valla üzdüm bugün biraz ama yine de olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bir de bulantılar başladı, 5.hafta için çok erken değil mi madem..belki dediğin gibi sonradan yakalar. İyi ki takvim fln yapmamışım. bhcg takibi yaptırmalı mıyım bilmiyorum. Kalp atışı duyulmazsa bhcg takibi ölüm ilanı beklemek gibi birşeyKeep canim benim buyumus daha da buyuyecek insallah tugba cok gec duymus kalp atisini ama bak dogumu yaklasti sonradan yakalar gununu.sen sakin uzme minigini hersey yolunda tatlim
yanında su şişesi taşı canım, ben öyle yapıyorum, sebilden gidip dolduruyorum bittikçe. bugün benim de sancım var, bişi değildir o kedidir o kedi
canım adet sancısı gibi ise normal, daha fazla ise eşinle gidiverin acile içiniz rahat eder.kızlar çok ağrım var ya. yemek almak için mutfağa gittim iki dk zor durdum. göbeğim , kasığım yada neyse karnımın alt tarafı düşüo sanki. bi ağırlık var
every canım eşim korunmak istemedi ben korunmak istedim. doktor hiçbir şey demedi. ben de saf gibi ateş ölçümü ile kendimi korumaya çalıştım. ama eğer hamile kaldıysam vay o spermler boşa gitmesin diye topu diktiğim günlere derim yanigunaydin orkidecim
kurtajdan sonra yuksek ates olmus ve yumurtlamaya dogru atesin dusmus, benim de dusuk yaptigim ay aynen boyle yuksekten inmisti atesim
yumurtlama sonrasi atesine bayildimcok guzel gidiyor dpo11 biraz daha beklemek lazim sonuc icin canim
ama eger korunmadiysan ve gebelik ihtimalin oldugunu dusunuyorsan bence hemen kan testi yaptir cunku senin durumun ozel, hamileligini ogrenir ogrenmez yapilmasi gerekenler var o yuzden yerinde olsam, eger korunmasaydim ve suphelenseydim hemen kana giderdim
tabiki mümkün :)
yatakta nasıl yemek yiyorsun kız
öyledir umarım
psikolojik mi acaba diyorum
ama bütün gün uykulu dolaştım
gayet mümkün
günaydın kızlarrr35 gün oldu bende gelen giden yok yine öff pööfffff
bende every katılıyorum ateşin hamile gibi ve eğer varsa erken öğrenmende fayda var.. hayırlısı olsun canım
ben yarın test yaptırayım o zamanorkideciğim, hemen kana git bence de canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
ff bende her ay yanılıyorduson ayım bir yanılgı silsilesi idi, inşallah tutmuştur canım, hadi gel sen de haziran 2013e bekliyoruz
Zebebek cok sevindim aman kist olmasin cok iyi hbr bu canim
kizlarrrrrr
neyse soyluyorummmmmmmmmmm
KIZZZZZZZZZZZZ
rus takvimi cin takvimi ultrason yorumu hepsi kiz
doktor direk kiz dedi oran bile vermedi soka girdik esimle
ama kk sagolsun ben hemen anladim cikintidan esime dedim kiz diye
esimin hisleri dogru cikti
ben bir ihtimal erkek olabilir diyordum ama hersey kiza cikiyordu zaten
tatlım benim bence doktorun ile irtibata geç. normal olabilir tabi olmayadabilir. ultrason yapılır rahatlarsın. kullanman gereken bir şey varsa kullanırsın.kızlar yoksunuz ama ben yazayım. peçeteye çok ama çok az pembe bişi geldi. bugün çamaşırları yerleştirmem lazımdı ama korkudan yatıyorum
keep tatlım zaten tablona göre de geç döllenme değil miydi. 5+3 te duyulmaması çok normal. hormon değişikliği ve önceki acı tecrübe yüzünden hassaslaşabilirsin. ama içini rahat tut. her zaman aynısı olmuyor. bence hiç beta hcg takiplerine de girip kendini germekızlar bugün test sonuçlarımı aldım gayet güzel çıkmış. Öğlen de doktor kontrolüm vardı. Kese büyümüş, yolk kesesi de büyümüş. Kese önce 0,4 idi 6 gün içinde 1,46 olmuş. Benim normalde 6+1 bugün. Doktor ölçüme göre 5+3sün dedi, geç döllenme olmuş olabilirmiş. Olmasa şaşardım zaten,ne varsa oldu hepsi. Kalp atışı duyamadık, benim gözlerim doldu, ağlamamak için zor tuttum kendimi sonra çıkınca bir güzel ağladım. Cumartesi bir daha kontrole gidilecek ve belli olacak. 5+5ten sonra duyulmazsa bhcg takibine başlanacakmış tekrar..geç döllenmedir di mi, duyarız cumartesi di mi, bu benim çocuk çok şakacı bir çocuk ondan oluyordur di mi
benim ne zaman yumurtladığım da belli değil ki canım ya...sen bi idrar yapsana beklerken, yok mu evde?keep tatlım zaten tablona göre de geç döllenme değil miydi. 5+3 te duyulmaması çok normal. hormon değişikliği ve önceki acı tecrübe yüzünden hassaslaşabilirsin. ama içini rahat tut. her zaman aynısı olmuyor. bence hiç beta hcg takiplerine de girip kendini germe
benim ne zaman yumurtladığım da belli değil ki canım ya...sen bi idrar yapsana beklerken, yok mu evde?
