çok şükür canımİnşallah 9 ay boyunca böyle güzel gider her şey ve sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın!
sağolun kızlar, takvimi de yaptım inşallah 37 hafta kaldırmamhadi artik takvimini yapppp keepcimmmmgozun aydin tekrardan masallah yavruna
sağolun kızlar, takvimi de yaptım inşallah 37 hafta kaldırmam
kızlar, canlarımkalp atışlarını duyduk teyzeleriiiii Allah'ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm Dün gece neredeyse hiç uyuyamamıştım. İki arada bi derede bir de bebeğin düştüğü kabusunu görmüştüm. sabah titreye titreye gittim doktora. Plasentaya baktı iyi dedi, kalp atışı 103, gayet iyiymiş. Kanama vs. görünmüyormuş. Kısacası sağlıklı bir hamilelikte, bebişim büyüyormuuuuuşşş.
kızlar, canlarımkalp atışlarını duyduk teyzeleriiiii Allah'ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm Dün gece neredeyse hiç uyuyamamıştım. İki arada bi derede bir de bebeğin düştüğü kabusunu görmüştüm. sabah titreye titreye gittim doktora. Plasentaya baktı iyi dedi, kalp atışı 103, gayet iyiymiş. Kanama vs. görünmüyormuş. Kısacası sağlıklı bir hamilelikte, bebişim büyüyormuuuuuşşş.
valla epey yoğun, yediğim akşam yemeği ile vedalaştım yine gece gece...aman olsun da böyle belirti olsun razıyım, yarın kalp atışı için gideceğiz bakalım inşallah
adet 1. gün : 36.1
adet2.gün :36.1
adet 3. gün : 36.1
adet 4.gün :36.1
adet 5. gün : 36.1
adet 6.gün :36.1
adet 7. gün : 36.1
adet 8.gün :36.1
adet 9. gün : 36.1
adet 10.gün :36.1
adet:11gün :36.3
adet 12gün :36.4
adet 13gün :36.2 cnm son durum bu yapmaya calıstımm :26:
Arkadaşlar size iki sorum olacak.
Birincisi: Ben yarın lucrin iğnelerine başlıyorum. 6dpo oluyor. Lucrin'in hamilelik üzerinde etkisini araştırdım fetuse zarar verir yazıyor nette. Doktora sordum bir şey olmaz dedi. Hani olurda bu ay hamile kalmışsam ne olur ne olmaz ilaç almadan önce bir test yaptırsam mı diyorum? Hcg 6. günde çıkar mı sizce?
İkincisi: Lucrin kullanan ve ateşini ölçen oldu mu hiç? Tablomda nasıl bir değişiklik olacak acaba...
Teşekkürler
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
ben bu ay yumurtlamıcam galıba.
bugun 18. gunum. hala yumos falan yok.
12. gunlerde cok yogun kasık agrım vardı yumos agrısı sanmıstım ama son 3-4 gundur gectı ve bugun dahıl hıc egg whıte gormedım ve atesım hıc de yumurtlamayacakmısım gıbı yukselıse gecmedı malesef.
halbu kı ekım ve kasım ayı bızım dogal yolla deneme ayımızdı. malum 7 kasım da tekrar gıdıcez unv.ye esım ılac kullandıktan sonra spermlerın durumuna gore tedavıye baslayacaktık.
ama bu ayı yumossuzluktan es gectık. mecburen asılama ya da tup kapıları acıldı bıze...
bu arada cok sevdıgım bı arkadasım aradı dun. oda mujdesını verdı...allah kucagına almak nasıp etsın ıns.
