Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de sabah erkenden doktora gidicem kizlar
7 bucukta aciliyormus hastane hemen gidip o gune randevu icin ugrasicam
umarim verirler hemen hallederiz gitmisken
oyle haftalar sonraya verme gibi bir durum olmasin diye dua ediyorum

arada olcmemissin fundacim
ben de cikmis gorunce gec mi catladin dedim
sen daha iyi bilirsin kendini
catlamadiysan da bir an once gelir bekletmez umarim canim

inşallah canım.. bekletmese barii hiç ne bir ağrı ne bişey sen doktoruna ulaşabildinmi sahi canım merak ettim :26:

evet canım ateşten anladım yumurtladığımı.. doktora gitmedim.. ama ben 36.6 ile çatlamıyorum canım..36.7 - 36.8 lerde çatlıyorum.. burdanda anlıyorum çatlamadığımı.. yumoş yok yani kızlar

bana 2 hafta sonra gel demişti. keseden 2 hafta sonra kalp atışıdır belki. emin değilim ama ...

ankara tıpta canım
istanbuldayım ben işte randdevu almana gerek olmıycaktı kaan hocaya gitseydin o seni yönlenddirirdi bide senin eşinin morfolojisi düşükmüydü
sana ona git dna sına baksın spermin demiştim hatırlarsan
kız valla kaan hocanın tedavisiyle doğal yolla hamile kalan çok
keşke gitseydin
yaşın kaç bilmiyorum daha bekleyemem diyosan sen bilirsin ama
bak ben buralardan oralara kadar geldim sırf onuda deniyim diye çünkü tüp bebekte birsürü hormon alıcaz en son yapılacak şey olduğunu düşündüm ve çabaladım ama olmadı

orda kalsam sanki pek fark olmayacak gibi geldi bana
15 gün kalsam 3000 tl otel parası en az
bide tam günde belli değil

hayret sen ovu da artı gördükten sonra çatlardın buay ilginç olmuş gerçekten inşallah bebişini getirir sana bu döngü

arkadasım beni bir nebzede olsa gülümsettin Allah razı olsun..Amin canım inşallah ikimizde hamile kalırız:13:

amiiinnnnnnnnnnnnnnn

every canım küsmüyüz bir ikidir sana msj yazıyorum cvp vermiyosun

Son düzenleme:

bence vazgeç bişi olmaz ya. tüp bizi sarstı de. zaten çok samimi , hak eden bi dost olsa bence kendi vazgeçer. tüp kolay bişimi. destek olması gerekirken birde tatil

göndermeyin. gönderiosanda en fazla 500 tl ye ağvada iki günlük bişiye yolla :)

aldıklarını yüklesene buraya :) özellikle çantanı merak ettim. bende kolay kolay çanta beğenemem de :)

şenay yanlış hatırlamıosam, araştırmalarımda erkek faktöründe aşılamanın etkili olduğunu söylüordu. öle düşünme bence. bazı erkekler, hatta çoğu erkek bunu gurur meselesi yapıyor. anlamaya çalış. senn içinde zor tabi ama ... inş bunlara da gerek kalmadan bebeğin gelir.

insallah canım. ben ve nerde varsa benım gibisi
allah hepımıze yardım etsın ins.

ben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii

olsun sağlıkolsun. vardır bunda bi hayır. yeri gelmişken bende sorayım. doktor bana testler verdi. ben devlet hastanesinden randevu aldım da sağlıkocağında da yapılıyormu hepsi

olsun sağlıkolsun. vardır bunda bi hayır. yeri gelmişken bende sorayım. doktor bana testler verdi. ben devlet hastanesinden randevu aldım da sağlıkocağında da yapılıyormu hepsi

öyle atbi sağlık olsun
o testler sağlık ocağında yapılır mı bilemiyorum canım

Canım inşAllahh güzel güzel sonucları alacaksınız, sen bunları düşün, randevu illa ki olur ve illa ki o sonucları alacaksın, bebişi germe annesii
Kocamaaan olmuş bebeğini göreceksiiinnn

insallah canım. ben ve nerde varsa benım gibisi
allah hepımıze yardım etsın ins.

Ama sen nasıl pozitif, nasıll iyi bir başlangıc yapmıştınn
Noldu? neden modun düştü?
Eşinle, eşini kırmadan seninde korkularını, seninde neler hissettiklerini anlat bence
2 kapalı kutu olursanız acabalar içinde yardım edemezsiniz birbirinizee
Halbu ki karşına alıp, böyleyken böyle desen
Eminim kiii eşin seni dinleyecek ve hak verecektir
Belkide aradaki azda olsa kopuk iletişimsizliği bu şekilde aşacaksınızz
Amaa haddiiiii inannn kendine lütfenn yenideen
Kaldırr kanatlarııı
HERŞEY GÜZEL OLACAKK
Rabbimm hepinize yardım etsin shnaaycımm

sağol canım
sen iyisindir umarım

9ay ben bu ay ilk defa geç yumurtladım ve çok şaşırmıştım
hatta hatırlarsan döngü uzunluklarını yazıp ortalama bile almıştım
ve bu ay geldi bebeğim
uzun döngü hayırlı olsun bakalım

çocuğun şeker gibi olacak
şeker yemekten

pozıtıflık bıle 2-3 gun suruyor ıste sekerım sonra dumanlanıyorum boyle.sonra yıne pozıtıflık falan derken kısır dongude yuvarlanıorum işte.
ya eşimle bu konuda ki baglantımızı nasıl anlatsam size nasıl tarif etsem.
hiç konusamuyoruz desem yalan. yani mesela su anda ıkımızde 7 kasımı sperm testı ıcın beklıyoruz. bu surecte en basıtı yenı bısı duyuyorum yenı bısı ogrenıyorum kafamda da bu bilgilerle ılgılı yenı düşünceler gelişiyor ve o bilgilerin düşüncelerin tamamını onunla paylaşmak istiorum ama o konusmak ıstemıyoo. konu acılınca tv ızlemeye devam edıyor konuyu degıstırıyor vs vs...yani sonucta bazen bana buhran basıo gun gelıyor tüm umudum kayboluyor ama o bundan cok habersiz. ben bole buhran bastıgında onun omzunda aglamak ıstıorum ama o buna ızın vermıyor benı cani gönülden dinlemeye hazır olmadıgını gördüğümde anlıyorum bunu. ee sonra noluyor? şenayın içinde patlıyor tüm bunlar.
o boyle hıc yorum yapılmasın hıc konusulmasın bu olay yokmus gıbı davranalım dr gıttıkce o ne derse onu yapalım,beklencekse bekleyelım ılacsa ılacı yutalım olurssa olsun olmazsa bosverelım ıstıyor...
yanı fıkırlesmek uzulmek darlanıp da konusmak ıstemek yok onda. onda yok bnm de boyle bır luksum yok onun nezdınde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…