ikizler yeni döngün hayırlı olsun
Lilium naptın canım durum ne?
bu arada Şenay nerde yaa
Evet o da batı geçtikten sonra negatif sonuç aldı kanda.Ama meleği anne burdayım nolur bekle az daha geliyorum diyormuş meğerse.Şok olduk öğrenince.Sende sabret.Bak seninki de öyle olacak eminimbenim 5 gün geçmişti kan testini verdiğimde onun da ölemiydi canım ya hıııı:26:
kızlar sizce bu ay yumurtlamamış olabilir miyim?
Evet o da batı geçtikten sonra negatif sonuç aldı kanda.Ama meleği anne burdayım nolur bekle az daha geliyorum diyormuş meğerse.Şok olduk öğrenince.Sende sabret.Bak seninki de öyle olacak eminim
Bende sen gibi yumurtladığım tarihi bilmiyorum bu ayNe zormuş beklemek
Kızlaaaarrr bana da bi yorum yaparmısınız?Kafam karışık.İki gündür sol kasığımda batmalar oluyor.Ve çok fazla gazım var.http://www.fertilityfriend.com/home/408838
Kızlaaaarrr bana da bi yorum yaparmısınız?Kafam karışık.İki gündür sol kasığımda batmalar oluyor.Ve çok fazla gazım var.http://www.fertilityfriend.com/home/408838
Bende şok oldum.Bi arkadaşımda yumurta çatlamadan 6 gün önce ilişkiye girmiş.Ve hamile kaldı inanabiliyormusun?Hemde doktoru söylemiş bugün çatlamışsın diye.O da umutsuz umutsuz adet bekledi.Adetine 1 hafta kala öğrendi bebişini.Şok olduk.Allahım ol dedimi olmayacak diye bişey yok..İnşallah sana da ol demiştir Yaradan....ayy hadi inşallah ama en fazla p.tesiye kadar dayanabilirim herhalde yaa gidip tekrar kan testi yaptırcam çok ilginç bu örnekler ya ben bunu yaşamadan önce böle bişeyin olabileceği hiç aklıma gelmezdi meğer birsürü örnek varmış yaa Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
siklus kaç gün sürüyo canım eğer 28 29 sa çatlamış olabilirsin ve bugünkü düşüş inşallah yerleşme düşüşüdür diye umut ediyorum belirtilere çok takılma canım inşallah bebişin seninledir
umarım gönlüne göre olur canımşeno kayıplarda yok kaç gündür ya canım benim durum nolsun arapsaçı işte ilaçları aldım ama bekliyorum dün akşam test yaptım 1 saat sonra yine silik çizgi ama bu defa geçenkine göre daha bi çizgi yani ama bir saat sonrasında akşama onun fotosunuda paylaşcam bide dün lavaboda akıntımla birlikte kan geldi çok az devamı yok arkadaşlar herkes bekle diyo bekleyip kana git diyo kimse iç ilacı demiyo yani belirsizlik öldürcek beni bu sabah bide çok sol kasığım ağrıdı geçti hemen bikaç gün daha bekliim pçtesi sağlık ocağına gidip doktorum adet söktürücü verdi ama kan testini yinle dedi deyip tekrar yaptırmayı düşünüyorum hakkımda hayırlısı kimse böle bi durumla karşılaşmasın inşallah
şeno kayıplarda yok kaç gündür ya canım benim durum nolsun arapsaçı işte ilaçları aldım ama bekliyorum dün akşam test yaptım 1 saat sonra yine silik çizgi ama bu defa geçenkine göre daha bi çizgi yani ama bir saat sonrasında akşama onun fotosunuda paylaşcam bide dün lavaboda akıntımla birlikte kan geldi çok az devamı yok arkadaşlar herkes bekle diyo bekleyip kana git diyo kimse iç ilacı demiyo yani belirsizlik öldürcek beni bu sabah bide çok sol kasığım ağrıdı geçti hemen bikaç gün daha bekliim pçtesi sağlık ocağına gidip doktorum adet söktürücü verdi ama kan testini yinle dedi deyip tekrar yaptırmayı düşünüyorum hakkımda hayırlısı kimse böle bi durumla karşılaşmasın inşallah
Kız ben bu mesajını yeni okudum.Yerleşme kanaması ve yerleşme ağrısı yaşamışsın sen.Adet döneminde olan az miktardaki kan ve kasık ağrısı yerleşmenin belirtisi.Her yerde yazar bu....Kız sen hamilesin valla bak.İçme şu ilacı gözünü seveyim..Testten sonra da gaza gelip içme.Bırak kendi gelsin gelecekse.Alma kimyasalları.Bebeğin geç döllenme senin valla bak gör.Haklıymışsın diyeceksinn.Ayyy heyecan yaptım yazını okuyunca..
