Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

amın canım amın ınsallah rabbım hayırlısını gostersın
ahh su hayatta hep yuk kadınların ustunde degılmı zaten
her konuda

gozlerım agırlasıyorrr sanırım artık uyuyup bıtırsem bugunu fena olmıcak...

hadi git yat canımmm.geç bile kaldınnn pc başındada çok durdun gözümden kaçmadı.
öptm seniii hadiiii

derken anlayamadım canım.
biz bekarken bişey olmuyo da evlendikten sonra mı spermleri yabancı bişey sanıyo

hadi git yat canımmm.geç bile kaldınnn pc başındada çok durdun gözümden kaçmadı.
öptm seniii hadiiii

yok kız telden gırdım bu aksam hep
ama bu sanırım daha da zararlı dımı

neyse haydı ben kactımmm
opuyorum kuzummm

herkese ıyı gecelerrrrr

Aminn insallah canim hepimiz

Bende varım şeker...

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yorumlarını alabilir miyim?

Tablon super insallah hamilesindir canim

derken anlayamadım canım.
biz bekarken bişey olmuyo da evlendikten sonra mı spermleri yabancı bişey sanıyo

Bence mantikli kizlar sonucta bekarken baska
Evlenip afedersiniz ama o isi yaparken baska degisimlere girer vucud

suzannnn

Canim okadar sevindim anlatamam uzun zamandir bekledigin icin
Rabbime sukurler olsun zamanini beklio iste o kadar ugrastin nie olmadi
Zaman kizlar sabretmeliyiz rabbimizden gelen hersey guzel

Sen gecmisini tarihlerle anlatsana biraz mesela en son asilamani veya uyarici ilac kullanimini
Hamilelikten kac ay once yaptin
Saol canim

Allahim yavrunu sana bagislasin

Bende iki senedir bekliyorum banada dua et olurmu
Bende mucize istiyorum

Son düzenleme:
superrrrrr
our olurrrr hatta bu degerle ikiz bile olurrrrrrrrr
tebrik ederim tekrar

canim bana bakma benim 7. gun de cikiyor testte, degerim 5 olsun silik cizgi hemen cikiyor, benim hcg direk idrara geciyormus o gun deger 20 idi ama testte belirgin cizgi vardi. herkeste boyle olmayabiliyor, tamam erken ogrenen var ama adet gecikmesinden once ogrenemeyen de var. senin nasil bimiyorum ama yapsan ve cikmazsa hemen umidi kesme cunku belki sonradan cikar
merhaba benide listeye ekler misiniz? bat 16-19 kasım arası :))

linki alamadığım için çizelgemi yayınladım

Eki Görüntüle 542835
tamam ekledim ama tablonu ekleyemedim linki atarsin daha sonra
sag tarafta ustte sharing yazisini tikayip, sonra set up yazisini tikladiginda acilan sayfada kutunun icinde bir link var
onu buraya kopyalayinca senin tabloya ulasiyoruz

nasıl acıktım bı anda yaa yarım saat once atıstırmstım daha
kalkıp makarna yapayım ben en ıyısı
yoksa baska turlu doyamııcam

kendimi hatirladim simdi
6.7.8.9. haftalarimda cilginca salcali makarna yiyordum
gece yapiyordum ayni sekilde
bu bir gece bir koktu ve o gun son oldu salcaya dayanamiyorum simdi pek ama yogurtlu makarna falan seviyorum hala

herkeşlere günaydınn valla sıkı kaynatmışsınız gece okuyamadım hepsini

orkideeeeeeeee hoşgeldin canım

suzi değerin çok güzel maşallah

kızlar size birşey söyleyeceğim ama çok korkuyorum ben yaaa sabah test yaptım öncelikle silik bile yok negatif akşam eve gittim heycanla ateş ölçtüm çünkü gelen giden birşey yoktu bir baktım 37,3 ilk defa böle bir ateş gördüm tabi zamanla düştü ama genel olarak 37,0 dereceydi sabah namazına kalktım bi ölçtüm saat 6da 36,1 dedim heh geliyo kırmızılar zaten geceden beri karnım gur gur gur gidiyo bide kalktım zangır zangır titriyom resmen nasıl bir üşümek neyse herzamanki saatinde ölçtüm 8e doğru 36,7 çıktı inşallah bebeğim benimledir ya nolursunuz herkes çok dua etsin işte bu da tablom

