Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilac da kullaniyorsun bitkilerle ilaclari cok karistirma birbirine canim
etkilerini bilemeyiz
umarim yarin guzel haberlerle donersin

az içiyorum canımm 1 bardak kadar yarın görcem anyayı konyayı bakalım nolcak :))

ateşimi bugun 08:05 geçe ölçtüm sıkıntı olmaz dimi çok uyandım ama :)

Son düzenleme:
kızlar sizlere bir sorum olacak yardımcı olurmusunuz şimdi ateş tablomu paylaşıyorum

ateş çizelgemde altta adetimin 15,gününden 33 güne kadar yeşil 34,gün pembe kutucuk

tablomda ise 17-18-19 günler yeşil öngörülen bereketli günler diyor
20-21-22-23-24 fıstık yeşil :öngörülen olası yumurtlama diyor
29-30-31 günlerde pembe :dönem günleri diyorr

yeşil kutucuklar mı önemli yoksa fıstık yeşili kutucuklarmı ne zaman ilişkiye dikkat etmem lazım kızlar

en sonunda psikopata bagliycam ne stres yaratim kendime su son gunlerde Allahim bebegimi koru
doktoruma ulasamayinca ve sonra teli de kapaninca, bir de esim demesin mi doktor yok isten ayrilmis, aninda binbir seneryo kurdum. adam isten kovuldu kadin cok sinirli benle baglantiyi kopardi falan filan meger benim akilli kocam dedigim saatte gitse adamla bulusacak da adamin is cikisi gecince gitmis, telini aramak da aklina gelmez. bilmiyorum ne olucak kadin bana ulasmadi umarim cozeriz su durumu

takık mı içmem ve sevmem midemi yakıyor zaten
ayranı çok severim
farklı bişey söylemedi genel olarak
değer için 66 idi ya değerim
100 olsa da iyiydi dedi ama seninki 193 çok güzel yükselmiş dedi.
haftaya cumartesi kese için gideceğim

fıstık yeşili olanlar ecrinim güzelim

adam kovulmuş kadın mı kızmış

alemsin every kadın niye kızsın sana

Slm kizlar.yeni hamislerimizi tebrik ederim.haziranda asilama yaptirmistim tutmadi.sonraki 3ay doktorum normal yolla olmasi icin herhangi bir tedavi uygulamadi.gecen ay yine asilama olacak gibi ilaclar igneler kullandim ama asilama islemi yerine normal iliski verdi.o da olmadi.bu ay genetik testlerini yaptirdik.su an sonuc beklemediyiz ben 11 tup kan verdim esim sadece 1 tup kan verdi.erkek olmak her zaman avantaj... Bakalim test sonuclarinda bi problem cikmazsa tupe basliycaz.insallah tutar.bizim spermlerde problem oldugu icin tutmama ihtimali de cok yuksek.sabirsizlikla bekliyorum...Allah en kisa zamanda isteyen herkese bebislerini gondersin...

çözdün mü şimdi problemi
aldın mı randevu

yok doktorum benim adima alamiyormus
benim oraya kendim gidip ayni gun icinde almaya calismam gerekiyormus, olmadi birkac gun icinde verirler randevuyu diyor
sali gunu gidicem esimle deniycez bakalim
daha oncesinde zaten 12. hafta dolmadigindan erken diye aramadim diyor doktor
oyle umarim hersey cok kolay gider ve olumlu haberlerle doneriz

umarım canım ya
sen de telaşlıyıdın bugün
benim değer çıktı everyy
senin dediğin gibi çok güzel artmış
193 olmuş
66 dan 193 e

umarım canım ya
sen de telaşlıyıdın bugün
benim değer çıktı everyy
senin dediğin gibi çok güzel artmış
193 olmuş
66 dan 193 e
oh masallah canim cok sevindim
bak ne guzel daha da artacak guzelce insallah
simdi derin nefes al bebisin buyuyor annesi
kızlar sonucumu yeni aldım ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
HAMİLEYİMMMMMMMMMM
DEĞERİM 599

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy titredim okurkennnnnnnnnnnn
cok sevindimmmmmmmmmmmm cooooooooooooook
tebrikler tatlim cok guzel bir haber buuuuuuuu
dedigim gibi hemen hamis isaretini koyuyorum saglikli bir hamilelik dilerim canim

kızlar sonucumu yeni aldım ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
HAMİLEYİMMMMMMMMMM
DEĞERİM 599

Ah canım ya çok sevindim gözün aydınnnn
Nerde yaptırmıştın tedavini doktorun kimdi
Bana gözüken yolda bu
Çok korkuyorum
Bugün emar çektirdim korkudan baılıcaktım nerdeyse heryerim nasıl titriyo görseniz
Eşime dedim ki ben nasıl yapıcam tüp bebeği
Dua edin ne olur

Merhabalar kızlar. Ateş ölçümümü yorumlar mısınız acaba? Adet siklusum 27, BAT'a 4 gün kaldı. Aşağıda ölçüm günlerim ve derecelerimi yazdım. Gebelik söz konusu olabilir mi sizce? :26:

ÖLÇÜM SAATİ 6.20

20. Gün ---> 36.5
21. Gün ---> 36.6
22. Gün ---> 36.5
23. Gün ---> 36.6
23. Gün Yine Yataktan Kalkmadan Saat 8.25'te ---> 36.8

son güne kadar ölçmeye devam et canım şimdilik güzel gidiyor inşallah hep böyle gider ve sonu bebiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…