- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
benimde ilk ayım ateş ölçmede anladığım söylenemez ama yükselişe geçmiş inşallah böyle devam eder
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar adetim başlamadı geceden beri tık yok, sabahta ateşim yine yükselmiş, ama gelecek biliyorum tamamen gelince başladığını gösteririm diye dünkünü yeniden lekelenme olarak işaretledim......
canım tedavı surecın hayırlı olsun
ıns bebıslerının mujdesını alacagız cok azz kaldııı
dualarım senınle
Düzensizlik vücudun gebeliğe hazırlık yapmasının işaretiymiş.Doktorum söyledi..Tam adet yaşamadan kırılmasın hevesin.Gelmedi devamı diyorsun.Bence umudunu yitirme daha.İnşallah devamı gelmez de hamilelik yaşamaya başlarsın bu ay..Tablodan anlarsan benimkine de bakarmısın? 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Bata 7 gün kaldı...
Atesin cok guzel dusus yapip sonradan yukselmeside cok iyi insallah bu sekilde gider. Bir kac gun sabit giderse olumlu dusunebilirsin hadi bakalim :)))
canım inşallah kavuşursun bebişlerine...ben gitcem ama hiçbişey hissetmiyorum yani gitcem kan vercem sırf ilaçlarıma başlayabilmek için durumdan emin olmak için ama bence negatif çıkcak öle hissediyorum hiç içimde hamile olduğuma dair bi his yok bakalım tatlım ya hayırlısı saat en geç 4 4çeyrek gb haberi vermi olurum diye düşünüyorum inşallah
canım tedavin hayırlı olsun kaçırdım galiba tüp mü aşılama mı anlayamadım inşallah yakındır bebeğine kavuşacağın zaman bence bir adım daha yaklaştın Rabbimin izniyle
sana mesaj atmaya çalışıyodum bende nasılsınız oğluşunla tr havası yaradımı yok tatlım ya hala yok. ilk adet olduğum zamandan beri hiç böle gecikme yaşamadım ben bugün 9.günüm kanda negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen örnekler öğrendim duydum benim durumum da böle midir ki bilemiyorum belirsizlik gerçekten en zoru Rabbim kimseye yaşatmasın
suzan suziiii nasılsın bayadır yoksun ne fotosu canım test fotosu var geçmiş sayfalarda tablom yok evet bu ay rahat olcam dedim ateş ölçmedim olanları görüyomusun bide ateş ölçeri kaybettim bugün yenisi alayım bari ölçmem gereken ayda ölçmemişim şimdi öylece bekliyorum adet de yok belirti de adet belirtilerim bile geçti düşün yani şimdi ara ara belim yanıyo gb ama geçiyo bakalım çok dua et hakkımızda hayırlısı inşallah
hayırlısı ıse gelsın bebgın canım saglıklısındannn kıymetlısındenn ınsallahhhhhhh ben pek gımrıyorum yaaaaaaa bulantılar fılan hayırlısıı bakalım bırde pc radyasyon fılan derkennn ole ısteeeeeeeeeeee bakımmm bgn tahlıl vermıssmızınnnnnnngünaydın kızlarr bu belirsizlikten çok bunaldım ben artık bu sabah test yaptım yine ilk yaptığım anda bişey yok o buharlaşma gölge gb görünüyo çizgi çoookkk sonra beliriyo nerdeyse 2 saat oldu hala gölge gb test . kan testi yaptırmalımıyım ki artık ilaçları içsem de adet gelse ya
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar adetim başlamadı geceden beri tık yok, sabahta ateşim yine yükselmiş, ama gelecek biliyorum tamamen gelince başladığını gösteririm diye dünkünü yeniden lekelenme olarak işaretledim......
Evett arkasi yarin dizisi gibi olduk saat 4 gibi final gorucez :))) insallah guzel haberlerini aliriz, olmasada en azindan tedavine baslarsin senin icin ara ara girip bakiyorum ona gore habersiz birakmayiniz :)))
hayırlısı ıse gelsın bebgın canım saglıklısındannn kıymetlısındenn ınsallahhhhhhh ben pek gımrıyorum yaaaaaaa bulantılar fılan hayırlısıı bakalım bırde pc radyasyon fılan derkennn ole ısteeeeeeeeeeee bakımmm bgn tahlıl vermıssmızınnnnnnn
içimden bi ses hamile olduğunu söylüyor.
buna neden olan ateşten daha önde lekelenmen olması.
hayırlısı olsun inşallah.
sağolun kızlar fakat ben anlıyorum bu kırmızıların ayak sesi daha önce böyle şeyler yaşadığımdan biliyorum birde hiç bir ek belirtim yok , ama dün yeterince üzüldüm bugün gelecek aylarının planlarının yapıldığı güneğer devam etmiyosa kanama ve ateş yüksek gidiyorsa yerleşme olma ihtimali yüksek canım bence hayırlısı olsun hakkında inşallah bebeğine kavuşursun
canım tedavin hayırlı olsun kaçırdım galiba tüp mü aşılama mı anlayamadım inşallah yakındır bebeğine kavuşacağın zaman bence bir adım daha yaklaştın Rabbimin izniyle
canım, ikizler, ben de hayırlara vesile olsun diyorum, inşallah bebeğine kavuşacaksın inanıyorum
Yok aciklamiklr herhalde metten az bekledim ya daha bekle diyolar bana
Yok aciklamiklr herhalde metten az bekledim ya daha bekle diyolar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?