Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ates tablom yukardaaa bi bakabılırmısınızz :26::26::26: yumurtlama gunumden beri kasıklarım bacaklarım agrıyorr hamileyken böyle olan varmııı

su an kacinci gunundesin
eger son ates 36.9 sa cok iyi
tabiki son 3 gun cok onemli
cunku son gun atesi dusen cok kisi var
en guzeli son gune kadar beklemek hala yuksekse hamilesin diyebiliyoruz

cnm ates tablom yarım cıkmıss nedensee sımdı duzelttım birde öyle bak istersen :26::26: sana cokk tesekkur ederımm utanıyorum artık sana tablo sormaya valla gelsede su bebek rahatlasak

şenay kırmızılar geldi mi ki

gelmedı canım
ama ates dan dıe duştu malum
gogus acılarımda tam gecmedı ama aazaldı epey
dunku testte negatıftı zaten.
ates herseyı gösterıyor lili yaa, gerek yok artık kanmaya kandırmaya.
bosaymıs ruyalar o gogus agrıları akıntılar vs vs
zaten geceden anlamıstım, gece de dusuktu atesim...
bundan sonra da gogus agrısına kasık batmasına akıntıya iştaha ona buna inanan şenay yok artık!!!!
bittii!!!!

Son düzenleme:
kızlar ates tablom yukardaaa bi bakabılırmısınızz :26::26::26: yumurtlama gunumden beri kasıklarım bacaklarım agrıyorr hamileyken böyle olan varmııı

canim son 3 gun cok onemli
simdi guzel gidiyor ama sonra ne bekler bilemeyiz
son gun de yuksek olsun bebisin seninle olsun insallah

kasik agrisi olabiliyor hamileyken aman ormalde de olabiliyor bazen yaniltici olabiliyor
sen hamilelik gecirdin kendini daha iyi bilirsin

bakarmısınızzz :26:

anladım cnm son gün önemli diyosunnn önceden cnm adet zamanı sancım olmustu hamıleymısım şimdikinde 10 gundur varr hayırlısı olsunn

şenayım yavrum dünden önceki gece aynen bende bunları yaşadım düşük ateşle yattım nitekim ateşte sabah düşmüştü göğüs hassasiyetimde geçti gb gelmişti ama dediğin gb hafiften devam ediyodu ve dün eve heycanla gittim ölçtüm ateşi çok yüksek belli olmuyor valla hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah canım bebeğin seninledir inş yinede olumsuz olma derim ben

offff is cikardim kendime
lavabo acici kullanayim dedim mutfakta
neyse kullandim sicak suyu doktum aninda hortumda delik olustu eskimis zaten
simdi ordan su damliyor
ustune lavabodan kotu koku geliyor
o kokudan dolayi su an midem agzimda duruyorum
mutfaga zaten giremiyorum kusmak istemiyorum yeniden
ugrasmak istemiyorum bu islerle ev sahibini cagirmak istemiyorum ev pislik icinde
nasil hallocak ya

kan testi yaptir istersen
senin onceden ogrenmen gerekiyor mu kan pihtilasman var miydi ?
su anki yukselis cok iyi umarim hep oyle devam eder

evt cnm iğne olmam gerekıyor ama 3 gün daha bekleyim diyorum çünkü sende bılıosundur son ıkı aydır kımyasal gebelık gecırıyorum hamile oldugum anlasılıyor sonradan degerım dusuyor kanama baslıyorr doğumdan sonrada kimyasal olmaya basladıı ınsallah bu ayyyy daha ıyı olacakk cunkuu oncekınde atesım bukadar yukselmemısdııııı

ınsl.sende yasarsın canım esım dıyor ruya gıbı bunu yasamak bıle supermıs dunya uzerımde yukmus yenı kalktıı fılan dedı bebekkonusunu ıcıne atıyordu o o yusden bırden patladı agladıda agladııı cokk sukur sabah gderken her zaman ALLAH EMANET L DERDI BUGUN ISE OLUN ..DEDII INSL.SIZDE YASARSINIZ COK GUZEL YAA DR DANDA HAYIRLI BIR SONUC CIKARDA INSL.DAAA DUALARIM SIZINLE SIZDE DUA EDIN EN OLURRR LİLİ DUNKU YAZDIGIM DUALARI OKU BOS KALDIKCAA CNMM TEST ICINDE BEKLE BIRAZDAHA ATESIM GUSEL GUSEL YUKSEK KALSIN OLE OLURMU BENCE:))

ÖYLEE DEME canı rabbım sabrımızı denıyor her daımm du a et zamnı degılse bol sabır ver dıe ınsl..rabbım cok bekletmıycek kımseyıııı

every ıkı gundurbelım agrıyorduyaa dun geceden berı kasık agrım ve bel agrım sıddetı ya kayın valıdeyı aradım bebek yer arıyor olur kızım dedıı ne dersınn bırde sence ne kdrlık bebegımm bu degerle canımmm

every canım uzun zamandır girmiyorum kk ya
hamile olduğunu profilinde gördüm ve inan çok sevindim :)
bebeğin sağlıkla gelsin inşallah, çok bekledin ama sonu güzel oldu :)

yeşim inanırmısın daha dun dusunmustum senııı
bu kız nerlerdekı acaba dıye:)
naber napıosun. bak sen gıttıgınden berı kımler kımler gebe kaldı.
numunelık olarak bı ben varım bıde 2-3 kısı daha senın zamanından hala bekleyen

ahh cnm gurbet ellerde allah yardımcın olsunn annenlerde yanında diil dimii yardım etselerr

ayy cnm cok tesekkur ederımm ınsallah bu kez bebegım benımledırrr yarın idrar testi yapimm ozaman 3 gün var ama olsun belkı cıkar dimiii

ben senın yerınde olsam
hemen gıder kan testımı yaptırırdım.
2 kez kımyasal gecırdım dıorsun. bu rıske atılacak bır sey degıl
senın cok cok erkenden ogrenmen gerekıyor gebelıgını
bızım arkadasımız var yokh
oda senın gb kımyasal gecırmıs 2 kere
sonunda careyı drunun tavsıyesı uzerıne 23. gunde kan testı yaptırıp erkencıkten ogrenme ve bı an once gereklı tedbırlerı almada buldu su anda saglıklı bı gebelıgı var cok sukur

öylemi dersin yaa ben kimyasalsa zaten saglıklı bı gebelık olmadıgı ıcın atılıyor zannedıodum önlem alınınca saglıklı hamılelık devam edıyor yaniii :26::26: o yuzdn bekledım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…