yerleşme düşüşü herkeste olmaz olduğu zamanlar genelde yumurtlamadan sonra 6. gün ile 9. gün arasında olurateşin çok güzel maşallah ortalamanın çok üstünde olması gerektiği gibi seyrediyor:81:
canım ateşim maşşallah güzel gidiyor onun için sordum progesteron alıyonmu diye
canım yerleşme düşüşü herkeste olmuyor
inşallah ateşin düşmezde güzelhaberini alırız
günaydın kızlar dün idrar testi yaptım sonuç negatif.. reglim az gelip birden kesilince acaba demiştim.. ama beni asıl umutlandıran ateşim oldu... neden düşmüyor ya hala 37.1 i gösteriyor deli olucam:84:
yarın sabah tekrarlıycam testi. inşallah vardır bişey
saol cnm yorumun için.peki bi gün mü oluyo bu yerleşme düşüşü ve kaç derece olması lazım.atıyorum 36.7 diyelim kaç olması lazım ve kaç gün sürmesi lazım ki bu yerleşme düşüşü olabilir diyelim.ay ne çok sordum demi
nergis60
özel mesaj ile de sordum sana burdan da sorayım sen progesteron hormonu alıyor muydun ilaç olarak? alıyorsan kaçıncı gün almaya başladın ? hala devam ediyor musun?:26:
senin tablondan cok ümitliyim .. hadi insallah gelir bebek.
aslında yumurtlama günüme göre yani FF ye göre test için erken ama benim siklusum 34 o yüzden yaptım test. inşallah hepimizin ki bir an önce gelir.
canım hayırlı olsun erken gebelik testimi yaptın çok erken çıkmış
testin markası ne
inşallah hamileyimdir ama daha kesin değil. çift çizgi topiğinde hep beraber almıştık biz bu testleri indirime girmişti. lightlife da almıştı hatta. markası wondfo. 50 tanesi 20 tl idi.
aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım. ozamanda bu testten yapmıştım silik çıktı kan testi 18 çıktı sonra düştü değerim.
canım eğer o testse tamamdır
bende aldım o testlerden gerçekten hem çok ucuz ve gerçek sonuç veriyor
duruşahta o testlerden kullnıyordu ve 9.gün öğrenmişti hamile olduğunu
canım hadi gözün aydın sağlıkla gelsin bebişin ve sıkı sıkı tutunsun sana
duru gelicede sorayım ama siz biliyorsanız diye sizde sorayım .duru bu gebeliğinde ilk kan testini kaçıncı gün yaptırmıştı ve değeri kaç çıkmıştı?
duru gelicede sorayım ama siz biliyorsanız diye sizde sorayım .duru bu gebeliğinde ilk kan testini kaçıncı gün yaptırmıştı ve değeri kaç çıkmıştı?
hayır cnm almıyorum.o neden alınıyo ki.ben pek ümitlenmeyeyim diyorum çünki adetten 1-2 gün önce düşüyo ya ondan.bişi sordum sen biliyomusun bu yerleşme düşüşü herkeste oluyomu.olursa genelde adtten hemen önce mi oluyo ne zaman oluyo
hadi hayırlı uğurlu olsun şekerim..kızlar bugun sonucum 200 çıktıı az çıktı diye çok korktum ama dr aradım iyi dedi problem yok dedi
akşam eşime süpriz yapcammm
canım ronyanın dediği gibi 8.gün akşamı çok silik çizgi çıkmıştı...adet günümde yaptırmıştım kan testini sanırım...aaaaaaaa unutmuşum...ay ne zaman yaptırmıştım...yok yok 2 gün vardı adetime sanırım...146 çıkmıştı ilk kan sonucum...nergis yoksa bişeymi var canım...ben geçmişe bakmadım
kızlar bugun sonucum 200 çıktıı az çıktı diye çok korktum ama dr aradım iyi dedi problem yok dedi
akşam eşime süpriz yapcammm
canım yumurtlamadan sonraki 8.gün...hangi 8. gün adet geçtikten sonra ki 8. gün mü yumurtlamadan sonra ki 8. gün mü cnm
korkma cnm.normalmiş bak.nasıl bir süpriz yapıcan eşine
senin güzelliğin o bi tanem benim...duruşummmm güzel yürekli dostum benim nasılsın
msnye geliyom sana anlatacaklarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?