lillum canım ben senden kan testi haberleri beklerken sen yine mi idrar testi yaptınböyle idrarda emin olamıyoruz ki ama :S hamiş değilsen ilaçlarına başla ki bebişin daha fazla bekletmesin seni tedavini erteliyorsun böyle tatlım. yarın kan testi ver kesinleştirelim ya rüyalarıma gireceksin artık kaç gündür merak ediyorum seninle birlikte biz de aynı heyecanı yaşıyoruz inan ki
valla tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir ama değilse bile adet olmak bile bi nimet bak benim durumuma
canım benimn haklısın bir an önce netleştirmek istiyorum bende yarın kan testine gitcem 2 de işten çıkıyorum 2 buçuk gb kan veririm 1 1,5 saate çıkıyor hepinizi bilgilendiririm yarın çok dua edin bana yine negatif çıkacak gb hissediyorum bakalım hayırlısı artık yarın görcez
canım anlatayım hemen sen de incele grafikleri o zmana.
Galleries var ya sağda, onun oltınca CHARTS var ona tıkla. Sonra SEARCH'e tıklıyorsun. CATEGORY kısmını PREGNANCY olarak seç. KEYWORD kısmını da WİTH IMPLANTATION DIP olarak seç. sonra sayfanın aşağılarında tekrar SEARCH var ona tıkla geliyor grafikler. ben sana link de attım canım ama normal grafikleri gösteriyor galiba o link, sen yukarıda anlattığım gibi yap canım, umarım ulaşırsın grafiklere, inşallah bebiş vardır canım bir güzel yerleşmiştir :)
Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com
ben daha önce 1 evlilik yapmıştım bu 2. evliliğim. 5 sene evli kalmıştım. 2 sene çocuk sahibi olmaya çalıştık olmadı demek varmış bi sebebi. doktor o dönemler diyordu sebebi yok herşey normal olur diye. tam boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrenmiştim ama o zaman boşanma depresyonuyla ne belirtilere ne regl dönemine dikkat etmiştim hatta karnım ağrıyordu, göğüslerim şişti acıyordu kendimi balon gibi hissediyordum oldum olucam derken midem bulanmaya ve yataktan kalkamayacak kadar hasta olmaya başladım. çorba bile içememiştim ne yediysem çıkartmıştım. hemen aklıma geldi test yaptım 2 çizgiyi gördüm. çok kötü olmuştum tabi 2 yıl o çizgiyi görmek için beklemiştim. hemen doktoruma gittim ultrasonla baktı keseyi gördü ama ben girer girmez mahkememiz olduğunu söyleyince ultrasonda kısa baktı. beni etkilememek için sanırım. ertesi gün de aldırdım zaten. aldırmasam hayatım mahvolurdu çünkü barışmazdık çocuk arada heba olurdu. eski eşim zaten İrlanda ya taşındı orada yaşıyor. şimdi yine 5 aydır tek çizgi görünce eski günlere döndüm canım sıkıldı. umarım bu kez olur. her ay o belirtileri hatırlamaya çalışıyorum. bir de tatildeydim 1 hafta boyunca hep uymak istemiştim. arkadaşım sinir olmuştu bana o dolaşmak denize gitmek istiyordu ben yürüyemiyordum bile halim yoktu hiç. işte ne bileyim. :)
Ben bunları soldaki galleriesden yaptım.Sağdakini bulamıyorum.
sağ mı yazmışım OMG OMG :d:d sol canım tabii ki sağda galleries yok zaten
şimdi doğru grafikleri bulduğundan emin olalım. grafiklerin üzerinde de implantation dip yazması lazım, ve yumurtlama çizgisinden sonra dediğimiz gibi bir düşüşün olması lazım
Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com
aysedurmaz, canım bak bu sayfa search sayfası, buradan mı baktın?
Yumurtlama günümdeki ateşi ölçmediğim için girmedim.O yüzden de çizgim yok benim.Ondan da çıkmıyor olabilirmi
topiğin başında yok senin grafik linkin canım
kız ben sana hazırlancam dedim malum benim hazırlanmam 2saati buluramiiinnn
sen günden mi bağlanıyorsun bize yoksa benı mı sattın kıııııııızzzzzzzz
oyyy canım inşallah bize ettiğin dualar da seni bulsun
canlarımmm inşallah dualarımız hepimizi bulsunsanada hayırlı cumalar cnm ..
ettiğin duaların hepsi seni bulsun inşallah..
kız ben sana hazırlancam dedim malum benim hazırlanmam 2saati bulur
satmadım seni kuşumen heyecanlı yerde gittim yoksa gidermiydimmm
canlarımmm inşallah dualarımız hepimizi bulsun
bugün hepimiz için ettim çokk yürektenn ettimmm inşallah kabul olurrrr
gördüğüm en ezik tablo
ama umut vaadediyor
hakketen pek ezik baharım yaa..
hesap ediyom kitap ediyom olmuyo..
yımırtaları her gün bi mm büyütüyom olmuyo...40 günü filan buluyo :111:
ayy benim yımırtalar pörsüdü artık gıı
offff karanfilim offff napalım bu yumurtaları yaaaa
bişey beğenmezler
nazlanır büyümezler
büyüseler çatlamazlar
çatlasalar döllenmezler
kimi zaman kişilik değiştirip kist olurlar
bunları kıracaksın kızgın yağa görcekler o zaman günlerinii
üffff çok pis sadistliğim tuttu.
hakkaten biraz fazla sadistçe oldu
ben burda korktum valla
neyse canım..
sen sahalara dön tabuları yıktı seninkiler artık..
çok yakın zamanda gelecek inşallah..
bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama
kendimden de accuk ümitlenmeye başladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?