Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iyiyim canım saol. az yorgunluk hafif bulantı var sadece. yatıyorum bu bahaneyle bende

benimde canım şeftali çekior ama yok bulamadık

yaa ciddi misin canım keşke öyle olsa ama işte bende senin o zamanki halin gibi inanamıyorum kendine belirti arama diye kızıyorum hayal kırıklıına uğramak istemiyrum keşke cesaretim olsa test yapmaya ama yok ki
aynen benım de senin gibi test yapmaya cesartım yoktu
hatta kızlar nasıl bekliyorsun falan diyorlardı
hadi hayırlısı bakalım

Kizlar bugun emar sonucumu doktora goturdum suan olan basit 3,5 cm lik kistimle klomen kullanabilirsin dedi
Ama bundan bi onceki doktor klomen kistini buyutebilir ameliyat olacak duruma gelir tibbi bi hata olur dedi
Hangisini dinliycegimi sasirdim yaaaaa offff

canım çok bi bilgim yok ama acaba önce kisti yok etmek için kürler var ya mesela soğan kürü falan yapsan olmaz mı ki sadece bi fikir benim ki

bu adet taklidi sancılar ne kadar devam edecek ya?
bu gün kasıklarım dün belim bacağım koptu resmen

Son düzenleme:
kızlar çok sinirliyim, üzgünüm. sizle paylaşayım. sinirlilik hamilelikten de olabilir ama sinirlendiğim şeyler reel şeyler sonuçta.

eşimin bi mesleği var ama beyefendi mesleğini sevmior diye yapmak istemior ve bu sayede özellikle son bi yıldır hatta yıllardır beni maceradan maceraya sürüklüyor.

mesleğinde uzmanlaşmak yerine aptal bi ilgi alanı olan x meslek grubuyla ilgilenior. onla ilgili araştırmalar yapıyor. enerjisini oraya yönlendiriyor. bu ay o alanla ilgili bi işe girmişti. daha şimdi eve geldi. maaşının yarsını bile alamadı. hala sigorta girişini yapmadılar. ya ben pat diye işten çıkarılsam sigortamız yok ya. böle bişi var mı.
çok sinirliyim. iş bak diorum bakmıyor. sinirden kurdum kurdum kendimi o gelene kadar. gelincede patladım.

bende işimde çok mutlu değilim ama yerimden kımıldamıyorum işimden olmayayım diye. canla başla uğraşıyorum. eşimin bu tarafından nefret ediyorum

canım ben kaçırmışım nerde yazmıştın acaba o kürleri :26:

mucizeler zoru belki de imkansızı gerçekleştirmek içindir
Ve Rabbım ol derse olur

inşallahh ... Rabbim mucizelerini esirgemesin bizden...

hepsi başka bir cins bu erkeklerin.. Allah akıl fikir versin

Selam hanimlar bugunki atesim firlamis durumda:) ff ye girdim ama telden copy yapamadim yorumlarsaniz sevinirim lilyumcum insl gusel sonuclar gorecegiz,pervane cim tablon hamileyimmm die bagiriyor insl oledirde:) geridonusumcum. Saglikli gelsin bebeginde olsun bulantin filan boll dinlen every nbr die sordum cvp vermemissin cokmu yogunsun canim kiscen yoruyormu? seni canim,orkidecim insl saglikli bir bebegin olurrr. Bende yarin oglen ankara ya ablama gidiyorum net bulursam atesimi girerim insl

canım benim unutur muyuzz sanırım yeni çatlıyorsun sen

bilmiyorum canım yaaa bana hiç öyle gelmiyor yine gecikme kesin

canım çok bi bilgim yok ama acaba önce kisti yok etmek için kürler var ya mesela soğan kürü falan yapsan olmaz mı ki sadece bi fikir benim ki

Canim benim sagol yapmadigim kur kalmadi ama nafile tam 4 ay yaptim onu ise yaramadi malesef

canim mide bulantim yogun kusma oluyor bir de
bu ara okuyiyorum cok goumden kaciyor kusura bakma
unutmdik seni seni unutmak mumkun muuu sicak yufkalari yediniz bir guzel di mi
tr de olsam isterdim bana da gonder diye
bu adet taklidi sancılar ne kadar devam edecek ya?
bu gün kasıklarım dün belim bacağım koptu resmen
cnim sanirim benim 7. haftada gecmisti o adet sancilari
adet olamadigin icin vucut oyle tepkiler veriyor korkma
gece uykudan uyandiriyordu benim sizlamalar
ama bir sure sonra rahatliyorsun
mesela su an ara ara olan agrilarim kisa sureli ve cok farkli oluyor

sagol tatlimbakalim senin prens mi prenses mi yolda

Canim benim sagol yapmadigim kur kalmadi ama nafile tam 4 ay yaptim onu ise yaramadi malesef

canim ben de ayni fikirdeyim acaba once kisti yok etmek mi lazim
cok buyuk degilmis kolayca eriyebilir bir ilacla herhalde
tabi sen de hamile kalmayi cok istediginden sanirim ara vermek korunmk istemiyorsun
ama krisik durummus iyice arastirmadan klomen kullanma istersen

Sagol everycim aynen ole bide bunu eriten tek sey dogum kontrol hapi sanirim ve o beni cok kotu yapio
Bidde ankaradan kaan hocanin tavsiye ettigi bi docentle telde konusmustum
O da kistle asilama yapariz demisti asilama onceside yumurtaliklar klomen gibi hatta daha saglam igneyle uyariliyomus
Offf kafam karisik ben bide burda bi profesorle giidp konusuyim diyorum insallah Allah im dogrusuna ulastirir

Son düzenleme:
canım kızmakta yerden göğe kadar haklısın hatta okuyunca ben de kızdımşimdi yangına körükle gidiyorum sanırım ama, ne demek işini sevmek sevmemek, bu Amerikan filmlerinden apartılmış "herkes sevdiği işi yapsın" düşüncesine oldum olası uyuzumdur zaten, bu ne şımarıklık! sen hamilesin, yakında mecbur izin alacaksın, çalışamayacaksın. Sonra bebeğe bakmak gerekecek. Eşin daha baba olacağını ve bunun sorumluluklar gerektirdiğini anlayamamış demek ki. Ama bu arada sen sakin kalmalısın bebişin için, sakin sakin restini çek bence canım, gerekirse garsonluk yapsın gerekirse taş taşısın ama bulsun bi iş

ahh bi cesaret edebilsem kesin başka bi şey oldu daondan gelmiyor adet hep öyl e oldu hep hayal kırıklığı oldu
canıım, seni çok çok iyi anlıyorum sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yap tabi ki, ama çok da uzatma. Yap da biran önce bebiş varsa git kontrolüne (inşallah vardır)

çok geçmiş olsun orkidecğim umarım geçer çabucak

suzan, canım sen de hoşgeldin, sitemler etmişsin hiç unutur muyuz seni

günaydın kızlaar. nasılsınız? ben hala çok hastayım. gece ateşten uyuyamadım. 39 derece ateşim vardı. neyse sabaha doğru düştü de 1-2 saat uyudum.

günaydın kızlaar. nasılsınız? ben hala çok hastayım. gece ateşten uyuyamadım. 39 derece ateşim vardı. neyse sabaha doğru düştü de 1-2 saat uyudum.
sana da günaydın canım, geçmiş olsun tekrar. benim de işe igtmem gerek ama hiç gidesim yok. Ar zor hazırlanacağım şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…