arada olcmemissin fundacim
ben de cikmis gorunce gec mi catladin dedim
sen daha iyi bilirsin kendini
catlamadiysan da bir an once gelir bekletmez umarim canim
fundam sen atesten anladın dımı yumos olmadıgını?
dr dan da onaylattınmı bunu?
cunku belkıde gec yumurtladın ve bu ates yumurtlama sonrası ates olabılır?
bence sen onumuzdekı gunlerde her gun duzenlı ölc bakalım atesini o zaman daha iyi anlarız
bari çalısma yapın kız
yazdiklarini okurken kendimi buldum resmen :)) ben de merak ediyorum tam olarak ne zmn nasil hissedicem diye, gerci ilk ogrendigimden beri 5+5 olmam gerekirken ultrasona gore 5+1' im.. doktor anlamli bi fark degil dedi, ama anladim ki kalp atislarini gorene kdr pek rahat edemicem. ultrasona gore 6+4 te dr randevum var, sizce kalp atisini gorur muyum..
Canıım selamkaan aydos hangi üniversite ile çalışıyor?
Ben sabahtan beri başkent ve hacettepeden randevu almak için uğraşıyorum. 1 saat uğraştıktan sonra telefonla ulaştım ama başkent 6 kasıma randevu veriyorÖlye olunca hacettepeden de vaz geçtim. Eğer her şey yolunda giderse ben oralardan radevu alıncaya kadar hamile kalırım. Eğer inşallah olmaz ama işler yolunda gitmezse o zaman devlete giderim diye düşünüyorum.
Karar verdim gibi :) Sen hangi ildeydin? aslında konakla vs ile yapılabilir. Ben de Ankara'dayım ama iş seyehatim çok oluyor. Burda mıyım değil miyim ben de şaşırıyorum bazen.
pervane ateşin çok güzel
Arkadaşlar selam ben bu ay nedense geç yumurtlayacağım. Normalde 12 yada 13. gün olurdu. Yada ben öyle sanıyordum. Bir de ateşim çok iniş çıkışlı oldu. İlk defa doktorla takip ettik. 10. gün 13 mm, 13. gün 17 mm yumurta vardı. Doktor pazartesi çatlar dedi. Yalnız ovulasyon kiti ve cm pek öyle demiyor. Yine ateş en güvenilir yol galiba. Yükselmediğine göre doktor doğru söylüyor olmalı. Siz ne dersiniz?
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
arkadasım beni bir nebzede olsa gülümsettin Allah razı olsun..Amin canım inşallah ikimizde hamile kalırız:13:
ben de sabah erkenden doktora gidicem kizlar
7 bucukta aciliyormus hastane hemen gidip o gune randevu icin ugrasicam
umarim verirler hemen hallederiz gitmisken
oyle haftalar sonraya verme gibi bir durum olmasin diye dua ediyorum
Canım nereye gittin ya :)
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız!
İş yerine ne diyeceğim, parayı nasıl ayarlayacağız, kimlere söyleyeceğiz kimlere söylemeyceğiz falan bunları düşünüp duruyoruz. Bir de arkadaşlarımıza tatil sözü verdik. Sözümüzden de dönemiyoruz. min 5 bin tüp bebeğe 2 bin de tatile vereceğiz. karaları bağladım
birseyler alma ihtiyaci duydum uzun zamandir alisveris yapmamisim
baktik benim icin gezdik magazalari
bir yelek tarzi cok sIk birsey begendim ama ucuk bir fiyati o kaldi
canta begendim, ben kolay kolay canta secemem o konuda cok seciciyimdir bu biraz aklima yatti gibi aldim hemen
ah kızlaarrr
9 ay ve zebebek
sanırım bırde deryalcın var
hepımız tup yolunda ılerlıyoruz desenıze.
kıst yok ama beylerdekı sperm sıkıntısı benzer sızlerle
asılama bana ne yalan soyleyeyım sacmalık gelıyor sadece yaptırmıs olmak ıcın yaptıracagım allahın ıznıyle spermler asılama yaptırabılecek kadar duzelsınde.
sonrasında da ardınızdan bende tup yoluna gırıcem
ancakk
bu konuların hıc bırını esımle konusamamaya daha ne kadar dayancam bılmıyorum.
