Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlaarrrr napıyonuz bakem dedim de iş çok bugün yaa

ayy inşalllllaaaahhhhhhh Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın canım

suzancım sende test yapsana artık dpo 14 tesin

lilyum
canım hemen gemileri yakma daha yolun çok başındasın olacak inşallah Allahın izniyle yakın zamanda

rezene canım kalbinin sesini dinle kafan çok karışmış bu doktor mevzusunda.. ama sanırım en önemlisi isediğin anda ulaşabileceğin bir doktor olması.. yani bu takipler felan neysede doğum ve son zamanlarını düşünerek hareket etmelisin bence

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. ilgilenip cevap verdiniz. ben biraz sabit fikirliyim değişikliğe gelemiyorum onu anladım.

yavru kuşlarım nasılsınız??
şenooo ateş ne alemde kız
dur bakayım ilk safadan

senayyyyyy
sen hep diyordun sanirim gogus agrin senin olmuyor normalde
hatta ben ve yokh goguslerimiz agriyor diyince kendinde neden olmadigii dusudugunu sylemistin
simdi olmasi iyi gelisme gibi geldi bana
insallah hissediyorsun gibi bu ay umit var ve bebek haberini alicaz
yumurtlama daha olmamis
verimli gunlerdesindir
iliskiye devam edersen kacirmazsin

slm kızlar naıslsınız bakalım geçmiş bayramınız kutlu olsun benim bugun adetimin 4 günü yarın seropheneye ve yumurta takıbıne başlıyoprum ve bu ayyumurtam gelişirse aşılama düşünüyorum sizler nasılsınız ne var n eyok nasıl giidyor :))

olsun kız boşver bidahakine giderik bide kemeraltında bi falcı duydum bakalım bigünde ona gideriz falımız fallanıcak bu gidişle

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. ilgilenip cevap verdiniz. ben biraz sabit fikirliyim değişikliğe gelemiyorum onu anladım.

hangisinde kendini daha huzurlu, guvende, rahat hissediyorsan ve hagisinin konusmalari sana daha bilgili oldugunu gosteriyorsa onu sec bence.
bazen en iyi doktor bu diyorlar, gidiyoruz ve anlasma problemi oluyor. benim acimdan oyle olmustu mesela ve simdi gittigimde o adam en iyisi de olsa yanina ugrasmiycam baska doktor ariycam.

Peki bugüne kadar yumurtlama olmaması normal bir durum mu acaba 17.güne geldik artık ama gelsin şu yumurtaaammmm

canım çok sevindim aşılamaya geçmene.. inşallah ilk seferde tutar canım benim doktor aşılamada iğne vericem demişti yumurta geliştirmek için.. seninki haplamı yapıyor :26:

tedavin hayirli olsun canim
olumlu sonuclansin senin icin

canım ben 20.gün yumurtladım ve hamile kaldım
tabloma ilk sayfadan bakabilirsin

kızlar test yaptımm bakın nasıl cıktıııı

fotoo ıkıncı cızgı ılkk defaa sılık cıktııııııııııı

hamıleyımmm sanırımmmmmmmmmmmmmmmm

4 seneden sonra rabbım yuzumu guldurduuu ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlarr dogru dımı ben hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy canım hemen git kan testi yaptırr ayy hadi inşallah bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…