Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl
iyiyim canım çok şükür
oğlum da iyi cuma günü gördük büyümüş kocaman olmuş
bize dil çıkardı
artık zaman daralıyor çantamı falan hazırlayayım diyorum annem gelecek 10 gün sonra böyle işte
sende duurmlar ne tüp falan diyordun

409de6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sanırım bu ay bir şey yok deme kızlar çok tırsıyorum...

canım daha çok erken
bu düşüş bir şey ifade etmeyebilir

malesef kızlar iyi haber yok yine hüsran yine hüsran sonuç NEGATİF Allahım yalvarırım en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip et

Yaw kuzum üzülme, her ay şansımız var, umudunu kaybetme, biz kaybediyo muyuz bak, kaç kişiyiz...
Lütfen ama lütfen dirençli ol...

Dr.a gidiyorum, bakalım neler dicek, regli 4. gün. Geldiğimde paylaşırım canlar...
Malum yaş 36, kontrolsüz olmuyo bu yaştan sonra...

oh oh maşallah. hazırlıklar başlamış.
bizim tüp daha yaza canım
o zamana kadar başka yollar deniyoruz işte.

malesef kızlar iyi haber yok yine hüsran yine hüsran sonuç NEGATİF Allahım yalvarırım en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip et

amin canım
gonlune gore olsun en en kısa zamanda
gec yumurtladın sanırım bu ay gec geldi adetin
ates de olcmeyince anlayamadın ,hayırlısı olsun hakkında

ay gerçekmi kuzucukk..ee bakalım ozman..tekrr yükselenilir ya da sabitlenebilr dimi cnm
kızlarrrr naber?

tabloma göre yumurtlamış olabilir miyim sizce??

3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com

olabilr kuzucum...

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım
herkesin keyfi yerindedir umarım
canım cok az kaldı senin
masallah oglusuna kavusacaksın

atesin cok iyi gidiyor canım
hep yuksekte kalsın ve bebis haberini alalım

herkse merhaba kızlar
ben de fecı grip oldum oyle boyle degil
hava degisikligi iyi etkiledi kotu geciyor gunler
siz kendinize iyi bakın
optum hepınızı

LİLİ üzülme bir gün bu günler geride kalıcak
ben bu yüzden hiç kan testi yaptırmam hoş adetim pek gecikmez ama
idrar bile yapınca sinir oluyorum
adeti 1 hafta beklemek en iyisi
tabi çok belirtin olur yine yaptırırsın ama
diğer aya olacak inş. diye düşün bende 20 ayı devirdim burda birçok kişi bizim gibi bekliyor allah sabrını versin canım

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tabloma bakıp umutlancak gibi oluyorum ama umutlanamıyorum
çünkü bu sabahki ateş yine gerçek ateşim değil bence
çünkü gece dönüp durdum sürekli rüya gördüm
2,30 gibi kalktım terlemiş ve buz gibi olarak
o sıra ölçsem kesin 36,4 falandı
sonra hastalıktan tekrar yükseldi heralde
ne diyosunuz kızlar bu konuda

o kadar düzenli ölçmüştüm bu son günler bu hastalık ve ateş beni ters köşe yaptı
şu an ateş ölçme yönteminin hiç bi anlamı yok en önemli günlerdi üffffff

yarın büyük gün dananın kuyruğu kopsada tedavi başlasa artık

rüyamda da artık doğurması yaş itibariyle zorlaşan ve zaten 2. yi istemeyen bi arkadaşımın erkek bebeği olmuştu

Son düzenleme:
kızlaaarrrrrr

nasılsınız bakemmm ben işteyim çalışıyorum aynen devam.. bi değişiklikte yok mağlum adet gelince aşılama başlıcak.. haftaya doktora gideriz heralde

every
canım senin bebiş oğlan olmaya karar vermiş bak sen yaramaza ne göstermemiş bunca zaman pipisini

yokh
canım seninde kızın olucakmış Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah

lilyum
senin test negatif çıkmış canım stresten gecikmiş olabilir ama sen gitmediysen bi doktora git isersen :44: inşallah senin bebeğin gelmeside yaklaştı canım.. zaten bikaç ay daha gelmezse sperm testi isterler herhalde :44: birde hsg

canım sen dpo 14 görünüyorsun zaten.. test yapmışmıydın ki :44: varsa çıkar zaten artık :26: inşallah vardırr

bence catlama olmamıs daha canım
degerlendirin bu gunleri

Sanmıyorum şeker ama bence uğurlu günlerindesin, ha yumurtladın ha yumurtlican nerdeyse, kaçırma derim
degerlendiriyoruz fazlasıyla :)) off yaaa 3 gündür çalışma yapıoz ara verip ertesi gün tekrar başlıyalım öleyse :))) durmak yok yola devam :)))

kızlar hayıt suyu aldım aktardan adetin 3cü gününden beri içiyorum kaç gün içcem ben bu suyu bilen var mı yoksa hamile oldugumu öğrenene kadar mı içcem???

canım sen dpo 14 görünüyorsun zaten.. test yapmışmıydın ki :44: varsa çıkar zaten artık :26: inşallah vardırr

15 de adet olouyorum genellikle
test yapmadım
yapmam da zaten yoktur bişey
memeler dışında bi belirti yok o da her adette olan bi durum

bu akşam gitcem canım inşallah iyi bir doktordur ya senide bayadır göremiyorum özleştik heee hala adet gelmedi gideyim bi bakalım neyin nesi inşallah kötü bi durum yoktur

sagol cnaım allah razı olsun evet başlıyorum bende hatta bu akşam vurduruyorum bugun yazdı doktorum gonal f 450 4gün kullancam 37,5 lik galıba 5gün kontrole gicem hadı hayrılısı :)

Rabbim inşallahh en kısa zamanda hepiimize nasip etsin aratmasın güzel mevlam

inşallah bebişin geliyodur canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki ben 5 te ölçüyorum ateşimi 2 güne yumurtlarım dediğim o iki gündede 2-3 lerde uyandım hep o garip ateş ölçülerinede çizgi çekildi Stres etkiliyo insanı ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…