Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sana gelince bak ne zaman yumurtladığın belli değilmiş. sen geç yumurtladığını, olumlu olan kısmı düşün.

canım benim hiiç telaş yapma. ben hıc düşünmüyorum kötü birsey olacagına
gec döllenme olması yuksek ıhtımal zaten. hem cıdden 5+3 deysen duymaman da cok normal.

sağ olun kızlarsiz olmasanız ne yapardım ben iyi ki varsınız

keep 10 dk bi olayı beni deli etti ya. :) yatınca ağrım olmuyorda ayağa kalkmaya korkuyorum. bi tabak zor yemek aldım kendime. çok da doymadım. 2. si için kalkmaya cesaret edemedim. eşimi bekliorum gelsin de versin diye

evert kızın olacakmış ne güzel hayırlı evlat olsun inş. :)

funda inş. temiz çıkar testler olmazsa bi daha ki ayda bizde gideceğiz senden alırım bilgileri

keep 10 dk bi olayı beni deli etti ya. :) yatınca ağrım olmuyorda ayağa kalkmaya korkuyorum. bi tabak zor yemek aldım kendime. çok da doymadım. 2. si için kalkmaya cesaret edemedim. eşimi bekliorum gelsin de versin diye
oyy daha gelmedi mi eşin,ya canım k.validen hiç yardım etmiyor mu sana, söylemiştiniz di mi

oyy daha gelmedi mi eşin,ya canım k.validen hiç yardım etmiyor mu sana, söylemiştiniz di mi

bizim o olay karışık biraz. kendince yapıo bişiler ama kayınvalidem beni çok hayal kırıklığına uğrattı. bende doğru düzgün muhatap olmuyorum. zorunlu hallerde konuşuyorum. biz eşimle evlenmeden önce kayınvalidemle aram çok iyiydi. birlikte yaşamayı sorgulamadım bile. annemden ii geçinirim sanıyordum. onu doktora götürüyordum, gezmeye zaman zaman gidioduk. çok güleryüzlü bi kadındı. evlenince birden değişti. tek çocuğu ve oğlu. kıskandı. evliliğimin ilk ayları zehir oldu. hayal kırıklığına uğradım. ben çok fedakarlıkta bulunmuştum çünkü . bende bi küstüm mü küserim yani. yap desem yapar da istemiorum. ben odama çekiliorum. kendi halimde takılıorum. o kendi halinde öle. ben yemeğini yemiorum , yağlı falan yapıo. yemek konusunda seçiciyim herkesin yemeğini yiyemiorum. öle yani :)

aslında barışma vesilesi olur torun..ama tabi ne yaşadınız bilmiyorum,en iyi sen bilirsin.

every cici kızın mı olacak
sağlıkla kavuşasın inşallah

ne güzel ya byümesini görmek
kim bilir ne güzel bir duygudur

Kizlar bugun doktora gittim iki ay once cikolata kistine benzer biseyin var diyodu ancak gittim tekrar kistim gitmis com sukur yada kist degildi neyse kafam rahatladi en azindan

gözün aydın
böyle güzel haberler ver hep

5+3 kalp atışı için erken diye biliyordum
6+.... larda diye düşünmüştüm kendim için

geridönüşümkutusu
ben de kaçgündür adet sancısını zaman zaman yaşıyorum
bel ağrısı bacak ağrısı aynen oluyor
adet olduğumda geçmeksizin 2 gün sürerdi
bu, zaman zaman oluyor ama 2-3 gündür var

aslında barışma vesilesi olur torun..ama tabi ne yaşadınız bilmiyorum,en iyi sen bilirsin.

ben kendimce küs olduğum için biraz zor :) içten içe derin bi kırgınlığım var. bazen eskisi gibi olmak istiorum ama olamam. yoksa kayınvalidem politik kadındır. o her ortama ayak uydurur. sanırım eşim hala sölemedi. söyleseydi gelip beni tebrik ederdi çünkü .

işte bazen eskisi gibi olalım diorum sonra bişi oluyor ve yine soğuyorum ondan. olamam yani. karakter bana ters. kocası tarafından aldatılmış kadın gibiyim ona karşı :) hislerim öle yani. ben sevmiştim çünkü onu. normal bi ilişkimz olsa belki böle düşünmezdim. bana kayınvalidelik yapsa gene böle düşünmezdim. sanki ben onun eşiyle evlenmişim gibi davrandı o zoruma gitti. bu kadarına gerek yoktu ki. ben en asgari taleple evlendim onlarla. ikisiyle de evlenmiş oldum sadece eşimle değil. şimdi de en asgaride tutuyorum iletişimi. savunma mekanizmam gereği. ne kadar uzak o kadar az üzgünlük gibi sanki. öle hissediorum

bu daha farklı. ilk zamanlar bel ve kasık ağrım çok olduda bu beni korkutacak kadar farklı oldu. dinleneyim de geçer diye düşünüorum. bu cuma zaten doktora gitcem. randevum var. o zaman bakarız yolundamı herşey

ah canım ya, yaşlıları değiştirmek imkansız, o yaşa kadar huylarını edinmişler öyle kabullenmek gerek ama sen de kırılmışsın işte. Neyse belki torun gelince işler değişir ya da senin kırgınlığın hafifler.

