Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayırlı olsun canım.Allah sonuna kadar devam ettirsin.kızını kucağına almayıda nasip etsin.darısı bilerin başına inşilh:))

yok alisveris icin daha var zaman tr de yapariz zaten
o zamana netlesir
sen de erken ogrenmissin
benim de ultrasona gore 12+1 mis

ben sadece deger acisindan sordum nasil diye
dusuk risk yaziyor

evet canım doktorun tecrübesiyle de çok alakalı
düşük risk falan yazmıyor ben de
ama ikili taramanın genel sonuçlarına ilişkin risk oranları var onu kastediyordur belki

kızlar ateş ölçme yöntemi ile yumurta çatlama takibinde ateşi nereden ölçmek gerekir?koltuk altından ölçüyorum ama oradan değerler çok düşük çıkıyor.

kızlar bir sancım var ki sormayın:18: normaldir di mi oluyor di mi bu haftalarda

keep benim bugün çocuk grupları vardı. sesimi onlara ulaştırmak için bağırmaktan karnıma ve kasıklarıma ağrı girdi çok. öyleki bir ara ayağa bile kalkamadım. korktum çok şimdi yatıyorum.

tebrikler. bence ilk çocuğun kız olması daha bi güzel. bebek şekeri falan bile pembe pembe daha güzel duruyor :)

insallah kizlar lillum ultrasonda bakarken karindan bacaga ayrilan yerde bir cikinti var eger duzse kizsa yukari dogruysa erkek
ben anladim doktor usg yaparken
darisi canim arkadaslarim sizlere
karanfilce ozletme kendini

bende bunu kk d örnekleriyle görmüştüm. doktor sölemeden ben bilicem heh hee

ayy yazık ya niye uyandırıyor çocuğu. hemde vurarak

karnım ağrıyordu ya. şimdi hemen göbek üstüm değişik bi şekilde ağrıyor. iğne batması gibi korkuyorum

kızlar yoksunuz ama ben yazayım. peçeteye çok ama çok az pembe bişi geldi. bugün çamaşırları yerleştirmem lazımdı ama korkudan yatıyorum

ah benim bitaneemm, duygusalım ondan mı bilmem, ağlıyorum şu an. Allah bağışlasın everycim, inşallah prenses kızını sağlıkla kucağına alırsın

canım inşallah sonuçlar güzel çıkar, tez zamanda kavuşursun bebişine..eşler mızmızlanıyor ama yapıyorlar yine de korkma, çok üstüne de düşme ama

kızlar ateş ölçme yöntemi ile yumurta çatlama takibinde ateşi nereden ölçmek gerekir?koltuk altından ölçüyorum ama oradan değerler çok düşük çıkıyor.
dil altından ölçüyoruz canım, ilk sayfada anlatılıyor bak istersen, biz de yardımcı oluruz

keep benim bugün çocuk grupları vardı. sesimi onlara ulaştırmak için bağırmaktan karnıma ve kasıklarıma ağrı girdi çok. öyleki bir ara ayağa bile kalkamadım. korktum çok şimdi yatıyorum.

kızlar yoksunuz ama ben yazayım. peçeteye çok ama çok az pembe bişi geldi. bugün çamaşırları yerleştirmem lazımdı ama korkudan yatıyorum
canım hemen yatmışsın iyi etmişsin. Bol dinlen, artarsa hemen acile git. Birşey değildir büyük ihtimalle, yerleşiyordur bebişin. Bir de zorlama kendini canım, U düzen fln yapsan sınıfı da ortaya otursan ya da çocuk grupları başka arkadaşınla değişsen olmaz mı geçici olarak?

Kizlar bugun doktora gittim iki ay once cikolata kistine benzer biseyin var diyodu ancak gittim tekrar kistim gitmis com sukur yada kist degildi neyse kafam rahatladi en azindan

sınıflar kalabalık. u düzeni olmuyor. benden başkada yok hoca benim branştan. olmuyor maalesef son saat de çocuk grubuydu. sınav yaptım rastgele. konuşsam ağrım oluyordu çünkü

kızlar bugün test sonuçlarımı aldım gayet güzel çıkmış. Öğlen de doktor kontrolüm vardı. Kese büyümüş, yolk kesesi de büyümüş. Kese önce 0,4 idi 6 gün içinde 1,46 olmuş. Benim normalde 6+1 bugün. Doktor ölçüme göre 5+3sün dedi, geç döllenme olmuş olabilirmiş. Olmasa şaşardım zaten,ne varsa oldu hepsi. Kalp atışı duyamadık, benim gözlerim doldu, ağlamamak için zor tuttum kendimi sonra çıkınca bir güzel ağladım. Cumartesi bir daha kontrole gidilecek ve belli olacak. 5+5ten sonra duyulmazsa bhcg takibine başlanacakmış tekrar..geç döllenmedir di mi, duyarız cumartesi di mi, bu benim çocuk çok şakacı bir çocuk ondan oluyordur di mi

geçtir geç :) ben ayın 31 inde gitcem kalp için. testleri de cuma yaptırcam

birde kızlar karnım ağrıyordu ya. ayağa kalkamadım. bi öğrencimden su istedim. sebil var ordan alcaktı. plastik bardağı çalkala öle getir dedim. gitmiş bardağı çalkaladıktan sonra içindeki suyu tuvalete dökmüş. hemde erkekler tuvaletine

yanında su şişesi taşı canım, ben öyle yapıyorum, sebilden gidip dolduruyorum bittikçe. bugün benim de sancım var, bişi değildir o kedidir o kedi

Keep canim benim buyumus daha da buyuyecek insallah tugba cok gec duymus kalp atisini ama bak dogumu yaklasti sonradan yakalar gununu.sen sakin uzme minigini hersey yolunda tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…