esım dıyor ruya gıbı bunu yasamak bıle supermıs dunya uzerımde yukmus yenı kalktıı fılan dedı bebekkonusunu ıcıne atıyordu o o yusden bırden patladı agladıda agladııı cokk sukur sabah gderken her zaman ALLAH EMANET L DERDI BUGUN ISE OLUN ..DEDII INSL.SIZDE YASARSINIZ COK GUZEL YAA DR DANDA HAYIRLI BIR SONUC CIKARDA INSL.DAAA DUALARIM SIZINLE SIZDE DUA EDIN ]
yeşim inanırmısın daha dun dusunmustum senııı
bu kız nerlerdekı acaba dıye:)
naber napıosun. bak sen gıttıgınden berı kımler kımler gebe kaldı.
numunelık olarak bı ben varım bıde 2-3 kısı daha senın zamanından hala bekleyen
insallah bu sefer younda olurevt cnm iğne olmam gerekıyor ama 3 gün daha bekleyim diyorum çünkü sende bılıosundur son ıkı aydır kımyasal gebelık gecırıyorum hamile oldugum anlasılıyor sonradan degerım dusuyor kanama baslıyorr doğumdan sonrada kimyasal olmaya basladıı ınsallah bu ayyyy daha ıyı olacakk cunkuu oncekınde atesım bukadar yukselmemısdııııı
sagol canimevery canım uzun zamandır girmiyorum kk ya
hamile olduğunu profilinde gördüm ve inan çok sevindim :)
bebeğin sağlıkla gelsin inşallah, çok bekledin ama sonu güzel oldu :)
ahh cnm gurbet ellerde allah yardımcın olsunn annenlerde yanında diil dimii yardım etselerr
evet düşüklerin genel sebebi bu canım,vucut saglıksız cenını bu benden degıl dıyerek atıyor ama bu dusukler ıcın gecerlı. kımyasal cok farklı bır sey, dollenmıs yumurtanın cesıtlı sebeplerden dolayı tutunamamasından kaynaklanıyor.öylemi dersin yaa ben kimyasalsa zaten saglıklı bı gebelık olmadıgı ıcın atılıyor zannedıodum önlem alınınca saglıklı hamılelık devam edıyor yaniii :26::26: o yuzdn bekledım cnm
sen de bnm gıbı dayanamayıp erkenden test yapanlardansın canımGünaydın canlar,
Bebetime diye bi test var sabah elime geçti yaptım ve sonuç negatif BAT 5 Kasım.
Offf yaaaa...
Tabloma yorum alabilir miyim?
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim 3-4 gündür iç çamaşırım sarı akıntı ile kirleniyor. birkaç gündür de nasıl anlatsam sarı -sütlü kahve rengi arası ya da karamel rengi diyeyim(kusura bakmayın ayrıntı için) krem kıvamında akıntım var.
bu akıntı normal mi yoksa enfeksiyon olabilir mi
cumartesi doktora gideceğim ama yarın da gidebilirim bu önemli birşeyse
evet düşüklerin genel sebebi bu canım,vucut saglıksız cenını bu benden degıl dıyerek atıyor ama bu dusukler ıcın gecerlı. kımyasal cok farklı bır sey, dollenmıs yumurtanın cesıtlı sebeplerden dolayı tutunamamasından kaynaklanıyor.
deryanın kan pıhtılasması vardı mesela erkenden ogrenıp hemen ıgnelere basladı kı embrıyo tutunsun dıe.
kos hemen kan testıne cıcım
muhtemelen gebesın ve bır an once ogrenmelısın!
sen de bnm gıbı dayanamayıp erkenden test yapanlardansın canım
daha en az 4 gunun var
atesın düşüşe geçmiş, testının negatıf oldugunu erken olmasına baglayalım, atesın de ınsallah yarından ıtıbaren yukselır de 3 gun sonra pozıtıfı gorursun ıns.
hiç içimden gelmedi yazmak şenaycım...
kimler hamile? baharda bebek var mı? o da aşılama yaptırmıştı en son hatırladığım...
bu süre içinde bebiş olmadı bende ama bakalım kasım aralıktan umutluyum :)
ben de varım hala bekleyen tek değilsin yani canım
nasıl gidiyor çalışmalar? doktora falan gittin mi?
en son eşin ürologa gidicekti diye hatırlıyorum...
canım cok saolun everyde sende... tmm bugun öğrenicemmmm benımde ıgne olmam gerekıyor cunkuu ciiddi gebelık kayıplarım varrhayırlısı olsunn haber vercem sızee bana cok yardımcı oldunuz allah razı olsun inşallaahh rabbim sanada en kısa zamanda bebiş nasip etsinn
yani tabi senelerin yanında 5 6 ay yeni oluyor haklısın canım yıpratmamak gerek isteyerek olmuyo yani Rabbimin ol demesi gerekiyo bunu idrak edebildik çok şükür yırtsak da kendimizi nasipten öteye köy yok ama inşallah bebeğim benimledir kana gitsemmi akşama kadar adet olmazsam acaba ????????
