ben sorumu buraya yazayım siz görünce yazın :) nerdeyse bi hafta oldu galiba bu dertten sıkıntım var. ne yapacağımı bilmiyorum. hamileyim nasıl olsa ilaç kullanmıca deyip doktora da gitmiyorum. zaten vaktimde yok. hemde utanırımkızlar makat bölgemde ağrı oluyor. sanki ne bileyim orası olması gerekenden daha fazla açık gibi. sürekli hissediyorum orayı. arada kaşıntıda oluyor. napcam ben ya
kızlar selammmnasılsınız? every? zebebek?
rezene rüyana kavuşmana çok sevindim. Keşke ilk öğrendiğin heycanı da paylaşabilseydim. Benim bu seyahatler yüzünden giremedim. Bu hafta sadece 1 kere gideceğim. Girerim :) İnşallah çok yakında bebeklerimizden bahsetmeye başlarız :)
kızlar selammmnasılsınız? every? zebebek?
rezene rüyana kavuşmana çok sevindim. Keşke ilk öğrendiğin heycanı da paylaşabilseydim. Benim bu seyahatler yüzünden giremedim. Bu hafta sadece 1 kere gideceğim. Girerim :) İnşallah çok yakında bebeklerimizden bahsetmeye başlarız :)
telden girip cikiyorum canim,dun yazdigini gordum simdi tuh dedim. oh masallah bi guzel kaynatmissinizben de yatsam iyi olacak ama
keep ve 9ay buradayken kalkamayacağım
görüşemedik onlarla
canim, ne badireler atlatmisiz sonunda gun isigina cikmisiz cok sukurkeepruyamda gordum seni
bizim apartmanda ust katta senin kadin dogumcun varmis, o gun bebegini gordun
asagiya inerken seni bize davet ettim, cerez yedik kahve ictik
sen bana bebegini anlattin kocaman olmus hickiriyordu agzini acti kapadi cok hareketliydi diye anlattin
ruyamda boyun normal kilon da fazla yoktu, saclarin cikolata kahve renginde ve yukaridan yarim topuz yapmistin, beyaz bir bluz ve altinda etek vardi
sonra seninle kizil meydanda (moskova)gezmeye ciktik ben sana orayi gosterecektim, giderken yemyesillik dumduz bir patikadan geciyoruz kimse yok ve sen cok geriliyorsun birsey olur diye, kosa kosa cikiyoruz aydinlik guneslik kalabalik bir alana
hamile hamile iyi kostuk ama diyorum ben
boyle bir ruyaydi
işte bi oraya bakmamıştımkızlar eski pantolonlarınız artık rahat olmuyorsa hemen hamile pant. geçin
her türlüsü var kot,kapri,kumaş,darpaça geniş paça
ama maalesef biraz pahalılar en azından İzmir'de
ama lcw en uygun gidin bakın
geridonusum,benim aklima bi ihtimal daha geliyor amma hemroid daha tercih edilir bisi kaliyor yaninda..bagirsak kurdu olmasin o?aa Allah korusun,kiz niye bizi boyle tahminlere surukluyorsun,gidiver doktora,ilac almasan da baska caresini soyler
kızlar, bu özeldeki doktorun istediği hamilelik tahlillerini devlette yaptırayım diyorum. Yoksa sgk anlaşmalı özel hastanelerden birinde mi yaptırsam? Bilgisi olan paylaşabilir mi?Nasıl oluyor onlar?:44:Misal devlete gideceksem elimde başka doktorun yazdığı kağıtla lab.a mı gideceğim yoksa önce polikliniğe mi gitmem gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?