benimde bi hafta geri. bana ayın 31 ne gün verdi. acele etme. herşey olacağına varır sonuçta. boşa bebklerimize stres pompalamayalım
doğru diyorsun da işte elden geldiğince pozitif olmak lazım. Gayret etmekteyim

kızlar belim ağrıdı bilgisayar başında, ben yatayımhepinize iyi geceler mutlu rüyalar

bakalım. öle olması lazım zaten ama ben yapamıyorum işte. ki yapmak lazım affedici olmak lazım. ben bunu affedemiosam Allah nasıl beni affetsin diyorum ama gönlüme söz geçiremiorum. ondan sadece dürüstlük bekliorum. bana kötü bile davransa razıyım ama yeterki açık olsun. ama o çok politik. ikili falan fişman işte

hayırlısı artık :)

Eşime söyledim de geçmiş olsun artık doktordan doktora sürünmeyelim buraya karar verdik artık kafanı karıştırma dedi. Bakalım inşallah burası hayırlıdır. Ben paradan da hormondan da vaz geçtim. Gelsin bebiş de başka bir şey istemiyorum. Pazar başlıyorum valla dört gözle bekliyorum sorma :)
Bu arada kistinin kaybolmuş olmasına çok sevindim.

Ah canım son umudum zaten bu ay kendiliğinden olması için. Belki geç gelen yumurta bebek getirir :) İnşallah.

101 kere maşallah! İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur canım.

Yarım saat falan taşıyabiliyor. Hastanede çok gerilecekse öyle de yapabilirsiniz :) İnşallah iyi haberler alırsınız.

Canım bunu zaten biliyorduk :) Bu ay geç olmuş olabilir. Doktor da 5+3 demiş zaten. İnşallah göreceksin kalp atışını hiç merak etme. Gönlünü ferah tut.

Son düzenleme:

Sagol canim esimin tedavisi ilk ay bitti cunku fsh i cok yukseldi ne yazikki hocada yil sonuna kadar normal deneyin dedi
Klomen kullanip degerleri zar zor yukselen arkadaslar bebegine kavusuyo arastirdigim kadariyla bi umudum o vardi o da gitti
Suan esim arginmax kullanmaya devam ediyo iste bide evicap
Klomen ilk aylarda degerleri sifirlayabiliyomus diye bu aralar yaptiramadik sperm testi yapinca yazarim canim

Sagol rezenecim size bu ay daha guzel haberler vermek nasip olur insallah

Siz bilirsiniz tabi canim benim ben sadece bildiklerimi soylemek istedim
Valla bendende simdiye kadar bi tup parasi gitti zaten okadar cok doktorlar macunlar ilaclar ....
Ayyyy pazarda cok yakinmis cok heycanli Allahim ugraslarimizi bosa cikarmasin
Valla hergun ne yaptigini yazarsan cok sevinicem kac igne vurulirdun nerden acidimi vs...:18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
arkadaşlar, ateş ölçemeye adetin 2. günü başlamıştım.hergün aynı satte ölçüyorum ama sizce nasıl gidiyor benim kafam karıştı valla bidüşüyo bi yükseliyo:

8/10/12: 36.0
09/10/12 : 36.1
10/10/12: 36:3
11/10/12: 36.2
12/10/12: 36.2
13/10/12: 36.4
14/10/12: 36.2
15:10/12: 36.4
16/10/12: 36.2
tecrübeli arkadaşlar lütfen yorumlarmısınız.devame edicem ama ama kafam karıştı ....

canım hergun aynı cıkmaz zaten kolay kolay suan suan 9. gundesın henuz yumurtlama olmamıs. senın beklenen yumurtlama gununu hesapla ıstersen once yanı normalde kac gunde bır adet oluyorsan o gunden 14 cıkaracaksın örnegın 28 gunde adugunu var sayarsak 28-14: 14. yanı muhtemel yumurtlama gunun 14. gun. bunun dısında atesın anı bır dusu yapar ortalamanın altına duser yumurtlama gunu ertesı gunde ya yavasca yukselır yada anı bırsekılde bu kısıden kısıye farklılık gosterır

canım çok teşekkür ederim. çok açıklayıcı cevap verdin. Allah razı olsun.bakalım nasıl seyredecek ateş.inşlh bu topik hayırlı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…