Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
keepruyamda gordum seni
bizim apartmanda ust katta senin kadin dogumcun varmis, o gun bebegini gordun
asagiya inerken seni bize davet ettim, cerez yedik kahve ictik
sen bana bebegini anlattin kocaman olmus hickiriyordu agzini acti kapadi cok hareketliydi diye anlattin
ruyamda boyun normal kilon da fazla yoktu, saclarin cikolata kahve renginde ve yukaridan yarim topuz yapmistin, beyaz bir bluz ve altinda etek vardi
sonra seninle kizil meydanda (moskova)gezmeye ciktik ben sana orayi gosterecektim, giderken yemyesillik dumduz bir patikadan geciyoruz kimse yok ve sen cok geriliyorsun birsey olur diye, kosa kosa cikiyoruz aydinlik guneslik kalabalik bir alana
hamile hamile iyi kostuk ama diyorum ben
boyle bir ruyaydi

kızlar selammm nasılsınız? every? zebebek?

rezene rüyana kavuşmana çok sevindim. Keşke ilk öğrendiğin heycanı da paylaşabilseydim. Benim bu seyahatler yüzünden giremedim. Bu hafta sadece 1 kere gideceğim. Girerim :) İnşallah çok yakında bebeklerimizden bahsetmeye başlarız :)

ben sorumu buraya yazayım siz görünce yazın :) nerdeyse bi hafta oldu galiba bu dertten sıkıntım var. ne yapacağımı bilmiyorum. hamileyim nasıl olsa ilaç kullanmıca deyip doktora da gitmiyorum. zaten vaktimde yok. hemde utanırım kızlar makat bölgemde ağrı oluyor. sanki ne bileyim orası olması gerekenden daha fazla açık gibi. sürekli hissediyorum orayı. arada kaşıntıda oluyor. napcam ben ya

canım hemoroidin var gibi. Son zamanlarda kabız yada ishal oldun mu?

Mrb canim tup bebege baslamissin hayirli olsun canimm
Bende basliycam sanirim bliyosun kistim vardi pelvik emar cektirdim cuma gunu
Bakalim ameliyat olurum belki
Sen acik ameliyat mi olmustun canim kistten
9aycim bisey rica edicem gercekten samimi olarak igneler cok aciyomu bana solermisin cok korkuyorum
Ama korkuyorum diye gercegi solememezlik yapma ki ben ona gore hazirliyim bari kendimi ole de bole de yapicam cunku ona gerek kalirsa insalllahhhhhhh kalmaz Rabbim yardim etsin

Bebesimolsun

Bizim burdada arkadas yapyiricak bi embriyo koyabiliriz yasak demisler
Senin nasil ilk denemede iki tane koydulaar canim

ilk öğrendiğimde aslında heyecan yaşayamadım
benim endişeli bir kişiliğim var hiçbir güzelliği tam manasıyla yaşayamıyorum
hep endişeler beni engelliyor
tabii heyecanlanmadım değil. kızlar epey rahatlattı beni çok sağolsunlar
bu sefer doktor temkinli konuştu
bi de öyle gerildim neyse cuma günü ikinci bhcg yi alınca rahatladım değerim 3 kat artmış neredeyse
haftaya cumartesiyi bekliyorum
bebeklerimizden demişsin ne güzel canım ya

9 aycim seni gormek ne guzel
tedavin hayirli olsun tatlim
sirada sen varsin hamis isaretini koymak icin sabirsizlaniyorum
ve insallah istedigin gibi iki tane bebisin olur tatlim

ben de yatsam iyi olacak ama
keep ve 9ay buradayken kalkamayacağım
görüşemedik onlarla
telden girip cikiyorum canim,dun yazdigini gordum simdi tuh dedim. oh masallah bi guzel kaynatmissiniz

canim, ne badireler atlatmisiz sonunda gun isigina cikmisiz cok sukur tarifine de benziyorum sayilir kilo kismi haricbugun bi alisverise cikayim dedim,ustume olan bisiler bulayim derken canim cikti.simdi diktim ayaklari yatiyorum

geridonusum,benim aklima bi ihtimal daha geliyor amma hemroid daha tercih edilir bisi kaliyor yaninda..bagirsak kurdu olmasin o?aa Allah korusun,kiz niye bizi boyle tahminlere surukluyorsun,gidiver doktora,ilac almasan da baska caresini soyler

hamile pantolununu tavsiye ederim canim cok rahat
rahat rahat giyersin erken diye dusunme, siskinlik olunca pantolon giyince rahatsiz eder
doktorum gorunce cok begendi gecen kontrolumde :)

ben de simdi alisverise gidicem esimle
ben de yorulcam buyuk ihtimal ama kendime birsyeler almak istiyorum yeni
canta elbise neyse yeni birseyler

kızlar eski pantolonlarınız artık rahat olmuyorsa hemen hamile pant. geçin
her türlüsü var kot,kapri,kumaş,darpaça geniş paça
ama maalesef biraz pahalılar en azından İzmir'de
ama lcw en uygun gidin bakın

kızlar, bu özeldeki doktorun istediği hamilelik tahlillerini devlette yaptırayım diyorum. Yoksa sgk anlaşmalı özel hastanelerden birinde mi yaptırsam? Bilgisi olan paylaşabilir mi?Nasıl oluyor onlar?:44:Misal devlete gideceksem elimde başka doktorun yazdığı kağıtla lab.a mı gideceğim yoksa önce polikliniğe mi gitmem gerek?

geridonusum,benim aklima bi ihtimal daha geliyor amma hemroid daha tercih edilir bisi kaliyor yaninda..bagirsak kurdu olmasin o?aa Allah korusun,kiz niye bizi boyle tahminlere surukluyorsun,gidiver doktora,ilac almasan da baska caresini soyler

sadece kaşıntı olsa öle düşüncemde. netteki tariflerde çatlak dio ama görünürde bişi yok. ggitcem galiba doktora da hangi birime gitsem. gastroentrolojiye gitmek gerek aslında ama onada randevu almak çok zor.

gene doktora gitmek gerekior. lab doktor istekte bulunmadan kabul etmior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…