Cok sagol oliiiii en kisa zamanda size de naip etsin Rabbim insallah iyiki varisinz
O besten birimi oldum ben oldu ama guc olmasin insallah ya bahar ya bu doktor yara var dedi kurcalad ya o kafama takildi simdi benim yaram filan yoktu ki insallah bisey olmucak dimicanım demekki olacağı varsa her türlü oluyormuş.
inşallah değerin artarak ve sağlıcakla devam eder.
her şey güzel olacak inşallahhh
evet kızlar totemin ilk gebesi tamamdırrrrr
hadi bakalım kaldı 4 acele edinnnnnnnnnnnnnnnn
kız oli bizim etiketler nere gitmişş
O besten birimi oldum ben oldu ama guc olmasin insallah ya bahar ya bu doktor yara var dedi kurcalad ya o kafama takildi simdi benim yaram filan yoktu ki insallah bisey olmucak dimi
Ayy evet belki verir progestan enfeksiyon vardi ya bende ben p.tesi doktora gideyim hemen hem testi yaptiriim hem kafami rahatlatayimyok kuzum sakın bu şekilde kendini üzme
sen yaraya rağmen gebe kaldıysan o yaranın hiç bi zararı olmaz
hatta bebeğin iyileştirir onu inşallahh.
sen şimdi kendine iyi bi doktor bul ve pazartesi ona git
kafandaki soru işaretlerini gider.folic asitini al
belki doktorun progestan falan verir.
şimdi güzel düşünme zamanı inşallah çok güzel olcakkkk
Sonuc 31 sevinsemmi cok dusuk bi deger bu
Sonuc 31 sevinsemmi cok dusuk bi deger bu
Ya canim Allah senden razi olsun suan neye ugradigimi sasirdim degerim cok dusuk oldugu icin henuz sevinemiyorum ben ama sen israr etmeseydin o adet sokturucuyu kesinlikle simdiye kadar icmistim kana bile gitmezdim cunku cok zor sikntli bi durumdu ama simdi degerim 31 cikti ve ben sizlerden cok duabekliyorum in degerim artar insallah Rabbim bu mutlulugu en kisa zamanda sana ve tum topige yasatir (amin)
Canım benim...Bütün endişelerin yok oldu..Yenileri başladı o ayrıYa canim Allah senden razi olsun suan neye ugradigimi sasirdim degerim cok dusuk oldugu icin henuz sevinemiyorum ben ama sen israr etmeseydin o adet sokturucuyu kesinlikle simdiye kadar icmistim kana bile gitmezdim cunku cok zor sikntli bi durumdu ama simdi degerim 31 cikti ve ben sizlerden cok duabekliyorum in degerim artar insallah Rabbim bu mutlulugu en kisa zamanda sana ve tum topige yasatir (amin)
Önce evet git bi Meryem suresi oku sen.Sakinlik verir bebeğini korur.Sonrada mutluluğunu paylaş eşinle...Pazartesi de değerinin arttığını gösteren belgeyle "iyi" bi doktora takibe başlarsın.O zamana kadar da ilaçlardan uzak dur...Nane,maydonoz gibi kuvvetli bitkilerden de uzak dur.Lİmon iç ılık ılık..Yat dinlen bişey olmaz pazartesiye kadar...Hadi bakıyım evhamı bırak artık....
Gogus uclari baslamis bugun bide 3 4 gundur sol gozum atiyodu yalniz kilar ben simdi grip oluyorum hep hapsiriyorum ve burnum akiyo bogazlarim cok aciyo sonra oksuruge ceviriyo napmaliyiben simdi
canım demekki olacağı varsa her türlü oluyormuş.
inşallah değerin artarak ve sağlıcakla devam eder.
her şey güzel olacak inşallahhh
evet kızlar totemin ilk gebesi tamamdırrrrr
hadi bakalım kaldı 4 acele edinnnnnnnnnnnnnnnn
Guldurdun beni Allah iyiligini versin insallah ay kiz olsun erkek olsun saglikla gelsin de bebisim kiz olursa gelirsiniz tanismaya artikin cok saol canim inan ornekleri solemeseydiniz beni rahatlatmasaydiniz ben napardim icerdi o ilaci Allahim korusun biziinsallah bundan sonra hersey cok guzel olsun gec oldu ama guc olmasin Rabbim kolaylastirsin insallahben demiştiiim ben demiştiiiiiim hamilesiin işte 31 çıkmış.. benim de geç döllenme 20.70 çıkmıştıı :))) tebrik ederim canım kızın olursa oğluşuma istiyoruuz :)
Canım benim...Bütün endişelerin yok oldu..Yenileri başladı o ayrıAllahın izniyle artar değerin ve bebişini kucaklarsın sevgiyle Bende az önce kan verdim.20:30'da çıkacak sonuç..Bilmiyorum neden yaptım ama hastanenin önünden geçerken giriverdim...Kimbilir bende güzel haber veririm sana bugün.Çifte kutlama yaparız inşallah...
Önce evet git bi Meryem suresi oku sen.Sakinlik verir bebeğini korur.Sonrada mutluluğunu paylaş eşinle...Pazartesi de değerinin arttığını gösteren belgeyle "iyi" bi doktora takibe başlarsın.O zamana kadar da ilaçlardan uzak dur...Nane,maydonoz gibi kuvvetli bitkilerden de uzak dur.Lİmon iç ılık ılık..Yat dinlen bişey olmaz pazartesiye kadar...Hadi bakıyım evhamı bırak artık....
Listeyi öğrenebilir miyim?Ben de varmıyım acaba o 4ün içinde?:26: Benim için de totem yaparmısınız :26:
Ay canim benimAllah senden razi olsun Rabbim sanadanasip etsin insallah dualarimdasin hep sen isra ettin heycanlandirdin. Umutlandirdin ben inanmazken sen inandin hep dua et olurmu iyiki burdasiniz iyiki burdayim iyiki varsiniz insallah senden de guzel haberler aliriz
Ben bahara gidiyodum hilal cankilic memnunum iyi bi doktor ama dorukta yildirim doruktA seym hnim varmis gorumcem ve bi arkadasim ona gittilar dogurdular o da cok iyimis herkes tavsiye ediyorcanım acıkcası suan benımde bı dr um yok sayılır :)
degıstırıcem bu sefer bende arastırma ıcındeyım
bulup haftaya gıtmem lazım
sen nereye gıdıyordun?
Benimde kocisin haberi yoktu ki bende umutsuz gitmisti. İnsallah guzel haberle gelirsin sende insallahAmiin canım benim.Yarım saat kaldı sonuca...Kocacık geldi.Haberi yok garibimin kan verdiğimden.Yemeğe geçeriz birazdan.O wcye girdiğinde ararım hastaneyi öğrenirim değerimi...Hiç heyecan yok biliyormusun?Geçen ay yerimde duramıyordum....
Listeyi öğrenebilir miyim?Ben de varmıyım acaba o 4ün içinde?:26: Benim için de totem yaparmısınız :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?