
maasallah ınsll kucagınada alırsın cnm esınle aran ınsll en kısa zamnda duselırrde bebegını saglıklı ve huzurlu bır yuvada buyutursunuz
suzancım keepcim ve fundacım teşekkürler iyi dilekleriniz için evet fundam ya eşimi bende ikna edebilirsem bu ayla beraber 2 ay daha şansımız var olur da inş. gerek kalmaz olmazsa mecbur gidecek artık
ınsl..hayırlısı cnm esınde ıkna olur ve kısa zamnda gusel haberler gelır ınslll

canım ben olsam esımı secerdımm neden dersen ben kıskanc ve esımsız zorunlu olmadıı taddıkrde 1 gun bıle ayrı kalamamm oda benımle cok sukur:) ulkemdende gelecek olan yıyecek vs.zaten gelırr ve her anını esınle hıssetmek varya supper.................tabı karar senın bayb..

o ark.zada gelınce serefsızz adiii namussuzzzzzzzzz dıyecegım sadeecee böle lerı degılmı husuru dusenı kacırannn pıslıkler!!!!!!!!!!!!!!ALLAH onun gıbılerı surummm surumm surundursun ınsl...

kocamsz aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anladim fundacim
benimki hep 3. ay dolsun gidersin diyordu daha bebek dusunmeden once bile
ama ne kadar ailem de olsa ben 15 gunluk tatilde ile evimi ozluyorum bir sure sonra zor oluyor da bakalim
zaten her turlu gidicez kasimda biz, cunku esim aralik basinda tasinacak, evi kurunca ben aralik ortasi gibi belki giderim moskovaya en azindan 7. aya kadar kalirim bakalim:44: bunu konusmam gerek
oyle ters zamanki tasinma durumu var
gerci tasinma durumu olmasa burda kalmak istemiyordum normalde de o da var
cok kafam karisik cok
bugun acayip stres yaptim daha fazla dusunup bebegimi uzmeyeyim ben en iyisi
once ben bir gideyim de tr ye esimle
sonra karar vericem artik

sagolun kizlar
durum karisik bizde
ben moskovada evi bulalim bizim valizler korgo ile ulassin, bu surecte ben de tr de biraz dnleneyim ve olmazsa moskovaya esimin yanina
orda bulurum turk doktor herhalde
sonra da 7. aya kadar ucus izni var o zaman kadar kalirim ve donerim tr ye
kismet esim de ben ne dersem onu kabul etmek zorunda
hem yiyecek takintisi var ya moskovada o sIkInti olmayacak orda hersey var olmadi 2 bucuk saat ucak gelen giden getirir ne istersem
evet plani yaptim siz de etkili oldunuz
ama dogru yapamam ben
onca zamna ayri kalmak cok zor gucum yok
yapanlar var iki arkadasim da oyle oldu mecburen
ama gucum yok sanirim zaman yaklastikca cok stres yaptim

benim babamda ben doğduktan bir ay sonra askere gitmiş.. geldiğinde ben yürüyen bi çocukmuşum.. bu fundamı demiş düşün yani inanamamış.. ve o dönemlerimi hiç bilmediği için yabancı gibi oluyo bazen

evet zaman göstericek anlaşılan ne yapıcağını zamana bırakmak en mantıklı belkide..

TEBRIKLERR kararın ıcın bnm fıkrımdensın baybbb bu ardaa bana varmı tavsıyelerınn vede ff hakkında bılgınnn cnmm

evet liliumcum şaka maka yarı yolu geçtik
abimiz bekliyor kardeşlerini

inşallah canım ya bu aya umutla bakıyorum ama biraz da korkmuyo değilim arkadaşım doğum yaptı bu arada eşi eşimin en yakın en samimi arkadaşı hatta kardeşi sevinçten uçmuş aklıma benim eşim geldi ben geldim bizim bebeğimizin doğumu geldi Rabbim sen bizlere de nasip et inşallah çok dua et deryacım hepimiz tadalım bu duyguyu

canım çok sevindim minik kebelek çok iyi maşallah hep böle iyi olun inşallah herşet düzelecek

dua et rezene lütfen bana çok dua et buda benim 6.ayım bende çok istiyorum bu ay hamile kalmayı inşallah olur yağınızı sürün dua edin bende geleyim arkanızdan hepimiz gelelim hepimiz hamiş kalalım bu döngülerde

