Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sistitden dolayi adet gecikir mi bilmiyorum
o idrar yollariyla ilgili digeri rahim duvariyla ama tabi sistit baski yapip adet sokulemiyor olabilir mi bilmiyorum:44:dedigim gibi ya kan testi yap ya da atesini olcmeye devam et baska turlu bilemeyiz

sağol canım benim
kan testi yaptırmamak en iyisi üzülüyorum
gerçi böylede üzülüyorum ama yarın ateşimi ölçeyim ona göre yine adet olmazsam yaptırcam

every benim batı 24 kasım öğretmenler günü olarak düzenleyebilirsin canım.
bugün ateş ölçeri yanıma koymamışım ama ben rastgele değer girdim :111:

canım, dualrım seninle Rabbim inşlh emeklerin karışılığını verir. merak etme atlatırsın bende oldum ohss. nefes alamıyordum ama çok şükür atlatmıltım taransfere kadar. bol bol su iç ve protein ağırlıklı beslen canım

slm kızlar.. ben aranıza bugn katıldım bende ateş olcup hamile kalanlardan olmak istyrm...
hoşgledin sefa geldin

herkeseeeeeee hayırlıııı günlerrrrrrrrrr bugün giresunda hava yağmurlu sanki gökyüzü siirt şehitlerine ağlıyor o şehitlerden biride bizim memleketimizden allah geride kalanlara sabır şehitlerimize rahmet dilyrum..

every benim batı 24 kasım öğretmenler günü olarak düzenleyebilirsin canım.
bugün ateş ölçeri yanıma koymamışım ama ben rastgele değer girdim :111:

cifte kutlama olsun tatlim 24 Kasim

benim esim son 2 senedir hic hatirlamiyor bile meslegimi su an yapmasam da icimde hep bir ogretmenlik duygusu var dur bu sene kutliycak mi diycem o gun bizim tesadufen en buyuk is yemegimiz var sirkette

degistiriyorum simdi batini karanfilcecim

merhaba canım, ya bi yazında yazmışsın eşine, karides, fesleğen yedirdim diye..fesleğen yemeklere mi kattın yoksa taze fesleğen olarakmı tüketti yazarsan çok sevinicem

merhaba canım, ya bi yazında yazmışsın eşine, karides, fesleğen yedirdim diye..fesleğen yemeklere mi kattın yoksa taze fesleğen olarakmı tüketti yazarsan çok sevinicem

canim hem kuru feslegen hem taze feslegen tukettim ikimizde
o ara taze feslegen bol bulunuyordu burda
tazesini salatalara koyabilirsin
kurusunu da domatesli soslu makarna yaptigimda kullandim, feslegen makarnaya cok yakisiyor
yine firinda sarimsakli feslegenli ekmek yapilirsin
yine bircok sebze yemeginin icine de atiyordum. dogurganlik sembolymus eski caglarda kadin icin de erkek icin de cok onemli
ama yumurtlamada sonra tuketmemek gerekiyor cunku dusuk riski var
mesela simdi canim cok cekiyor ama yemiyorum

selam kızlarrrr
bol yumoslu bol halvetlı boll ateslııı haftalarrr olsunn ınsallahhhh
guzel haberler alalımmm hepınızdennnn
bu ara cok ıhtıyacım varrrr kendımı cok kotu hıssedıyorummm
ıyı seyler soyleyın bana lıtfennnnnnn

canım benim neden kendini kötü hissediyosun ? ay canım benım minnoşun nasıl ne zaman goruceksın ayyyuzunu gördün mü kıme benzemeye basladı ?

canııım niçin kötü hissediyorsun ki:26:

canım benim neden kendini kötü hissediyosun ? ay canım benım minnoşun nasıl ne zaman goruceksın ayyyuzunu gördün mü kıme benzemeye basladı ?

canım fıtık yuzunden agrılarım cok arttı yıne hortladı lanet olası.
hergunn aglıyorum delı delı..
yatıyorum olmuyo kalksam o zaten dert
berbat bı haldeyım
bebısı bu ctesı gorucem kısmetse teyzesı ıns gosterır kendını bıze.

Orkıdecım sende sormussun sebebım ıste yukarda yazdıgım

toplu alıntı yapamıyorum telden gırdıgım ıcın

canım beniiim çoook geçmiş olsun. Allah şifa versin. tez zamanda düzelirsin inşallah

slm kızlar.. ben aranıza bugn katıldım bende ateş olcup hamile kalanlardan olmak istyrm...
hoşlgeldin canım inşallah uğurlu gelir bu yöntem.
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com bugünkü tablom bu ateşim ne güzel gidiyr bir aşağı bi yukarı
maşallah tablon güzel gidiyor canımm hadi sonu bebiş olsun inşallahh
rümüşüm maşallah güzel gidiyor. bak bu da benim tablo 3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com

sonumuz bebiş olsun inşallah
orkidecim sende ateşe devam ediyorsun çatlamışsın ne güzel.tablonu eklet istersen every e
bebeğim çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede rahatsızlığın son bulsun
40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşim sabitt 36,5 düşmez inşallah heyecanla bekliyorum :18::18:

ateşine bayıldım canımm çok süperr.güzel haberler almak dileğiyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…