Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bazen görmeyebiliyoruz canım.kaç günde bir regl oluyorsun.

normalde 28gün canım ama bu ay sanırım uzayacak 13ü diye tahmin ediyorum eğer yumurtlamayı 16sı olarak hesaplarsak göğüslerimde şişlik başladı bekliyorum artık bir yandan da dua ediyorum inşallah bebişim benimledir diye ateşim düşmedi ama umut var diye düşünüyorum sen ne dersin

bahaaaarrrrrr karanfılceeee selam kızlaaarrrr
aferin sen adam olcaksın da ben görmeyecem deryoşumm
bugün beni unutmadınben iiyim sen nasılsın kuşummmm

canım umut tabiki her zaman var adet olmadıkça hatta bizlerde umut bitmiyor adet olsakta üzerinemi gördük diyoruz çoğu zaman
sen o zaman 16.güne akıntı girki çizgiyi geri alsın madem 35li günlerde olmuyorsun.
şimdilik her şey güzel ateş falan ii maşallah canımm
bi kaç güne belli olur.inşallah bebişin seninledir

canım umut tabiki her zaman var adet olmadıkça hatta bizlerde umut bitmiyor adet olsakta üzerinemi gördük diyoruz çoğu zaman
sen o zaman 16.güne akıntı girki çizgiyi geri alsın madem 35li günlerde olmuyorsun.
şimdilik her şey güzel ateş falan ii maşallah canımm
bi kaç güne belli olur.inşallah bebişin seninledir
[/QUOTE]

İnşallah canım inşallahh içimden bir his bu ay oldu diyor ama bakalım bekleyip göreceğiz inşallah
Allahım tez vakitte hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder inşallahhhhhh
Çok sağol canımmm

adam olacak cocukum ben

merhaba

nasılsınız kızlar
bugün sinemaya gittik skyfall a
hani istanbulda james bond filmi çekimleri yapılmıştı ya o film
ya güzel İstanbul'um güzel Türkiye'm ne şekilde yansıtılmış sinir oldum
alacaksın filmi kafalarında parçalayacaksın
o ne ya 1930 lardan kalma bi tren bulmuşlar
o trende tavuk bile gitmez ya
sanghay ın reklamını yapmışlar resmen

hoşgeldin canımmm ben kendi adıma iyiyimmm.
ay o filmi bende merak ediyorummm.ama eminim dediğin gibidir.
bizi kıskanıyorlar annem o yüzden en kötü şekilde yansıtmakta üstlerine yok.
sen nasılsın canımm

hoşgeldin canımmm ben kendi adıma iyiyimmm.
ay o filmi bende merak ediyorummm.ama eminim dediğin gibidir.
bizi kıskanıyorlar annem o yüzden en kötü şekilde yansıtmakta üstlerine yok.
sen nasılsın canımm

güzel full aksiyon sevenlere. ben severim de bir ülke bu kadar çirkin yansıtılmaz ya
ben iyiyim sizi takip ediyorum. yeni arkadaşlar katılmış.
sen de bi daha ki döngüde başlıyorsun galiba takip ettiğim kadarıyla

evet özlüyoruz sizleride
zaten geçenki durum biraz yanlış anlaşıldı sanırım.
çünkü biz gebeler gitsin demedik sadece bebekle ilgili çok ayrıntılı muhabbetler burada değil başka bi topiğimizde bahsedilsin dedik.
bu sadece şimdiki gebeler için değil bizler kalıncada geçerli bi durum.
sonuçta biz de burada inşallah kalıcı değiliz.aynısını bizimde uygulamamız gerekecek.
bi arkadaşta demişki kimdi hatırlamıyorum.üst üste bu kadar gebenin çıkması kızları üzdü demiş
hiç onunla alakalı bi durum yok aksine bu çok sevindirici bi durum.
hepimiz birbirimizin haberlerine çok mutlu oluyoruz.
ben mesela burada uzun zaman gebe kaalınmadığında nuradamladan sonra kalmıştım.
bunu düşünmek gibi bi durum olamazdı yani.
bu düşünceleri hepimiz yaşadık.şimdi dikkat edersen daha çok burada bilgi paylaşımına gelen yeni arkadaşlar var.
ama bu şekilde sadece gebelik muhabbeti edilseydi kimseler gelmeyecekti ve bu topik ölecekti.
neyse bunu tekrardan gündeme getirmek isteemem.sadece sizlerde gitmeden sohbetler devam etsin.