3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com

sen dpo12de mi adet oluyorsun
dun degilmis senin bat canim
dpo14u bekle bakalim ates nasil gidiyor
bir de 15. gun catlamis olabilirsin sanki:44: yani bata biraz daha olabilir mi acaba ?
insallah hamilesindir ates belli eder lillumcum son gun

canım ınşallah gebesindir
sen yine çok heycanlanma sonra çok üzülüo insan
bazen benimde adet öncesi ateş artıp tekrar düşüyodu
bide zaten sen daha yeni başladın bu ay olmazsada yakında olur inşallahhh
çok üzülme yıpratma kendini

şimdi de ölçtüm 37,2 acaba hastalanıyorum da ateşim mi çıktı anlayamadım Rabbim gönlümüzdeki hayırlı muratları nasip eyle inşallah

yani tabi senelerin yanında 5 6 ay yeni oluyor haklısın canım yıpratmamak gerek isteyerek olmuyo yani Rabbimin ol demesi gerekiyo bunu idrak edebildik çok şükür yırtsak da kendimizi nasipten öteye köy yok ama inşallah bebeğim benimledir kana gitsemmi akşama kadar adet olmazsam acaba ????????

1.gün :36.1
2.gün:36.1
3.gün:36.1
4.gün:36.1
5.gün:36.1
6.gün:36.1
7.gün:36.1
8.gün:36.1
9.gün:36.1
10.gün:36.1
11.gün:36.3
12.gün:36.4
13.gün.36.2
14.gün:36.4
15.gün.36.5
16.gün:36.6
17.gün:36.6
18.gün:36.7
19.gün:36.6
20.gün:36.7
21.gün:36.6
22.gün:36.6
23.gün:36.7
24.gün:36.7
25.gün:36.9 yani spn durum buu adetime 3 gün varr arkadslarr yorumlarmısınız.... tessekkur ederım
25.gün

Son düzenleme:
Günaydınlr bugun sıze bır anne adayı olarak seslenıyorumm sabah kadar dua ettım yasadıklarımı tum ısteyenler yasasın cok beklemeden dıe gece 1 gıbı uyumusum sabah kadar sag don soa don sankı karnım burnumda bebegıme bırsey olacakmıs dıeeşime dedım elıne karnıma koy dua okudıye oda okuyarak uyudu heralde cunku gece bır sarıldı meyvemız gelıyor dıye ınsl.saglıklı sekılde kucagımıza alırız YARABBI..kızlar degerım baanda ıkız gıbı gelıyorr cunku ruyamda ıkı bılezık taktım ve hep dıleyımm oleydı 4 sende ancak ıkız olur dıekayın valıdemde gecen ruyasında bana ıkı yuzuk takmıs oda ıkız dıyor degerımde cok guzel ama anlamadıgım bana gore bebek 3 haftalık fılan cunku esım raporluydu o amelıyat oldu sabahı ben regl oldum sonrada 15 gun yasak vardı esıme zatenn sonrasındada topl.da5 gun fılandı bu aykı ılıskımız ama o yumurta kıvamındakı akıntıyı ılk defa gormustum ve o gunler ılısk olmustuesıme dıyorum ya burda yada koydekı evde oldu bebegımız dıeeınsallah herkez tadar bu duyguyu yaa esımın dun sonucu aılesıne acıklayarak hıckırıklara boglmasıı halen gozumun onune geldıkce aglıyorummkaldıkı kayın babam kayın annemler kayınlarımm gorumumm ablamlar aılemm herkezz ama ya esımına amcasgıll halalarıı fılannnn tum sulaee cok sukurr.....aslında kımseye solemeyelım dedım ama 4 sendır herkez bu nu beklıyor dıe sabredemedıkk rabbım nazarlardan korusun ınsl..... cumlemızınkınıı

ogleden sonrası ıcın randevu aldım esım yarın dedı ama ben sabredemedımm gorumcem araba ıle goturecek otobuse bınmek ıstemeıdmde

sıradakı lılyumm
9 ay
ywliz ınsl..efesude herkezler gusel haberler verecek senayyysendeeeeeeeeeee

