Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eğer devam etmiyosa kanama ve ateş yüksek gidiyorsa yerleşme olma ihtimali yüksek canım bence hayırlısı olsun hakkında inşallah bebeğine kavuşursun

canım tedavin hayırlı olsun kaçırdım galiba tüp mü aşılama mı anlayamadım inşallah yakındır bebeğine kavuşacağın zaman bence bir adım daha yaklaştın Rabbimin izniyle

Atesin cok guzel dusus yapip sonradan yukselmeside cok iyi insallah bu sekilde gider. Bir kac gun sabit giderse olumlu dusunebilirsin hadi bakalim :)))

Atesin cok guzel dusus yapip sonradan yukselmeside cok iyi insallah bu sekilde gider. Bir kac gun sabit giderse olumlu dusunebilirsin hadi bakalim :)))

Ayy teşekkür ederim meleeekkkk İnşallah güzel gider..Bu ay bi farklı hissediyorum kasıklarımı.Sertleşme var sanki.Dur tamam takılmak yok belirtilere.Vücudu karıştırmak yok.Başka şeylere odaklanmalıyım.Sinemaya gitmek istiyorum.Varmı öneriniz?

Evett arkasi yarin dizisi gibi olduk saat 4 gibi final gorucez :))) insallah guzel haberlerini aliriz, olmasada en azindan tedavine baslarsin senin icin ara ara girip bakiyorum ona gore habersiz birakmayiniz :)))

canım tedavin hayırlı olsun kaçırdım galiba tüp mü aşılama mı anlayamadım inşallah yakındır bebeğine kavuşacağın zaman bence bir adım daha yaklaştın Rabbimin izniyle

sağol canım çok teşekkür ederim

tüp tedavisi başladım aşılama istemedim

inşallah öyledir az kalmıştır bebişe kavuşmaya

Son düzenleme:

hayırlısı ıse gelsın bebgın canım saglıklısındannn kıymetlısındenn ınsallahhhhhhh ben pek gımrıyorum yaaaaaaa bulantılar fılan hayırlısıı bakalım bırde pc radyasyon fılan derkennn ole ısteeeeeeeeeeee bakımmm bgn tahlıl vermıssmızınnnnnnn

içimden bi ses hamile olduğunu söylüyor.
buna neden olan ateşten daha önde lekelenmen olması.
hayırlısı olsun inşallah.

Evett arkasi yarin dizisi gibi olduk saat 4 gibi final gorucez :))) insallah guzel haberlerini aliriz, olmasada en azindan tedavine baslarsin senin icin ara ara girip bakiyorum ona gore habersiz birakmayiniz :)))

evet çok az kaldı 2de çıkcam sonra marş marş kana pek umudum olmasa da bunu yapmak yinede heycan veriyo ama daha öncekiler gb değil yani çok heycan yok daha bi sakinim diyorum ki bişey yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım sonucu öğreneyim tedavime başliim diyorum haydin hayırlısı bakalım

içimden bi ses hamile olduğunu söylüyor.
buna neden olan ateşten daha önde lekelenmen olması.
hayırlısı olsun inşallah.

eğer devam etmiyosa kanama ve ateş yüksek gidiyorsa yerleşme olma ihtimali yüksek canım bence hayırlısı olsun hakkında inşallah bebeğine kavuşursun
sağolun kızlar fakat ben anlıyorum bu kırmızıların ayak sesi daha önce böyle şeyler yaşadığımdan biliyorum birde hiç bir ek belirtim yok , ama dün yeterince üzüldüm bugün gelecek aylarının planlarının yapıldığı gün bir an önce gelsede planları uygulamaya başlasam ateş konusu da netleşti bende ne kadar 32 güne göre çalışmaları ayarlasamda demekki uzun olmasının nedeni stresim miş bu ay o kadar stresim yoktu 26 ya geri düştü döngüm, çalışmalar 26 ya göre hazırlıycam gelecek ay hamişim rabbim nasip ederse ve inşallah kısmetse belki ben gibi bir başak gelecek bu dünyayaaa

canım, ikizler, ben de hayırlara vesile olsun diyorum, inşallah bebeğine kavuşacaksın inanıyorum

canım, ikizler, ben de hayırlara vesile olsun diyorum, inşallah bebeğine kavuşacaksın inanıyorum

inşallah canım inşallah
bana ve bekleyen herkese versin rabbim
umudunu yitirenlere beklemediği anda versin
tedavidekileri hiç bekletmesin
burdan bi halay çekeriz gelirse bebiş(ler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…