Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar: Varmış efendim böyle şanslı olanlar veya denk getirenler bilmiyorum.(allah bebişlerini bağışlasın) Benimde denemişliğim var 3 ay kadar bir sonuca ulaşamadığım gibi kısa sürelide olsa paranoyak olmama sebep olmuştur bu yöntem :) Başaranları tebrik etmekle beraber bende işe yaramadığını söylemek istedim. Üsengeçler,uyandıktan yarım saat sonra uyandığını farkedenler.Afyonu uyandıktan yarım saat sonra patlayanların denememesini rica ettiğim yöntemdir ayrıca. Uyanmak için saati son dakikaya kuranlarda listemde :) Örnekler çoğaltılabilir tabi. ciddi titizlik isteyen bir yöntem .

Son düzenleme:

canım benımmm annenın ıyı olmasına cok sevındım
dıger taraftan bebıse her gecen gun dahada yaklasıyorsun allahın ıznıyle.
Dualarım senınle canım,
ınsallah sende halay cektıreceksın bıze az kaldı..

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben de hiç düzenli ölçemedim bu aralar, 2 saatlik uykuyla ölçtüğüm oldu, farklı saatlerde uyandığımda ölçtüğüm oldu, artık allak bullak oldu bu ay ateş ölçme, ama ff nasıl olduysa çizdi yumurtlama günümü. gerçi ovulasyon testlerine göre doğru çizmiş olabilir ama bu ateşlerle yumurtladığımı zannetmiyorum kızlar siz de bakın. Bakın da böyle saçma bir tablo daha gördünüz mü söyleyin :)

umut her zaman olmalı
dur bakalım daha 3 gunun var,
belkıde tekrar yukselır. Ins oyle olur.
Oyle tablolarda gorduk burda son gun yukselen.

Gerçekten mi varmı ateşi düşüp de sonradan yükselip hamile olanlar? Biz ümidi kestik eşimle bugün sabahki ateşten sonra.Teselli de ettik birbirimizi Daha doğrusu o beni teselli etti.Adet öncesi sızı var kasıklarımda..Akıntı da geliyor beyaz beyaz.Adetten önce kesilirdi akıntı.Geldiğini ordan bilirdim.Amann bilmiyorum işte.Sabah test yaptım ilk idrarla o da yok dedi.Ateş de yok diyor gibi.Kasık ağrım da öyle...Hayırlısı..

belirtilere takılma canım, çünkü hamilelik istediğimiz için kendi kendimize belirti yaratabiliyoruz ben inanıyorum, aynı kasık ağrısı bende de var, 26 yaşındayım hayatımda hiç olmadığı kadar kasık ağrım var benim de ama ateşe bak fos... ben de umutlanıyorum işte yerleşme ağrısıdır o falan diye
ama şunu da söyleyeyim senin ateşin yükselebilir gerçekten daha umudu kesmek için erken gerçekten

Umarım beni mutlu etmek için konuşmuyorsundur.Gerçekleri acı da olsa duymak isterim çünkü Gülümsememe sebep oldun sabah sabah.Teşekkür ederim

Yükselirse umut olabilirmi? Son 3 gün artık...

daha DPO 11'desin, negatif çıkması normal, en az DPO 14'te yaparsan daha doğru sonuç alabilirsin, herkesinki erkenden çıkmayabilir canım umutlandırmak istemiyorum ama umudunu kesme diye diyorum
lillium'u hatırla, adeti 5 gün geçmişti de kanda çıkmamıştı

Son düzenleme:

Testlerin sonucuna yada belirtilere takılmadım ben bu ay.Üzülmüyorum aslında negatif görünce.Battan 10 gün sonra öğrenenler var geç döllenmeden ötürü.Beni üzen ateşin düşmesi.Psikolojik olarak ateşimizi düşürüp yükseltemeyeceğimize göre kesin doğrudur diye düşünüyorum.Bunu bi sağlıkçıya sormak lazım değilmi?Dur ben bi sağlıkçı bulayım netten :)

bulmana gerek yok canım, ateş ölçme yöntemini anlatan sitelerde hep yazıyor; stres, yorgunluk, vücuttaki farklı bir enfeksiyon, hatta bir gün önce yediklerin bile oynatabilir ateşini

bulmana gerek yok canım, ateş ölçme yöntemini anlatan sitelerde hep yazıyor; stres, yorgunluk, vücuttaki farklı bir enfeksiyon, hatta bir gün önce yediklerin bile oynatabilir ateşini

Bilmiyordum Hastanelerde de hep sabahın köründe uykulu haliyle ölçerler hastanın ateşini.Ondan yola çıkarak emin konuşuyordum ben.O zaman dualarımı bırakmayım bu ay için Teşekkür ederim tekrar

Geç kalmış sayılmazsın.Yumoşun 24-36 saat içinde döllenmesi lazım.Bu akşamı değerlendir.Ağrı kesici alma yumoşu etkiler.İnşallah olur.

Son düzenleme:
Kolmeni kullandım bitti, 3 tanede Climara bandımı kullandım ve bugün dr. günüüüü.
Bakalım neler bekliyo beni :)
Tablom sapıttı bu ay kızlar, lekelenmelerimde cabası, bende bant yüzünden oldu :)

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bi de siz yorum yapar mısınız?
Şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…