Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar çok ağrım var ya. yemek almak için mutfağa gittim iki dk zor durdum. göbeğim , kasığım yada neyse karnımın alt tarafı düşüo sanki. bi ağırlık var

Keep canim benim buyumus daha da buyuyecek insallah tugba cok gec duymus kalp atisini ama bak dogumu yaklasti sonradan yakalar gununu.sen sakin uzme minigini hersey yolunda tatlim
valla üzdüm bugün biraz ama yine de olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bir de bulantılar başladı, 5.hafta için çok erken değil mi madem..belki dediğin gibi sonradan yakalar. İyi ki takvim fln yapmamışım. bhcg takibi yaptırmalı mıyım bilmiyorum. Kalp atışı duyulmazsa bhcg takibi ölüm ilanı beklemek gibi birşey duyarım duyarım cumartesi kesin duyarım. Bu bebek ikizler bebeği, pek şakacı oluyormuş onlar ondan oluyor hep

yanında su şişesi taşı canım, ben öyle yapıyorum, sebilden gidip dolduruyorum bittikçe. bugün benim de sancım var, bişi değildir o kedidir o kedi

öncekilerden bi değişik ama korkuyorum. off bu çocuklarla napcam ki ben. en iyisi kendimi kasmayayım.

every canım eşim korunmak istemedi ben korunmak istedim. doktor hiçbir şey demedi. ben de saf gibi ateş ölçümü ile kendimi korumaya çalıştım. ama eğer hamile kaldıysam vay o spermler boşa gitmesin diye topu diktiğim günlere derim yani
tabiki mümkün :)

yatakta nasıl yemek yiyorsun kız

öyledir umarım

psikolojik mi acaba diyorum
ama bütün gün uykulu dolaştım

gayet mümkün

günaydın kızlarrr 35 gün oldu bende gelen giden yok yine öff pööfffff

bende every katılıyorum ateşin hamile gibi ve eğer varsa erken öğrenmende fayda var.. hayırlısı olsun canım

ben yarın test yaptırayım o zaman

canım tebrik edrim ne tatlııı. Sağlıcakla kucağına al inşallah

kızlar yoksunuz ama ben yazayım. peçeteye çok ama çok az pembe bişi geldi. bugün çamaşırları yerleştirmem lazımdı ama korkudan yatıyorum
tatlım benim bence doktorun ile irtibata geç. normal olabilir tabi olmayadabilir. ultrason yapılır rahatlarsın. kullanman gereken bir şey varsa kullanırsın.
keep tatlım zaten tablona göre de geç döllenme değil miydi. 5+3 te duyulmaması çok normal. hormon değişikliği ve önceki acı tecrübe yüzünden hassaslaşabilirsin. ama içini rahat tut. her zaman aynısı olmuyor. bence hiç beta hcg takiplerine de girip kendini germe

benim ne zaman yumurtladığım da belli değil ki canım ya...sen bi idrar yapsana beklerken, yok mu evde?

benim ne zaman yumurtladığım da belli değil ki canım ya...sen bi idrar yapsana beklerken, yok mu evde?

yok canım ya zırt pırt yapıyorum diye eve test sokmayacağıma yeminliydim. o yüzden test yok. yarın kan testi yaptırırım artık.

sana gelince bak ne zaman yumurtladığın belli değilmiş. sen geç yumurtladığını, olumlu olan kısmı düşün.

canım testı spermler ölmeden hemenn analıze alıyorlar sonucta halıyle maksımum 1 saate cıkıyor. hemen bıze yaz emı sonucları
Kizlar bugun doktora gittim iki ay once cikolata kistine benzer biseyin var diyodu ancak gittim tekrar kistim gitmis com sukur yada kist degildi neyse kafam rahatladi en azindan
ooh canım hadı gözün aydın
adına cok sevındım.
zebebekcım ya sız sımdı ne durumdasınız? esının tedavısi devam ediyormu?
ne zaman işe yarayıp yaramadıgını ögrenebilicez?

canım benim hiiç telaş yapma. ben hıc düşünmüyorum kötü birsey olacagına
gec döllenme olması yuksek ıhtımal zaten. hem cıdden 5+3 deysen duymaman da cok normal.

canim ben 6+6 diye hatirliyorum kalp atisini gordum ama vajinal
karindan goremedi doktorum o zaman
bence stres yapma kendine insallah hersey yolunda canim
sen bol bol dinlenmene bak
ama kimdi hatirlamiyorum tugba ya da penpetekir miydi unuttum ama kalp atislari icin baya beklemis hatta cok hafta geriden geliyormus bebegi ama simdi ondeymis bile
bana o ornekleri verip beni rahatlatmisti ve duymazsan sakin gerilme demisti
ben de sana iletmek istedim ayni seyleri

merhaba,
ben bu ateş ölçme yöntemini nasıl kullancammmmmm??
hergün sabah aynı saate mi ölçcem!

merhaba,

evet. önce bi dijital ateşölçer al. sonra hergün aynı saatte (bu önemli bence) ölç. sonra bu topiğin ilk sayfasında bunu tablolaştıran bi site var. ona üye ol. tablo şeklinde olunca yumurtlama daha ii anlaşılıyor. ordan sonra burdaki kızlar yorumluyor yumurtlama olabilir falan diye :)

merhaba,

aramıza hos geldın guzelım
ılk sayfamızda every nın bu yöntem ile ilgili upuzun bir yazısı var. tün detayları ordan bulabilirsin.
genel olarak da hergun saat 6-8 arasında aynı saatte yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz dıl altından ölçmek lazım
senin hikayen nedir pekı? ne kadardır evlisin,ne kadardır bebek istiyorsunuz?

Son düzenleme:
bu topicin 1. sayfasina bakabilirsin bilgiler var

hoşbulduk kızlar,

ilk sayfayı okudum az önce azsonra üye olcam orya :) adetime tahmini 4 - 5 gün var. ve bugünkü kan testim negatif

neyse ben aralıkta 3 yıllık evli olcam inşallah ve Nisan ayından beri korunmuyoruz 6ay oldu agustos 24 te adet oldum doktora gittim hormon testi yapıldı prolaktin 77 çıktı eylülde adet oldum gittim 0.66 düşmüş. eşimde spremiogram yaptırdı çok şükür normal çıktı. böle yani. bu ay 4-6 arasınra yumurtladım gibi gelldi. 9unda şiddetli kasık agrısı çektim bilemiorum ama bugünkü test negatifi. kan testi olması ümidim olcaktı.

neyse artık adet oldugumda ateşimi takip edim.

inşallah uğurlu gelirsiniz Hamile kalırım bende

Son düzenleme:
uğurlu bura uğurlu :) gel seen faydasını görceksin ben inanıyorum. bu ay senden umutluyum :)

kızlar ben o siteye üye oldum :) adetin ilk gününden itibaren başlıcam yazmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…