Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
suzan suzi az kalmış çatladın çatlayacağın inşallah güzel güzel döllenir yumiş güzel güzel bebişin olur inşallah çalışmalara devam

keep lıllum kızlarr sagolun
evet evıme dondum sorunlarımızıda hallettıgımızı dusunuyorum
umarımmm hakllıyımdır bu konuda
rabbım bı daha yasatmasın..

Lıllum canım senın esınle durumun nasıl konusabıldınızmı sorunları?

Naz cım bu kdr kısa dongude yumurtan olmamıs olabılır
yumurta olmadgnda bu kdr kısa surebılırmıs
bende gecen yıl agustos ayında 19 gunde olmstum ınanamamıstım
ama yılda bıkez fln olabılıyo sanırım
hayırlısı olsn hakkında tatlım..

Orkıde canım karanfılceye katılıyorum
zaten senın coraspın suanda kesın kullanıyo olman lazım
kullanıyorsun dımı?
Igneye tmm degero gorunce baslarsında aspırın onemlı.

Karanfılce sen nasılsın canım?

Pervaneeee ates supermıısss kız hadı ıns hamıs ol test yapsana

tam olarak halletmiş olmasak da konuşabiliyoruz yani aslında sorun kalmadı ama eski güven sıcaklık da kalmadı yani şimdilik durum bu tatlım ne öyle ne böyle işte hayırlısı olsun gözlemliyorum deniyorum şuan sessizlikteyim yani

umarım Rabbim bidaha yaşatmasın bebişinizle mutlu sağlıklı huzurlu olun inşallah

kızlaaarrrrr belki pervane teste gitmiştir ne derseniz ay ben olsam dayanamazdım herhalde inşallah hamiledir

amın canım
ınsallah sızde eskısı gıbı olursunız
guvenını kazanır esın canım
ıns rabbım bı daha yasatmasın hıcbırımıze

canım sorunlarınızı halletmenize çok sevindim.. Allah bidaha yaşatmasın inşallahh

ooo ikisi de kiz diyor ve portakal suyu aseriyorsun
ayni ben
gonlune gore saglikli bir bebegin olsun.
sağol canım, ablasının arkasından geliyor bakalım

canım zaten çapaya gidiyoruz.rapor çıkartmak için uğraşıyoruz.eşimin testleri bitince devam edecez.ama doktora sölicem bu durumu.iyice sapıttı....
bu kısa fazın birkaç nedeni olabiliyor, hormonal değişimler bunlardan biri, bir de tiroide bakmak gerekirmiş doktorun ister sanırım gerekli testleri, inşallah çözülür de bebeğine kavuşursun çabucak

canım bilmiyorum. şu an kahve lekelenme var. bu adete dönüşmezse acaba yerleşmemi deyip 2 gün sonra tekrar test yapacağım.
yarın da yapabilirsin aslında, hani senin bekleme durumları kritik diye söylüyorum. Bu arada geçmiş olsun canım, soğuk algınlığı mı o hastalık?

canım yaklaşıyozmu daha mı uzaklaştık bilmem ama heralde önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz.. bide benim adet hala gelmedi yaa 37 gün oldu yani 1 hafta gecikti diyebiliriz herlade öff dert bitmiyorki yaaa
tabi ki yaklaşıyorsunuz. Sonuçta varsa bir şey, çaresi de bulunabilir. Ama bu arada lillumun dediğine de katılıyorum canım, imkansız diye birşey yok bak burada ben ve benimle birlikte olan minik iki canlı kanıtız buna az kaldı canım şenay sen ben bebiş alışverişine çıkacağız

Lillum, canım eşinle az buçuk desen de yol almanıza sevindim, o eski sıcaklığınız da yine gelir inşallah yerine

fundacım canım ümitsizliğe kapılma Rabbim ol dedikten sonra imkansız birşey mi var keepte yumurta yoktu güya dimi inş hakkınızda hayırlısı olur tez zamanda hamiş haberini alırız inşallah tatlım

öyle canım tabi Rabbim OL dedikten sonra gerisi boş.. testler felan hikaye kalıyo.. İnşallah tez vakitte cümle isteyenede bizlerede nasip eder

sağol canım, ablasının arkasından geliyor bakalım

Lillum, canım eşinle az buçuk desen de yol almanıza sevindim, o eski sıcaklığınız da yine gelir inşallah yerine

canımsınn hayırlısı diyorum hani şarkıda da geçiyor ya hem çok seviyorum dostlar başına hem sıcak demir aşkolsun tutana hem çok seviyorum düşman başına hem sıcak demir aşkolsun tutana

o hesap bizimkisi sevdiğimden geldi başıma ne geldiyse hem seviyroum hemde çok üzülüyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı umarım eskisi gb olmaz eskisinden daha da iyi olması lazım yıkılan güvenimin tamiri için Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