canım testı spermler ölmeden hemenn analıze alıyorlar sonucta halıyle maksımum 1 saate cıkıyor. hemen bıze yaz emı sonuclarıkızllarrrr yarın eşim sonunda sperm analizine gidiyor:18:.. hemen vermezler dimi sonucu :44: acaba çok bekletirlermi?? heyecanlımısın diyorum hee çook diyor.. kabı alsak evde yapsak olmazmı diyo ikide bir.. hee oluyo dedimdergide verceklermiş sana dedim.. hadi canımm diyorr.. sanki ben biliyom ne yaptıklarını bana soruyor bide
ooh canım hadı gözün aydınKizlar bugun doktora gittim iki ay once cikolata kistine benzer biseyin var diyodu ancak gittim tekrar kistim gitmis com sukur yada kist degildi neyse kafam rahatladi en azindan
kızlar bugün test sonuçlarımı aldım gayet güzel çıkmış. Öğlen de doktor kontrolüm vardı. Kese büyümüş, yolk kesesi de büyümüş. Kese önce 0,4 idi 6 gün içinde 1,46 olmuş. Benim normalde 6+1 bugün. Doktor ölçüme göre 5+3sün dedi, geç döllenme olmuş olabilirmiş. Olmasa şaşardım zaten,ne varsa oldu hepsi. Kalp atışı duyamadık, benim gözlerim doldu, ağlamamak için zor tuttum kendimi sonra çıkınca bir güzel ağladım. Cumartesi bir daha kontrole gidilecek ve belli olacak. 5+5ten sonra duyulmazsa bhcg takibine başlanacakmış tekrar..geç döllenmedir di mi, duyarız cumartesi di mi, bu benim çocuk çok şakacı bir çocuk ondan oluyordur di mi
valla üzdüm bugün biraz ama yine de olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bir de bulantılar başladı, 5.hafta için çok erken değil mi madem..belki dediğin gibi sonradan yakalar. İyi ki takvim fln yapmamışım. bhcg takibi yaptırmalı mıyım bilmiyorum. Kalp atışı duyulmazsa bhcg takibi ölüm ilanı beklemek gibi birşeyduyarım duyarım cumartesi kesin duyarım. Bu bebek ikizler bebeği, pek şakacı oluyormuş onlar ondan oluyor hep
merhaba,
ben bu ateş ölçme yöntemini nasıl kullancammmmmm??
hergün sabah aynı saate mi ölçcem!
merhaba,
merhaba,
bu topicin 1. sayfasina bakabilirsin bilgiler var
evet. önce bi dijital ateşölçer al. sonra hergün aynı saatte (bu önemli bence) ölç. sonra bu topiğin ilk sayfasında bunu tablolaştıran bi site var. ona üye ol. tablo şeklinde olunca yumurtlama daha ii anlaşılıyor. ordan sonra burdaki kızlar yorumluyor yumurtlama olabilir falan diye :)
aramıza hos geldın guzelım
ılk sayfamızda every nın bu yöntem ile ilgili upuzun bir yazısı var. tün detayları ordan bulabilirsin.
genel olarak da hergun saat 6-8 arasında aynı saatte yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz dıl altından ölçmek lazım
senin hikayen nedir pekı? ne kadardır evlisin,ne kadardır bebek istiyorsunuz?
İnşallahhh canım İnşallahhhhhhhhhuğurlu bura uğurlu :) gel seen faydasını görceksin ben inanıyorum. bu ay senden umutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?