Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlaaar günaydııın. sizce kürtaj üstüne hamile kalmış olabilir miyim? :18:

gunaydin orkidecim
kurtajdan sonra yuksek ates olmus ve yumurtlamaya dogru atesin dusmus, benim de dusuk yaptigim ay aynen boyle yuksekten inmisti atesim
yumurtlama sonrasi atesine bayildimcok guzel gidiyor dpo11 biraz daha beklemek lazim sonuc icin canim
ama eger korunmadiysan ve gebelik ihtimalin oldugunu dusunuyorsan bence hemen kan testi yaptir cunku senin durumun ozel, hamileligini ogrenir ogrenmez yapilmasi gerekenler var o yuzden yerinde olsam, eger korunmasaydim ve suphelenseydim hemen kana giderdim

yataktaydım zaten. yatakta takılıyorum hep. :) ders çalışırım yatakta, yemek yerim yatakta :) çok seviyorum yatmayı. pazar günü hiç yataktan çıkmadım o denli

yatakta nasıl yemek yiyorsun kız

merhaba canım ne güzel bebeğin erkenden ben burdayım diyor sana

öyledir umarım

ayy eşim diyor ki "bir hamişin hayatı:1.bölüm yemek ye, 2.bölüm:yat,uyu,3.bölüm:1.bölüme dön"

çabuk süt iç bişiler ye canım, aç kalma bakiim.Yanında taşı, koy çantana dursun

psikolojik mi acaba diyorum
ama bütün gün uykulu dolaştım

gayet mümkün

günaydın arkadaşlar. Nasılsınız. günüz hayırlı geçsin.:))

yakın arkadaşım doğuma girdi benim içime garip bi hüzün çöktü yine o istemiyordu bebeği hiç düşünmedi süpriz oldu ben istiyordum evlendiğimizden beri düğünlerimiz arası sadece bir hafta vardı

eltimden de yakındır haber almamız onunda doğumu yaklaştı bu bayram benim için zor geçecek galiba
Allahım sabır ver

canlarım açıklama bile yapmıyorum çünkü siz biliyorsunuz bunun kıskançlık olmadıını çok iyi biliyorsunuz ben bu duyguyu adlandıramıyorum ama biliyorsunuz siz

orkideciğim, hemen kana git bence de canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Kızlar FF çizgimi her zamanki gibi 13. güne çekti.

My Ovulation Chart
|| Ovulation Calendar

Halbuki o gün 16 mm idi. İlk defa bu ay yumurta takibi yaptırdım. Dün yani 15. gün çatladı.
ff bende her ay yanılıyordu son ayım bir yanılgı silsilesi idi, inşallah tutmuştur canım, hadi gel sen de haziran 2013e bekliyoruz

bunu bizden iyi kimse bilemez canım. Onun olmasın demiyorsun ki benim de olsun diyorsuninşallah güzel haberlerin yakındır

bunu bizden iyi kimse bilemez canım. Onun olmasın demiyorsun ki benim de olsun diyorsuninşallah güzel haberlerin yakındır

inşaAllah canım ilk defa geldim bu konu da eşimin omuzunda ağladım eltininde haberi gellir yakındır dedim gelsin ne olacak diyor o hala faklı alemde ama iyi oldu ilk defa hislerimi açık açık söyledim

evet senin son ayın süper bir aydı. gebelik de son damgayı vurdu :) keşke bu ay olsa da tüpe gerek kalmasa. İlk defa 15inci güne kadar devam ettik çalışmalara. hep erkenden kesiyorduk. çok yorucu oluyordu çünkü :) iyimserlik olacak belki ama belkide hep önceden kaçırmıştım şimdi tutturmuş olabiliriz :)

kızlar bir sancım var ki sormayın:18: normaldir di mi oluyor di mi bu haftalarda

every'de de olmuştu diye hatırlıyorum canım.

Son düzenleme:
inşaAllah canım ilk defa geldim bu konu da eşimin omuzunda ağladım eltininde haberi gellir yakındır dedim gelsin ne olacak diyor o hala faklı alemde ama iyi oldu ilk defa hislerimi açık açık söyledim

:) ah şu erkekler

ya neden iyimserlik olsun, gayet olası. Benim geçen ayda ne akıntı var ne birşey ateş ayrı sapıtmış, ovulasyon testi ayrı sapıtmış bir de üstüne ne yumurtam ne rezervim var diyince dr. ümidi kesip planları yapmaya başlamıştık ama bebişin keyfinin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor işte. İnşallah tüpe gidemeden olur 9aycığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…