evet canım malesef evlendiğimizden beri korunmak nedir bilmediği için böyle oldu.
hep yükü ben aldım üzerime sonuç ortada.
ben 10.günden 20.güne kadar yapmazsak güvenli olur diye düşünüyorum
ama eğer arada olursa dayanamayıp ve tutarsa allah bilir napalımm.
allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinn
amın canım amın ınsallah rabbım hayırlısını gostersın
ahh su hayatta hep yuk kadınların ustunde degılmı zaten
her konuda
gozlerım agırlasıyorrr sanırım artık uyuyup bıtırsem bugunu fena olmıcak...
yavru napim yaa benimki ben korunamam dedi.
bende hap kullanmak istemiyorum.
erkeğin korunmasıda aslında sonradan gebe kalmak isteyen için doğru değil.
bi süre sonra spermleri yabancı algılayıp vücut onlara savaş açarmış diye bişeyler duydum.
böle bakıcaz çaresine napalımmm.
hadi git yat canımmm.geç bile kaldınnn pc başındada çok durdun gözümden kaçmadı.
öptm seniii hadiiii
derken anlayamadım canım.
biz bekarken bişey olmuyo da evlendikten sonra mı spermleri yabancı bişey sanıyo
vayy be ateş ölçenler kaldık mı bir elin parmakları kadar
zebeek var kritik günlerde inşallah hamiş haberini alırız dpolarda
şenay var kritik günlerde inşallah hamiş haberini alırız dpolarda
pervane var çatlamaya çok yakın inşallah hamiş haberini alırız
bir de bendeniz var kritik gündeyim inşallah bende müjde veririm en yakın zamanda her ne kadar bu ay veremicek gb görünsemde
başka kim kaldı ki ___??????
derken anlayamadım canım.
biz bekarken bişey olmuyo da evlendikten sonra mı spermleri yabancı bişey sanıyo
kızlar yenı kan dan geldimmmmmmmmmmm butun aıle aglıyoruzzz hele esım hedıyeyı gordugundenn beriiii cok sukur degerımm cok guelll
477 cıktı betaaee kac haftalık sızcee??
amcamlar geldii tebrıgeee eee 4 senden sonra olunca tum aıle gelıyor tebrıgeee sımdı gdyrm yatmadan once okurum ınsl..olurmuuuu dua edın ınsll sok ayımm halendeeeeeeeeeeeeeee
canim bana bakma benim 7. gun de cikiyor testte, degerim 5 olsun silik cizgi hemen cikiyor, benim hcg direk idrara geciyormusCanım, senin DPO 9'da belli olmuş gebeliğin, valla ben de heyecan yaptım şimdi. Acaba ben de 9'da baksam çıkar mı? Çünkü çatlama günümüz seninle aynı ve benim siklusum hep 27'dir. Bu durumda DPO 9'da yapsam mı ki bende
tamam ekledim ama tablonu ekleyemedim linki atarsin daha sonramerhaba benide listeye ekler misiniz? bat 16-19 kasım arası :))
linki alamadığım için çizelgemi yayınladım
Eki Görüntüle 542835
nasıl acıktım bı anda yaa yarım saat once atıstırmstım daha
kalkıp makarna yapayım ben en ıyısı
yoksa baska turlu doyamııcam
herkeşlere günaydınn valla sıkı kaynatmışsınız gece okuyamadım hepsini
orkideeeeeeeee hoşgeldin canım
suzi değerin çok güzel maşallah
kızlar size birşey söyleyeceğim ama çok korkuyorum ben yaaa sabah test yaptım öncelikle silik bile yok negatif akşam eve gittim heycanla ateş ölçtüm çünkü gelen giden birşey yoktu bir baktım 37,3 ilk defa böle bir ateş gördüm tabi zamanla düştü ama genel olarak 37,0 dereceydi sabah namazına kalktım bi ölçtüm saat 6da 36,1 dedim heh geliyo kırmızılar zaten geceden beri karnım gur gur gur gidiyo bide kalktım zangır zangır titriyom resmen nasıl bir üşümek neyse herzamanki saatinde ölçtüm 8e doğru 36,7 çıktı inşallah bebeğim benimledir ya nolursunuz herkes çok dua etsin işte bu da tablom
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
herkeşlere günaydınn valla sıkı kaynatmışsınız gece okuyamadım hepsini
kızlar size birşey söyleyeceğim ama çok korkuyorum ben yaaa sabah test yaptım öncelikle silik bile yok negatif akşam eve gittim heycanla ateş ölçtüm çünkü gelen giden birşey yoktu bir baktım 37,3 ilk defa böle bir ateş gördüm tabi zamanla düştü ama genel olarak 37,0 dereceydi sabah namazına kalktım bi ölçtüm saat 6da 36,1 dedim heh geliyo kırmızılar zaten geceden beri karnım gur gur gur gidiyo bide kalktım zangır zangır titriyom resmen nasıl bir üşümek neyse herzamanki saatinde ölçtüm 8e doğru 36,7 çıktı inşallah bebeğim benimledir ya nolursunuz herkes çok dua etsin işte bu da tablom
canım ınşallah gebesindir
sen yine çok heycanlanma sonra çok üzülüo insan
bazen benimde adet öncesi ateş artıp tekrar düşüyodu
bide zaten sen daha yeni başladın bu ay olmazsada yakında olur inşallahhh
çok üzülme yıpratma kendini
ınsl.cnmm da o kdr olmusmudur kı???5 haftalık muhtemelen canım
massallah sıze
tekrar tebrık ederım suzancım gozunuz aydın
bundan snra dıkkat et kendıne
yorma sakın
amın cnmmTez zamanda kucağına sağlıcakla al yavrucuğunu kuzum.