5 haftalık muhtemelen canım
massallah sıze
tekrar tebrık ederım suzancım gozunuz aydın
bundan snra dıkkat et kendıne
yorma sakın
ınsl.cnmm da o kdr olmusmudur kı???

Tez zamanda kucağına sağlıcakla al yavrucuğunu kuzum.
Çok sevindim senin adına... Dualarım seninle...
amın cnmm

evet 4 sendır cok sukur geldı bebegımızz yda bebeklerımızzz

bızde sorun yok tu canım dr lar zamanınıbeklıyorlar dıyorlardıııı cok sukur gelmıs zamanııı:)
sadece benım regl dongum uzundu ve daha once kullandıgım ılaclar kg aldırmıstı bende 6 aydır dıette baslamıstım ve verdım vede hamısım cokkk sukurrrrrrrrrrrrrrrrr

cok sukur sagol canımmm

İyi geceler, sizleri seviyorum, umutsunuz banaaaa...
sabır dıleklerımle canımm

la ılahe ılla ente subhaneke ınnı kuntı mınez zalımınn

ne bılım kuzum arada esıyo ıste...

Neysee bugun suzanın gunu
ıyı dopıng oldu bızede yaa
halaya doyamayız ıns hep mendıller elımızde kalıversın booyle
massallah
haydaaa bu arada ben bayramda ıkı dugunden gectım bolca halay cekmıstım ankaraya amasyaya gıtmıstım cok sukur bebegım benımle amaaaa

evet yaaa bu gece tümmm güzel dilekler suzanla olsunnnn
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmm
sevincini doya doya yaşaaa sen mutlu oldukça bebeğinde mutlu olucakkkk
ınsallah dıleyen herkez ıcın duammmm

en son gecen sene aralıkda asılama oldum oda negatıf cıktıı ondan sonra agrı kesıcı daha almadım canım

ıste son ıkı aydır sızlerle ates olctumm
beraberınde ballı corek otu yedık esımle her sabahhh
sonra kabak cekırdegı yedıkk o kadar baska dr fılan gıtmedımm uzun zaman oldu bu arada heee:44:

Gunaydinnnnnnn canlarimmmmm

Guzel bir gun olsun hepimiz icin
Suzi doktordan guzel haberlerle gel.
ınsl.canım ogleden sonra randevummm

canımm ınsl..tablon cok guzell senınde bebegın gelecek bak gor umudunu sakın yıtırme bebegını sever gıbı gobısını sevvv olurmu???

dun gece bende usudum sbhda test yaptım olumlu hehehehe ınsl sendede gorecegızzzzzzzzzzınsallah dua ıleeeeeeeeee

nerdeyse ağlıyorum çok güzelmiş dün gece Rabbim bundan sonraki günlerinizi de hep güzel eylesin inşallah nolur çok dua et suzii bu ay hep göbişi sevmiştim ben hep hayalini kuruyodum işten eve gidince bi 5 dk aryırıyodum kendime yatağa uzanıp yanımda beşiğinde bebeişimi hayal ediyodum Rabbim gerçekleştirir inş hayırlısıyla yinede tutamıyorum kendimi çok heycanlıyım akşama kana gitsemmi bilemedim sabah zor doğruldum başım dönüyodu arabayı nasıl kullandım işe nasıl geldim bilemiyorum

su an kacinci gunundesin
eger son ates 36.9 sa cok iyi
tabiki son 3 gun cok onemli
cunku son gun atesi dusen cok kisi var
en guzeli son gune kadar beklemek hala yuksekse hamilesin diyebiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…