Deger cok dusuk ya ben hamilmiyim degilmiym bisey var ama hayirlisi bakalim
Ya ama muhtemel catlama gunlerinden sonra adete yakin iliski olmadi ki ya varsa diye Rabbim sen yardimcim ol insallah bisey olmaz ya cok tedirgnim ok sasknm napcami bilemiyorm hala sevinemiorum Allahim sen koru bizi eger ben hamileysem herkese duam en kisa zamanda darisi basiniza insallah canlarim bana cok dua edin ins degerim katlanarak artarinanmıyorum liliiiii sen hamilesinnnnn
değer düşük çünkü geç döllenme olmuşş çok geciktin
demekki baya geç çatladın sen
hayırlı olsun canım pazartesi inşallah daha güzel bi değer çıkarrr
canım hamılesın gec dollenme olmus buyuk ıhtımalle
baska bısey olsaydı oncekı kan testınde sıfır cıkmazdı canım
sonrasında yukselmıs degerın
ıcını ferah tut ve kendını sakın yorma ve
pzt gunu testı tekrarla
ıns artacak degerın
Ya inanamiyorum hala biraz korkuyorum sanki insallah degerim artar adet belirtilerim basladi yine gurul gurul karnimcanııımmm sen hamilesin
çok şükür
tebrik ederimmmmmmm
Ya inanamiyorum hala biraz korkuyorum sanki insallah degerim artar adet belirtilerim basladi yine gurul gurul karnim
P tesi tekraryaptiriiim dimi deryacim sen hangi doktora gidiyosun ayy heycan korku mutluluk telas hepsi birbirine karisti iyiki varsiniz kizlar yoksa o ilaclari coktaaaan hüpletmistim ben bide bu ay ates de olcmedim cok zor gecti bu ay insallah bundan sonra cok kolaygecer Rabbim kolaylastirir insallahcanım hamılesın gec dollenme olmus buyuk ıhtımalle
baska bısey olsaydı oncekı kan testınde sıfır cıkmazdı canım
sonrasında yukselmıs degerın
ıcını ferah tut ve kendını sakın yorma ve
pzt gunu testı tekrarla
ıns artacak degerın
Ayy cok sagol deryacim ya canimsiniz insallah Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallahbenım 8 .haftaya kadar adet ağrılarım olmuştu çok normal korkma
p.tesi de kan ver artarak devam edecek
çünkü ilk yaptırdın negatifti
demek ki sen geç çatladınn
hiiiiççççççç korkmaaa
Etmemmi ya hepinizden Allah razi olsun en kisazamanda sizdebebislernizin mujdesini alirsiniz insallah ilk burda sizlerle paylastiherkesten once cunku inanin burda sizinle paylastik once sizlere solemem gerektiini dusundum esimden aileden cok sizinle dertlestm herseyi sizler biliyordunuz bunu il duymasi gereken sizlerdiniz bana gore insallah isteyen herkese hemencecik nasi eder yuce RabbimLillum hayirli olsun canim bak o kadar telasin bosaymis
Bizede dua et
Cok sagol oliiiii en kisa zamanda size de naip etsin Rabbim insallah iyiki varisinzhamişimiz varmış tebrikler lilyum
geç döllenme olmuş sakın korkma önceki testin negatif çıkıp bunun yüksek çıkması onu gösteriyor..
geçen ay ben 27. gün yumurtladım mesela bu tür şeyler olabilir...
sağlıkla alırsın kucağına inşallah...
Ya ama muhtemel catlama gunlerinden sonra adete yakin iliski olmadi ki ya varsa diye Rabbim sen yardimcim ol insallah bisey olmaz ya cok tedirgnim ok sasknm napcami bilemiyorm hala sevinemiorum Allahim sen koru bizi eger ben hamileysem herkese duam en kisa zamanda darisi basiniza insallah canlarim bana cok dua edin ins degerim katlanarak artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?