Çok sevindim senin adına... Dualarım seninle...
evet 4 sendır cok sukur geldı bebegımızz yda bebeklerımızzzınanamıyorum yaaaaaaaa
ne buyuk mucızeeee
hakketınız valla bu buyuk mutlulugu suzancımmm
ahh rabbım ınsallah saglıkla kucagına alırsın bıtanem
amaaa seyyy
degerın epey yuksek kız
yoksam ıkızmıdır nedır bu
dpo 14 de bu nasıl bı deger bole maslaaaaaah subhanaallah
offf yınemı fırtına yaaa(((
maşallah canım değerin çok güzelllll
artık sevinme zamanııııı
evet karanfilcim bende 47kiloydum ama gebelik döneminde 2kilo almıştım hemen
normalde iştahsızım ama ozaman zorla yemekten 50falandım.
şimdide sanırım o civarda bişey.ama kiloyu severim ben yaaa.bende senelerdir 46 48arası gidip geldimm.
bızde sorun yok tu canım dr lar zamanınıbeklıyorlar dıyorlardıııı cok sukur gelmıs zamanııı:)sanırım onun sorunu yumurtlayamama..
ben de merak ettim yaşını.
bu yumurtlama olayı da belli bi yaştan sonra mı oturuyor ne özellikle pkolar için.
deryoşum sen de pek zayıfmışsın.
benim şişko halimi çift taraftan kabakulak olduğumda gördü millet.
sağolsun babam da o anı ölümsüzleştirmiş
cok sukur sagol canımmmah canıım ya tekrar geçmiş olsun. bence bi yolunu bulup şu pıhtılaşma testini yaptırsan diyorum aslında. gebe kalmaya bile engel olabiliyor diye okudum. daha doğrusu gebe kalınabiliyor ama daha kadın farketmeden kimyasal gebelik gibi düşüyor.
maşşallah canım sana. tekrar tebrikler
sabır dıleklerımle canımmİyi geceler, sizleri seviyorum, umutsunuz banaaaa...
haydaaa bu arada ben bayramda ıkı dugunden gectım bolca halay cekmıstım ankaraya amasyaya gıtmıstım cok sukur bebegım benımle amaaaane bılım kuzum arada esıyo ıste...
Neysee bugun suzanın gunu
ıyı dopıng oldu bızede yaa
halaya doyamayız ıns hep mendıller elımızde kalıversın booyle
massallah
ınsallah dıleyen herkez ıcın duammmmevet yaaa bu gece tümmm güzel dilekler suzanla olsunnnn
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmm
sevincini doya doya yaşaaa sen mutlu oldukça bebeğinde mutlu olucakkkk
en son gecen sene aralıkda asılama oldum oda negatıf cıktıı ondan sonra agrı kesıcı daha almadım canımAminn insallah canim hepimiz
Tablon super insallah hamilesindir canim
Bence mantikli kizlar sonucta bekarken baska
Evlenip afedersiniz ama o isi yaparken baska degisimlere girer vucud
suzannnn
Canim okadar sevindim anlatamam uzun zamandir bekledigin icin
Rabbime sukurler olsun zamanini beklio iste o kadar ugrastin nie olmadi
Zaman kizlar sabretmeliyiz rabbimizden gelen hersey guzel
Sen gecmisini tarihlerle anlatsana biraz mesela en son asilamani veya uyarici ilac kullanimini
Hamilelikten kac ay once yaptin
Saol canim
Allahim yavrunu sana bagislasin
Bende iki senedir bekliyorum banada dua et olurmu
Bende mucize istiyorum
ınsl.canım ogleden sonra randevummmGunaydinnnnnnn canlarimmmmm
Guzel bir gun olsun hepimiz icin
Suzi doktordan guzel haberlerle gel.
canımm ınsl..tablon cok guzell senınde bebegın gelecek bak gor umudunu sakın yıtırme bebegını sever gıbı gobısını sevvv olurmu???herkeşlere günaydınn valla sıkı kaynatmışsınız gece okuyamadım hepsini
1.gün :36.1 14.gün:36.4
2.gün:36.1 15.gün:36.5
3.gün:36.1 16.gün:36.6
4.gün:36.1 17.gün:36.6
5.gün:36.1 18.gün:36.7
6.gün:36.1 19.gün:36.6
7.gün:36.1 20.gün:36.7
8.gün:36.1 21.gün:36.6
9.gün:36.1 22.gün:36.6
10.gün:36.1 23.gün:36.7
11.gün:36.3 24.gün:36.7
12.gün:36.4 25.gün:36.9 yanibugun son durum adete 3 gün varr:26::26: yorumlarsanız sevınırım
13.gün:36.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?