Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

süper gidiyorsun canım :) bie de benimkine bak
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
geçen aya göre aslında gelmedi daha yumurtlama zamanım ama :S herkesin tablosuna göre bir değişik benim tablom çirkin ördek yavrusu gibi kimsenin tablosuna benzemiyor tablom zaten dün çekilen yumurtlama çizgisi de yok oldu, düşük ateş girmekten
bıraksam mı acaba ateş ölçmeyi, boşu boşuna moralimi bozuyor

ya ben ilk defa denedim ateş ölçmeyi , bence bırakma, benim 2 aydır düzensiz ve uzadı adet döngüm ne zaman yumurtladığımıda bilmiyordum , gün aşırı çalışmaya zaten karar vermiştik ama ateş ölçmenin iyiliğini orda gördüm yumurtlama ihtimalim olduğu an işi garantilemek çalışmanıda düzenliyosun bende dpo 3 teyim diye mesajlarını görünce çizgin çakildi sanmıştım belki geçen ay gibi yumurtlarsın , önemli olan herkes gibi bir döngün olması değil tutarlı bir döngün olması ben 5 aydır döngüm normal değil ve uzun olunca şüpheyle yoksa hamilemiyim demekten , kısa olup erkenden umudumu yitirmekten sinir oluyorum, gelecekse kırmızılar normal gününde gelmesi kadar güzel bişey yokmuş.....

sen çalışmalarına bak, ateş ölçmeyi bırakma ve kafana döngünü takma bence

bana gelince hiç bir belirti yok psikolojik bile olsa dedim belki bugün fırlar ateşte umutlanırım yine 36.4 oldu

bak bu çirkin ördek yavrusunu arayıp senin için buldum ff den

bak bu çirkin ördek yavrusunu arayıp senin için buldum ff den
Eki Görüntüle 569823

kızzz karanfilce bu tabloya bakarsakk hani bi sözümüz vardı bizim kırmızılar gelmedikçe umut var diye onu tasdikler nitelikte olmuş ama benim iyice kafam karıştı ben şimdi adet söktürücü kullansam mı kullanmasam mı düm akşam test yaptım yine öle oldu bekleyince biraz ikinci çizgi çıkıyo ama bu zamana kadar onlarca test yaptım hiçbirinde öle ikinci çizgi çıkmadı markasıda hep aynı farklı testler de değil yani hani bide yarın sabah yapcam ama ben napsam ki çok kafam karıştı bide dün akıntımla beraber kan geldi bu neyin nesi anlayamadım uffffffffffffff:18:

canım bence kullanma.
kist yoksa neden kullanacaksın ki.
eninde sonunda bebek varsa hamilesin yoksa da adetin gelmeyecek mi nasılsa.
bir hafta bile geçmedi daha değil mi.
ama tabi yine karar senin bilemem yani.
sonuçta doktordan daha iyi karar veremem.

ilk kez böle gecikiyorum ne bekarken ne evliyken hiç bukadar gecikmemiştim 8 gün geçti canım hadi bir iki gün oynar o normal ama bu çok fazla yani ateş de ölçmüyorum doktora sordum ilacı kullanmamın herhengi sakıncası varmı diye kullanmazsan kiste dönüşür dedi

demek ki bu ay yumurtan çatlamamış doktor öyle dediğine göre canım.
keşke bu kadar kararsızlık yaşayacağına geciktikten sonra bari ölçseydin ateşini.
bu kadar kararsızlıktan daha iyi değil mi??

gunaydın kızlarrr

karanfılcee sende erkencısın canım bgn

lıllum bence testı tekrarlamadan kullanma
sılık cıkıyo dıyosun belkıde var bısey gec dollendı
bence yrn kan testını tekrarla ıdrar testıyle asla emın olamazsın
ıns bebıs vardır ya

Son düzenleme:

Ya deryacım napcağıımı şaşırdım bende yarın sabah tekrar denicem dün akşam yaptığımda öle oldu tamam aradan biri iki saat geçince öle oluyo ama eski testlerimde hiç olmamıştı dün akşamkini eve gidince göstertirim geçen gün paylaştığımdan daha belirgin bi çizgi geçenki buharlaşma gb duruyodu ama bu silik çizgi yani bi dün akşam çok az kan geldi akıntımla birlikte ondan öncede kahverengi akıntı gelmişti yani kan negatif olmasa yerleşme kanaması dicem öle hayırlısı ya bi yandan içeyim ilaçları adet gelsin bu belirsizlikte kurtulayım diyorum bi yandan da ya bişey varsa yada olcaksa diyoorum

kan testini ne zaman yapmıstın ?idrar testınden önce mi?

boş dersimdeyim canım.
yazılı yapcam birazdan

kan testini ne zaman yapmıstın ?idrar testınden önce mi?

kan tetsini 5 gün geçince yaptırmıştıım idrar tasti de 7 gün geçince yaptım iki ama bir iki saat bekleyince çıkıyo çizgi canım ya diğer testlerimde öle çıkmıyodu

kan tetsini 5 gün geçince yaptırmıştıım idrar tasti de 7 gün geçince yaptım iki ama bir iki saat bekleyince çıkıyo çizgi canım ya diğer testlerimde öle çıkmıyodu

canım bır ıkı gun bekle yıne yap testı. belkıde dolenme yeni olmustu ve o nedenle kanda cıkmadı. ama hamıleysen eger bu kez idrar testinde silik de olsa bir kaç dakkika içinde cıkmalı iki saat bekletilenler doğru kabul edılmıyo biliyorsun

evet canım bekliim eğer 5 10 dk i.inde çıkmazsa ilaçlara başliim dimi artık

canım valla saıbelı bı durum oyuzden acele etme
allah korusun gec dollenmeyse o ılac zarar verır
bu kdr bekledın bıkac gun daha bekle
kan testı ver 10 gunluk gecıkmede de kanda cıkmıyosa
ozmn yoktur deyıp ıcersın ılacı
umıt vermek ıstemıyorum ama evet o cızgı cıkmıcaksa cıkmıyo
bende cok yasadım onu. Kımyasal yasadıgımda gebelıgın cok yenı donemınde golge gıbıde olsa snradan cıkıyodu.
Oyle oyle yakalamıstım erkenden testlerı yapıp.
Ama cıkmıcaksada cıkmıyodu yanı. Bu kısım enteresan ıste..

yokh çıtır anneeee napıyosun sana dün özelden mesaj attım ama gitmemiş :)
bende diyorum bu kız neden cevap vermiyoo küsmüştüm sana ama boşa küsmüşüüm :))
nasıl gidiyo hamilelik bebiş napıyo cinsiyeti kız galiba
Allah sağ sağlim kucagına almayı nasıp etsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…