ben aralıktaki adetimle başlama kararı aldım canım doktor ocak dedi ama daha çok beklemek istemiyorum.
çünkü hemen olmayacağını düşünüyorum.

deryoş doktor cinsiyeti söledimi sana
yada hani bu ultrasondan falan tahmin ediliyor ya ne çıktı
birde sen ne hissediyorsun
çok sordum

soylemedı baharım bu ctesı gıtcem ozmn solerm dedı ama bakalım
usg resmıne gore yorumlayamadı kızlar cnku tam anlasılcak yerde olcum cızgısı denk gelmıs
bende bısı hıssedemıyorum valla kaldım bole meraktayım anlıcagın

ben de onu farkettim biz gittikten sonra buraya gelmeyen bir suru kisi gelmeye basladi
yeni olarak degil, aramizdan arkadaslarimiz da sIk sIk yazmaya, her soruya cevap vermeye katilmaya basladi
bizim yuzumuden meger cogu kisi kendini cekiyormus geri
bu durum beni mutlu etti
ustelik dedigin gibi paylasim sadece topicin amacina uygun sekilde ates olcme ve donguler uzerine olmaya basladi
bu iyi bir durum

kendi adima ne bileyim buruktum birkac gun
gelmek gelmedi icimden ama yine de az cok yazdim
takip ettim topicin sahibi olarak

baharcim bu arada korunmayacak olmana cok sevindim
bence de en iyi karar biraz dinlenip yeniden baslaman ve oyle yapmaya karar vermissin
akisina birakman senin icin daha iyi olacaktr
ben de bir ay korunup hemen birakmistim sonucta kadinin hazir olmasiyla iligli ayni zamanda

evet everycim topiğin amacı çok önemli.
siz gittikten sonra değil amaca uygun konuşulduğu için yeniler geldi.yada burada olanlar duygularını ifade edebildi.
yoksaki herkes buranın gebesi.tabiki burada olmak yeni geelenlere ve hamile kalamamış ve yardım isteyenlere tavsiyelerde bulunacak en önemli kişilersiniz.
şimdi tok açın halinden anlamazsa açta açlığını toka anlatamaz tabi.kendini ezik hisseder karşısında.
buruk olmana gerek yok çünkü konuşulanları birde gebe olmamış gibi düşün eminim sende ozaman bu konuşmayı yapardın.
kimseye gebe kaldın git artık buradan denilmediki.sadece şikayetler ayrıntılar gereken yerde konuşuldun dedildi.

ay az kalmışşşş bence kız olcak
sağlıklısı hayırlısı kuzummm inşallahhhh

zaten oyle birsey denilmesi cok absurd olurdu
cunku her zaman hamile kalip burdan gidenlerin arkasindan kizarak bozularak bahsedildi bu topicte

evet canımm seni hatırlıyorum doktorun 6 ay demişti ama sen ilk aydan korunmak istemediğini söylüyordun.
ne bilim azda olsa bu mutluluğu tadınca insan sanırım daha bi sabırsız oluyor.tekrardan yaşamak mutlu olmak istiyorsun.
ben kendimi hazır hissetmeye başladm.birde düşük yapan arkadaşların topiği var benle birlikte yapan arkadaşlar bbir ay sonra faalan bıraktı
ve hemen gebe kaldılar maşallah.bende gaza geldim bırakmak istiyorum.
inşallah çok beklemem ilkinde çok beklediğim kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…