- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
şimdi takvie baktım da o arkadaşım o zaman 1 haftalık değil eğer hamile kalmışsa daha yeniydi yani adetin 17-18. günü gibi.
yani tam benim durumda.
vay bee nasip işte.
millette ne sağlam yumurta sperm varmış be..
o ay benim de kanda ilk defa pozitif gördüğüm aydı.
o yüzde hiç unutmuyorum o günler.
tamam iste o ani yeniden yasayacaksin
ve bu sefer yine pozitif gorup super bir deger seni karsilacak buna inan
oraya olacak tutacak diye inanarak git canim
tam iste yumurtanin catlama dollenme zamani, en verimli anda sifasini bulmussenin de ayni donemin
Bu ayda bunu denirim bari
Ama bugün adetimin ilk günüydü ateş ölçme olayını kaçırdım yarın başlasam olur muu:26:
Arkadaşlar ,1 yıldır cocuk yapmaya çalışıyoruz,fertilityfriend kullanmaya başladım.faydasını gören var mı?ya da yovulasyon testleriyle karsilastiran?
dpo 7. gün bugün test ne zaman yapılıyiiii
eger hamileysen de testte cikmama ihtimali cok yuksek
o yuzden erken yapma derim ben
ne zaman yapılıyor kaçıncı gün yok bekleri
acelem yok 5 günüm felan var zaten bata
iste herkesin farkli
benim 7 gun kala silik cizgi cikiyor dpo7 benim icin yeterli,usteik kanda deger 10 gibiyken cikiyor bende
ama burda adet gunu testte cikmayan ama kan testinde 70 deger goren de var
kimisi 2 gun gecikmeyle ogrendi ama testte cikmamisti oncesinde
testi erken yapmak yipratici oluyor cikmazsa ve hamileysen uzuluyorsun , bir de akli karisiyor insnain ya hamileysem ya degilsem seklinde ikilemde kaliyor insan
dayanabilirsen en erken dpo11de yap bence
canım atesım yukeldı bugun demıssın ama tablonda gmördugum kadarıyla dusmus sanırım atesım?Kızlar, çizelgemdeki Stats ne demek? 26 ve 27 nin altında 5 ve 4 yazıyor stats hanesi var, ben eklemedim ama, nedir anlamadım gitti. :26:
Dün kahverengi lekemin geldiğini söylemiştim. Bugün hiçbirşey yok, regl de olmadım, bir de ateşim yükseldi... Offf tüm bunlar ne demek kızlar yaaaBu arada topikte bolca meslektaşım varmış, e-okul falan deyince. Benim de bu sene 13+1 rehberlik var. 2 günüm boş o yüzden, 4+4+4 bitirdi bizi
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
saol canım inşallah hayırlara vesile olur.efesudecim senin adina cok uzuldum ama her iste vardir bir hayir belki uygun zaman degildi, onumuzdeki ay gonlune gore olsun en dogru zamanda bebisin seninle olacaktir inaniyorum
ikizler sabirsizlikla bekliyorum hamileyim yazini, tabloya ekledim bu ay ve yanina hamis isareti koyucam insallah.
shanay hayirli olsun tedavi sureciniz sizin icin olumlu sonuclansin insallah.
inşallaaah canımSevgili dostlar ben bugün çatlatma iğnemi oldum
Pazar günü yumurta toplanması var. Yalnız kullandığım ilaçlardan dolayı rahimde polip oluştu 2 günde ve hormon değerlerim aşırı yükseldi. Tüp bebeğin en büyük risklerinden biri olan yumurtalıkların aşırı uyarılmasını yaşama riskim varmış. Eğer kontrol altına alınamazsa Allah korusun hastanelik edebiliyormuş. Hamile kalırsam bile 2-3 ayda anca iyileşiyormuş. O nedenle lütfen benim için dua edin. Allah'ım emeklerimi boşa çıkarmasın ve bu rahatsızlığı yaşamayayım.
İnşallah haftaya iyi haberlerle geleceğim
hahayttt haydı gözün aydın şekerimçok iyi olmuş canım gez tabi..
hamilelik insanı bir miktar da olsa kısıtladığından evde sıkılıyorlar çok iyi olmuş hava alman..
ay çatladım
ama gece yatmadan önce ölçtüğümde de bu rakam çıktı. önceki geceler de hep düşüktü.
aslında bu durumuma güvenmem lazım ama ben daha önceden çatladım sandım işte.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
nasıl yaaa??:44:şimdi takvie baktım da o arkadaşım o zaman 1 haftalık değil eğer hamile kalmışsa daha yeniydi yani adetin 17-18. günü gibi.
yani tam benim durumda.
vay bee nasip işte.
millette ne sağlam yumurta sperm varmış be..
o ay benim de kanda ilk defa pozitif gördüğüm aydı.
o yüzde hiç unutmuyorum o günler.
canım oncelıkle hosgeldin aramızaBu ayda bunu denirim bari
Ama bugün adetimin ilk günüydü ateş ölçme olayını kaçırdım yarın başlasam olur muu:26:
canım sen bekle azcık dahadpo 7. gün bugün test ne zaman yapılıyiiii
Arkadaşlar ,1 yıldır cocuk yapmaya çalışıyoruz,fertilityfriend kullanmaya başladım.faydasını gören var mı?ya da yovulasyon testleriyle karsilastiran?
Canım, o mesajı dün yazmıştım ben. Dolayısıyla dünkü ateşim yüksekti. Fakat bugün düştü yine. Kahverengi 2 gün önce idi, bir daha tık yok, regl de olmadım. Hiç böyle olmamıştı o yüzden anlamlandiramiyorum bir türlü.
Sevgili dostlar ben bugün çatlatma iğnemi oldum
Pazar günü yumurta toplanması var. Yalnız kullandığım ilaçlardan dolayı rahimde polip oluştu 2 günde ve hormon değerlerim aşırı yükseldi. Tüp bebeğin en büyük risklerinden biri olan yumurtalıkların aşırı uyarılmasını yaşama riskim varmış. Eğer kontrol altına alınamazsa Allah korusun hastanelik edebiliyormuş. Hamile kalırsam bile 2-3 ayda anca iyileşiyormuş. O nedenle lütfen benim için dua edin. Allah'ım emeklerimi boşa çıkarmasın ve bu rahatsızlığı yaşamayayım.
İnşallah haftaya iyi haberlerle geleceğim
Canım yaa, şaşkınlık ve belirsizlik içindeyim inan. Bak bir de bugün düşüktü ya benim ateş, ben saat 6.20'de tekrar uyudum 1,5 saat sonra ölçtüm bu sefer 36.8 çıktı Bahar'cım. Ama tabi aynı saat olan 6.20 baz alınmalı.
BAT yarın, karman çorman oldu, şu leke ve sonrasında gelmeyen regl karıştırdı ortalığı
vayy bee...
kayınvalide zulmü..
eş zulmü..
bunlara da eşdeğer olduğu kesin ..
ha bi de evlenememe o da çok buhranlı bi süreçti ama ben en azından ondan iyidir diye düşünüyorum.
o daha da belirsiz gibi şimdi en azından derdini omuzlayan biri var iki kişisin
ama kanser kadar mıdır sence canım ne biliyim sanki kanserde ölüm burnunun dibinde gibi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?