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim adına Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek zor hakkaten

sağol canım
darısı en yakın zamanda size
ben son doktor olayı hariç genelde olumluydum
bu ay bi pozitiflik vardı
siz de öyle hissedin
pekbicici nin söylediği gibi pozitif olmak gerçekten önemli

canım kızların dediği gibi eşinden ayrı kalmak zor olacaktır
ben de eşiinin yanında kalma konusunda oyumu kullanıyorum

dualarım buradaki herkes için
sen de merak etme en yakın zaman ve en hayırlı zamanda gelecek bebeğin
başta benim de umudum yoktu
hatta ovu gününü kaçırdım zannedip çok üzülmüştüm
ama Allah'ım sanki bir şans daha verircesine sonradan yumurtladım ve kaçırmadık o günü

everyyy

bu arada öğlen görmüştüm tabloda bana da hamile smileyi koymuşsun
onu görünce de garip oldum gerçekten
çok teşekkür ederim

EVERY

Canım açıkçası daha ilk sölediğinde türkiyeye döneceğini
Şaşırmıştım kocanı oralarda hemde oralarda nasıl yanlız bırakıp gidebileceğine
Yapan her türlü sen ordaykende yapar ama yinede meydanı boş bırakmamak lazım diye düşünüyorum
Bu kalbimin sesi

Sonuçta erkek kısmısına güven olmaz
napsın adamceğizler yaradılışlarında var
Aman kocam duymasın

Şaka bi yana karar senin tatlım hakkında hayırlısı neyse Allah o yola iletsin
Doğum orda çok zor olucaksa Allah a emanet deyip gideceksin yada
çünkü gerçekten doktorla anlaşmak kendi dilinden konuşmak çok farklı bi rahatlık -buda mantığımın sesi

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla sığatle kucağına kavuştursun

hepiniz kalmam yonunde dusunuyormussunuz kizlar
iyi oldu yol gosterdiniz
ben mantik ve duyguyu ayni anda kullanicam
ve dediginiz gibi onun ayri kalip buna alismasina firsat vermiycem
bu guzel surecte yanimda olmasini sagliycam
ama tam olmasi gerekn gibi degil, surekli kalmam zaten mumkun degil, burda tasinma islemleri onca yorgunluk kaldiramam, ne zaman ki esim evimizi kurar, duzenimiz kurulur ben de dinlenir 1 ay sonra giderim yeni evimize, sonra da doktor ucus izni verene kadar esimin yaninda geciririm gunlerimi
sonra yine ayrilsak dogum telasi hazirliklar derken cok guzel gecer zaman zaten insalah ve o zaman kisa sureli ayriliklar da hep iyi gelir bize hem zorlamaz, bu cok guzel bir plan oldu bence, umarim bunu uygulamaya gucum yeter. gercekten onca zaman kocayi yalniz birakmak zor bebegim icin katlanicam dedim hep ama bebegim icin moskovada da yasamanin cok zor olacagini sanmiyorum ya da istedigimde gidis gelis yapmanin da cok zor olacagini dusunmuyorum su an icin
sabah esime citlattim sok olduoh olsun, sasirdi tabi ama son derece kararli bir sekilde konustum tam kapidan cikarken o, bana ev sitesini gonder evimizi secicem netten dedim simdi de turk doktor arayacagim ama o uygun olmayabilir uzakta olabilir benim icin, o yuzden nerde oturdugumuz da onemli bir sekilde halledeicez doktor isini de. simdilik boyleeee
sonra nasil olur bilmem bir gidelim de tatile biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…