Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayyy aglıyorum su andaa yaaa
bende ıstıyorum bende bendeeeeeeeeeeeeee

hiç içimden gelmedi yazmak şenaycım...
kimler hamile? baharda bebek var mı? o da aşılama yaptırmıştı en son hatırladığım...

bu süre içinde bebiş olmadı bende ama bakalım kasım aralıktan umutluyum :)
ben de varım hala bekleyen tek değilsin yani canım
nasıl gidiyor çalışmalar? doktora falan gittin mi?
en son eşin ürologa gidicekti diye hatırlıyorum...

insallah bu sefer younda olur
ben se senayin dedigi gibi dusunuyorum bir an once ogrenmen senin icin iyi olur

every canım uzun zamandır girmiyorum kk ya
hamile olduğunu profilinde gördüm ve inan çok sevindim :)
bebeğin sağlıkla gelsin inşallah, çok bekledin ama sonu güzel oldu :)
sagol canim
cok sukur geldi nazlandi baya ama mutlu etti sonunda
ahh cnm gurbet ellerde allah yardımcın olsunn annenlerde yanında diil dimii yardım etselerr

yok canim
esimi aradim mekanikten birini getiririm bakariz aksam dedi
hallederiz herhalde

suzannnnnnnnn
bel agirisi cok normal
kasik agrisi da
sen her an adet baslayacakmis gibi agrilar yasayabilirsin
bu 7. haftaya kadar surebilir
adet sancisi gibi sizlamalarla gece uykuda uyaniyordum ben
bel agrim da 8. haftada cok olmustu
bir arkadasin adete 7 gun kala baslamis hala da beli agriyor
benim bat gunu deger 245 cikmisti sanirim senin 2 katina ykin ve ikiz olma ihtimali cok cok yuksek Allahim yuzunu guldursun saglikli evlatlarin olsun
hafta hesaplanirken son adet tarihine gore hesaplaniyor 4. haftan olmasi lazim sen otomatik hesaplayicidan bak bakalim

öylemi dersin yaa ben kimyasalsa zaten saglıklı bı gebelık olmadıgı ıcın atılıyor zannedıodum önlem alınınca saglıklı hamılelık devam edıyor yaniii :26::26: o yuzdn bekledım cnm
evet düşüklerin genel sebebi bu canım,vucut saglıksız cenını bu benden degıl dıyerek atıyor ama bu dusukler ıcın gecerlı. kımyasal cok farklı bır sey, dollenmıs yumurtanın cesıtlı sebeplerden dolayı tutunamamasından kaynaklanıyor.
deryanın kan pıhtılasması vardı mesela erkenden ogrenıp hemen ıgnelere basladı kı embrıyo tutunsun dıe.
kos hemen kan testıne cıcım
muhtemelen gebesın ve bır an once ogrenmelısın!
Günaydın canlar,

Bebetime diye bi test var sabah elime geçti yaptım ve sonuç negatif BAT 5 Kasım.
Offf yaaaa...
Tabloma yorum alabilir miyim?

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sen de bnm gıbı dayanamayıp erkenden test yapanlardansın canım
daha en az 4 gunun var
atesın düşüşe geçmiş, testının negatıf oldugunu erken olmasına baglayalım, atesın de ınsallah yarından ıtıbaren yukselır de 3 gun sonra pozıtıfı gorursun ıns.

benim 3-4 gündür iç çamaşırım sarı akıntı ile kirleniyor. birkaç gündür de nasıl anlatsam sarı -sütlü kahve rengi arası ya da karamel rengi diyeyim(kusura bakmayın ayrıntı için) krem kıvamında akıntım var.
bu akıntı normal mi yoksa enfeksiyon olabilir mi
cumartesi doktora gideceğim ama yarın da gidebilirim bu önemli birşeyse

canim diger topicte de yazdim
normal kabul edilen beyaz krem akinti ve sulu akinti
hafif sari da olabilir
ama yogun saridan bahsediyorsan enfeksiyon olabilir
hamileikte olan enfeksyionlardandir buyuk ihtimal
sen simdi cok dusunursun bunu sIkInti yaratir, eger mumkunse yarin git bence doktoruna

canım cok saolun everyde sende... tmm bugun öğrenicemmmm benımde ıgne olmam gerekıyor cunkuu ciiddi gebelık kayıplarım varr hayırlısı olsunn haber vercem sızee bana cok yardımcı oldunuz allah razı olsun inşallaahh rabbim sanada en kısa zamanda bebiş nasip etsinn

bahar derken hangı bahardan bahsedıosun nısbhr danmı? o nısbhr gebe kaldı canım agustosta. ama eylulde dusurdu malesef. daha yenı bıttı kanamaları falan
sımdı rahmın toparlanması ıcın korunuyor sonra hemen baslıcak calısmalara.
yokh var hamıle 11 haftalık oldu bıle:)
9ay bu ay tupe basladı
efesude de tupte su anda
senın gırdıgın zamanlardan baska kımler vardı hatırlamıorum ama bız agustostan bu yana her ay nerdeyse bır ıkı tane gebe cıkartıoruz topıkten. sende gel artık aramıza bu aralar cok ugurlu topıgımız :)

bız gıttık urologlara canım, hatta unv. nın tup bebek merkezıne basladık. malesef esımın degerlerı pek hos degıl. %2 cıktı morfolojımız. sayımız da dusuktu en son:12 mılyon. son 2 aydır ılac kullanıo esım kasım 7de verecegı testın sonucuna gore asılamaya baslıcaz ıns.