12. gunlerde cok yogun kasık agrım vardı yumos agrısı sanmıstım ama son 3-4 gundur gectı ve bugun dahıl hıc egg whıte gormedım ve atesım hıc de yumurtlamayacakmısım gıbı yukselıse gecmedı malesef.
halbu kı ekım ve kasım ayı bızım dogal yolla deneme ayımızdı. malum 7 kasım da tekrar gıdıcez unv.ye esım ılac kullandıktan sonra spermlerın durumuna gore tedavıye baslayacaktık.
ama bu ayı yumossuzluktan es gectık. mecburen asılama ya da tup kapıları acıldı bıze...
bu arada cok sevdıgım bı arkadasım aradı dun. oda mujdesını verdı...allah kucagına almak nasıp etsın ıns.
lucrin tüp için kullanılan ilaçlardan mı canım? ne amacla kullanıosun?
ben tup ılacları adetle baslanıyor sanıyordum. dpolar bıtmeden ne ılacı kullanılıyor kı?
biz de keseyi gördük
doktor ultrosonda bakarken ben gebelik haftasına takmışım onu soruyorum
kaç haftalık kaç haftalık?
doktor da net bişey söylemedi ki
5. haftanın ortasındasın dedi
eee o nedemek ? diye soramadım tabi bıdı dıdı vıdı olmasın diye
sağ yumurtalıktan gelmiş sağa yerleşmiş pıtırcığım
hayirli olsun kararini karanfilcecimcanını sıkma canım..
sen kafana estikçe ilişkilerine devam et. doğal ayımızdı diye nasıl kaçtı filan diye düşünme.
ben de gece adet oldum.
gece kalktım ateşimi ölçtüm o kdara düşük ki. tuvalette de adet olduğumu gördüm tam noktadan yakalamışım.
ben de yeni bi doktora başlıyacam inşallah.
tıp fakültesinde. aslında direk tüp bebek merkezine gidecektim ama bu adam tüpü en son düşünen bi profmuş.
ben de buna gideyim dedim.
aklımda şu yımırtaların fazla büyüme işi takıntı.
bi ay takip yaptırayım gerekirse 20 mm ken çatlatma iğnesi.
bir de böyle denemek istiyorum tüpten önce
canim sen genelde gec catliyorsun zaten 18. gunu bile bulabilirMy Ovulation Chart || Ovulation Tracker
biz de keseyi gördük
doktor ultrosonda bakarken ben gebelik haftasına takmışım onu soruyorum
kaç haftalık kaç haftalık?
doktor da net bişey söylemedi ki
5. haftanın ortasındasın dedi
eee o nedemek ? diye soramadım tabi bıdı dıdı vıdı olmasın diye
sağ yumurtalıktan gelmiş sağa yerleşmiş pıtırcığım
slm kzlarr. nasılsınız
hergun aynı sekılde olctum canım hatalı olabılecegını pek sanmıyorum. ates ölcer de bı sıkıntı olsa ertesı gunlerde farkettırırdı dıe dusunuyorum.Belki 16. gündeki ölçümün hatalıdır. Yada ateşin başka bir nedenle böyle garip çıkmıştır. Siz yinede gün aşırı devam edin.
Arkadaşına hayırlı olsun. Hamile olunca çocuğu olamayan kimseyi arayıp söylemesem mi acaba? İnsanları üzmekten çok korkuyorum. Ben üzülüyorum böyle durumlardaOnlar için seviniyorum ama kendim için üzülüyorum. Yani işte bildiğiniz duygu.
karanfılım ne zamandır gorusemıyoruz senınle. hayırlısı olsun canım.canını sıkma canım..
sen kafana estikçe ilişkilerine devam et. doğal ayımızdı diye nasıl kaçtı filan diye düşünme.
ben de gece adet oldum.
gece kalktım ateşimi ölçtüm o kdara düşük ki. tuvalette de adet olduğumu gördüm tam noktadan yakalamışım.
ben de yeni bi doktora başlıyacam inşallah.
tıp fakültesinde. aslında direk tüp bebek merkezine gidecektim ama bu adam tüpü en son düşünen bi profmuş.
ben de buna gideyim dedim.
aklımda şu yımırtaların fazla büyüme işi takıntı.
bi ay takip yaptırayım gerekirse 20 mm ken çatlatma iğnesi.
bir de böyle denemek istiyorum tüpten önce
ben yatiyorum canim
midem kotu bir halde
simdi hava almaya cikicam
senden naber? minigin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?