çantanı kaça aldın. benimde o renklerde birde gri renk bi çanta almam lazım
canim ben gormedim ya gozumden mi kacti mesajlar acabaozel mesaj attiysan gelmedi
olur mu oyle
şenay sen haklısın canım, tabi ki yaşadıklarını en yakının olan eşinle paylaşmak hakkın ama eşin de haklı, sonuçta ondan kaynaklı bir durum ve senin bu yüzden onun yanında ağlaman onun kahrolmasına neden olacaktır. Olabildiğince az konuşmak belki şu an onun için daha iyidir. Stres de kötü hem sonuçta ilaçlarını alıyor tedavi oluyor. Gel sen bize anlat canım, eşine biraz alan vercanım dayanıyorum ıste daha nasıl dayanacagım bılemedım. gorunuste aslında hıc bır problem yok,ılaclarını vs kullanıyor ama konusma anlamında hıc bır sey yok. paylasım sıfır. aynı evın ıcınde, bır sorun var ama konusunu hıc acamıyorum...
ah canııım, neyse kolayca içmiştin en azından ama hastanede bikaç kişiyi azarlamak şart olduben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii
kızlar iki gündür her koku burnumda, midem ağzımda...bir de bugün yeni bir belirtim çıktı:sıcak basmasımenopoz teyzeler gibi kartonun birini yelpaze yaptım derste durmadan onu salladım, öğrenciler ders çıkışı gelip sordular "hocam hasta mısınız" diye, sanırım çaktırıyorum
kızlar iki gündür her koku burnumda, midem ağzımda...bir de bugün yeni bir belirtim çıktı:sıcak basmasımenopoz teyzeler gibi kartonun birini yelpaze yaptım derste durmadan onu salladım, öğrenciler ders çıkışı gelip sordular "hocam hasta mısınız" diye, sanırım çaktırıyorum
ben de aynen yanıyorum bugün
ay kk ya bakarken bakarken pc açık uyuyakalmışım ya. sersem gibiyim şimdi
kafanı nereye dayadın da uyudun
ateşin güzel gidiyo umarım geçen ay ki gibi hüsrana uğratmaz seni
yerlesme dusus de var gibi
cok harika yaa
sonu bebis olsunnn
merhaba every, pervane
every senin akşamları miden bulanıyordu değil mi
benim de geceleri bulanıyor
özellikle midem boşken bulanıyor galiba
erken değil mi ya
allah razı olsun sızlerden zaten bır sız anlıyorsunuz benı sızınle paylasıp can sıkmak ıstemesemde enınde sonunda sızlere anlatıorum ıcımı.
sen gene de cok heveslenme ama atesıne masallah demeden gecemıcem tatlım
ayy eşim diyor ki "bir hamişin hayatı:1.bölüm yemek ye, 2.bölüm:yat,uyu,3.bölüm:1.bölüme dön"ayrıca halsiz ve uykuluydum
karnım aç. hala yemek yemedim
ateşin sabitlenmiş, son gün önemli..inşallah düşmez canım, inşallah bu ay bebişine kavuşursunkızlar merhaba...
yazıların çoğunu okudum....daha önce uzunca süre kadınalar kulübü takip ettim..sonra çok etkilendiğimi farkettim ve takip etmeyi yazmayı bıraktım...
yine çıkmazlardayım...konuşacak kimse yok...daraldım ...2 yıldan fazladır çocuk istiyorum...yaklaşık 2 yıl önce düşük yaptım ve sonrasında bir daha hamile kalamadım...
klomende kullandım olmadı...
geçen ay ilk defa gün aşırı ilişkiyi denedik olmadı ve adetim 3 gün erken geldi...bu ay ovulasyon gününden önceki gün başlayarak 3 gün ard arda ilişkiyi denedik..
18 ekim adet günüm...inşallah olmam...
son iki üç gündür karnımın alt orta kısmında ve kasıklarımda sancı var...göğüslerim ağrıdı ve geçmek üzere...
ateşlerimide son 8 gündür ölçüyorum. 2-3 ekim ovulasyon günümdü...
8 ekim 36.6 ovulasyondan sonraki 5.gün
9 ekim 36.5 6.gün
10 ekim 36.6 7 gün
11 ekim 36.6 8.gün
12 ekim 36.6 9.gün
13 ekim 36.6 10.gün
14 ekim 36.6 11.gün
15 ekim 36.6 12.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?