ayyy aglıyorum su andaa yaaa
bende ıstıyorum bende bendeeeeeeeeeeeeee
bende halende aglıyorum aklıma geldıkce canım ınanırmısın dun den berı hıc bırsey yıyemıyorum canımda ıstemıyor taa dun eltım geldı oglen bırseyler yaptı öle bıraz yedım aksam esımlere yemek hazır ettım ama ben yemek yemedım genee sbhda 7 de atıstırdım o kadarr acımama ıstah sıfırrrrrrrrayyy aglıyorum su andaa yaaa
bende ıstıyorum bende bendeeeeeeeeeeeeee
bende halende aglıyorum aklıma geldıkce canım ınanırmısın dun den berı hıc bırsey yıyemıyorum canımda ıstemıyor taa dun eltım geldı oglen bırseyler yaptı öle bıraz yedım aksam esımlere yemek hazır ettım ama ben yemek yemedım genee sbhda 7 de atıstırdım o kadarr acımama ıstah sıfırrrrrrrr
everyyy
4hafta 5 gunluk dıyorrrrrrrrrr tablodaaaa
bugn dr da soler heraldeee sence keseyı gorebılırmıyızzz??
ıkız olması yuksekbencede cunku ruyamda ıkı bılezık taktım
aynı sekılde kayın annemde ıkı yuzuk tamıs bana oda öle dıyorr degerımm yuksek gorunce dırek ıkız geldı aklıma yaaaaaaaaa
su alttakı bebek tablosunu nasıl yapacagımm ya bebgımın seklını merak edıyorumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadaha dogrusu bebeklerımınnnn ınsallah
valla lilyum ben senin gibi ilk zamanlarımda olsam ve ateşim böle yükselse hemen kana giderdim akşama
bende bende bende
suzancımmm
çörek otunu nasıl yediniz ezerek mi sabahları aç karnına mı tatlı kaşığımı yemek kaşığımı
ve hergün mü bazı yerlerde adetin 12.gününe kadar diyolar ya
bende buay klomen e başlıycam acaba başlamasamda çörek otu mu yesem kistim varya çok kararsız kaldım
dün iki doktora gittim birisi tanıdıktı uzun uzuzn anlattı tabi hep bildiğimiz şeyler
kistin için bi ameliyat derlerse sakın yaptırma infertiliteyi %15 artırır ameliyatların hiçbi gereği yok sırf para tuzağı dedi
laparoskopi falan mesela
ikimizdede aslında görünen bişey yok
eşinin morfolojisi %3
böyle hamile kalan cok insan gördüm ama tabi süreyide uzatması mümkün dedi
bunun için bi ilaç yok
sadece spermin sayısını artırıp düzgün yapılı olanlarıda arttışmış oluruz dedi
valla lilyum ben senin gibi ilk zamanlarımda olsam ve ateşim böle yükselse hemen kana giderdim akşama
bende bende bende
suzancımmm
çörek otunu nasıl yediniz ezerek mi sabahları aç karnına mı tatlı kaşığımı yemek kaşığımı
ve hergün mü bazı yerlerde adetin 12.gününe kadar diyolar ya
bende buay klomen e başlıycam acaba başlamasamda çörek otu mu yesem kistim varya çok kararsız kaldım
dün iki doktora gittim birisi tanıdıktı uzun uzuzn anlattı tabi hep bildiğimiz şeyler
kistin için bi ameliyat derlerse sakın yaptırma infertiliteyi %15 artırır ameliyatların hiçbi gereği yok sırf para tuzağı dedi
laparoskopi falan mesela
ikimizdede aslında görünen bişey yok
eşinin morfolojisi %3
böyle hamile kalan cok insan gördüm ama tabi süreyide uzatması mümkün dedi
bunun için bi ilaç yok
sadece spermin sayısını artırıp düzgün yapılı olanlarıda arttışmış oluruz dedi
canım diğer topiğe de yazdım belki görmezsin buraya da yazayım, kahverengi akıntı az da olsa kanaman olmuş demek, hemen git doktoruna. gidene kadar da kendini yorma yat dinlen canımbenim 3-4 gündür iç çamaşırım sarı akıntı ile kirleniyor. birkaç gündür de nasıl anlatsam sarı -sütlü kahve rengi arası ya da karamel rengi diyeyim(kusura bakmayın ayrıntı için) krem kıvamında akıntım var.
bu akıntı normal mi yoksa enfeksiyon olabilir mi
cumartesi doktora gideceğim ama yarın da gidebilirim bu önemli birşeyse
acilde yaptır canım, hadi inşallahkızlar sizce kan testını nerde yaptirim? saglık ocagındamı yaptırsam yarın verecekler aksam acilde yaptırsam 1 saat ıcınde vereceklerr :26:
acilde yaptır canım, hadi inşallah
kızlar sizce kan testını nerde yaptirim? saglık ocagındamı yaptırsam yarın verecekler aksam acilde yaptırsam 1 saat ıcınde vereceklerr :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?