Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bayanlar, benim evde ölçüm yaptığım iki tane termometrem var, ikisi de virgülden sonra tek basamak gösteren ve sırandan eczaneden alınmıl dijital termomtreler, fark ettim ikisi de değişik değişik ölçüyor. Pek güvenilir olduklarını düşünmüyorum. İthal marka kullanan var mı? Sırf ovulasyon gününü bulmak için üretilenler varmış.

ben kendimi çok kasıyorum galiba
dün gece yatakta bişey almak için sol tarafıma uzandım karın kasım yırtılır gibi ağrıdı
sonra sağıma dönerken bu sefer sağ tarafımda yine karın kasım aynı acı
az önce de hapşırırken idrar kesesine sızı girdi
galiba alt karnımı stresten istemsiz kasıyorum

yine yalanlar yine yalanlar görüyosunuz işte daha 2 gün geçmedi bu evlilikten bi hayır yok sağım solum yalanlarla dolu çocuk koca istemiyorum benim ne güzel bir ailem vardı canım babam canım annem canım kardeşlerim ::((

hiç duymamıştım ovulasyon için olanlarını
ben galiba 5 liraya teknosadan almıştım
önemli olan tek bir termometreyle ölçmek
farklı termometrelerle ölçersen kafan karışır
6 döngü içinde ben tek termometre kullandım

canım hayırdır neyin var ?

hic gerek yok canim bebek rahat orda, sen de rahat ol

evlilik kumar gibidir der annem hep
kimi sansli kimi sanssiz
ne diyebilicem bilmiyorum ama daha yeni evlisiniz siz sanirim
halledilebilecek birsye mi halledilemiycek mi diye dusunmek lazim
ilk senemizde biz de cok tartisirdik
ama simdi yuzune bakinca icini okuyabiliyorum

gunaydın guzel anneler ve guzel anne adaylarıııı

ben de sabırsızlanıp şimdiden cumayı beklediğini düşünmüştüm
cuma şimdiden hayırlı olsun inşaallah

ben de yarın gideceğim ikinci teste

hadi canim guzel bir degerle gel
ben de yarin doktora gidicem saniyorum bugun cuma saninca
ben bir doktorumu arayayim durum ne ne zaman gidicem

canım ya kıyamam ne yaptı esın yıne?
suan senı en ıyı ben anlarım heralde
ama bosver gercekten degmez...

çok afedersiniz aldatmak illaki yatakta yakalamak değildir kaldı ki ailesi inançlı olmasa fırsatı olsa bunuda yapabilecek kapasitede ama yalanın büyüğü küçüğü aldatmaktır vebazı durumlar vardır biriyle basmayı tercih edersin evet henüz yeni evliyiz daha ilk geceden beni doktora götürmeyi söyleyen bir eş üstelik o gece herşey oldu bitti yani 2 ayda tartışma yüzünden hiç çekinmeden beni ennmin evinin kapısının önüne getiren bir eş 4.ayda telefonunda abuk sabuk videolar yakaladığım bir eş 5.ayda telefonda birisiyle günlerdir konuştuğunu öğrendiğim bir eş 10.ayda ben uyurken aynı yatakta saçma sapan videolar izlediğini öğrendiğim bir eş hee bunları aşikar yapmıyo hee bende araştırmıyorum Rabbim öyle bir karşıma çıkarıyoki ben bile şaşırıyorum bu sabahta aynısı oldu telefonum evde kalmış ve ben eşim diye kendi telefonumu arıyorum olacağa bakarmısınız sonra iş yerini arıyorum gitmemiş onu bıraktığım 1 saat olmuştu halbuki iş yerine uyuyakaldık demiş sonra bi baktım kendimi aramışım eşimi aradım bana iş yerinde kapıda sigara içtiğini söyleyen bir eş ve bunlar dışında beni beğenmeyen sürekli kusurlarımı kollayan sinirli asabi anlayışsız bir eş yani bu olaylar dışında da çok tartışmalar yaşıyoruz yanımda bile sürekli gözü dılarda olan bir eş ben bu yalanlarını yakalıyınca 1 yaşındaki yeğeninin üzerine yeminler çeken bir eş söyleyin şimdi akıl verin ben mi abartıyorum şimdi bana yemin ediyoki birşey yokmuş bu kaçıncı yalan bu kaçıncı yalan yemin nasıl inanmamı bekliyo abartıyorsam siz söyleyin yalvarırım benmi çok sorunluyum ya bende mi var bir problem söyleyin yoksa boşuyorum ben bu adamı

canım ya kıyamam ne yaptı esın yıne?
suan senı en ıyı ben anlarım heralde
ama bosver gercekten degmez...

derya şuan avaz avaz ağlamak istiyorum inanamazsın işyerinde olmama rağmen tutamıyorum kendimi ama bu yetmiyo kendimi parçalarcasına ağlamak istiyorum ben

lillum

ilk seneler alışmak anlamak ve anlayışlı olmak çok zor
biz ne kavgalar ettik boşanma lafını ağzıma çok aldımşimdi utanıyorum tabi
biz de eski değiliz ama 2 sene bitti herşey sütliman oldu
hele ben sabrıma sabır kattım kendime şaşıyorum
eşinle aranızdakileri biz tabii tam olarak bilemeyiz onu da eklemem gerek
buradan yorum yapmak kolay çünkü

Iş yerindeyim diye yalan söylüyo savunması da şu bana artık doğruları söylemeye korkuyormuş ne olursa olsun doğruların söyleneceği bi zamanda değilmiyiz biz ya yani toplu taşımadan yanlış yerde inmişde yürümüş falan filan hikaye dimi bunlar beni kandırmaya çalışıyo dimi böle bi adam yani yalan dimi kızlar bu da yalan aslında başka haltlar yiyo dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…