Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızzz siz ne zaman 9 haftalık oldunuz be yaa
maşalah

hamileyken aslinda zaman geciyormus ben de simdi 9. hafta yazisini gorunce sasirdim
masallah bebislere cabuk buyuyorlar zaman geciyormus gercekten ben de gecmez saniyordum
darisi 9 aya ve saglikla dogurmaya insallah

ayy çalışmak nasıl bir işkenceye döndü anlatamam kızlar, öğrencilerin üstüne kusacağım diye korkuyorum aman aman olsun da böyle olsun şikayet etmeyeyim ben yine

oyyyy kusmak derken hersye beni buluyor bu iki gundur :)
markette yanimdan gecenler bir icki kokuyor anltamam
onceden de kokuyordu ama boyle hissetmiyordum
kasada beklerken onumde arkamdakilerden votka kokusu mafoldum dun
malum geldim ben de kustum
bugun iyiyim dedim biraz emiz hava alalim dedik ciktim gayet iyiyim bulanmiyor bugun, ama gel gor ki apartmanin dis kapisinin sifresinde sorun cikmis, kapi acik kalmis, adamin biri girmis iceri elinde votka sisesi iciyordu merdivende
dondugumde hala ordaydi tam ben yanindan gecerken bir kustu soylemesi ayip
ufff bittim ben
neyse bana birsye olmadi ama hatirladikca mafoluyorum
senin erken basladi keepcim bu arada ben senin de kizin olacak gibi hissediyorum

kızzz siz ne zaman 9 haftalık oldunuz be yaa
maşalah

hamileyken aslinda zaman geciyormus ben de simdi 9. hafta yazisini gorunce sasirdim
masallah bebislere cabuk buyuyorlar zaman geciyormus gercekten ben de gecmez saniyordum
darisi 9 aya ve saglikla dogurmaya insallah

ayy çalışmak nasıl bir işkenceye döndü anlatamam kızlar, öğrencilerin üstüne kusacağım diye korkuyorum aman aman olsun da böyle olsun şikayet etmeyeyim ben yine

oyyyy kusmak derken hersye beni buluyor bu iki gundur :)
markette yanimdan gecenler bir icki kokuyor anltamam
onceden de kokuyordu ama boyle hissetmiyordum
kasada beklerken onumde arkamdakilerden votka kokusu mafoldum dun
malum geldim ben de kustum
bugun iyiyim dedim biraz emiz hava alalim dedik ciktim gayet iyiyim bulanmiyor bugun, ama gel gor ki apartmanin dis kapisinin sifresinde sorun cikmis, kapi acik kalmis, adamin biri girmis iceri elinde votka sisesi iciyordu merdivende
dondugumde hala ordaydi tam ben yanindan gecerken bir kustu soylemesi ayip
ufff bittim ben
neyse bana birsye olmadi ama hatirladikca mafoluyorum
senin erken basladi keepcim bu arada ben senin de kizin olacak gibi hissediyorum

yaa cok erken ama nazcim
normal adet mi gercekten
oyleyse hayirlisi olsun hakkinda
ama miktarina bak bence rtiyor mu

kızlar anladığım kadarıyla şansımız düşük ama olmaz diye bişey yok tabiki.. ama bu düşük şansı arttırmak için bişeyler yapmak gerek sonuçta.. düşünsenize nomalde1 yılın sonunda artıkşansımız % 80 lerde olmalıyken biz % 3 lerde felan olduğunu öğrenmiş olduk.. bende anlamıyorum bu doktorların bazılarının normal bazılrının kötü demesinii.. bi sonuç ya iyidir ya kötüdür.. yani bizimkiler tabiki kötünün iyisi yani ehveni şer pozisyonunda ne diyelim şükür halimize

..............................................................

