- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
sistitden dolayi adet gecikir mi bilmiyorum
o idrar yollariyla ilgili digeri rahim duvariyla ama tabi sistit baski yapip adet sokulemiyor olabilir mi bilmiyorum:44:dedigim gibi ya kan testi yap ya da atesini olcmeye devam et baska turlu bilemeyiz
aynı senın gıbı tedavı asamasında olan bızlerınde en buyuk korkusu o canım,negatıf sonuc almak !
eşim cok sükür benımle aynı fıkırde canım, o gun ole eskısı gıbı bı kemküm etti ama sonradan baktım kendılıgınden benımle aynı dusuncelerı paylastıgını soyledı.
tedavı olacagımız yerı degıstırdık artık kararımızı verdık. pazartesı gıdıoruz görusmeye
canım çok sevindim çok şükür eşininde aynı fikirde olmanıza. inşlhh tedaviniz güzel başlar ve pozitifle biter.bizim içinde inşlhh hayırlısı olur.
Sevgili dostlar ben bugün çatlatma iğnemi oldum
Pazar günü yumurta toplanması var. Yalnız kullandığım ilaçlardan dolayı rahimde polip oluştu 2 günde ve hormon değerlerim aşırı yükseldi. Tüp bebeğin en büyük risklerinden biri olan yumurtalıkların aşırı uyarılmasını yaşama riskim varmış. Eğer kontrol altına alınamazsa Allah korusun hastanelik edebiliyormuş. Hamile kalırsam bile 2-3 ayda anca iyileşiyormuş. O nedenle lütfen benim için dua edin. Allah'ım emeklerimi boşa çıkarmasın ve bu rahatsızlığı yaşamayayım.
İnşallah haftaya iyi haberlerle geleceğim
hoşgledin sefa geldinslm kızlar.. ben aranıza bugn katıldım bende ateş olcup hamile kalanlardan olmak istyrm...
every benim batı 24 kasım öğretmenler günüolarak düzenleyebilirsin canım.
bugün ateş ölçeri yanıma koymamışım ama ben rastgele değer girdim :111:
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com bugünkü tablom bu ateşim ne güzel gidiyr bir aşağı bi yukarı
merhaba canım, ya bi yazında yazmışsın eşine, karides, fesleğen yedirdim diye..fesleğen yemeklere mi kattın yoksa taze fesleğen olarakmı tüketti yazarsan çok sevinicem
selam kızlarrrr
bol yumoslu bol halvetlı boll ateslııı haftalarrr olsunn ınsallahhhh
guzel haberler alalımmm hepınızdennnn
bu ara cok ıhtıyacım varrrr kendımı cok kotu hıssedıyorummm
ıyı seyler soyleyın bana lıtfennnnnnn
40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim sabitt 36,5 düşmez inşallah heyecanla bekliyorum :18::18:
selam kızlarrrr
tablon çok güzel maşallah. ateş düşmez inşallah hamiş tablosu olur. benim daha önceki hamiş tablolarına benzettim
canım benim neden kendini kötü hissediyosun ? ay canım benım minnoşun nasıl ne zaman goruceksın ayyyuzunu gördün mü kıme benzemeye basladı ?
canım fıtık yuzunden agrılarım cok arttı yıne hortladı lanet olası.
hergunn aglıyorum delı delı..
yatıyorum olmuyo kalksam o zaten dert
berbat bı haldeyım
bebısı bu ctesı gorucem kısmetse teyzesı ıns gosterır kendını bıze.
Orkıdecım sende sormussun sebebım ıste yukarda yazdıgım
toplu alıntı yapamıyorum telden gırdıgım ıcın
hoşlgeldin canım inşallah uğurlu gelir bu yöntem.slm kızlar.. ben aranıza bugn katıldım bende ateş olcup hamile kalanlardan olmak istyrm...
maşallah tablon güzel gidiyor canımm hadi sonu bebiş olsun inşallahh401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com bugünkü tablom bu ateşim ne güzel gidiyr bir aşağı bi yukarı
orkidecim sende ateşe devam ediyorsun çatlamışsın ne güzel.tablonu eklet istersen every erümüşüm maşallah güzel gidiyor. bak bu da benim tablo 3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sonumuz bebiş olsun inşallah
bebeğim çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede rahatsızlığın son bulsunselam kızlarrrr
40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim sabitt 36,5 düşmez inşallah heyecanla bekliyorum :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?