Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oooooooooooooo daha durr neden sıkıldın
burada yıllardır bekleyenler var
ben tam 1 yıl bekledim
yapma bu kadar erken yıpratma kendini

Ben çok sabırsız biriyim.Beklemektende nefret ederim.O yüzden bu kadar taktım kafaya.Ha diyince olur sandım.Ne biliyim eşşeksıpasının bu kadar naz yapacağını.

herkese gunaydın
kızlar bu ates gebe degılsen ne zaman dusmeye baslar benım 24 gunum yanı bugun de 36.7 cıktı hergun sabah 7 de olcuyorum.fakat gece 02.30da uyandım olctum 36.3 cıktı ne sımdı bu catlatma ıgnesınınde etkısı artık kalmamıstır herhalde 10 gun oldu ufff son 6 gun merak edıyorum yaaaa.....

ya deryacım çok acayip benim durum kan testim negatif dün sabahki idrar testim eve geldiğinde silik çizgi netti yani geçmiş testlerimde buharlaşma çizgisi çıkıyodu ama bu hiç onlar gb değildi fotoğrafını geçmiş sayfalarda paylaştyım bi bakabilirmisin bide dün smear testi yapıldı eve geldim kahverengi akıntım vardı ilişkinden sonrada çok açık pamba geldi hani kan testi negatif çıkmasa yerleşme gb düşüncem yani o şekilde acaba diyorum smear testiyle alakalı olabilirmi doktor yaran var dedi ama 2 kasımda hiç yaradan bahsetmemişti doktor muayenede şimdi bana adet söktürücü verdi ben tekrar idrar testi denicem bakalım nolcak kafam çok karıştı anlayacağın

Ben çok sabırsız biriyim.Beklemektende nefret ederim.O yüzden bu kadar taktım kafaya.Ha diyince olur sandım.Ne biliyim eşşeksıpasının bu kadar naz yapacağını.
3 ay sağlıklı yumurtlayan bir insan için bile kısa bir süre
kendini bu kadar yıpratma daha çok erken

canım kimisinin adet günü düşer
kimisinin adet olur ertesi gün diüşer
kimisininse birkaç önceden düşmeye başlar bilemeyız bunu
ancak birkaç aylık takiple yorum yapılabilir

canım akıntı belki adet gelecektir ondan olmuştur
ya da yara da yapabiliyor ben de olmuştu çünkü
bir daha test yap bakalım ben de merak ettim belki geç yumurtladın

canım belki geç yumurtladın hemen adet söktürücü kullanma bekle bikaç gün daha zaten adet gelicekse gelir
bendede en son gittiğim doktorda alttan muayeneden sonra kan geldi seninde ondan olmuş olabilir
yada adetin geliyodur lekelenmen başlamıştır
stres yapma rahat olmaya çalış

canım akıntı belki adet gelecektir ondan olmuştur
ya da yara da yapabiliyor ben de olmuştu çünkü
bir daha test yap bakalım ben de merak ettim belki geç yumurtladın

son birkez daha testi yapcam sonrada başlarım adet sökütürücüyü kullanmaya çelişkilerle dolu bu ay geçsin inşallah ya bi arkadaş mesaj atmış özelden evde 3 tasti silik çıkmış doktor kan negatif diye klomen yazmış kullanmış sonraki ay test pozitif çıkmış kanaması olmuş kendi doktoru izinli diye başka doktora gitmiş ve doktor test yapınca demişki sen 5 haftalık değil 10 haftalık hamilesin yani klomeni kullanırken zatn hamileymiş nasıl bi şok bu ya o arkadaş dedin idrar testin pozitif gb duruyor diye kafam rahatlasın yapayım da sonra ilaçları kullanmaya başliim

olabiliyor canım böyle şeyler
sen testi tekrarla eğer onda da pozitif çıkarsa bir daha kana git

Diğer topikte bi arkadaş dra gitti kan testinde bile çıkmadı adet gecikti 6-7 gün diye.O da adet söktürücü verdi.İçmedi ilacı.Ve 2 gün sonra hamile olduğunu öğrendi.Bence içme o adet söktürücüyü.

tek düşünmüyorum
ama ikiz istediğimden değil
şansı artırmak için
artık gerisi kader kısmet
ikiz olursa da napalım hoş geldiler sefa getirdiler deriz
ama çok zor bir süreç hamileliği ve sonrası...

ınsallah yanılırsın canım
cok ıstıyorum suanda bunu
boyle emın konusupta mujdesını aldıgımız
arkadaslardan bırı ol sende..
çok sağol canım iyi dileklerin için
allah hayırlı sağlıklısından versin artık
yorucu bir süreç gerçekten

kızlar bu simir testinin sonuçları nezaman çıkar bilen yaptıran duyan varmı
en geç 1 haftaya çıkar sonuç

karanfilcim ben sabah 6 da kalkıyorum ve 7 ye gelmeden çıkıyorum o yüzden giremiyorum
sende sabah evdesin merak ediyosun bugün adet olmazsam (imkansız ama)yarın girecem söz

Amiinn bu 3.ayım daha ama inan çok yoruldum beklemekten...

ayşe bende aynen senin gibi çok sabırsız biriydim ve hep derdim saat gibi adetlerim var herşeyim normal eşimde bende sigara içmeyiz sağlıklı besleniriz sağlıklıyız da hemen olur ilk aydan
ama ne dalga geçilecek bi haldeymişim meğer
20 . ayı doldurdum ve tüp tedavisinin olumlu olması için dua etmekteyim
yani sabrı allah öyle güzel öğretiyor ki...
hiç bir kadının bu süreci yaşamasını istemem çok zor yaşamayan bilmez. o yüzden allah sana inşallah sabrı öğretmeden verir ama daha beklemeye bile başlamamışsın ki sen
zaten her ay % 20 gebe kalma şansın var 6 ayda ancak denk gelir normal bir bireyin gebeliği.
yani seninki daha naz ın N sinin ilk çizgisini bile yapmamış
ben 3. ayda diyordum ne güzel 2-3 aya kadar bebeğim olur.

Son düzenleme:
Allahım en kısa zamanda verir bebeğini inşallah canım

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugün de bu ateş doğru değil kızlar çünkü gece üşüyüp bir güzel kafama çekmişim yorganı çok aşırı terledim
sonrada terli bir şekilde uyumaya devam ettim kalkamadım sürekli uykum bölündü vb. sonra kalktım değiştim havalardan mı hastalıktan mı nedir
yani ateş ölçme yöntemi bir gün daha baltalandı
uykusu düzenli olan ve hasta olmayanlarda işliyo bu yöntem
ama şu an adet ola belirtilerim başladı birazdan sökülecek
haber veririm oldum diye

Son düzenleme:

benim 5 gün geçmişti kan testini verdiğimde onun da ölemiydi canım ya hıııı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…