ayy canım benım
su anda cıdden cok ıhtıyacım vardı bu duayaa
allah razı olsun
rabbımm duy bızı deee

yesım
canım ılk sayfamızde bı tablo hazırlandı oraya bı goz gezdır bak
kımler gebe kımler hala beklemede gorursun
gebelık tablolarıyla

valla lilyum ben senin gibi ilk zamanlarımda olsam ve ateşim böle yükselse hemen kana giderdim akşama

bende bende bende

suzancımmm

çörek otunu nasıl yediniz ezerek mi sabahları aç karnına mı tatlı kaşığımı yemek kaşığımı
ve hergün mü bazı yerlerde adetin 12.gününe kadar diyolar ya
bende buay klomen e başlıycam acaba başlamasamda çörek otu mu yesem kistim varya çok kararsız kaldım

dün iki doktora gittim birisi tanıdıktı uzun uzuzn anlattı tabi hep bildiğimiz şeyler
kistin için bi ameliyat derlerse sakın yaptırma infertiliteyi %15 artırır ameliyatların hiçbi gereği yok sırf para tuzağı dedi
laparoskopi falan mesela

ikimizdede aslında görünen bişey yok
eşinin morfolojisi %3
böyle hamile kalan cok insan gördüm ama tabi süreyide uzatması mümkün dedi
bunun için bi ilaç yok
sadece spermin sayısını artırıp düzgün yapılı olanlarıda arttışmış oluruz dedi

Son düzenleme:
bende halende aglıyorum aklıma geldıkce canım ınanırmısın dun den berı hıc bırsey yıyemıyorum canımda ıstemıyor taa dun eltım geldı oglen bırseyler yaptı öle bıraz yedım aksam esımlere yemek hazır ettım ama ben yemek yemedım genee sbhda 7 de atıstırdım o kadarr acımama ıstah sıfırrrrrrrr

everyyy

4hafta 5 gunluk dıyorrrrrrrrrr tablodaaaa

bugn dr da soler heraldeee sence keseyı gorebılırmıyızzz??

ıkız olması yuksekbencede cunku ruyamda ıkı bılezık taktım
aynı sekılde kayın annemde ıkı yuzuk tamıs bana oda öle dıyorr degerımm yuksek gorunce dırek ıkız geldı aklıma yaaaaaaaaa

su alttakı bebek tablosunu nasıl yapacagımm ya bebgımın seklını merak edıyorumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadaha dogrusu bebeklerımınnnnınsallah

bimiyorum tatlim normalde 1000i degerlerde goruluyor kese ama artisin nasil oldu bilmiyorum
doktorun yonlendirir
kullanici paneli var
orayi tikla sag ust kosede
ordan porfil ayarlarinda tahmini dogum gunu yazisi var
ona da bebeginin/bebeklerinin tahmini dogum tarihini yaz
o zaman takvimin cikar tatlim

ay zebebek yaaa
kader arkadasım benım((
ıkıncı kısısın sen morfolojıyı duzelten bı ılac yok dıye soyleyen doktorların...
bız bu sebeple kullandıgımız ılaclar ıcın 2 ayda 600 tl harcadık yaaaaa
bı asılama parası nerdeyse!!!
harcanan zamanda cabası....
tobe yarabbım cok da cıkın kokuo ılaclar yaa
adama acıorum valla.
eet hamıle kalan yok dııl bu morfolojılerle
ama zaman ne kadar uzucak, ne kadar beklenecek, ne zamana kadar yaaaaa
daha kac kere yıkılcaz kac ay daha cekıcez bu cıleyı.
asılamalar dıger tedavıler kacar kere tekrarlancak !!!!!!!!

senaycımm zebelek cımmınsll yuzunuzu guldursun rabbımmmmm

canım 21 gun boyorunca yanı regl basındann basla 21 gun sabah ac karnını 1 cay kasıgı (aktarda tozunu aldım taze cekılmıştı yanı)acı oldugu ıcın ben dogal bal vardı onunla karıstırdım:) öle yedık sonra 7 gun ara ver sonra yıne devamm edılıyorr olumden baska herseye sıfa denlyor KUR AN dada gecıyorr...ınslldene istersen bırde kabak cekırdegını esının cebınden eksık etme canımmmmm sperm hızı arttırıyorr bız bu ay ılk defa denedık onu ama corek otunu 2 aydır yaptıkins.emeklerınız bosa cıkmaz hepımızınde

kızlar sizce kan testını nerde yaptirim? saglık ocagındamı yaptırsam yarın verecekler aksam acilde yaptırsam 1 saat ıcınde vereceklerr :26:

canım diğer topiğe de yazdım belki görmezsin buraya da yazayım, kahverengi akıntı az da olsa kanaman olmuş demek, hemen git doktoruna. gidene kadar da kendini yorma yat dinlen canım

Suzan,canım kan değerini almışsın galiba, hayırlı olsun 500lerde fln anladığım kadarı ile, bulamadım geçmişten. Kese görünmesi için kanın 1500ü geçmesi gerekiyor canım. 3-4 güne görünür yanisağlıkla geçsin hamileliğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…