Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar FF çizgimi her zamanki gibi 13. güne çekti.

My Ovulation Chart
|| Ovulation Calendar

Halbuki o gün 16 mm idi. İlk defa bu ay yumurta takibi yaptırdım. Dün yani 15. gün çatladı.
zaten atese gore de dun catlamis canim belli
hadi hayirli olsun
gider ayak bebis gelsin insallah
kızlar bir sancım var ki sormayın:18: normaldir di mi oluyor di mi bu haftalarda
evet canim normaldir
ilk haftalarda adet sancisini yasiyor insan
sancidan kivrandigim geceler oldu
uykum bolunuyordu karnim sizliyordu
rahat ol bir sure devam eder ara ara
asiri siddetlenmedigi surece ve surekli devam etmedigi surece bence sorun yoktur canim
cinsiyetinimi öğrendin erkekkkkk...........

ogrendim :))

slm kızlar ben geldim doktordan doktor maceram bugun itibariyle sona erdi önümüzdeki aylara bakcam artık c.yesi 11,7 mm olan yumurtam bugun itibarıyle 9 mm sönmüş adetimin 18 günü doktorcum artık gelmene gerek yok canım onumuzdekı ay adetıın 5,günü seropheneye başla 5 gün iç gelmek istersen gel tekrar kontrole istemezsen bir sonrakı ay yine adetle serophene iç ve adetinin 10 gününden sonra gel takıp edelım canım dedi ilaç falan vermedi.ama ben duphaston içmeyi düşünüyorum bugun 18günü 10 gün içecem bittikden 4 gün sonrada adet olcam toplam 18+10+4:32 gün adet olmuş olcam buda ateş tablom kızlar

canım hani sana rus takvimide çin takvimi de kız diyodu dimi niyeyse içimden erkek geçio

hayirlisi olsun tatlim hakkinda
merak etme catladigin bir an gonulden inaniyorum hamile kalacaksin
ronya da bir sene catlamadigini ama sonra hamile kaldigini soyluyordu
dilerim senin icin de oyle olur tatlim sen simdi kilo vermene devam et sonra alican nasilsa bol bol spor yap

sagol cnaım allah razı olsun teşekkürler iyi dileklerin için evet spora devam kafayı rahat bırakcma bakalım gelecekmı bebiş olmazsa aralık gibi direk aşılam adüşünüyorum kısmet artık :)

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sen doktorun dediği gb ilaçlarını kullan sporunu yap umarım bidahaki aya güzel olur herşey planda yapmışsın umarım Rabbim gönlündekini hayırlarla bekletmeden verir sana inşallah

neyse ilk öğrenen olamıcam ben çıkıyorum tatlım arada girer bakarım o zamana açıklamış olursun zaten tekrardan gözünaydın Rabbim hayırlı evlat eyler inşallah

merhaba kızlarrr..
bu ateş ölçme yöntemi ne kadar güzel bişey yaa..
bugün önemli bi işim vardı bugün adet olup olmayacağım önemliydi.
sabah ateş ölçtüm.
36,4
yani bugün adet olmıyacam yarın ya da ondan sonraki gün.
bu sayede işlerimi de ayarlayabiliyorum..
hey Allahım yaaa

canım nasılsın hala gelen giden yok sanırım dur bi tablona bakayım

evet gelen giden yok maalesef sen nasılsın??

bana cinsiyet tahmininde bulunmak isteyen var miiiiiiiii :))))))

bana sanki kız gibi geliyor ama tam konsantre olamıyorum sen ilk zamanlar erkek tablosu koymuştun o yüzden erkekte olabilir ayyy karar veremiyorummmmmm ama çok merak ediyorummmmm

every ben önce de demiştim.
bana erkek gibi geliyor.
hayırlısı olsun inşallah

muhakkak çok güzel birşey sen takibi tedbiri elden bırakmıyorsundur ama ben bu ayki adetimde 36,7 ile yğksek ateşle akşamına adet gördüm herkeste olacak diye birşey yok benimde başıma ilk kez geldi ama işlerin çok çok önemliyse sen zaten tedbirini alıyorsundur

tabiki de çok önemli işlerde önlem alınır. ama 1, buçuk yldır ateş ölçerim hiç ekstra durumlarım olmadı.
progestan kullandığımda bile adet olacağım gün sabah ateşim düşmüştü.

ben yüksek ateşle adet olduğumdan emin olamıyorum mesela

ben ne iyiyim ne kötüyüm saldım herşeyi ama herşeyi nolcaksa olsun durumundayım ama şunu söyleyebilirim hiçbirşey düzelmedi

sana sadece şunu söyleyebilirim canım eğer olduğun yerden memnun değilsen şartlarını değiştirmek zorundasın.. ve şuanda durum neyse ve bundan 2 yıl sonra değişmiceğine eminsen boşuna o iki yılı kaybetmemeli insan.. hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

kizlarrrrrr
neyse soyluyorummmmmmmmmmm
KIZZZZZZZZZZZZ
rus takvimi cin takvimi ultrason yorumu hepsi kiz
doktor direk kiz dedi oran bile vermedi soka girdik esimle
ama kk sagolsun ben hemen anladim cikintidan esime dedim kiz diye
esimin hisleri dogru cikti
ben bir ihtimal erkek olabilir diyordum ama hersey kiza cikiyordu zaten

çok tebrik ederim canım bu çıkıntı ne nasıl bi çıkıntı anlayamadım kız olsun çamurdan olsun demişler :) cimcimen olcak çok sevindim adına Allah hayırlı evlet eylesin inşallah

ayyy ne güzelll
şimdi senin tatlı mı tatlı güzel mi güzel bi kızın mı olacak
İnşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…