Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anne olmak ve hayatının en anlamlı melodisi bebeğinin kalp atışlarını duymak gözün aydın canım inşallah bi ömür o atışları yanında hissedersin darısı başımıza inşallah bizlere de çok dua et güzel anne.... çok sevindim senin adına

cancazım gözün aydın
hadi maşallahh
topiğimize neşe kattınız valla

valla epey yoğun, yediğim akşam yemeği ile vedalaştım yine gece gece...aman olsun da böyle belirti olsun razıyım, yarın kalp atışı için gideceğiz bakalım inşallah

hadi hayırlı olsun
duymuşsun ne güzel
ben de senin takvim yapmanı bekledim yapmışsın sonunda

daha ovulasyon olmamış olabilir 2 gün daha çalışmayı bırakma bence

Arkadaşlar size iki sorum olacak.

Birincisi: Ben yarın lucrin iğnelerine başlıyorum. 6dpo oluyor. Lucrin'in hamilelik üzerinde etkisini araştırdım fetuse zarar verir yazıyor nette. Doktora sordum bir şey olmaz dedi. Hani olurda bu ay hamile kalmışsam ne olur ne olmaz ilaç almadan önce bir test yaptırsam mı diyorum? Hcg 6. günde çıkar mı sizce?

İkincisi: Lucrin kullanan ve ateşini ölçen oldu mu hiç? Tablomda nasıl bir değişiklik olacak acaba...

Teşekkürler

My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
ben bu ay yumurtlamıcam galıba.
bugun 18. gunum. hala yumos falan yok.
12. gunlerde cok yogun kasık agrım vardı yumos agrısı sanmıstım ama son 3-4 gundur gectı ve bugun dahıl hıc egg whıte gormedım ve atesım hıc de yumurtlamayacakmısım gıbı yukselıse gecmedı malesef.
halbu kı ekım ve kasım ayı bızım dogal yolla deneme ayımızdı. malum 7 kasım da tekrar gıdıcez unv.ye esım ılac kullandıktan sonra spermlerın durumuna gore tedavıye baslayacaktık.
ama bu ayı yumossuzluktan es gectık. mecburen asılama ya da tup kapıları acıldı bıze...

bu arada cok sevdıgım bı arkadasım aradı dun. oda mujdesını verdı...allah kucagına almak nasıp etsın ıns.

lucrin tüp için kullanılan ilaçlardan mı canım? ne amacla kullanıosun?
ben tup ılacları adetle baslanıyor sanıyordum. dpolar bıtmeden ne ılacı kullanılıyor kı?

biz de keseyi gördük
doktor ultrosonda bakarken ben gebelik haftasına takmışım onu soruyorum
kaç haftalık kaç haftalık?
doktor da net bişey söylemedi ki
5. haftanın ortasındasın dedi
eee o nedemek ? diye soramadım tabi bıdı dıdı vıdı olmasın diye
sağ yumurtalıktan gelmiş sağa yerleşmiş pıtırcığım

Belki 16. gündeki ölçümün hatalıdır. Yada ateşin başka bir nedenle böyle garip çıkmıştır. Siz yinede gün aşırı devam edin.

Arkadaşına hayırlı olsun. Hamile olunca çocuğu olamayan kimseyi arayıp söylemesem mi acaba? İnsanları üzmekten çok korkuyorum. Ben üzülüyorum böyle durumlarda Onlar için seviniyorum ama kendim için üzülüyorum. Yani işte bildiğiniz duygu.

canını sıkma canım..
sen kafana estikçe ilişkilerine devam et. doğal ayımızdı diye nasıl kaçtı filan diye düşünme.
ben de gece adet oldum.
gece kalktım ateşimi ölçtüm o kdara düşük ki. tuvalette de adet olduğumu gördüm tam noktadan yakalamışım.
ben de yeni bi doktora başlıyacam inşallah.
tıp fakültesinde. aslında direk tüp bebek merkezine gidecektim ama bu adam tüpü en son düşünen bi profmuş.
ben de buna gideyim dedim.
aklımda şu yımırtaların fazla büyüme işi takıntı.
bi ay takip yaptırayım gerekirse 20 mm ken çatlatma iğnesi.
bir de böyle denemek istiyorum tüpten önce

lucrin tüp için kullanılan ilaçlardan mı canım? ne amacla kullanıosun?
ben tup ılacları adetle baslanıyor sanıyordum. dpolar bıtmeden ne ılacı kullanılıyor kı?

