fertility friend ben buraya üye oldum ama şifremi unuttum şifre hatırlatması yaptım yeni şifre giriyorum ama hata veriyor! yardımm
ooff ya napcez :))) beni burası bile kabul etmiyoraynısı banada olmustuu bı turlu yapamadım
kizlar kalp atislari ne zmn goruluyo, yada duyuluyor mu demeliyim.. ?? 7 + 0 olacak.. bu muayeneyi kalp atislari icin mi istedi ki, sormak aklima gelnedi ben kendim oyle diye tahmin ettim ama sanki erken gibi geldi
canim sen uulme bebegin gayet guzel besleniyor
ilk 3 ay oyleymis depolarin bebisin icin
ama benim icin bugunden itibaren benden gidecekmis ve ben hicbir sey yiyemiyorum
yemek ismi duyunca resmi gorunce tiksinecek kadar
hic gececek gibi durmuyor benimki bakalim
sut agzima koyamiyorum gunlerdir
birde kızlar bugün testler için gittim doktora. kalp atışı duyulmadan testleri yapmıoz dediizin alıp gitmiştim. bir daha başka doktora gitcem.
neyse sonra şu makat için dahiliye ye gittim. o da genel cerrahi bölümüne yönlerdirdi. o da elle baya kötü bi muayene yaptı. ben sadece bakcak sanıyordum
ilaç verdi. hamileyim ama kullanabilir miyim dedim. evet dedi ama ben endişeliyim. kullanmak istemiorum. zaten biri de şurup. iğneye razıyım ama şurup
duyulur herhalde canimkizlar kalp atislari ne zmn goruluyo, yada duyuluyor mu demeliyim.. ?? 7 + 0 olacak.. bu muayeneyi kalp atislari icin mi istedi ki, sormak aklima gelnedi ben kendim oyle diye tahmin ettim ama sanki erken gibi geldi
kızlar ben çok heyecanlıyım
yarın sabah erkenden doktora gidiyorum
bebeğimin kesesini göreceğim inşallah
hadi hayırlı haberlerle gel inşallahkızlar ben çok heyecanlıyım
yok işte kızlar bende hiç anlmadım acaba ben aralarda hasta oldum da ateşim ondan mı yükseldi ondan ff çizgiyi yanlış çekti doğru ise ne olursa olsun bugün çıkmalıydı testte sanki çıkmadı zaten olsa şaşıracaktım artık hiç umutlu değilim kendimden
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
canım kaçıncı günün senin bugün
Banucuğum!!! Nerelerdeydin? Nasılsı neler yapıyorsun? Belki görmüşündür ben bu pazar tüp bebeğe başlıyorum
sen git canım yine doktora ama boşaltım faaliyetikizlar gunaydin
ben gece uyayamadim hic bazi geceler oluyor
sonra kalktim nette dolastim, sonra uykuya gittim ama 10 dk anca uyumusum alarm caldi ve esim gidince geri yattim ve simdi uyandim
yalniz sabah garip bir sey oldu
karnimin altinda asagiya dogru bir yuk indi resmen
wc deyken bir sey hissettim bebegin oldugu yerden sert ve buyuk oldugunu hissettigim birsey taa asagiya dogru dustu gibi
oyleki birsey mi dusuyor icimden diye baktim o derece, bebegim gibi geliyor gibi Allah korusun
simdi aklim takilmis bir halde o neydi diye
ve kotu hissediyorum
doktordan geleli daha 3 gun oldu gitmeye de cok var
bir sorun olsa beraberinde sikayetim olurdu herhalde di mi
hadi hayırlısı ile git keseni gör inşallah canımkızlar ben çok heyecanlıyım
stres yapma canım, elinden geldiğince sakin kal ama çok sağlam rest çekilecek malzeme var yani, tabi sizin ilişkiniz yani bilmeden yorum yapıyorumdur belki ama karşıdan bakılınca durum pek katlanmaya değer görünmüyorkeep , yangına körükle gidilcek bişi yok, maalesef gerçekler bunlarşu anda çalıştığı işte en kaypak iş alanlarından biri. verilen sözler tutulmadı. güya sigortası işe başladığı gün yapılacaktı. bir ayı geçti hala yapılmadı. eşim kendi işini bırakıp o işe gitmişti ve bana demişti ki burdan iş görüşmelerine daha rahat giderim. başka iş de bakabilirim demişti.
şimdi dediği şeyse emeklerimin karşılığını göreyim (primli bi iş çünkü ama prim mirim alcağı yok bence)
aynı benzer bi macerayı bana bi kez daha yaşatmıştı. o zamanda iş bak dememe rağmen bakmamıştı. aynı sözleri söylemişti. gene aynı geç saatlerde geliordu. o geç gelince bi düzenimiz olmuyor. benimde düzenim kaçıyor.
bu sefer gözyummucam ama. birde suçlu benmişim gibi kendi soğuk davranıyor bana bu arayeter ya
cok iyi anliyorum canim heyecanini cok keyifli oluyor doktor gunleri
bebegine kavusma gunleri
guel haberlerle gel
bu arad umarim baslamaz ben benimki hic baslamiycak sandim ama cok gec basladi simdi mafediyor
aksam yemeginde az birsey yedim ama sizlana sizlana
hic istahim yok
rezene doktor bi teşhis koymadı. sadece muayene etti. geçmezse kamerayla bakıcaz dedi. ben fazla ileri gidemiyorum dedi :) kitle mi arıyor napıyor bilmiorum .
bende kadın doğumcuma sormayı düşünüorum. ama reçeteyi okuyamıyorum ki. yarın telde soracağım. konturüm yoktu bugün arayamadım.
kalp atışı kendi doktorumda ayın 31 inde. 30 unda devlete randevu aldım testler için. o günde bakarız sanırım
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
sen git canım yine doktora ama boşaltım faaliyetidir bence o
hadi hayırlısı ile git keseni gör inşallah canım
valla epey yoğun, yediğim akşam yemeği ile vedalaştım yine gece gece...aman olsun da böyle belirti olsun razıyım, yarın kalp atışı için gideceğiz bakalım inşallahsağol keep
sen de durum nasıl
bulantıların başlamış
hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?