Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım benimn haklısın bir an önce netleştirmek istiyorum bende yarın kan testine gitcem 2 de işten çıkıyorum 2 buçuk gb kan veririm 1 1,5 saate çıkıyor hepinizi bilgilendiririm yarın çok dua edin bana yine negatif çıkacak gb hissediyorum bakalım hayırlısı artık yarın görcez

ben daha önce 1 evlilik yapmıştım bu 2. evliliğim. 5 sene evli kalmıştım. 2 sene çocuk sahibi olmaya çalıştık olmadı demek varmış bi sebebi. doktor o dönemler diyordu sebebi yok herşey normal olur diye. tam boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrenmiştim ama o zaman boşanma depresyonuyla ne belirtilere ne regl dönemine dikkat etmiştim hatta karnım ağrıyordu, göğüslerim şişti acıyordu kendimi balon gibi hissediyordum oldum olucam derken midem bulanmaya ve yataktan kalkamayacak kadar hasta olmaya başladım. çorba bile içememiştim ne yediysem çıkartmıştım. hemen aklıma geldi test yaptım 2 çizgiyi gördüm. çok kötü olmuştum tabi 2 yıl o çizgiyi görmek için beklemiştim. hemen doktoruma gittim ultrasonla baktı keseyi gördü ama ben girer girmez mahkememiz olduğunu söyleyince ultrasonda kısa baktı. beni etkilememek için sanırım. ertesi gün de aldırdım zaten. aldırmasam hayatım mahvolurdu çünkü barışmazdık çocuk arada heba olurdu. eski eşim zaten İrlanda ya taşındı orada yaşıyor. şimdi yine 5 aydır tek çizgi görünce eski günlere döndüm canım sıkıldı. umarım bu kez olur. her ay o belirtileri hatırlamaya çalışıyorum. bir de tatildeydim 1 hafta boyunca hep uymak istemiştim. arkadaşım sinir olmuştu bana o dolaşmak denize gitmek istiyordu ben yürüyemiyordum bile halim yoktu hiç. işte ne bileyim. :)

orası öyle tabiki de ben bu aydan ciddi umutluydum hayırlıs söyliyecek bişeyim kalmıyo, senin içinde yanlış anlama ama idrar testleriyle kendini oyalama bence, benim idrar testinde mikroskopla göreceğim hayali ikinci çizgide kanda bakılınca beta 84 çıkmıştı kendini idrar testleriyle stres edene kadar direkt kana baktırır netleştirirdim ben olsam , ..
valla tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir ama değilse bile adet olmak bile bi nimet bak benim durumuma

sen kendini negatife alıştır da hayal kırıklığı olmasın.............deeeeeeeermişim bunu başarmak mümkün değil canım, illa ki umutlanacaksın yapacak bir şey yok, ama tedavine başlaman için yapmak zorundasın öyle düşün

Ben bunları soldaki galleriesden yaptım.Sağdakini bulamıyorum.

herkesin bir hikayesi var canım, seninki de böyleymiş, üzülme daha önce kalabildiysen yine kalırsın

Ben bunları soldaki galleriesden yaptım.Sağdakini bulamıyorum.

sağ mı yazmışım OMG OMG :d:d sol canım tabii ki sağda galleries yok zaten
şimdi doğru grafikleri bulduğundan emin olalım. grafiklerin üzerinde de implantation dip yazması lazım, ve yumurtlama çizgisinden sonra dediğimiz gibi bir düşüşün olması lazım

Yumurtlama günümdeki ateşi ölçmediğim için girmedim.O yüzden de çizgim yok benim.Ondan da çıkmıyor olabilirmi

Yumurtlama günümdeki ateşi ölçmediğim için girmedim.O yüzden de çizgim yok benim.Ondan da çıkmıyor olabilirmi

canım sen bana ateş tablonunu linkini göndersen ben de inceleyeyim bir bakayım, gerçi topiğin başında vardır bakayım grafiğine

amiiinnn
sen günden mi bağlanıyorsun bize yoksa benı mı sattın kıııııııızzzzzzzz
kız ben sana hazırlancam dedim malum benim hazırlanmam 2saati bulur
satmadım seni kuşum en heyecanlı yerde gittim yoksa gidermiydimmm

oyyy canım inşallah bize ettiğin dualar da seni bulsun

sanada hayırlı cumalar cnm ..
ettiğin duaların hepsi seni bulsun inşallah..
canlarımmm inşallah dualarımız hepimizi bulsun
bugün hepimiz için ettim çokk yürektenn ettimmm inşallah kabul olurrrr

gördüğüm en ezik tablo
ama umut vaadediyor

hakketen pek ezik baharım yaa..
hesap ediyom kitap ediyom olmuyo..
yımırtaları her gün bi mm büyütüyom olmuyo... 40 günü filan buluyo :111:

ayy benim yımırtalar pörsüdü artık gıı

hakketen pek ezik baharım yaa..
hesap ediyom kitap ediyom olmuyo..
yımırtaları her gün bi mm büyütüyom olmuyo... 40 günü filan buluyo :111:

ayy benim yımırtalar pörsüdü artık gıı

offff karanfilim offff napalım bu yumurtaları yaaaa
bişey beğenmezler
nazlanır büyümezler
büyüseler çatlamazlar
çatlasalar döllenmezler
kimi zaman kişilik değiştirip kist olurlar
bunları kıracaksın kızgın yağa görcekler o zaman günlerinii
üffff çok pis sadistliğim tuttu.

Son düzenleme:

hakkaten biraz fazla sadistçe oldu
ben burda korktum valla

neyse canım..
sen sahalara dön tabuları yıktı seninkiler artık..
çok yakın zamanda gelecek inşallah..

bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama
kendimden de accuk ümitlenmeye başladım artık

ben bugün adet oldum canımm
kendimden umutluyum ama bi kere hamile kaldığım için değil.
umutsuz olursam hiç olmayacağını düşündüğüm için
artık inşallah pozitif olucam
herkese karşı pozitif olduğum gibi kendimede olucam inşallah
çünkü bi kaç arkadaşımdan fena fırça yedim
en yakın zamanda her şey hepimiz için güzel olucakkkk
senin için açıkçası bende umutluyum sona doğru yaklaşıyorsun benceee
inşallah o yakın zaman bu aydır.
ve ben bu ay totem yapıyorum en az 5 gebe diyorummm aralık bitene dek 5gebe çıkacak.
bende ocakta gebelik haberimi vericem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…