kızzz siz ne zaman 9 haftalık oldunuz be yaa
maşalah
hamileyken aslinda zaman geciyormus ben de simdi 9. hafta yazisini gorunce sasirdimbuyudukkk teyzesıııı metuya yetıscezz ıns
saka maka zaman nasıl akıyor anlamak guc
kontrol rand. 29 ekım nasıl gelıcek dıyodum suna bak bayram geldı cattı..
Sen nasılsın deryosummm oglusun tepık atıyomu bol bolll
ayy çalışmak nasıl bir işkenceye döndü anlatamam kızlar, öğrencilerin üstüne kusacağım diye korkuyorumaman aman olsun da böyle olsun şikayet etmeyeyim ben yine
kızzz siz ne zaman 9 haftalık oldunuz be yaa
maşalah
hamileyken aslinda zaman geciyormus ben de simdi 9. hafta yazisini gorunce sasirdimbuyudukkk teyzesıııı metuya yetıscezz ıns
saka maka zaman nasıl akıyor anlamak guc
kontrol rand. 29 ekım nasıl gelıcek dıyodum suna bak bayram geldı cattı..
Sen nasılsın deryosummm oglusun tepık atıyomu bol bolll
ayy çalışmak nasıl bir işkenceye döndü anlatamam kızlar, öğrencilerin üstüne kusacağım diye korkuyorumaman aman olsun da böyle olsun şikayet etmeyeyim ben yine
kızlar hepiniz güzel umutlarda bulunmuşssunuz teşekkür ederim ama maalesef adet oldum.hayatımda ilk defa 21. gün adet olmuş oldum...düzenim iyice sapıttı.temmuzda da 38.gün gelmişti o zamanda hamileyim diye düşünmüştüm.artık kan testinde görene kadar hiç bişeye inanmıcam...:2:
Canım sizde de morfoloji sıkıntısı var. Ama morfolojinin ne kadar sıkıntı olduğu tartışmalı bir konu. Bazı doktorlar pek sıkıntı olmadığını düşünüyor. Bizde de %3 ve gittiğimiz doktorlar normalde bu değerlerle olması gerekirdi diyor ama olmadı. Gerçi ben de endometriozis var o nedenle olmuyor muhtemelen. %0 ile hamile kalan var. Eşinle moralinizi bozmayın
FUNDA cım canım test sonuclarınız cıkmıs
kesınlıkle olmaz dıye bsy yok bencede hem doktorunda ıyımser konusmus
kızların dedıgı gıbı o morfolojı belası brz can sıkıcı
ama moralınızı bozmayın canım benım
yaa cok erken ama nazcim
normal adet mi gercekten
oyleyse hayirlisi olsun hakkinda
ama miktarina bak bence rtiyor mu
bende şaşkınım everycim.valla çok çook yoğun degil ama geliyor.leke meke yok yani.bildigin adet kanaması.bi yaşıma daha girdim 21 günde adet olarak rekora imza attım...adetimin bittigi günün ertesi yumurtlamışım ya...şaka gibi.7.gün yumurtlamışım.bir önceki ay klomen kullanmıştım.21.gün yumurtlamıştım.ilaçlar düzenimi sapıttırdı....
kızlar selammm nasılsınız
yaa cok ozledım sızı
evıme dondum tam desturr derken mısafır geldı
bgn gıttı bende bgn ancak anneme cıkabıldım
yıne sole bı keyıf oturamadım evımde
sızle sohbetı pc mı ozledım yav :)
canım ben de k9 köpeği gibiyim, eşim iki saat önce çay içmiş, konuşurken onun kokusunu aldım, geçen gün de lavaboya rakı dökmüş 3-4 saat önce onun kokusuhamileyken aslinda zaman geciyormus ben de simdi 9. hafta yazisini gorunce sasirdim
masallah bebislere cabuk buyuyorlar zaman geciyormus gercekten ben de gecmez saniyordum
darisi 9 aya ve saglikla dogurmaya insallah
oyyyy kusmak derken hersye beni buluyor bu iki gundur :)
markette yanimdan gecenler bir icki kokuyor anltamam
onceden de kokuyordu ama boyle hissetmiyordum
kasada beklerken onumde arkamdakilerden votka kokusu mafoldum dun
malum geldim ben de kustum
bugun iyiyim dedim biraz emiz hava alalim dedik ciktim gayet iyiyim bulanmiyor bugun, ama gel gor ki apartmanin dis kapisinin sifresinde sorun cikmis, kapi acik kalmis, adamin biri girmis iceri elinde votka sisesi iciyordu merdivende
dondugumde hala ordaydi tam ben yanindan gecerken bir kustu soylemesi ayip
ufff bittim ben
neyse bana birsye olmadi ama hatirladikca mafoluyorum
senin erken basladi keepcim bu arada ben senin de kizin olacak gibi hissediyorum
canım ben de k9 köpeği gibiyim, eşim iki saat önce çay içmiş, konuşurken onun kokusunu aldım, geçen gün de lavaboya rakı dökmüş 3-4 saat önce onun kokusuben de kız diye düşünüyorum, hem çin hem rus takvimi kız çıktı. İlk defa dün aşerdim, önce portakal suyu sonra limonlu dondurma baya baya ekşi yani. Bir de 4 fala bakan kişi ayrı ayrı ekimde kız geliyor demişti. Öyle yani dört bir yandan kız işaretleri geliyor
yokcuğum evine dönmene çok sevindim, inşallah huzurlu olursun bundan sonra
canım ben de k9 köpeği gibiyim, eşim iki saat önce çay içmiş, konuşurken onun kokusunu aldım, geçen gün de lavaboya rakı dökmüş 3-4 saat önce onun kokusuben de kız diye düşünüyorum, hem çin hem rus takvimi kız çıktı. İlk defa dün aşerdim, önce portakal suyu sonra limonlu dondurma baya baya ekşi yani. Bir de 4 fala bakan kişi ayrı ayrı ekimde kız geliyor demişti. Öyle yani dört bir yandan kız işaretleri geliyor
Funda, testleri almışsınız canım, bundan sonraki plan nedir? Bebişe adım adım yaklaşıyorsunuz hayırlısı ile
Nazcım, 7.günde gelen yumurta pek sağlıklı olmayabilir canım. Bir doktora gitmen gerekebilir belki:44:
Orkide, ne yapacaksın, testi tekrarlayacak mısın?
Funda, testleri almışsınız canım, bundan sonraki plan nedir? Bebişe adım adım yaklaşıyorsunuz hayırlısı ile
canım kızın oluyomus çok sevındım senın adına allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım
henüz çatlamamışsın canım, arkadaşlar da söylemiş ama tablo yapsan daha güzel yorum alırsın,yapsana
tşkler canım, ah bi yapabilsem şu tabloyu:44: bidaha deniyim bir yerde yanlışklık oluyor hata veriyor
canım bilmiyorum. şu an kahve lekelenme var. bu adete dönüşmezse acaba yerleşmemi deyip 2 gün sonra tekrar test yapacağım.
canım bilmiyorum. şu an kahve lekelenme var. bu adete dönüşmezse acaba yerleşmemi deyip 2 gün sonra tekrar test yapacağım.
canım sen aspirin bişiler kullansana.
ya da iğnelerin varsa başlama şansın varsa başlasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?