Evet canım tüp için. Ben de adet olunca sanıyordum ama değişik tedavi protokolleri varmış. Yumurtlama sorunu olmayan ve rezervi iyi olan geçn hastalarda uzun protokol kullanılıyormuş ki yavaş yavaş daha kalilteli yumurtalar gelişsin. Ben de ilk defa iyi bir gruba girdim :) Genelde endom yüzünden hep problemli grupta olurdum :) Gerçi uzun protokole sevinilir mi bilmiyorum. Normalden 10 gün daha fazla ilaç kullanmam gerekecek. Lucrin yumurtlamayı durdurmak içinmiş. Adet olur olmaz yeni yumurta gelişiyor ya onu baskılamak için öncesinden kullanmaya başlıyorsun. Adet olduktan sonra yine başka ilaçlarla yumurta gelişimini başlatıyorlar.

Canım gözün aydın! Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.

Ben zaten hiç o hafta olaylarını alamıyorum o nedenle o konuda yorum yapmayayım :)

hayirli olsun kararini karanfilcecim

canim sen genelde gec catliyorsun zaten 18. gunu bile bulabilir
o yuzden bence de rahat takil sen atese cok bakmadan

canim adete gore bak 5 hafta 5 gun falan diyelim , ultrasona gore bastan degisiklik olabiliyor
benimki ultrasona gore bir gun geriden gidiyordu ama simdi onden gidiyor
5. hafta 1 gunluk de olsan 6. hafta sayiliyor
oyle karisik ama net olarak yorumlanir ileride
ben gittigimde doktor soyluyor usg ye gore 12+1 sin demisti sali gittigimde mesela
hayirli olsun darisi pitpitlara canim

şenay sakın stres yapma tatlım bak sana güzel örnekler vereyim hemde yakın geçmiş geçen döngüde rezene ben ve keep çok geç çatladık ve hep dedik yumiş yok yok diye ama be hariç ikiside şimdi güzel güzel hamişler hatta burda duymuştum geç çatlamak iyidir diye inşallah çatlayacaksın ve tutacak olumlu düşün lütfen hem sen pekbiciciden de torpillisin unutma ve bana öyle geliyor ki bugünden sonra çatlama belirtileri var sende bugünden sonra ateş yükselcek gb gidişat onu gösteriyor panik yok çalışma var canım

hergun aynı sekılde olctum canım hatalı olabılecegını pek sanmıyorum. ates ölcer de bı sıkıntı olsa ertesı gunlerde farkettırırdı dıe dusunuyorum.
valla benım artık hıc cocugu olmayan arkadasım kalmadı. o yuzden kendı adıma sevınıyorum.
hamıle kaldıgımda hıc cekınmeden basbas bagırabılecegımmm:)
dun esım dedı ki: (dun haber veren arkadaslar esımın cocukluk arkadası) butun arkadaslarım baba oluyor yaa bı ben kaldım senay bu bebek acılen gelmelı artık dııp atladı ustume
karanfılım ne zamandır gorusemıyoruz senınle. hayırlısı olsun canım.
senın çabana saglık bebegım yaa, erkek ınfertılıtesıyle ugrasıyorsun ama hala acaba kendımde mı bısı var dııp cabalıosun.
ben sahsen o kadar dayanıklı degılım
hemen bugun bı dr cıksa dese kı asılama bıle yapmayalım dırek tupe gecelım dese
hemen atlıcam valla.
asılamaya cok ınanamayan bırı olarak tum asamalar bı an once bıtsın de sansı %50 olan tupe baslayabılmeyı ıstıyorum.
bızım dogal yol sansımız %2-asılama %10-tup %50...

orkidecim pek göremiyorum seni belki sen bu yorumumu da okumayacaksın ama takip ediyorum ateş bugün tırmanışlarda ayy inşallah bebeğin gelmiştir canım naptın merak ettim ff ye göre dpo 9 dasın sanırım testi tekrar edicekmisin hakkında hayırlısı olsun inşallah hamiesindir ve sağlıkla kucağına almak nasip olur

ben yatiyorum canim
midem kotu bir halde
simdi hava almaya cikicam
senden naber? minigin nasil?

ii galiba bilmiorum ki :) benimde iştahım yok ya. hala bişi yemedim. mide bulantım var diyemem de hafif hafif bişiler var. midem baygın gibi, nasıl desem daha tuhaf bişi. o yüzden iştahım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…