hayırlı cumalar arkadaşlar
hepinizin gönlündekilerin en hayırlısı gerçek olsun inşallah
bebek hasretiyle çabalayan yanış tutuşan bütün dostlarımız bebeklerine kavuşsun en sağlıklıca.
hepinizi öpüyorum.hep mutlu olun inşallahh
hayırlı cumalar arkadaşlar
hepinizin gönlündekilerin en hayırlısı gerçek olsun inşallah
bebek hasretiyle çabalayan yanış tutuşan bütün dostlarımız bebeklerine kavuşsun en sağlıklıca.
hepinizi öpüyorum.hep mutlu olun inşallahh
sanada hayırlı cumalar cnm ..
ettiğin duaların hepsi seni bulsun inşallah..
Merhaba,sürekli takip ediyordum ama yazmak bu güne kısmetmiş. 5 aydır korunmuyoruz ve buradaki her belirtiyi yaşadım ama her ay psikolojik olduğunu anlayarak hüsrana uğradım. Bu ayda belirtiler olmaya başladı ama sanki farklı hissediyorum. Her zaman sol kasığımda batma olurken bu kez sağ tarafta olmaya başladı solda var ama sanki sağ daha değişik. iğne batması gibi. Gaz var zaten hemde rahmime doğru iten bi gaz ve acı veriyor. Afedersiniz çıksa bile rahatlatmıyor. Göğüslerim zaten yumurtlama gününden itibaren çok kötü acımaya başladı. reglime 2 gün kaldı ama şimdi acısı geçiyo yavaş yavaş. akıntım bugün her aydan farklı bi şekilde daha sıvı kıvamda akmaya başladı ama öyle çok değil. son 3 gündür geceleri tuvalete 3 defa uyanıp kalkıyorum.ayaklarım sürekli buz gibi asla ısınmıyo ki ben regl olmadan önce hep ateş basar menepozlu kadınlar gibi olurdum. Ateşimi ölçeyim dedim 3 sabah aynı saatte koltuk altımdan ölçtüm 36.3 çıkmıştı. umutsuzluğa kapıldım tamam regli olucam diye ama bikaç araştırma yaptıktan sonra dil altından ölçümün daha doğru olduğunu gördüm. bu sabah dil altından denedim. 36.7 çıktı. şimdi hangi ölçüm doğru. hamile miyim yoksa bi dahaki aya mı kaldı? birde yumurtlamadan sonraki haftalarda acayip rüyalar gördüm sürekli çilek tatlı falan yiyordum rüyalarımda. mide bulantısı için bişey diyemeyeceğim çünkü her ay regli olmadan önce diş fırçalarken bile öğürüyordum aynıyım yine. yardımcı olursanız sevinirim kızlar.
Kahverengi akıntı yine var, geliyo galiba kırmızılar
iremnevaaaaaaaa sen yapma bariii, gelmesin kırmızı kart
canım bence de belirtileri dinleme, ama teknik bir bilgi vereyim hemen, bazı kadınlar yumurtlamadan sonraki 5.-10. günde (yerleşme olduğu zaman) ateşi dip bir düşüş yaşar, aynı yumurtlama öncesi gibi. Fertility friend de implatation dip diye grafikleri taratırsan görürsün, yumurtlamadan sonra (mesela 6 gün sonra) ateş yumurtlama öncesi seyrine düşüyor, hemen sonraki gün tekrar yükseliyor
tabii o düşüş gününden sonra artık hep yüksek çıkması lazım ateşinin. umarım yerleşmeden dolayı olan bir ateş düşüşüdür ve bebiş yuvasını bulmuştur
bu arada ateş ölçme konusunda kesinlikle bir oradan bir buradan ölçme canım yanılırsın, ben bazen deniyorum hem ağız hem koltukaltı ölçeyim bakayım ne kadar fark var diye, bazen 0,1 derece bazen 1 derece oynuyor yani belli bir kıyas bile yapamazsız(hani ağızdan ölçtüm 36,3 çıktı demek koltukaltı ölçseydim 36,6 çıkacaktı gibi bir kıyas bile yapamazsın)
onun dışında ağız ölçümlerini gerçekten sadece uyandığında yap canım ben çok denedim, çay içtiysem 1 saat önceden falan acayip yüksek çıkıyor, yada diş fırçaladıktan sonra falan düşük çıkıyor, en güzeli en az 3-4 saatlik bir gece uykusunun ardından, sabah aynı saatlerde öçl, yoksa ateş seni çok yanıltır, beni yanılttı oradan biliyorum
Çok güzel açıklamışsın.Teşekkür ederim kendi adıma.Benim ateşimde tahmini yumurtlama gününden 4 gün sonra (dün) düştü.Bugün yine yükseldi.Anlattıklarına göre kendime pay çıkarabilirim sanırım Bundan sonra da ateşim hiç düşmemeli galiba Yalnız implatation dip diye bahsettiğin grafiği bulamadım ben fertility'de:26: Nereden bulunuyor o?:44:
canım anlatayım hemen sen de incele grafikleri o zmana.
