My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
allahım vucudumu dınlemıyorum ama sen bana hıssettırıyorsun.
meme acısı sulu akıntının yanında cok da sıkı kasık batmalarım var artık
allahımmm bu kadar umut bana mucızemı getırecek mı acaba?
canım ben acıkcası problemsız bır hamılelık gecırıliyorsa doktorun oyle dısardan testlerı kabul etmesı, prof olması-doc olması,cok tercıh edılen az tercıh edılen vs gıbı seylerın cok onemlı olmadıgını dusunuorum.
sana gereklı zamanlrda gereklı testlerı yaptırsın ultrasonda gelısımıne baksın yeter bence. sana guven verıyor olması ve dogum ıcın sana senın ıcın onemlı olan maddı manevı degerlerı verıyor olması doktor secımınde kolaylık saglayacaktır.
cunku benım basıma cok doktorcuk dıe tabır ettıklerımızden geldı. bunlardan bırı cok tercıh edılen bı adamdı, bırı ınfertılıtede uzmandı vs vs ama bunların hepsı benı yanlıs yonlendırmıstı.
canım hamılelıkte dr cok onemlı ben 2 kez dr degısmek zorunda kaldım o yuzden sana onerım su en onemlı sı anı bırsey oldugunda saat kac olursa olsun telefonuna bakan bır dr olmalı! senı rahatlatmalı panık ahlıne sokmamalı! sordugun her soruya cevap vermelı! birde aşırı hastası olsadahı sana yaırdıgı zaman onemlı yanı 5 dk bakım oyle bıraz konusup senı yollatmamalı ıstedıgın kadar senınle ılgılenmelı. ama unutma en ıyı dr senı rahat ettıren doktordur!
Bence doktor konusunda bukadar katı olmamak gerekir gibime geliyor
Tabii tercih senin
Ama hepsi tıp mezunu neticesindee
buna alıştım ama aklımda soru işaretleri var diyince bi 3. olabilir gibi geldi bana
Çünkü ben kan testlerimi devlette yaptım, muayeneme özele gittim, doktora gitceğime 1 ay varken ani kalkmadan giren kramp neticesinde korkumdan dolayı annemin orda bir doktora gittim hemen usgye girdim
Gerçi şuan yine bir doktora gidiyorum ama alternatife açıyorum kendimii
Kendini en rahat hissettiğine git bencee çünkü hepsi yoğun oluyor bende özel olmasına rağmen 40 dakika beklediğimi biliyorum:44:
ff açmadı canımm
Gerçii çizelgeden pek anlamamm ben
Amaa yüreğimm shnaay diyor halaa
Rabbimmm mucizeniii getirmiş olsun canım, dualarım seninlee
kızlaarrrrnapıyonuz bakem dedim de iş çok bugün yaa
rezene canım kalbinin sesini dinle kafan çok karışmış bu doktor mevzusunda.. ama sanırım en önemlisi isediğin anda ulaşabileceğin bir doktor olması.. yani bu takipler felan neysede doğum ve son zamanlarını düşünerek hareket etmelisin bence
yarın yada obur gun yukselecek gıbı gorunuyor canım.
calısmalara devam edın bence
Biz reglimin bittiği günden beri tüm hız devam ediyoruz ama bakalım inşallah tutar bu ay hepimizin canımmm
senayyyyyyMy Ovulation Chart || Ovulation Calendar
allahım vucudumu dınlemıyorum ama sen bana hıssettırıyorsun.
meme acısı sulu akıntının yanında cok da sıkı kasık batmalarım var artık
allahımmm bu kadar umut bana mucızemı getırecek mı acaba?
yumurtlama daha olmamis
yarın yada obur gun yukselecek gıbı gorunuyor canım.
calısmalara devam edın bence
fundaaa
yavrum dun gıtmedın ıse tabı ısler bırıktı tabı. dunku ıznın de bı ıse yaramadı yaa,gıdemedık de falcı ya((
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. ilgilenip cevap verdiniz. ben biraz sabit fikirliyim değişikliğe gelemiyorum onu anladım.
senayyyyyy
sen hep diyordun sanirim gogus agrin senin olmuyor normalde
hatta ben ve yokh goguslerimiz agriyor diyince kendinde neden olmadigii dusudugunu sylemistin
simdi olmasi iyi gelisme gibi geldi bana
insallah hissediyorsun gibi bu ay umit var ve bebek haberini alicaz
yumurtlama daha olmamis
verimli gunlerdesindir
iliskiye devam edersen kacirmazsin
slm kızlar naıslsınız bakalım geçmiş bayramınız kutlu olsun benim bugun adetimin 4 günü yarın seropheneye ve yumurta takıbıne başlıyoprum ve bu ayyumurtam gelişirse aşılama düşünüyorum sizler nasılsınız ne var n eyok nasıl giidyor :))
Peki bugüne kadar yumurtlama olmaması normal bir durum mu acaba 17.güne geldik artık ama gelsin şu yumurtaaammmm
slm kızlar naıslsınız bakalım geçmiş bayramınız kutlu olsun benim bugun adetimin 4 günü yarın seropheneye ve yumurta takıbıne başlıyoprum ve bu ayyumurtam gelişirse aşılama düşünüyorum sizler nasılsınız ne var n eyok nasıl giidyor :))
bazen gec yumurtlama olabilir
22. gunde bile yumurtlayip hamile kalan var
kızlar test yaptımm bakın nasıl cıktıııı
fotoo ıkıncı cızgı ılkk defaa sılık cıktııııııııııı
hamıleyımmm sanırımmmmmmmmmmmmmmmm
4 seneden sonra rabbım yuzumu guldurduuu ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 542469 kızlarr dogru dımı ben hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?