Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çantanı kaça aldın. benimde o renklerde birde gri renk bi çanta almam lazım

ay kk ya bakarken bakarken pc açık uyuyakalmışım ya. sersem gibiyim şimdi

kızlar merhaba...
yazıların çoğunu okudum....daha önce uzunca süre kadınalar kulübü takip ettim..sonra çok etkilendiğimi farkettim ve takip etmeyi yazmayı bıraktım...
yine çıkmazlardayım...konuşacak kimse yok...daraldım ...2 yıldan fazladır çocuk istiyorum...yaklaşık 2 yıl önce düşük yaptım ve sonrasında bir daha hamile kalamadım...
klomende kullandım olmadı...
geçen ay ilk defa gün aşırı ilişkiyi denedik olmadı ve adetim 3 gün erken geldi...bu ay ovulasyon gününden önceki gün başlayarak 3 gün ard arda ilişkiyi denedik..
18 ekim adet günüm...inşallah olmam...
son iki üç gündür karnımın alt orta kısmında ve kasıklarımda sancı var...göğüslerim ağrıdı ve geçmek üzere...
ateşlerimide son 8 gündür ölçüyorum. 2-3 ekim ovulasyon günümdü...
8 ekim 36.6 ovulasyondan sonraki 5.gün
9 ekim 36.5 6.gün
10 ekim 36.6 7 gün
11 ekim 36.6 8.gün
12 ekim 36.6 9.gün
13 ekim 36.6 10.gün
14 ekim 36.6 11.gün
15 ekim 36.6 12.gün

şenay sen haklısın canım, tabi ki yaşadıklarını en yakının olan eşinle paylaşmak hakkın ama eşin de haklı, sonuçta ondan kaynaklı bir durum ve senin bu yüzden onun yanında ağlaman onun kahrolmasına neden olacaktır. Olabildiğince az konuşmak belki şu an onun için daha iyidir. Stres de kötü hem sonuçta ilaçlarını alıyor tedavi oluyor. Gel sen bize anlat canım, eşine biraz alan ver

ah canııım, neyse kolayca içmiştin en azından ama hastanede bikaç kişiyi azarlamak şart oldu

kızlar iki gündür her koku burnumda, midem ağzımda...bir de bugün yeni bir belirtim çıktı:sıcak basması menopoz teyzeler gibi kartonun birini yelpaze yaptım derste durmadan onu salladım, öğrenciler ders çıkışı gelip sordular "hocam hasta mısınız" diye, sanırım çaktırıyorum

ben de aynen yanıyorum bugün

ben de aynen yanıyorum bugün

ayrıca halsiz ve uykuluydum

kafanı nereye dayadın da uyudun

yataktaydım zaten. yatakta takılıyorum hep. :) ders çalışırım yatakta, yemek yerim yatakta :) çok seviyorum yatmayı. pazar günü hiç yataktan çıkmadım o denli

evet çok yükseldi bende şaşırdım bugün hayırlısı olsun umutlu muyum değilim bazen sadece accaba mı diorum sonra kızıyorum kendime umutlanma diye

canım benim hepimiz aynıyız ki kimselere anlatamadıklarımızı burda rahatlıkla paylaşıyoruz çünkü hepimiz yaklaşık olarak aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizi anlayabiliyoruz ama geçecek inş. hepsi bi gün hepimiz hamile olarak bebeklerimizden bahsedeceğiz ban neredeyse yarımız başladı bile

yok canım umutlanamıyorum her zaman hayal kırıklığı yaşadığımdan ama inş. bu sefer süpriz olur

ateşin sabitlenmiş, son gün önemli..inşallah düşmez canım, inşallah bu ay bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…