Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayirlisi olsun canim
tam bir dusus degil hala ama test yapmissin
en tez zamanda gonlune gore olsun

istersen biraz dinlen olcme ates
ara vermek iyi gelebilir

hayirlisi olsun canim
tam bir dusus degil hala ama test yapmissin
en tez zamanda gonlune gore olsun

istersen biraz dinlen olcme ates
ara vermek iyi gelebilir

ölçmeyeceğim iyice kaybediyorum kendimi yalancı belirtiler sonsuz umutlar yorgunluk çöktü bu ay çok umutlanmıştım gözlerim dolu dolu boğazım düğümleniyo resmen zor tutuyorum kendimi

suzan inşallahhh hamilesindir canım
test yapsana çok meraklandım yahu

suzan ateş ben de de olmuştu. hatta ben de hasta oldum sandım. ateşin güzel test yap bence de

seni çok iyi anlıyorum. ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyorum ama ümidini yitirme. ben önceki ay o kadar ağladım ki anlatamam gözlerim şişmişti. ama senin hala umudun var testler hemen göstermez bazen, ateşe göre hareket et.

ölçmeyeceğim iyice kaybediyorum kendimi yalancı belirtiler sonsuz umutlar yorgunluk çöktü bu ay çok umutlanmıştım gözlerim dolu dolu boğazım düğümleniyo resmen zor tutuyorum kendimi

canim sabret
ne diyebilirim hep yasdik bizlerde
en yakin zaman olsun bebegine kavusacagin zaman

kendimi o kadar çok dinlemeye artık neyin ne olduğunu anlayabiliyorum canım ateş geceden zaten sinyal verdi 36,4 36,3 çıkıyordu hassasiyette bitti anlayacağın öle bi umut filan yok 1 2 saate kırmızılar benimle bebeğim yerine :((( dayanamıyorum inancımı kaybediyorum

canim sabret
ne diyebilirim hep yasdik bizlerde
en yakin zaman olsun bebegine kavusacagin zaman

canım artık söylenecek pek bişey yok istşyorum gelsin bebeğim diyemiyorum istemekle olmuyormuş nasip kısmet işte bakalım bizim yüzümüz ne zaman gülecek çok fazla da gücüm yok bunu biliyorum ama

gecen esimle magazaya girdik
ben cocuk reyonuna yoneldim
kiz kiyafetlerine bakiyorum
dogmamis cocuga don bicme dedi
bozuldum o an ama guldum sonra
aliriz bir ara birsey de gonlumu yapar
ben ilk alışverişimi yaptım galibaarkadaşlarımızdan biri doğum yaptı, biri de yakın zamanda yapacak. Onlara netten hediye beğeniyorduk sonra ben bi tane pijama takımı beğendim ama çok beğendim. Eşim de alalım dedi, aldık onu da

16 hafta mevzu ne kızlaaaarrr
doğum sonrası raporu 16 haftaya çekme durumu var devletiin

test yap bence suzancım inşallah pozitif çıkar

Lillum, canım bak en verimli aylardasın çok şükür kaybın yok yaşınız genç, bu ay olmazsa gelecek ay olur canım benim.Sen kendini rahat hissetmiyorsan ateşe ara ver ama umudunu kaybetme tatlım

Lillum, canım bak en verimli aylardasın çok şükür kaybın yok yaşınız genç, bu ay olmazsa gelecek ay olur canım benim.Sen kendini rahat hissetmiyorsan ateşe ara ver ama umudunu kaybetme tatlım

ara veriyorum bi süre herşeye ara ben yoksa toparlayamayacağım kendimi

kızlar bir karar vermem gerekiyor ne olur yardım edin. umarım tam anlamıyla açıklayabilirim durumu
ben ilk test için gittiğim doktora gittim hep, keseyi de onunla gördüm. kendisi için iyi bir doktor diyorlar burada da yorumlarını okudum. kendim de gittim ama bazı artı ve eksileri var benim için
1. mesela benim bhcg için düşük demiş ve hatırlarsanız beni tedirgin etmişti. daha önce de gitmiştim tüylenme var diye onun için de böyle hep tedirgin edici konuşmuştu. bu iyi mi kötü mü belki böyle ayrıntıcı olması iyidir değil mi?bu beni biraz soğuttu.
2. çok hızlı konuşuyor ne söylediğini bazen kaçırıyorum.
3. iyi yönleri ise çok açıklayıcı, testler için esnek mesela dışarıda yaptığın testi kabul etmişti bir kere, kendini geliştiren bir doktora benziyor.
4. ayrıca ben başlamışken doktor değiştirme fikri beni rahatsız ediyor. çünkü başından beri herşeyi biliyor. şimdi onunla devam etmek fikri daha baskın geliyor
ama kafam karışık

diğer dr ise çok tercih edilen ve hastanenin sanırım müdrünün eşi. herkes onu tercih ediyor.