lilumm canım idrarda çıkan test kanda haydi haydi çıkar
eğer yaşadığın yerleşme kanamasıysa önce kanda çıkması lazım
hcg önde kana sonra idrara karışıyor diceemmm ama benım örneğim de varr
acaba kana mı gitsen tekrar
Kız ben bu mesajını yeni okudum.Yerleşme kanaması ve yerleşme ağrısı yaşamışsın sen.Adet döneminde olan az miktardaki kan ve kasık ağrısı yerleşmenin belirtisi.Her yerde yazar bu....Kız sen hamilesin valla bak.İçme şu ilacı gözünü seveyim..Testten sonra da gaza gelip içme.Bırak kendi gelsin gelecekse.Alma kimyasalları.Bebeğin geç döllenme senin valla bak gör.Haklıymışsın diyeceksinn.Ayyy heyecan yaptım yazını okuyunca..
lilumm canım idrarda çıkan test kanda haydi haydi çıkar
eğer yaşadığın yerleşme kanamasıysa önce kanda çıkması lazım
hcg önde kana sonra idrara karışıyor diceemmm ama benım örneğim de varr
acaba kana mı gitsen tekrar
Bence de yarın kan versin.Az da olsa çıkacaktır değer.Pazartesi de tekrarlar ve değeri 2 katdan fazla artar.Ayy heyecanlandım valla.Umutla bekleyeceğim sonuçlarını lilluummmm
ayy canlar ya çok sağolun valla bana yokmuş gb geliyor ama beklicem p.tesiye kadar bakalım inşallah bebeğim sebep oluyodur bütün bunlara kız ayşe ne fıkır fıkırsın hee benide heycanlandırdın halbuki öle karamsardım ki
kızlar ben sabah ölçüyorum ateşimi 8de ve hep üşüyor oluyorum o saatlerde artık hava baya soğudu 35.9 derece çıkıyor 2 gündür. Ama ben 8de kalktım ölçtüm bugun ve tekrar yattım uyandığımda saat 12 felandı ve kalkmadan ölçtüm 36.7 çıktı ooff yaaa ben üşüdüm die mi yanlış çıktı benim koca üstümü açmış bende üşüdüm :)
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar malesef kan tahlili sonucum kocamann NEGATİF biliyodum sonucu ama yinede belki...
gecen ayın 17si evet öle çatlamışım :) neyse bakalım ama bugün çalışma yapamıcaz çünkü dün degerlendirdik :) yarın sabah çalışırız artık :)))canım bence yarın senin yükselişin olacak o yüzden o düşüş, geçen ayda 17 si yumurtlamışın gibi gördüm, bugünü kesin değerlendir, birde burdaki sohbetlerde hava soğukluğundan vucut ısısı çok etkilenmiyo diye okumuştum, 35.9 bana göre çokta düşük değil bende 36.0 ile çatlamıştım, belki senin genele göre düşüktür bilemiyrum
kızlar malesef kan tahlili sonucum kocamann NEGATİF biliyodum sonucu ama yinede belki...
ayy cok selam soyle yaa cok tatlı olmus kızı benım yerımede mıncıkla sev :) ay cok kıskanıyorum ay en guzel bulusabılıyosunuz puff ben uzaklarda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?