Son düzenleme:
yaa cok erken ama nazcim
normal adet mi gercekten
oyleyse hayirlisi olsun hakkinda
ama miktarina bak bence rtiyor mu

bende şaşkınım everycim.valla çok çook yoğun degil ama geliyor.leke meke yok yani.bildigin adet kanaması.bi yaşıma daha girdim 21 günde adet olarak rekora imza attım...adetimin bittigi günün ertesi yumurtlamışım ya...şaka gibi.7.gün yumurtlamışım.bir önceki ay klomen kullanmıştım.21.gün yumurtlamıştım.ilaçlar düzenimi sapıttırdı....

gercekten baya kisa dongu
ates de olcmuyorsun gorememissindir durumu da
sasirman cok normal
hayirlisi olsun canim ne diyelim insallah beklemedigin anda bebek haberini alman da cok yakindir

yokcuğum evine dönmene çok sevindim, inşallah huzurlu olursun bundan sonra

canım ben de k9 köpeği gibiyim, eşim iki saat önce çay içmiş, konuşurken onun kokusunu aldım, geçen gün de lavaboya rakı dökmüş 3-4 saat önce onun kokusu ben de kız diye düşünüyorum, hem çin hem rus takvimi kız çıktı. İlk defa dün aşerdim, önce portakal suyu sonra limonlu dondurma baya baya ekşi yani. Bir de 4 fala bakan kişi ayrı ayrı ekimde kız geliyor demişti. Öyle yani dört bir yandan kız işaretleri geliyor

Funda, testleri almışsınız canım, bundan sonraki plan nedir? Bebişe adım adım yaklaşıyorsunuz hayırlısı ile

Nazcım, 7.günde gelen yumurta pek sağlıklı olmayabilir canım. Bir doktora gitmen gerekebilir belki:44:

ooo ikisi de kiz diyor ve portakal suyu aseriyorsun
ayni ben
gonlune gore saglikli bir bebegin olsun.

canım zaten çapaya gidiyoruz.rapor çıkartmak için uğraşıyoruz.eşimin testleri bitince devam edecez.ama doktora sölicem bu durumu.iyice sapıttı....

Funda, testleri almışsınız canım, bundan sonraki plan nedir? Bebişe adım adım yaklaşıyorsunuz hayırlısı ile

canım yaklaşıyozmu daha mı uzaklaştık bilmem ama heralde önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz.. bide benim adet hala gelmedi yaa 37 gün oldu yani 1 hafta gecikti diyebiliriz herlade öff dert bitmiyorki yaaa

slm kızlar nasılsınız bakalım ben geldim.bu ay ateş ölçmeyi bıraktım benden bir cacık olmaz

Son düzenleme:
canım kızın oluyomus çok sevındım senın adına allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım

canım bilmiyorum. şu an kahve lekelenme var. bu adete dönüşmezse acaba yerleşmemi deyip 2 gün sonra tekrar test yapacağım.

canım sen aspirin bişiler kullansana.
ya da iğnelerin varsa başlama şansın varsa başlasan

yokh tatlım evinize dönmüşsünüz çok sevindim Rabbim yuvanızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah demekki düzelttiniz problemler aşıldı

naz034 canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inşallah bundan sonraki döngünde gelir bebişin çok kısa bir döngü olmuş ben yerleşme kanamasında yoğunlaşmıştım ben bile şaşırdım doktoruna mutlaka söyle canım hala devam ediyor mu peki ben hala inanamıyorum da

fundacım canım ümitsizliğe kapılma Rabbim ol dedikten sonra imkansız birşey mi var keepte yumurta yoktu güya dimi inş hakkınızda hayırlısı olur tez zamanda hamiş haberini alırız inşallah tatlım

pervaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız sen hala test yapmadın mı Allah iyiliğini versin maşallah tablo süper bş yapıver yoksa burdaki herkes meraktan çatlayacak en başta ben olmak üzere

canım sen aspirin bişiler kullansana.
ya da iğnelerin varsa başlama şansın varsa başlasan

yok yok canım bence doktora danışmadan bişey yapmasın yapılabilcek en güzel şey 2 gün sonra tetsi tekrarlmak artış varsa doğru doktora gitmek aspirin bildiğim kadarıyla kanı sulandıran birşey aksi bi etkisi filan olmasın bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu vardı orkide de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…