Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
minietek hayırlı olsun canım

benim tablomada yorum yapabılırmısın?

yumurtan 12. gün çatlamış yumurta çatladıktan sonra ateşin ortalamanın üstünde seyretmeli bu senin hamile olduğunu değil yumurtanın çatladığını gösterir. hamile olduğunu anlayabilmek için çatlamadan sonra 14. gün yani adet beklediğin gün adet gelmediyse ve ateşin hala yüksek seyrediyorsa gebelik olduğu test ile kanıtlanabilir. hakkında hayırlısı olsun

30bc44 Ovulation Charts

ateşimde hala belirgin bir yükseliş yokkasık ve bel ağrım dün akşamdan itibaren bitti yerini gaz aldı genelde yumurtladıktan sonra gaz şikayetim oluyordu heralde yumurtladım ben:26: ama neden ateşim güzelce yükselemiyor:97: bu akşam progestan içmeye başlayacağım ya da yarın sabah mı başlasam:44: hanüz yumurtlamamışsam progesteron hormonu almam yumurtamın çatlamasına veya olgunlaşmasına engel olur mu acaba :26: duruşah sen doktor kontrolünde almamıştın değil mi progestanı kendin başlamıştın içmeye?

henüz yumurtan çatlamamış görünüyor bugün yarın çatlayabilir :44:

cnm 23 de çalışma yaptık bugünde çalışma yapayım yarın da
inş tutar

geçmiş olsun cnm ya tabiki önce sağlık sonra sağlıklı bebiş olur inş

tafcım progestanı biraz daha bekle sonra iç bence inciri kaynat içine bi tane havuç dilimle yumoşun çatlamadıysa yardımcı olur ben bi kaç gün bekleyip içmeyi düşünüyom canım

14-15 veya 16. günlerden birinde yumurtan çatlamış. 15. ve 16. gün ateş ölçümün olmadığı için o 3 günden birinde çatlamış olabilir

14-15 veya 16. günlerden birinde yumurtan çatlamış. 15. ve 16. gün ateş ölçümün olmadığı için o 3 günden birinde çatlamış olabilir

desene tutturamadık neyse ya bana hep 9-13.gün arasında bi gün yumurtladım gibi geliyo çünkü uzayan akıntım o günlerde oldu benim hemde ıslaklıgım oldu sonra kesildi ya belkide ilaçtan kaynaklı yumurtlamam bile olmadu ama akıntıyı ilaç yüzünden hissettim nasip yaa inş tutturmuşuzdur vasat bi durum ama bakalım artık

bende ff de ilk kez yapıyorum tablo.diğer 2 ay normal yazdım yollarım cnm birazdan.

neden telaş yaptn ki daha 22. gündesin.başka bir sebepten düşmüş olabilir ya da yerleşme düşüşü olabilir.

10. günde de tek çizgi çıktıysa muhtemelen o silik çizgi çıktığı gün pozitif vermiş testin, bazen tam pik yaptığı saati tutturamayabilyorsun, aynısını ben de yaşadım çünkü.çalışma günün güzel, inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin.

nergis60
özel mesaj ile de sordum sana burdan da sorayım sen progesteron hormonu alıyor muydun ilaç olarak? alıyorsan kaçıncı gün almaya başladın ? hala devam ediyor musun?:26:

tablom böyleydi bugün.bir de bişi sorcam kızlar bu yerleşme düşüşü herkeste oluyormu.ne zaman oluyor genelde adetten hemen önce mi yoksa adetten sonramı

canımm ateşin ortalamanın çok üstünde gereksiz stres yapma inşallah yerleşmedir

slm hanımlar
ben ateş ölçme yöntemine dün başladım
adetin 14. günü yani dün 34,3 tü
bu sabah ölçtüm 35,8 olmuş
uzayan hafif akıntım sizce???
:26:

muhtemelen yumurtlucan hemen çalış boş geçirme

çok çok geçmiş olsun canım benim
dikkat et kendine önce bizim sağlığımız

canım ölçmediğin günlerden birinde yumurtlama olmuş kesin

canım ateşin en düşük seviyede bugün yarın olur yumurtlama
hatta bugünde olabilir çalışş sakın bugünü es geçme

canım yumurtlama olmadan progesterona başlarsan yumurtan çatlamaz
ilaç biter ve bir kaç gün içinde adet olursun
duruşah doktor kontrolinde içmemişti ama
ateşi baya yükselmişti ve kırmızı çizgiyi ff çekmişti
normalde progesteron yumurtlamadan sonraki gün içiliyor
ama duruşah emin olmak için 3 gün sonra içmişti
bence sende bekle yarında yüksek giderse başlarsın

33d8e9 Ovulation Charts

ateşim düştü ama ben bu sabah test yaptım ve çoooook silik ikinci çizgi var

canım hayırlı olsun erken gebelik testimi yaptın çok erken çıkmış
testin markası ne

çok güzel maşşallah
progesteron alıyonmu

hayır cnm almıyorum.o neden alınıyo ki.ben pek ümitlenmeyeyim diyorum çünki adetten 1-2 gün önce düşüyo ya ondan.bişi sordum sen biliyomusun bu yerleşme düşüşü herkeste oluyomu.olursa genelde adtten hemen önce mi oluyo ne zaman oluyo

ama ölçmediğim günlerde hiç bi yumurtlama belirtim olmadı ilişkinin oldugu gülerde hem uzayan akıntım hemde kasık agrım vardı ölçmedigim günlerde hiç bişi hissetmedim ki

tablom böyleydi bugün.bir de bişi sorcam kızlar bu yerleşme düşüşü herkeste oluyormu.ne zaman oluyor genelde adetten hemen önce mi yoksa adetten sonramı

yerleşme düşüşü herkeste olmaz olduğu zamanlar genelde yumurtlamadan sonra 6. gün ile 9. gün arasında olur ateşin çok güzel maşallah ortalamanın çok üstünde olması gerektiği gibi seyrediyor:81:

canım ateşim maşşallah güzel gidiyor onun için sordum progesteron alıyonmu diye
canım yerleşme düşüşü herkeste olmuyor
inşallah ateşin düşmezde güzelhaberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…