Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

saol cnm yorumun için.peki bi gün mü oluyo bu yerleşme düşüşü ve kaç derece olması lazım.atıyorum 36.7 diyelim kaç olması lazım ve kaç gün sürmesi lazım ki bu yerleşme düşüşü olabilir diyelim.ay ne çok sordum demi

canım ateşim maşşallah güzel gidiyor onun için sordum progesteron alıyonmu diye
canım yerleşme düşüşü herkeste olmuyor
inşallah ateşin düşmezde güzelhaberini alırız

hayırlısı hep birlikte inş cnm.
şimdilik ateşim iyi ama kızlar dedim ya adetten 1-2 gün önce düştüğü için şimdilik umutlanmak istemiyorum

Son düzenleme:
1.gün 20.02.2011......36.2
2.gün 21.02.2011......36.2
3.gün 22.02.2011......36.6 (bugün hastayım ondan ateşim yüksek)
4.gün 23.02.2011......37.0 (bugunde hastayım ondan ateşim yüksek)
5.gün 24.02.2011......36.4 (ateşim normale döndü burdan sonrası normal değerlerim)
6.gün 25.02.2011......36.6
7.gün 26.02.2011......36.7

slmm herkese güzel bir haftasonu ve bol bebiş diliyorum

günaydın kızlar dün idrar testi yaptım sonuç negatif.. reglim az gelip birden kesilince acaba demiştim.. ama beni asıl umutlandıran ateşim oldu... neden düşmüyor ya hala 37.1 i gösteriyor deli olucam:84:

idrar testi yanıltıcı olabilir, herkesete ilk basta beta hcg hormon salınımı yüksek degerde olmayabilir ve idrar testi hamileliligi saptayamaz... kan testi daha kesin sonuc verir...

bu düsüs önemli degil senin günün var daha...

yarın sabah tekrarlıycam testi. inşallah vardır bişey

senin tablondan cok ümitliyim .. hadi insallah gelir bebek...

tablom böyleydi bugün.bir de bişi sorcam kızlar bu yerleşme düşüşü herkeste oluyormu.ne zaman oluyor genelde adetten hemen önce mi yoksa adetten sonramı

herkeste olmaz, bazı insanlarda olur, genelde 6-9. günler gec yerlesmede 10-11. günlerde de olabilir..

canım bu deger gene her bünyede farklı kimindi 0.3 derecelik bi düsüs olurken kiminde 1 dereceye kadar dusebiliyor...

nergis60
özel mesaj ile de sordum sana burdan da sorayım sen progesteron hormonu alıyor muydun ilaç olarak? alıyorsan kaçıncı gün almaya başladın ? hala devam ediyor musun?:26:

canım ben adetin 25. günü yani çook geç yumurtladığım için(siklusum 34) duruşahın önerisiyle 26. günden itibaren progestan 100 mg alıyorum. hala devam ediyorum. eğer hamile değilsem adet olunca bırakıcam.

canım hayırlı olsun erken gebelik testimi yaptın çok erken çıkmış
testin markası ne

inşallah hamileyimdir ama daha kesin değil. çift çizgi topiğinde hep beraber almıştık biz bu testleri indirime girmişti. lightlife da almıştı hatta. markası wondfo. 50 tanesi 20 tl idi.
aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım. ozamanda bu testten yapmıştım silik çıktı kan testi 18 çıktı sonra düştü değerim.

canım eğer o testse tamamdır
bende aldım o testlerden gerçekten hem çok ucuz ve gerçek sonuç veriyor
duruşahta o testlerden kullnıyordu ve 9.gün öğrenmişti hamile olduğunu
canım hadi gözün aydın sağlıkla gelsin bebişin ve sıkı sıkı tutunsun sana

duru gelicede sorayım ama siz biliyorsanız diye sizde sorayım .duru bu gebeliğinde ilk kan testini kaçıncı gün yaptırmıştı ve değeri kaç çıkmıştı?

duru gelicede sorayım ama siz biliyorsanız diye sizde sorayım .duru bu gebeliğinde ilk kan testini kaçıncı gün yaptırmıştı ve değeri kaç çıkmıştı?

canım ben tam olarak hatırlamıyom ama bir kaç gün beklemişti

juliaaaaaa en çıtır anne güzel arkadaşım nasılsınn

canım ronyanın dediği gibi 8.gün akşamı çok silik çizgi çıkmıştı...adet günümde yaptırmıştım kan testini sanırım...aaaaaaaa unutmuşum...ay ne zaman yaptırmıştım...yok yok 2 gün vardı adetime sanırım...146 çıkmıştı ilk kan sonucum...nergis yoksa bişeymi var canım...ben geçmişe bakmadım

33d8e9 ovulation charts

ateşim düştü ama ben bu sabah test yaptım ve çoooook silik ikinci çizgi var

kızlar bugun sonucum 200 çıktıı az çıktı diye çok korktum ama dr aradım iyi dedi problem yok dedi

akşam eşime süpriz yapcammm

Nergıss ınsallah sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın canım hamılesınn

adet günün geçince yaptır kan testını

duruşummmm güzel yürekli dostum benim nasılsın
msnye geliyom sana anlatacaklarım var

hangi 8. gün adet geçtikten sonra ki 8. gün mü yumurtlamadan sonra ki 8. gün mü cnm

kızlar bugun sonucum 200 çıktıı az çıktı diye çok korktum ama dr aradım iyi dedi problem yok dedi

akşam eşime süpriz yapcammm

korkma cnm.normalmiş bak.nasıl bir süpriz yapıcan eşine

1.gün-regl 36.4
2.gün 36.2
3.gün 36.3
4.gün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.3
7.gün 36.2 regl tamamen bitti
8.gün 36.2
9.gün 36.1
10.gün 36.0 *
11.gün geç kalktım ölçmedim
12.gün 36.0 (ovülasyon testi - )*
13.gün 36.3 (ovülasyon testi +)*
14.gün:36.3
15.gün:36.3
16.gün:36.4
17.gün: 36.6 *

ne düşünüyorsunuz kızlllarrr?

Son düzenleme:
nergis
kuzucum çok sevindim senin adına inşallah güzel sonuçlar gelir
bence kan testini yaptır hemen biliyosun biz pıhtılılar iğneye başlamak zorundayız tedbirini alırsın hemen

minietek
çok sevindim tahlil iyi çıkmış
darısı bizlerin başına inşallah

kuzular yorumlarınız için sagolun birden değeri düşük görünce çok korktum

ben idrar testi yapsam sabah çıkarmı sizce eger varsa ne dersiniz
yoksa bekliim mi daha
33c6dc Ovulation Charts

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…