Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
FertilityFriend.com üye olmuştım fakat şifremi kabul etmiyor ve mail adresime şifre istediğimde yeni şifre yazıyorum onaylamıyor yardım edin napcem ben!!

kizlar kalp atislari ne zmn goruluyo, yada duyuluyor mu demeliyim.. ?? 7 + 0 olacak.. bu muayeneyi kalp atislari icin mi istedi ki, sormak aklima gelnedi ben kendim oyle diye tahmin ettim ama sanki erken gibi geldi

kizlar kalp atislari ne zmn goruluyo, yada duyuluyor mu demeliyim.. ?? 7 + 0 olacak.. bu muayeneyi kalp atislari icin mi istedi ki, sormak aklima gelnedi ben kendim oyle diye tahmin ettim ama sanki erken gibi geldi

canım 7+0 da duyulur genelde

OF korkmaya başladım
ben iki üç gün mide bulantısı yaşadım şimdilerde yok
sonra başlarsa dediğiniz gibi
:18::18::18::18::18::18:

doktor ne dedi rahatsızlığın için neymiş?
kalp atışı için hangi gün gideceksin?
bence ilaçları kullanmak için kadın doğumcuya sor bi de

kızlar ben çok heyecanlıyım
yarın sabah erkenden doktora gidiyorum
bebeğimin kesesini göreceğim inşallah

duyulur herhalde canim
benim 6+6da gorduk gerci vajinaldi benim
karindan da gorulur muydu o zaman bilmiyorum ama genelde 7. hafta ideal oluyor

cok iyi anliyorum canim heyecanini cok keyifli oluyor doktor gunleri
bebegine kavusma gunleri
guel haberlerle gel
bu arad umarim baslamaz ben benimki hic baslamiycak sandim ama cok gec basladi simdi mafediyor
aksam yemeginde az birsey yedim ama sizlana sizlana
hic istahim yok

rezene doktor bi teşhis koymadı. sadece muayene etti. geçmezse kamerayla bakıcaz dedi. ben fazla ileri gidemiyorum dedi :) kitle mi arıyor napıyor bilmiorum .

bende kadın doğumcuma sormayı düşünüorum. ama reçeteyi okuyamıyorum ki. yarın telde soracağım. konturüm yoktu bugün arayamadım.

kalp atışı kendi doktorumda ayın 31 inde. 30 unda devlete randevu aldım testler için. o günde bakarız sanırım

yok işte kızlar bende hiç anlmadım acaba ben aralarda hasta oldum da ateşim ondan mı yükseldi ondan ff çizgiyi yanlış çekti doğru ise ne olursa olsun bugün çıkmalıydı testte sanki çıkmadı zaten olsa şaşıracaktım artık hiç umutlu değilim kendimden

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

canım kaçıncı günün senin bugün

yaa ben 24. gün test için doktora gitmiştim ya orda ağrı var demişti sıvı var demişti ama önemli değil çatlama sıvısı demişti acaba ben o gün mü çatladım ki

yaa ben 24. gün test için doktora gitmiştim ya orda ağrı var demişti sıvı var demişti ama önemli değil çatlama sıvısı demişti acaba ben o gün mü çatladım ki

sen git canım yine doktora ama boşaltım faaliyetidir bence o

hadi hayırlısı ile git keseni gör inşallah canım

stres yapma canım, elinden geldiğince sakin kal ama çok sağlam rest çekilecek malzeme var yani, tabi sizin ilişkiniz yani bilmeden yorum yapıyorumdur belki ama karşıdan bakılınca durum pek katlanmaya değer görünmüyor

evet keyifli olacak çıkınca benim için
1 hafta geçti ama aylar geçti sanki
zaman geçmiyormuş

30 una kadar bekleyecek misin
şu an durum ne rahatsız ediyor mu
ben de seni sorguya çeker gibi kusura bakma

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

sağol canım
sen git canım yine doktora ama boşaltım faaliyetidir bence o

hadi hayırlısı ile git keseni gör inşallah canım

sağol keep
sen de durum nasıl
bulantıların başlamış
hadi hayırlısı

rezene 31 inde kalp atışı için gitcem. yarın telefonla sorcam ilaçları kullanayım mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…