Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi takvie baktım da o arkadaşım o zaman 1 haftalık değil eğer hamile kalmışsa daha yeniydi yani adetin 17-18. günü gibi.
yani tam benim durumda.
vay bee nasip işte.
millette ne sağlam yumurta sperm varmış be..

o ay benim de kanda ilk defa pozitif gördüğüm aydı.
o yüzde hiç unutmuyorum o günler.

tamam iste o ani yeniden yasayacaksin
ve bu sefer yine pozitif gorup super bir deger seni karsilacak buna inan
oraya olacak tutacak diye inanarak git canim
tam iste yumurtanin catlama dollenme zamani, en verimli anda sifasini bulmussenin de ayni donemin

İnşallah canım inşallah..
ne kadar gönülden istediğini tahmin edebiliyorum Allah razı olsun.
annemin ördüğü yün yeleği giydim

Bu ayda bunu denirim bari

Ama bugün adetimin ilk günüydü ateş ölçme olayını kaçırdım yarın başlasam olur muu:26:

Arkadaşlar ,1 yıldır cocuk yapmaya çalışıyoruz,fertilityfriend kullanmaya başladım.faydasını gören var mı?ya da yovulasyon testleriyle karsilastiran?

Arkadaşlar ,1 yıldır cocuk yapmaya çalışıyoruz,fertilityfriend kullanmaya başladım.faydasını gören var mı?ya da yovulasyon testleriyle karsilastiran?

faydasi su sekilde
yumurtalama gunlerini tespit edebiliyorsun ve iliski de o zamanlarda olunca gun kacirma durumun olmuyor
belki sen adetten hemen sonra ya da adete akin yumurtluyorsundur ama bilmiyorsundur ve diyelim o ara iliskiye girmiyorsun, o zaman hamile kalma ihtimalin dusuyor
ama bu yontem hamile kalmada etkili bir yontem eger duzenli oclersen atesini
ve ovulayon testiyle birlikte kullanirsan daha da etkili
1.sayfada bilgiler var okuyabilirisn

ne zaman yapılıyor kaçıncı gün yok bekleri
acelem yok 5 günüm felan var zaten bata

iste herkesin farkli
benim 7 gun kala silik cizgi cikiyor dpo7 benim icin yeterli,usteik kanda deger 10 gibiyken cikiyor bende

ama burda adet gunu testte cikmayan ama kan testinde 70 deger goren de var
kimisi 2 gun gecikmeyle ogrendi ama testte cikmamisti oncesinde

testi erken yapmak yipratici oluyor cikmazsa ve hamileysen uzuluyorsun , bir de akli karisiyor insnain ya hamileysem ya degilsem seklinde ikilemde kaliyor insan
dayanabilirsen en erken dpo11de yap bence

çook haklısın ben günümü bekleyeyim en iyisiii

canım atesım yukeldı bugun demıssın ama tablonda gmördugum kadarıyla dusmus sanırım atesım?
saol canım inşallah hayırlara vesile olur.
inşallaaah canım
dilerim emekelrin çaban paran umutların hiç birşeyin bosa gitmez
inan dualarımdasın
hahayttt haydı gözün aydın şekerim
bak yükselmiş ateşin. maşallaaahhh
nasıl yaaa??:44:
sen kanda pozitif gördün mü hiiiç? aaa bilmiyordum ben bunu karanfilcee
bu güzel bir haber, ama peki sonrasında ne oldu??:26:
Bu ayda bunu denirim bari

Ama bugün adetimin ilk günüydü ateş ölçme olayını kaçırdım yarın başlasam olur muu:26:
canım oncelıkle hosgeldin aramıza
adet bitene kadar cok önemli degıl canım atesin. geç kalmış değilsin yani henüz.
bu yöntem yeni baslayanlara ugurlu geliyorinsallah sende onlardan olursun.
dpo 7. gün bugün test ne zaman yapılıyiiii
canım sen bekle azcık daha
testı erken yapınca bazen can sıkıcı oluyor
beklemek en ıyısı

fayda gören bir sürü arkadasımız var canım
hatta ates yöntemiyle hamile kalanlar diye topık bile var, sen düşün inşallah sende onlardan biri olursun
ovulasyon testleriyle atesı aynı anda güden arkadaslar var. daha garantili oluyor

Canım, o mesajı dün yazmıştım ben. Dolayısıyla dünkü ateşim yüksekti. Fakat bugün düştü yine. Kahverengi 2 gün önce idi, bir daha tık yok, regl de olmadım. Hiç böyle olmamıştı o yüzden anlamlandiramiyorum bir türlü.

gerçekten enteresan olmuş canım.dün tekrar yükselmesi bugün yine düşmesi kahverengi leke devaamının gelmemesi falan ne bilim.
yarınıda bekle bakalım eğer yine yüksek çıkarsa ve lekelerde gelmezse bi umut
inşallah sonuç istediğin gibi olsun

Canım yaa, şaşkınlık ve belirsizlik içindeyim inan. Bak bir de bugün düşüktü ya benim ateş, ben saat 6.20'de tekrar uyudum 1,5 saat sonra ölçtüm bu sefer 36.8 çıktı Bahar'cım. Ama tabi aynı saat olan 6.20 baz alınmalı.
BAT yarın, karman çorman oldu, şu leke ve sonrasında gelmeyen regl karıştırdı ortalığı

canımmm ben.m çok içten herşeyin iyi olması için duaedeceğim Rabbim yüzünü güldürsün seninde

canımbenim inşallah güzel şeyler olur.bu kadar isterken umudumuz hiç bitmiyor.
sen bugünlükte bi sabret bakalım yarın neler olacak.
inşallah bebeğin bize şaka yapıyordur.

karanfil adet oldum yine 25 gün oldu gitgide kısalıyor
bu ay ateş ölçsem mi bilmiyorum ama ovusalyon testine göre tam gününde oldum
12. gün çatlamıştım 12+14=26
bugün 26. gün ve siklus başladı yine testle mi gitsem ki son bir ay zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…