Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla epey yoğun, yediğim akşam yemeği ile vedalaştım yine gece gece...aman olsun da böyle belirti olsun razıyım, yarın kalp atışı için gideceğiz bakalım inşallah

olsun keepcim ben de bu ilk gunler cekmek isterdim bunlari
o zaman 12. haftadan sonra rahatlar yemegimi rahatca yerdim diyorum
bence kisa amanda gecer senin bulantilarin
ben tam aksi ilk 8 hafta ne iyi beslendim de gel gor ki simdi en onemli zamanlar kotuyum
uykudan kalktim bu saatte uyutmuyor bile bulantim

guzel haberlerni bekliyoru bugun keepcim

günaydın... dünde bıseler yazdım ama cvp veren olmamıss neyse yıne sansımı deneyım sanırım yumurtladım atesım 36.4 den 36.2 düştü bugun... yine ilişki olmalımı bügünde??

günaydın... dünde bıseler yazdım ama cvp veren olmamıss neyse yıne sansımı deneyım sanırım yumurtladım atesım 36.4 den 36.2 düştü bugun... yine ilişki olmalımı bügünde??

canim dustugu gun verimli gun
ve arkasindan yukselirse catladin demek olur
catladiktan sonraki gun de verimli
genelde dustugu gun ve ertesi 3 gun onemli oluyor
sen bugunu mutlaka degerlendir, sonra biraz daha gunasiri gidersen garanti olur canim, gun kacirmis olmazsin

kusura bakma dun kotuydum pek bakamadim. ff ye uye olamadin sanirim
tam bilmiyorum duzelmistir umarim sorun

cnm benım atesım adetın 11. gunune kadar 36.1 di sonra yukselmeye basladı 36.4 e kadar cıktı bugun 36.2 ye düstuu ozaman bugunu degerlendırım öylemii??? bende atesımın yukseldıgı zaman önemlı sanıodum cok tesekkur ederımm sanaa

dun gecem de sizlanmakla ogurmekle gecti, sabaha karsi kalktim ve bulanti kotuydu. esim bunlarin hicbirini duymamis, o kadar gurultuyu bebegimizi dogunca da sanirim gece aglarsa esimin ruhu duymaz, kaynanamin dedigi umarim esime ceker bebegim de rahat rahat uyku ceker o da

ama liste olarak yaz istersen simdi cok bilemedim belki onceden catlamis olabilirsin sen eger oncesinde yuksek gittiyse evet atesin dustugu gun ve ertesi gun yukseldigi gun onemli oluyor sonra hep yuksek gidince dpolar yani yumurtlama sonrasi verimsiz gunler baslamis oluyor

ahh cnmm benım sende benım gıbı zor gecırenlerdensın bendede hıc bıtmemıstı o mıgde bulantıları 6. ayda dahada fenalasmıstım yatamıyordum bısey yemeye korkuyordum sabaha kadar öğürmekten ölüyodum allah yardımcın olsun bunun bi çaresi yok sanırım bebegın dogdugunda bunların hepsı unutulur eminim

evet canim katlanirim saglikli olsun buyusun guzelce yeter ki, yemek yiyememek uzuyor vicdan yapiyorum. eski ben olsa ne guzel beslerim onu ama gel gor ki simdi ne yiyor diye uzuluyorum. cok gec basladi tam basladi ama gecer insallah bu gunler de, istahimin acilacagi zamanlar gelir belki yakinda

adet 1. gün : 36.1
adet2.gün :36.1
adet 3. gün : 36.1
adet 4.gün :36.1
adet 5. gün : 36.1
adet 6.gün :36.1
adet 7. gün : 36.1
adet 8.gün :36.1
adet 9. gün : 36.1
adet 10.gün :36.1
adet:11gün :36.3
adet 12gün :36.4
adet 13gün :36.2 cnm son durum bu yapmaya calıstımm :26:

cnm sen beslıyosundur zaten hiiç canını sıkmaaa bana doktorum diyordukiii yedıklerını cıkarıyosun dıye bebek beslenemıyormu zannedıyorsun kesınlıkle oyle bırsey yokk canını sıkmaaa kussanda ye sen yedıklerının vıtamınını alırsın diyordu... hem zaten vitamınde ıcıyosundur hiç kafana takma böyle hamılelık gecırenlerın bebeklerı daha tonton saglıklı oluyor

adetin 24 gunde bir geliyor mu hic
cunku bu durumda ben 10. gun catlamissin diyebilirim ates yukselmis ya sonra
ama o kadar erken olmuyorsan bugunku dusus anlamlidir canim

daha vitamine baslamadin canim
burdaki doktorumunun vermesini beklemedim cunku tr de doktorum versin o zaman basliyim duzenli olsun

adetin 24 gunde bir geliyor mu hic
cunku bu durumda ben 10. gun catlamissin diyebilirim ates yukselmis ya sonra
ama o kadar erken olmuyorsan bugunku dusus anlamlidir canim

cnm gecen ay kımyasal gebelık gecırdımm sanırım dengem sastı normalde 28 gunde oluyorum 14. gun yumurtluyodum bu ayy sasırdımm adetın 11.gununde bı akıntım basladııı ılk defa okadar olduu sanırım erken yumurtlamısımm :26:

kızlar, canlarım kalp atışlarını duyduk teyzeleriiiiiAllah'ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm Dün gece neredeyse hiç uyuyamamıştım. İki arada bi derede bir de bebeğin düştüğü kabusunu görmüştüm. sabah titreye titreye gittim doktora. Plasentaya baktı iyi dedi, kalp atışı 103, gayet iyiymiş. Kanama vs. görünmüyormuş. Kısacası sağlıklı bir hamilelikte, bebişim büyüyormuuuuuşşş.

gözün aydınnn cnmmm maşallahhhh

çok şükür canım İnşallah 9 ay boyunca böyle güzel gider her şey ve sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın!

hadi artik takvimini yapppp keepcimmmm gozun aydin tekrardan masallah yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…