1.iyi bir doktr ama çok kalabalık oluyor. sıra beklerken afakanlar basıyor, isyanları oynuyorsun. kaç kere gittiysem bunun için pişman olmuşumdur.
2. kalabalıktan dolayı çok fazla kalamıyorum içeride ben öyle hissettiğim için. çabuk çıkmak istiyorum.
3.iyi yönü ise çok kibar ve rahatlatıcı bir doktor. tatlı tatlı anlatıyor fazla ayrıntı konuşmaz. sorarsan anlatır, ama kesinlikle sakinleştirici
4. dışarıdan test kabul etmediğini duydum bi de

şimdi ben ne yapayım cumartesi devam ettiğim doktr kalp atışı için çağırmıştı.
ben de kaç gündür kafamda bu düşüncelerle karar vermeye çalışıyorum. yarın diğer doktora gitme ile cumartesi günü devam ettiğim doktora gitme arasında kaldım
şimdi doktor değiştirip pişman olup tekrar dönemem ben çok çekinirim bu konularda.
ya değiştirip eski doktora devam edeceğim ya da bu doktora devam edeceğim. ama bir karar vermem gerekiyor

Son düzenleme:

ah canım hepımız gectık bu yollardan. hepımız yasadık senın su anda hıssettıgın yorgunlugu
bu durumda en dogru sey dedıgın gıbı bıraz uzaklasmak. atesı falan bırakıp bıraz kafa dınlemek.
ben mesela ara verdıkten sonra bu ay kı kadar olumlu dusunmelere basladım. umutları tazelemek ıcın bazen bu yolları denemek gerekıyor.

suzaaaann
hayde yavrum bı test yap da rahatlayalım yaff

kırmızılar geliyor hassasiyet bitti

Bu hassasiyet nasıl birşey
Ben hiç yaşamadım biliyormusunn, kendi kendine gelişmiş bebeğimm
Ayrıcaa düşüş cok fazla gibi gelmedi bana
Olsun veya olmasın, Hemen yelkenleri indirme derim

Bence apayrı bir doktor dene, çünkü bi ona git bi buna gitt hiç bir zaman doğru cevabı bulamazsın gibi geliyor
Çünkü insanın aklında 1 soru işareti bile o doktora güveni oluşturmuyor

ben hamileliğin başından beri sadece 1 doktora gittim. gitmek için kararsız kaldığım doktora önceden kist için felan gitmiştim. şimdi ona geçip devam edeyim mi diye sormuştum.
3. bir doktora asla geçemem bi de onunla ilgili güven oluşturmam gerekecek. o yüzden bu ikisinden biri olmalı

canım ben acıkcası problemsız bır hamılelık gecırıliyorsa doktorun oyle dısardan testlerı kabul etmesı, prof olması-doc olması,cok tercıh edılen az tercıh edılen vs gıbı seylerın cok onemlı olmadıgını dusunuorum.
sana gereklı zamanlrda gereklı testlerı yaptırsın ultrasonda gelısımıne baksın yeter bence. sana guven verıyor olması ve dogum ıcın sana senın ıcın onemlı olan maddı manevı degerlerı verıyor olması doktor secımınde kolaylık saglayacaktır.
cunku benım basıma cok doktorcuk dıe tabır ettıklerımızden geldı. bunlardan bırı cok tercıh edılen bı adamdı, bırı ınfertılıtede uzmandı vs vs ama bunların hepsı benı yanlıs yonlendırmıstı.

canım hamılelıkte dr cok onemlı ben 2 kez dr degısmek zorunda kaldım o yuzden sana onerım su en onemlı sı anı bırsey oldugunda saat kac olursa olsun telefonuna bakan bır dr olmalı! senı rahatlatmalı panık ahlıne sokmamalı! sordugun her soruya cevap vermelı! birde aşırı hastası olsadahı sana yaırdıgı zaman onemlı yanı 5 dk bakım oyle bıraz konusup senı yollatmamalı ıstedıgın kadar senınle ılgılenmelı. ama unutma en ıyı dr senı rahat ettıren doktordur!

Bence doktor konusunda bukadar katı olmamak gerekir gibime geliyor
Tabii tercih senin
Ama hepsi tıp mezunu neticesindee
buna alıştım ama aklımda soru işaretleri var diyince bi 3. olabilir gibi geldi bana
Çünkü ben kan testlerimi devlette yaptım, muayeneme özele gittim, doktora gitceğime 1 ay varken ani kalkmadan giren kramp neticesinde korkumdan dolayı annemin orda bir doktora gittim hemen usgye girdim
Gerçi şuan yine bir doktora gidiyorum ama alternatife açıyorum kendimii
Kendini en rahat hissettiğine git bencee çünkü hepsi yoğun oluyor bende özel olmasına rağmen 40 dakika beklediğimi biliyorum:44:

ff açmadı canımm
Gerçii çizelgeden pek anlamamm ben
Amaa yüreğimm shnaay diyor halaa
Rabbimmm mucizeniii getirmiş olsun canım, dualarım seninlee

ff açmadı canımm
Gerçii çizelgeden pek anlamamm ben
Amaa yüreğimm shnaay diyor halaa
Rabbimmm mucizeniii getirmiş olsun canım, dualarım seninlee

ah canımmm o güzel gönlüne saglık senin.
duaların için cok tesekkür ederim bıtanem
bnm bu kadar umutlu olmamda payın buyuk tatlım
rabbım ınsallah senın dualarını bnm de umutlarımı bosa cıkarmaz bu ay

Rabbimm dilerim kiii hiçbirinizin kollarını boş bırakmazz hiç bekletmez siziii
Umudunuz hep pozitif olmak olsun canımm
Sen o enerjiyi verdinn
Ona göre umutlandınn
Yoksaa ben dua ederim başkada birşey gelmez elimdemm
Rabbimmm yüzünüü bebekle güldürsün bu ay , umudunu getirsinn sana

amin canım aminnn
nerde varsa ınsallaaah
herkeslerın yuzlerı gulsun anne olma konusunda ınsallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…