öyle canım tabi Rabbim OL dedikten sonra gerisi boş.. testler felan hikaye kalıyo.. İnşallah tez vakitte cümle isteyenede bizlerede nasip eder

ya bilmiyorum güleceksin belki ama çok uzadı senin döngü acaba bi test yapsan mı yani ben olsaydım şimdiye kadar yapardım duramazdım herhalde

ya bilmiyorum güleceksin belki ama çok uzadı senin döngü acaba bi test yapsan mı yani ben olsaydım şimdiye kadar yapardım duramazdım herhalde

doğru düzgün ilişki olmamıştıki canım bu ay.. ilk başlarda rahim filmi için korunalım dedik.. sonra baktık yumurta yok bi gün ilişki olmuştu.. gerçi onun üzerindende 12 gün felan geçti galiba :44: o bi günlük ilişkide yumoş olacakta bu morfolojiyle sperm gidecekte döllücekte.. anca bir mucize olması lazım.. oda gelip bizi bulmaz bence bu şansla yani imkansıza yakın

mucizeler zoru belki de imkansızı gerçekleştirmek içindir
Ve Rabbım ol derse olur

canım sen aspirin bişiler kullansana.
ya da iğnelerin varsa başlama şansın varsa başlasan

Orkıde canım karanfılceye katılıyorum
zaten senın coraspın suanda kesın kullanıyo olman lazım
kullanıyorsun dımı?
Igneye tmm degero gorunce baslarsında aspırın onemlı.
aspirini zaten 3 aydır hiç bırakmadım. sürekli kullanıyorum. folik asit, b12 ve omega 3 de kullanıyorum.

yarın da yapabilirsin aslında, hani senin bekleme durumları kritik diye söylüyorum. Bu arada geçmiş olsun canım, soğuk algınlığı mı o hastalık?:

bakteriyel bir boğaz enfeksiyonu. yüksek ateş, üşüme titreme yapıyor. ilaç içiyorum bir kaç saat sonra ateş düşüyor, 2 saate tekrar yükseliyor. eklemlerim ağrıyor. sürekli yatıyorum. bugün ve yarın için raporluyum. iyi olursam yarın, olmazsam cumartesi testi tekrarlarım

inşallaahhh gebelik alemetindir

inş. canım

ateşin çok güzel gidiyor
neden test yapmadın
ben dayanamazdım 14. güne kadar

canım nasıl hala test yapmazsın 14 gün olmuş çıkar artıkın silik felanda olsa

pervane
ates harikaaaaa
yerinde olsam coktan test yapmistim dpo13 bitmis

canlar artık öyle alıştım ki hüsrana uğramaya inanamıyorum hala hiç olmayacakmış gibi geliyor siz bilirsiniz bu hissi işte hala bi hata var gibme geliyor benim ateşte hep son gün düştü bu zamana kadar offf bilmiyorum kızlar yaa acaba ff çizgiyi yanlış yere çekmiş olabilir mi başka seçenek var mıydı ki bi de hiç bi belirti yok ki göğüsler falan korkuyorum işte açıkcası siz hislerimi biliyorsunuz anlatamıyorum ki :)

yaa ciddi misin canım keşke öyle olsa ama işte bende senin o zamanki halin gibi inanamıyorum kendine belirti arama diye kızıyorum hayal kırıklıına uğramak istemiyrum keşke cesaretim olsa test yapmaya ama yok ki

pervaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız sen hala test yapmadın mı Allah iyiliğini versin maşallah tablo süper bş yapıver yoksa burdaki herkes meraktan çatlayacak en başta ben olmak üzere

Pervaneeee ates supermıısss kız hadı ıns hamıs ol test yapsana

kızlaaarrrrr belki pervane teste gitmiştir ne derseniz ay ben olsam dayanamazdım herhalde inşallah hamiledir

ahhh kızlarr ahh dedim ya sürekli bi hata arıyorum ff çizgiyi başka bi yere çekebilir miydi onu düşünüyorum

lillum çok tatlısın kızzz yok ne testi onu bi kere yaptım o şoku unutamam ona hiç cesaretim yok geçtin idrar testini:))

yokhcum inş. bi daha hiç yaşamazsınız böyle sorunlar mutlu huzurlu bi evliliğin olur

selam kızlar nasılsınızz
every prensesimiz geliyormuş gözünaydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
pervanee ateşin harika maşallah bence hemen bi test yappp
fundacım değerleriniz konusunda çok karamsar olma lütfen bizimde erkek faktörü olduğu için iyi bilirim bu durumları eşine çok destek ol canım morfoloji bi aralar bizimde 0 dı sonra 2 oldu falan ama 0 ile gebe kalanda var hayırlısı olsun önerdiğim kürleri yapabilirsiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…