evet canım bekliim eğer 5 10 dk i.inde çıkmazsa ilaçlara başliim dimi artık
canım valla saıbelı bı durum oyuzden acele etme
allah korusun gec dollenmeyse o ılac zarar verır
bu kdr bekledın bıkac gun daha bekle
kan testı ver 10 gunluk gecıkmede de kanda cıkmıyosa
ozmn yoktur deyıp ıcersın ılacı
umıt vermek ıstemıyorum ama evet o cızgı cıkmıcaksa cıkmıyo
bende cok yasadım onu. Kımyasal yasadıgımda gebelıgın cok yenı donemınde golge gıbıde olsa snradan cıkıyodu.
Oyle oyle yakalamıstım erkenden testlerı yapıp.
Ama cıkmıcaksada cıkmıyodu yanı. Bu kısım enteresan ıste..
yokh çıtır anneeee napıyosun sana dün özelden mesaj attım ama gitmemiş :)
bende diyorum bu kız neden cevap vermiyoo küsmüştüm sana ama boşa küsmüşüüm :))
nasıl gidiyo hamilelik bebiş napıyo cinsiyeti kız galiba
Allah sağ sağlim kucagına almayı nasıp etsın inş
kan tetsini 5 gün geçince yaptırmıştıım idrar tasti de 7 gün geçince yaptım iki ama bir iki saat bekleyince çıkıyo çizgi canım ya diğer testlerimde öle çıkmıyodu
canım iyice emin olduktan sonra başla ilaca mazalla deryanın dediği gibi gec dolenme olabilir .
lillum tatlım benim umut vermeyım de ınan bende hamılelıgımı boyle ogrendım yapıyodum ılk 5 dk ıcınde yoktu sonra belırıyodu ama gecersız sayıldıgı ıcın aglayarak atıyodum... meğer benım maymıın geç döllenmeymiş meğer :)) moral yüksek olsun tatlımm
Nasılsın canlar bende dr. gittim vajinit enfeksiyon olmuşmuşum(ayrıca dr. gebelik tahlilide yaptı bugün çıkıcak birazdan arıycaklar:26::26: ona göre antibiyotik tedavisi yapıcak sonrada eğer gebelik yoksa tüp başlıycaz 4. deneme dua edin kızlar neolur inşlhh pozitiftir..
buarada tablomuda ekliyorum:
3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com
baharrr bıl bakalım ben bgn kımle bbuluscamm
mayıs topıgıne de yazdm gercı ama gormessn belkı
begen yapamıyom
selma var ya bızım dıger topıcten tansell hanı bgn 1 de buluscazzz
ozengeclık yapayım ne fenayım dımı
Nasılsın canlar bende dr. gittim vajinit enfeksiyon olmuşmuşum(ayrıca dr. gebelik tahlilide yaptı bugün çıkıcak birazdan arıycaklar:26::26: ona göre antibiyotik tedavisi yapıcak sonrada eğer gebelik yoksa tüp başlıycaz 4. deneme dua edin kızlar neolur inşlhh pozitiftir..
buarada tablomuda ekliyorum:
3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com
aaaa goruyonmu sen bosuna kusuyomusun az kalsın
nıye gelmemıs kı mesaj kutunmu dolu heee
ıyıyım canımmm ıyı gıdıyo evt teyzesı prensesımız gelıyo ınsallah
sen nasılsın hersey yolundamııı bı ara hast de yatmıstın
artk sorun yok dımı
inşallah canım geçen ay ki tablona göre farklı geçen ay 12.günde ateş düşmüş bu ay fırlamış inşallah bebeğin seninledir tatlım
kan tetsini 5 gün geçince yaptırmıştıım idrar tasti de 7 gün geçince yaptım iki ama bir iki saat bekleyince çıkıyo çizgi canım ya diğer testlerimde öle çıkmıyodu
canım tablon çok güzel inşlhh sonu hamilelik ile biter
nasılsın canlar bende dr. Gittim vajinit enfeksiyon olmuşmuşum(ayrıca dr. Gebelik tahlilide yaptı bugün çıkıcak birazdan arıycaklar:26::26: Ona göre antibiyotik tedavisi yapıcak sonrada eğer gebelik yoksa tüp başlıycaz 4. Deneme Dua edin kızlar neolur inşlhh pozitiftir..
Buarada tablomuda ekliyorum:
3feeed ovulation charts on fertilityfriend.com
Valla kiz icim sistii :))) nasil dayaniyorsun bu belirsizlige idrar testine tam guvenemeyeceksin, artik kanda cikar kan testi yaptir rahat rahat tedavini yap bence aklinda acaba kalmasin, bir kac gun tedaviye baslamanin zarari olmaz. Kanamanin nedeni smear testi olabilir ordan numune alirken tahris olmus olabilir. Hepsi bir kenara insallah hamilesindir en guzeli bu olur....
saol canım, inşlhh güzel devam eder.Tablonuz cok guzel masallah, insallah boyle devam eder...
inşallah hiç bir belirtim yok sinir oluyorum ama benim hala umudum varrr
belirti olmayabilir eve sini bozucu bir durum ama ne yapalım bekliycez. umut olmasa ne yapardikkiAllah çok büyük canım
bende seninkini beğendimInşallah güzel haberler gelir kandan da çekeriz halayını en heyecanlı mutlusundan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?