- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
valla keşke evde olsaydım ohh sıcacık bi duşa girerdimiş yerindeyim kalkiim madem azıcık masa başından da bişeyler yiyeyim bi çay içiim en geç yarın kana gitcem peki ama negatif çıkarsa da böle yanımda olucaksın dimi hııı yoksa seni kovalarım şaka şaka iyiki burada sizlerle tanıştım
Deneyimli kızlar yardımınıza ihtiyacım var.2 aralık tarihinde ateşimi ölçemedim ben.Ama o güne hangi ateşi girersem gireyim o güne çekiyor çizgiyi.DPO yu 2 aralık başlangıçlımı saymalıyım?Bi de testi en erken ne zaman yapmalıyım.Bu arada BAT 15 Aralık
http://www.fertilityfriend.com/home/408838
günaydın kızlarr bu belirsizlikten çok bunaldım ben artık bu sabah test yaptım yine ilk yaptığım anda bişey yok o buharlaşma gölge gb görünüyo çizgi çoookkk sonra beliriyo nerdeyse 2 saat oldu hala gölge gb test . kan testi yaptırmalımıyım ki artık ilaçları içsem de adet gelse ya
selamlarrrrrrrrrzaten tablodanda kesin olarak çatladığını görebiliyoruz canım ben diyorum inşallah dünkü düşüş yerleşme düşüşüdür test için acele etme bence biraz daha bekle derim inşallah seninleyse bebeğin daha çok yeni yani testte çıkmaz daha diye düşünüyorum
ben adet oldun sandım senı canım
bu ay cok ugrastırdı sonu guzel olsun ınsallah
belırsızlık yoruyordur
merhaba kızlar
selamlarrrrrrrrr
lillummm foto kayabılırmısınnn ayy heyecanladımmmmmmm ff de de tablon ykkııııııııııııııı
belırsızlık yoruyordur
merhaba kızlar
belırsızlık yoruyordur
merhaba kızlar
Az önce Yasin'in ardından ismini anarak dua ettim.Gebedir inşallah diye.Hayırlısından diledim tabi.
Merhaba,sürekli takip ediyordum ama yazmak bu güne kısmetmiş. 5 aydır korunmuyoruz ve buradaki her belirtiyi yaşadım ama her ay psikolojik olduğunu anlayarak hüsrana uğradım. Bu ayda belirtiler olmaya başladı ama sanki farklı hissediyorum. Her zaman sol kasığımda batma olurken bu kez sağ tarafta olmaya başladı solda var ama sanki sağ daha değişik. iğne batması gibi. Gaz var zaten hemde rahmime doğru iten bi gaz ve acı veriyor. Afedersiniz çıksa bile rahatlatmıyor. Göğüslerim zaten yumurtlama gününden itibaren çok kötü acımaya başladı. reglime 2 gün kaldı ama şimdi acısı geçiyo yavaş yavaş. akıntım bugün her aydan farklı bi şekilde daha sıvı kıvamda akmaya başladı ama öyle çok değil. son 3 gündür geceleri tuvalete 3 defa uyanıp kalkıyorum.ayaklarım sürekli buz gibi asla ısınmıyo ki ben regl olmadan önce hep ateş basar menepozlu kadınlar gibi olurdum. Ateşimi ölçeyim dedim 3 sabah aynı saatte koltuk altımdan ölçtüm 36.3 çıkmıştı. umutsuzluğa kapıldım tamam regli olucam diye ama bikaç araştırma yaptıktan sonra dil altından ölçümün daha doğru olduğunu gördüm. bu sabah dil altından denedim. 36.7 çıktı. şimdi hangi ölçüm doğru. hamile miyim yoksa bi dahaki aya mı kaldı? birde yumurtlamadan sonraki haftalarda acayip rüyalar gördüm sürekli çilek tatlı falan yiyordum rüyalarımda. mide bulantısı için bişey diyemeyeceğim çünkü her ay regli olmadan önce diş fırçalarken bile öğürüyordum aynıyım yine. yardımcı olursanız sevinirim kızlar.
canım bence vucudunu dınleme cunku belırtıler farklı olabılıyor bıde genelde adet olacagın zamankı gıbı kasık agrısı bıle yasayabılıyorsun ama bunun dısında atesın yuksek olur buda kısden kısıye degısır oregın benım adet donemınde atesım 36.3 olurken hamıle oldugun donem 37. 1 ve 2 oldu benım ellerım ve ayaklarım hep soguk olurdu sureklı usurdum hamılelıgım boyunca sıcaktım esım bıle bazen degdıgınde benı yakıyorsun diyordu . hamıle oldugunu ancak testlerle ogrenebılırsın yınde de adet gununu bekle bır kac gun gecsın ve ıdraar testı yap yok dayanamam o gune kadar dersen adet gunu yap .
canım bence vucudunu dınleme cunku belırtıler farklı olabılıyor bıde genelde adet olacagın zamankı gıbı kasık agrısı bıle yasayabılıyorsun ama bunun dısında atesın yuksek olur buda kısden kısıye degısır oregın benım adet donemınde atesım 36.3 olurken hamıle oldugun donem 37. 1 ve 2 oldu benım ellerım ve ayaklarım hep soguk olurdu sureklı usurdum hamılelıgım boyunca sıcaktım esım bıle bazen degdıgınde benı yakıyorsun diyordu . hamıle oldugunu ancak testlerle ogrenebılırsın yınde de adet gununu bekle bır kac gun gecsın ve ıdraar testı yap yok dayanamam o gune kadar dersen adet gunu yap .
Kahverengi akıntı yine var, geliyo galiba kırmızılar
çok mu akıntı ? Yoksa silince mı geliyo
hayırlı cumalar arkadaşlar
hepinizin gönlündekilerin en hayırlısı gerçek olsun inşallah
bebek hasretiyle çabalayan yanış tutuşan bütün dostlarımız bebeklerine kavuşsun en sağlıklıca.
hepinizi öpüyorum.hep mutlu olun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?