bnm asılama hakkındakı bu dusuncemı tup ıle ılgılı ne dusundugumu vs vs hıc bır seyı bılmıyor cunku paylasamıyorum onunla. ortaya bı laf atıorum bu konu acılsında konusalım fıkırlerımızı soyleyelım dıye ama yok yok yokk
adam o lafı ortaya attıgımda yuzume bakıyo hı hu dıo sonra tık...
bu yolda kendımı bu kadar yalnız hıssetmemın basında bu adam gelıyor!!!
esımın bu tavrı bu surecı daha da zor kılıyor bana. hala kabullenmedı mı desem, dusunmek ıstemıyor mu desem,ıcten ıce hala tedavı olmak ıstemıyor mu desem bılemıyorum...
tek bıldıgım onunla bu yolda yurumek benı cok yoruyor!!!
ben konustukca rahatlayan bır ınsanım. konusmadıgımda ıcımde buyuyor buyuyor kocaman oluyor...ve o bunu hıııc anlamıyor.
9 ay ne guzel soylemıs esımle onu dusunuoz bunu dusunuos dıe..nasıl ımrenıyorum yaa
şenay yanlış hatırlamıosam, araştırmalarımda erkek faktöründe aşılamanın etkili olduğunu söylüordu. öle düşünme bence. bazı erkekler, hatta çoğu erkek bunu gurur meselesi yapıyor. anlamaya çalış. senn içinde zor tabi ama ... inş bunlara da gerek kalmadan bebeğin gelir.
ben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii
olsun sağlıkolsun. vardır bunda bi hayır. yeri gelmişken bende sorayım. doktor bana testler verdi. ben devlet hastanesinden randevu aldım da sağlıkocağında da yapılıyormu hepsi
every canım küsmüyüz bir ikidir sana msj yazıyorum cvp vermiyosun
ben de sabah erkenden doktora gidicem kizlar
7 bucukta aciliyormus hastane hemen gidip o gune randevu icin ugrasicam
umarim verirler hemen hallederiz gitmisken
oyle haftalar sonraya verme gibi bir durum olmasin diye dua ediyorum
insallah canım. ben ve nerde varsa benım gibisi
allah hepımıze yardım etsın ins.
tüm hamişler maşallah büyütmüşsünz bebişleri everyninki artık cm olarak değerlendiriliyo rezene değerin katlanmış artmış bak öle hemen strese girmeyin sağlıklı bi hamilelik olur inşallah geridönüşüm keseyi görmüşsün darısı kalp atışlarına inşallah daha sayamadığım bütün hamişler inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişleri
Arkadaşlar selam ben bu ay nedense geç yumurtlayacağım. Normalde 12 yada 13. gün olurdu. Yada ben öyle sanıyordum. Bir de ateşim çok iniş çıkışlı oldu. İlk defa doktorla takip ettik. 10. gün 13 mm, 13. gün 17 mm yumurta vardı. Doktor pazartesi çatlar dedi. Yalnız ovulasyon kiti ve cm pek öyle demiyor. Yine ateş en güvenilir yol galiba. Yükselmediğine göre doktor doğru söylüyor olmalı. Siz ne dersiniz?
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
ben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii
Ama sen nasıl pozitif, nasıll iyi bir başlangıc yapmıştınn
Noldu? neden modun düştü?
Eşinle, eşini kırmadan seninde korkularını, seninde neler hissettiklerini anlat bence
2 kapalı kutu olursanız acabalar içinde yardım edemezsiniz birbirinizee
Halbu ki karşına alıp, böyleyken böyle desen
Eminim kiii eşin seni dinleyecek ve hak verecektir
Belkide aradaki azda olsa kopuk iletişimsizliği bu şekilde aşacaksınızz
Amaa haddiiiii inannn kendine lütfenn yenideen
Kaldırr kanatlarııı
HERŞEY GÜZEL OLACAKK
Rabbimm hepinize yardım etsin shnaaycımm
dedigim yelek tarzi cok hos birsey vardi ama fiyat 250ydi onu alamadim
bu cantam renk tam yansitmiyor fotoda ama boyle birsey iste
Eki Görüntüle 533721
dedigim yelek tarzi cok hos birsey vardi ama fiyat 250ydi onu alamadim
bu cantam renk tam yansitmiyor fotoda ama boyle birsey iste
Eki Görüntüle 533721
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?