Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
az once foxda merhaba hayat dızısınde bı kadınsa suda dogum yaptırdılar
laaaan bende ıstıom beeee
bende dogursam yaa öleee
ya o degılde annelık yada anne olma askı nasıl bır sey kı bole o dogumalrda cekılen cıleyı o cekılen agrıları goruoruz isitioruz da hiç birimizde onlardan korkup lafını etmıoruz. o acılara ragmen o anı yasayabılmek ıcın neler yapıoruz.
bence mucıze işin burasındaa başlıyor yaaa

evet bencede çok değişik bi durummm annelik için her acıyı göze almak işte kadının doğuştan o duyguya sahip olması bence.
eğer o acılar düşünülseydi kimse ilk bebekten sonra diğerlerini istemezdi 2 3 4 5 6 her acıyı unutturuyor demekki sıpalarrr

bende seni özledimmmmmmmmmmmmm canımmmmm
geçen şenoyla msn de konuşurken dedik keşke deryoşumda olaydı.

ayyy evet kuzum ya bayadır denk gelemıyoruz hıc
ıns en kısa zmndaaa toplasalım yaw yeter gezdıgımız

sutumu ıcıyorm bende yatcam brzdannnn kuzularım

ayyy kızlaarr valla gıtgıde heyecanlanıorum haa
memelerım bır acıyor bır acıyor kı sormayın
bıde sulu akıntı varr ki şahannee
bide asagıda bole zonklama gıbı bısı var yaff acep buda belırtımı kı

Son düzenleme:
ayyy evet kuzum ya bayadır denk gelemıyoruz hıc
ıns en kısa zmndaaa toplasalım yaw yeter gezdıgımız

sutumu ıcıyorm bende yatcam brzdannnn kuzularım

yat canımcım geç bile kalmışsın.sen uyuki bebişte byüsünnn.
hadi ii geceler sanaaaa

ahh ahh ne güzeldir tahmın ettıgımızdeble heyacan basıyorr hele normal dogum yapan ark.anlatıyorr cocuk dogunca sesini duyup dırek sarılıp koklamak butunn acılarını dındırıyormusssss ınsl.bızde yasarız bır gun enn normal ugumu ile ınsl...

oleyyyyyy yukselmissssss gribin agir mi
eger hafif birsey burun tikanikligi geciriyorsan bu erken hamilelikte olan birsey
bircok yerde hamilelik belirtisi diye geciyor hatta, ben de adet doemi gibi burun tikanikligi gecirmistim hafif birsey, hamilelik homronuna vucut alisirken verilen bir tepki
gripten dolayi atesinin yukselme durumu olur mu atesin var mi?
aslinda bunlarin cevabini bir testle ogrenebilirsin canim

gırıbım agır degıl normaldede atesım olmas pekk aksam usur gıbı oldum esım ayakların yanıyor ama dedıı cok sukur agır degıl ama...burun akıntım var sadce..benımde ark..grıb gıbı yataga dusup acıle gıtmıstı bır baktıkı gebemıs....burunum tıkanık gıbı ama sınuzıtten dolayı az az akıyorr...arada bır soguk ter gelıyor o kadara...yoksa yataklara dusecek kdr degıl cnmm test yapamaya cesaretım yok ama.......atesım yok öleee

ayy heyecanlndımmm every..bırde 3 aydır 33 gunde oluyorum ya ben ff de daha 32.gundesın dıyor ama
??? ama bız dpo ya bakmalıyız dımı

senin adet gunun ugun tabloya gore
ama bu atesle adet gelmez
ben cok yorum yapmak istemiyorum tatlim cok umitlendirmek de ama gelisme olumlu
o yuzden test yapsan iyi olacak

senin adet gunun ugun tabloya gore
ama bu atesle adet gelmez
ben cok yorum yapmak istemiyorum tatlim cok umitlendirmek de ama gelisme olumlu
o yuzden test yapsan iyi olacak
yaaa korkuyorum ama ya cıkmaz ıse ne olacak bırde ılk ıdrarla yapılan ıyı degılmıydı???

4 saat tutsan da olur gun icinde
tabi sen bilirsin yarin sabahki atesine bakmak istiyorsan bekleyebiliyorsan da yarin bakarsin duruma
insallah hamileindir canim
tamam sımdı gıdıp yatayım bıraz sonra olmazsa yaparımm yada yarın sbh yaparım kısmet artık varsa da rabbım bana hayırlısını gostersın yoksada boll sabır versınn

everyy ruyalarım cok guzel dı bu aykıler yaa onlarda bır umud bana bılıyormusun anlamlarına baktımda ınsl...bebegım gelmıstır 4 yıldır bekledıgııı annesıne kavusmustur....bgnde esım benı ıstemeye gelıyordu bır heyecanla hazırlanıyorumkı sorma kıyafet beyenemedımm hehe adamlar eve geldı karsılamaya cıkmayı bırak elbısemı bıle secememıstım ruyamda hayırdır ınsl...

umudumm artsamıkı akıntımda yok hee azıcık ıslaklık olmus ıccamasırımda o kadar

every..1-2 haftadır kıprıklerım dokuuyor kız acaba belırtısı olurmukıı ne dersın???uyku halım gelıyor aksam uzerı fılannyaa 4seneden sonra cesaretım yok test yapıpde negatıfı gormeye yaaaaaaaaaa

2 hafta once zaten daha yeni yumurtlamistin belirtiler oyle cabuk cikmiyorlar
onlar yaniltiyorlar zaten
sadece bir onemli belirti var, o da yerlesme kanamasi (tabi herkeste olmuyor)
digerleri baska sebeplerden de kaynaklanabiliyor

2 hafta once zaten daha yeni yumurtlamistin belirtiler oyle cabuk cikmiyorlar
onlar yaniltiyorlar zaten
sadece bir onemli belirti var, o da yerlesme kanamasi (tabi herkeste olmuyor)
digerleri baska sebeplerden de kaynaklanabiliyor

tamam cnm sagol bılgılerın ıcın ben bas ıstedekı bazı ff tablolarına baktımda benımkı gıbı olann cokk hatta genelıı 11 gunde test yapmıslar hemen yukselmeyee gecınce sanırım bende yapsam ıyıolacakk sımdı yatayım 2-3 st uyuyummm kalkınca yapayım ınsl..olurmuuu artık kısmett soru ısaretı kalmaz kafamdaaa o vakıt ama benım testımm erekn gebelıkmı bılmıyorummm esım eczaneden normal almıstııı sıkıntı olmaz dımıı

yani silik de olsa cikar birsey diye dusunuyorum
erken gebelik olmasina gerek yok
tabi hassasiyeti kac o onemli
aklindaki soru isaretlerinden kurtulmak icin yi olur
umarim sonuc da olumlu olurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…