3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlaaar günaydııın. sizce kürtaj üstüne hamile kalmış olabilir miyim? :18:
ateşin sabitlenmiş, son gün önemli..inşallah düşmez canım, inşallah bu ay bebişine kavuşursun
yataktaydım zaten. yatakta takılıyorum hep. :)ders çalışırım yatakta, yemek yerim yatakta :) çok seviyorum yatmayı. pazar günü hiç yataktan çıkmadım o denli
merhaba canım ne güzel bebeğin erkenden ben burdayım diyor sana
ayy eşim diyor ki "bir hamişin hayatı:1.bölüm yemek ye, 2.bölüm:yat,uyu,3.bölüm:1.bölüme dön"
çabuk süt iç bişiler ye canım, aç kalma bakiim.Yanında taşı, koy çantana dursun
orkideciğim, hemen kana git bence de canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff bende her ay yanılıyorduKızlar FF çizgimi her zamanki gibi 13. güne çekti.
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
Halbuki o gün 16 mm idi. İlk defa bu ay yumurta takibi yaptırdım. Dün yani 15. gün çatladı.
bunu bizden iyi kimse bilemez canım. Onun olmasın demiyorsun ki benim de olsun diyorsunyakın arkadaşım doğuma girdi benim içime garip bi hüzün çöktü yine o istemiyordu bebeği hiç düşünmedi süpriz oldu ben istiyordum evlendiğimizden beri düğünlerimiz arası sadece bir hafta vardı
eltimden de yakındır haber almamız onunda doğumu yaklaştı bu bayram benim için zor geçecek galiba
Allahım sabır ver
canlarım açıklama bile yapmıyorum çünkü siz biliyorsunuz bunun kıskançlık olmadıını çok iyi biliyorsunuz ben bu duyguyu adlandıramıyorum ama biliyorsunuz siz
bunu bizden iyi kimse bilemez canım. Onun olmasın demiyorsun ki benim de olsun diyorsuninşallah güzel haberlerin yakındır
orkideciğim, hemen kana git bence de canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
ff bende her ay yanılıyorduson ayım bir yanılgı silsilesi idi, inşallah tutmuştur canım, hadi gel sen de haziran 2013e bekliyoruz
kızlar bir sancım var ki sormayın:18: normaldir di mi oluyor di mi bu haftalarda
inşaAllah canım ilk defa geldim bu konu da eşimin omuzunda ağladım eltininde haberi gellir yakındır dedim gelsin ne olacak diyor o hala faklı alemde ama iyi oldu ilk defa hislerimi açık açık söyledim
ya neden iyimserlik olsun, gayet olası. Benim geçen ayda ne akıntı var ne birşey ateş ayrı sapıtmış, ovulasyon testi ayrı sapıtmış bir de üstüne ne yumurtam ne rezervim var diyince dr. ümidi kesip planları yapmaya başlamıştık ama bebişin keyfinin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor işte. İnşallah tüpe gidemeden olur 9aycığımevet senin son ayın süper bir aydı. gebelik de son damgayı vurdu :) keşke bu ay olsa da tüpe gerek kalmasa. İlk defa 15inci güne kadar devam ettik çalışmalara. hep erkenden kesiyorduk. çok yorucu oluyordu çünkü :) iyimserlik olacak belki ama belkide hep önceden kaçırmıştım şimdi tutturmuş olabiliriz :)
every'de de olmuştu diye hatırlıyorum canım.
bana cinsiyet tahmininde bulunmak isteyen var miiiiiiiii :))))))
bana cinsiyet tahmininde bulunmak isteyen var miiiiiiiii :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?