vücudumun bana oynadığı younlar sona erdi kızlar ateş düştü ve sabah ki testte negatif bu ay da bebiş yok ve ben sanırım yorulmaya başladım ateş filan ölçmek istemiyorum artık gerçekten tükeniyorum sanırım
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hayirlisi olsun canim
tam bir dusus degil hala ama test yapmissin
en tez zamanda gonlune gore olsun
istersen biraz dinlen olcme ates
ara vermek iyi gelebilir
gırıbım agır degıl normaldede atesım olmas pekk aksam usur gıbı oldum esım ayakların yanıyor ama dedıı cok sukur agır degıl ama...burun akıntım var sadce..benımde ark..grıb gıbı yataga dusup acıle gıtmıstı bır baktıkı gebemıs....burunum tıkanık gıbı ama sınuzıtten dolayı az az akıyorr...arada bır soguk ter gelıyor o kadara...yoksa yataklara dusecek kdr degıl cnmm test yapamaya cesaretım yok ama.......atesım yok öleee
ayy heyecanlndımmmevery..bırde 3 aydır 33 gunde oluyorum ya ben ff de daha 32.gundesın dıyor ama
??? ama bız dpo ya bakmalıyız dımı
vücudumun bana oynadığı younlar sona erdi kızlar ateş düştü ve sabah ki testte negatif bu ay da bebiş yok ve ben sanırım yorulmaya başladım ateş filan ölçmek istemiyorum artık gerçekten tükeniyorum sanırım
ölçmeyeceğim iyice kaybediyorum kendimi yalancı belirtiler sonsuz umutlar yorgunluk çöktü bu ay çok umutlanmıştım gözlerim dolu dolu boğazım düğümleniyo resmen zor tutuyorum kendimi
suzan ateş ben de de olmuştu. hatta ben de hasta oldum sandım. ateşin güzel test yap bence de
seni çok iyi anlıyorum. ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyorum ama ümidini yitirme. ben önceki ay o kadar ağladım ki anlatamam gözlerim şişmişti. ama senin hala umudun var testler hemen göstermez bazen, ateşe göre hareket et.
canim sabret
ne diyebilirim hep yasdik bizlerde
en yakin zaman olsun bebegine kavusacagin zaman
ben ilk alışverişimi yaptım galibagecen esimle magazaya girdik
ben cocuk reyonuna yoneldim
kiz kiyafetlerine bakiyorum
dogmamis cocuga don bicme dedi
bozuldum o an ama guldum sonra
aliriz bir ara birsey de gonlumu yapar
doğum sonrası raporu 16 haftaya çekme durumu var devletiin16 hafta mevzu ne kızlaaaarrr
test yap bence suzancımkızlar bakın benım tabloma benzeyen bır tablo buldum ınsl..sonu bole olurrrr
33eac1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benımkı bakınn
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
YORUM BEKLIYORUMMMMM
BIRAZ HEYECANLANDIMDAAAA:18::18::18:
Lillum, canım bak en verimli aylardasın çok şükür kaybın yok yaşınız genç, bu ay olmazsa gelecek ay olur canım benim.Sen kendini rahat hissetmiyorsan ateşe ara ver ama umudunu kaybetme tatlım
kırmızılar geliyor hassasiyet bitti
kızlar bir karar vermem gerekiyor ne olur yardım edin. umarım tam anlamıyla açıklayabilirim durumu
ben ilk test için gittiğim doktora gittim hep, keseyi de onunla gördüm. kendisi için iyi bir doktor diyorlar burada da yorumlarını okudum. kendim de gittim ama bazı artı ve eksileri var benim için
1. mesela benim bhcg için düşük demiş ve hatırlarsanız beni tedirgin etmişti. daha önce de gitmiştim tüylenme var diye onun için de böyle hep tedirgin edici konuşmuştu. bu iyi mi kötü mü belki böyle ayrıntıcı olması iyidir değil mi?bu beni biraz soğuttu.
2. çok hızlı konuşuyor ne söylediğini bazen kaçırıyorum.
3. iyi yönleri ise çok açıklayıcı, testler için esnek mesela dışarıda yaptığın testi kabul etmişti bir kere, kendini geliştiren bir doktora benziyor.
4. ayrıca ben başlamışken doktor değiştirme fikri beni rahatsız ediyor. çünkü başından beri herşeyi biliyor. şimdi onunla devam etmek fikri daha baskın geliyor
ama kafam karışık
diğer dr ise çok tercih edilen ve hastanenin sanırım müdrünün eşi. herkes onu tercih ediyor.
1.iyi bir doktr ama çok kalabalık oluyor. sıra beklerken afakanlar basıyor, isyanları oynuyorsun. kaç kere gittiysem bunun için pişman olmuşumdur.
2. kalabalıktan dolayı çok fazla kalamıyorum içeride ben öyle hissettiğim için. çabuk çıkmak istiyorum.
3.iyi yönü ise çok kibar ve rahatlatıcı bir doktor. tatlı tatlı anlatıyor fazla ayrıntı konuşmaz. sorarsan anlatır, ama kesinlikle sakinleştirici
4. dışarıdan test kabul etmediğini duydum bi de
şimdi ben ne yapayım cumartesi devam ettiğim doktr kalp atışı için çağırmıştı.
ben de kaç gündür kafamda bu düşüncelerle karar vermeye çalışıyorum. yarın diğer doktora gitme ile cumartesi günü devam ettiğim doktora gitme arasında kaldım
şimdi doktor değiştirip pişman olup tekrar dönemem ben çok çekinirim bu konularda.
ya değiştirip eski doktora devam edeceğim ya da bu doktora devam edeceğim. ama bir karar vermem gerekiyor
Bu hassasiyet nasıl birşey
Ben hiç yaşamadım biliyormusunn, kendi kendine gelişmiş bebeğimm
Ayrıcaa düşüş cok fazla gibi gelmedi bana
Olsun veya olmasın, Hemen yelkenleri indirme derim
Bence apayrı bir doktor dene, çünkü bi ona git bi buna gitt hiç bir zaman doğru cevabı bulamazsın gibi geliyor
Çünkü insanın aklında 1 soru işareti bile o doktora güveni oluşturmuyor
ben hamileliğin başından beri sadece 1 doktora gittim. gitmek için kararsız kaldığım doktora önceden kist için felan gitmiştim. şimdi ona geçip devam edeyim mi diye sormuştum.
3. bir doktora asla geçemem bi de onunla ilgili güven oluşturmam gerekecek. o yüzden bu ikisinden biri olmalı
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
allahım vucudumu dınlemıyorum ama sen bana hıssettırıyorsun.
meme acısı sulu akıntının yanında cok da sıkı kasık batmalarım var artık
allahımmm bu kadar umut bana mucızemı getırecek mı acaba?
ff açmadı canımm
Gerçii çizelgeden pek anlamamm ben
Amaa yüreğimm shnaay diyor halaa
Rabbimmm mucizeniii getirmiş olsun canım, dualarım seninlee
ah canımmm o güzel gönlüne saglık senin.
duaların için cok tesekkür ederim bıtanem
bnm bu kadar umutlu olmamda payın buyuk tatlım
rabbım ınsallah senın dualarını bnm de umutlarımı bosa cıkarmaz bu ay
Rabbimm dilerim kiii hiçbirinizin kollarını boş bırakmazz hiç bekletmez siziii
Umudunuz hep pozitif olmak olsun canımm
Sen o enerjiyi verdinn
Ona göre umutlandınn
Yoksaa ben dua ederim başkada birşey gelmez elimdemm
Rabbimmm yüzünüü bebekle güldürsün bu ay , umudunu getirsinn sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?