Galleries var ya sağda, onun oltınca CHARTS var ona tıkla. Sonra SEARCH'e tıklıyorsun. CATEGORY kısmını PREGNANCY olarak seç. KEYWORD kısmını da WİTH IMPLANTATION DIP olarak seç. sonra sayfanın aşağılarında tekrar SEARCH var ona tıkla geliyor grafikler. ben sana link de attım cabım ama normal grafikleri gösteriyor link, sen yukarıda anlattığım gibi yap canım, umarım ulaşırsın grafiklere, inşallah bebiş vardır canım bir güzel yerleşmiştir :)
Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com
canım bence de belirtileri dinleme, ama teknik bir bilgi vereyim hemen, bazı kadınlar yumurtlamadan sonraki 5.-10. günde (yerleşme olduğu zaman) ateşi dip bir düşüş yaşar, aynı yumurtlama öncesi gibi. Fertility friend de implatation dip diye grafikleri taratırsan görürsün, yumurtlamadan sonra (mesela 6 gün sonra) ateş yumurtlama öncesi seyrine düşüyor, hemen sonraki gün tekrar yükseliyor
tabii o düşüş gününden sonra artık hep yüksek çıkması lazım ateşinin. umarım yerleşmeden dolayı olan bir ateş düşüşüdür ve bebiş yuvasını bulmuştur
bu arada ateş ölçme konusunda kesinlikle bir oradan bir buradan ölçme canım yanılırsın, ben bazen deniyorum hem ağız hem koltukaltı ölçeyim bakayım ne kadar fark var diye, bazen 0,1 derece bazen 1 derece oynuyor yani belli bir kıyas bile yapamazsız(hani ağızdan ölçtüm 36,3 çıktı demek koltukaltı ölçseydim 36,6 çıkacaktı gibi bir kıyas bile yapamazsın)
onun dışında ağız ölçümlerini gerçekten sadece uyandığında yap canım ben çok denedim, çay içtiysem 1 saat önceden falan acayip yüksek çıkıyor, yada diş fırçaladıktan sonra falan düşük çıkıyor, en güzeli en az 3-4 saatlik bir gece uykusunun ardından, sabah aynı saatlerde öçl, yoksa ateş seni çok yanıltır, beni yanılttı oradan biliyorum
çok teşekkür ederim bilgiler için. henüz 3 gündür ateş ölçmeye başladım açıkcası. reglime de 2 gün var bakalım heyecenla bekliyorum ama karnımda 1 haftadır regl olmuşum gibi ağrıyor. bakalım haber veririm gelişmeleri
Gelmese keşke ama ayak sesleri duyulmaya başladı canım , belki batı görürüm belki de görmeden gelir gibi
eveeeetttt kızlar sabah yapıp negatif gördüğüm testte ikinci yalanacı çizgi yine benimle ay artık ağlasammı gülsemmi Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim bilgiler için. henüz 3 gündür ateş ölçmeye başladım açıkcası. reglime de 2 gün var bakalım heyecenla bekliyorum ama karnımda 1 haftadır regl olmuşum gibi ağrıyor. bakalım haber veririm gelişmeleri
aslında ilk defa ateş ölçüyorsan yorum yapmak zor canım, benim ikinci ayım ateş ölçmede. geçen aya göre karşılaştırmalar yaparak daha doğru oluyor. Ama genel olarak senin 36,7 dediğin ateş yüksek bir ateş diyebilirim.
eveeeetttt kızlar sabah yapıp negatif gördüğüm testte ikinci yalanacı çizgi yine benimle ay artık ağlasammı gülsemmi Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com olmuşmu?Ve bu ne demek????Anlayamadım benn??:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?