- 12 Ekim 2011
- 2.807
- 460
- 373
kizlarrrrrr
neyse soyluyorummmmmmmmmmm
KIZZZZZZZZZZZZ
rus takvimi cin takvimi ultrason yorumu hepsi kiz
doktor direk kiz dedi oran bile vermedi soka girdik esimle
ama kk sagolsun ben hemen anladim cikintidan esime dedim kiz diye
esimin hisleri dogru cikti
ben bir ihtimal erkek olabilir diyordum ama hersey kiza cikiyordu zaten
yok alisveris icin daha var zaman tr de yapariz zaten
o zamana netlesir
sen de erken ogrenmissin
benim de ultrasona gore 12+1 mis
ben sadece deger acisindan sordum nasil diye
dusuk risk yaziyor
kızlar bir sancım var ki sormayın:18: normaldir di mi oluyor di mi bu haftalarda
bana cinsiyet tahmininde bulunmak isteyen var miiiiiiiii :))))))
kizlarrrrrr
KIZZZZZZZZZZZZ
insallah kizlarlillum ultrasonda bakarken karindan bacaga ayrilan yerde bir cikinti var eger duzse kizsa yukari dogruysa erkek
ben anladim doktor usg yaparken
darisi canim arkadaslarim sizlere
karanfilce ozletme kendini
senaycim 12. haftada trde de yorumlar yapiliyor artik
ben detayli ultrasona girdim kadin yorum olarak da degil, direk kiz dedi, yuzde bile vermedi
ben 16. haftadan once beklemiyordum bunlar garantici millet diye ama dedi valla :)
bugun ikili testimizi de olduk cok sukur temiz cikti, kan sonucum iki saat icinde cikti (parali olunca oyle oluyormus)
ense kalinligi ve burun olcumu yapildi normal saglikli bir bebek dedi
size ayrintilari anlatmadim diger topicte yazmistim inanilmaz guzel birsey kizlar
elleri ayaklari kocaman ekran izledik bugun hala gozumun onunde bebegim
bir ara uyuyakaldi karnima sert sert vurdu doktor uyandirmak icin :)
olcum icin uyanmasi gerekiyormus neyse kalp atisini daha once gormusutk ama dinlememistik onu da dinledik dakikada 175 atiyor yavrumun
oyle iste hala agzim kulaklarimda
darisi sizlere canlarim en tez zamanda
2 hafta icinde bebekteki degisim inanilmaz otesi Allahim nasil bir mucize bu
bu arada ultrasona gore 3 gun onceymis tahmini dogum 30 nisan dedi doktorum
ah benim bitaneemm, duygusalım ondan mı bilmem, ağlıyorum şu an. Allah bağışlasın everycim, inşallah prenses kızını sağlıkla kucağına alırsınkizlarrrrrr
KIZZZZZZZZZZZZ
canım inşallah sonuçlar güzel çıkar, tez zamanda kavuşursun bebişine..eşler mızmızlanıyor ama yapıyorlar yine de korkma, çok üstüne de düşme amakızllarrrr yarın eşim sonunda sperm analizine gidiyor:18:.. hemen vermezler dimi sonucu :44: acaba çok bekletirlermi?? heyecanlımısın diyorum hee çook diyor.. kabı alsak evde yapsak olmazmı diyo ikide bir.. hee oluyo dedimdergide verceklermiş sana dedim.. hadi canımm diyorr.. sanki ben biliyom ne yaptıklarını bana soruyor bide
dil altından ölçüyoruz canım, ilk sayfada anlatılıyor bak istersen, biz de yardımcı oluruzkızlar ateş ölçme yöntemi ile yumurta çatlama takibinde ateşi nereden ölçmek gerekir?koltuk altından ölçüyorum ama oradan değerler çok düşük çıkıyor.
keep benim bugün çocuk grupları vardı. sesimi onlara ulaştırmak için bağırmaktan karnıma ve kasıklarıma ağrı girdi çok. öyleki bir ara ayağa bile kalkamadım. korktum çokşimdi yatıyorum.
canım hemen yatmışsın iyi etmişsin. Bol dinlen, artarsa hemen acile git. Birşey değildir büyük ihtimalle, yerleşiyordur bebişin. Bir de zorlama kendini canım, U düzen fln yapsan sınıfı da ortaya otursan ya da çocuk grupları başka arkadaşınla değişsen olmaz mı geçici olarak?kızlar yoksunuz ama ben yazayım. peçeteye çok ama çok az pembe bişi geldi. bugün çamaşırları yerleştirmem lazımdı ama korkudan yatıyorum
ah benim bitaneemm, duygusalım ondan mı bilmem, ağlıyorum şu an. Allah bağışlasın everycim, inşallah prenses kızını sağlıkla kucağına alırsın
canım inşallah sonuçlar güzel çıkar, tez zamanda kavuşursun bebişine..eşler mızmızlanıyor ama yapıyorlar yine de korkma, çok üstüne de düşme ama
dil altından ölçüyoruz canım, ilk sayfada anlatılıyor bak istersen, biz de yardımcı oluruz
canım hemen yatmışsın iyi etmişsin. Bol dinlen, artarsa hemen acile git. Birşey değildir büyük ihtimalle, yerleşiyordur bebişin. Bir de zorlama kendini canım, U düzen fln yapsan sınıfı da ortaya otursan ya da çocuk grupları başka arkadaşınla değişsen olmaz mı geçici olarak?
kızlar bugün test sonuçlarımı aldım gayet güzel çıkmış. Öğlen de doktor kontrolüm vardı. Kese büyümüş, yolk kesesi de büyümüş. Kese önce 0,4 idi 6 gün içinde 1,46 olmuş. Benim normalde 6+1 bugün. Doktor ölçüme göre 5+3sün dedi, geç döllenme olmuş olabilirmiş. Olmasa şaşardım zaten,ne varsa oldu hepsi. Kalp atışı duyamadık, benim gözlerim doldu, ağlamamak için zor tuttum kendimi sonra çıkınca bir güzel ağladım. Cumartesi bir daha kontrole gidilecek ve belli olacak. 5+5ten sonra duyulmazsa bhcg takibine başlanacakmış tekrar..geç döllenmedir di mi, duyarız cumartesi di mi, bu benim çocuk çok şakacı bir çocuk ondan oluyordur di mi
yanında su şişesi taşı canım, ben öyle yapıyorum, sebilden gidip dolduruyorum bittikçe. bugün benim de sancım var, bişi değildir o kedidir o kedibirde kızlar karnım ağrıyordu ya. ayağa kalkamadım. bi öğrencimden su istedim. sebil var ordan alcaktı. plastik bardağı çalkala öle getir dedim. gitmiş bardağı çalkaladıktan sonra içindeki suyu tuvalete dökmüş. hemde erkekler tuvaletine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?