lütfen birisi su yımırtaya fazla naz asık usandırır lafını hatırlatabilir mii
ehehehehsenin yumurtayı kırıp pişirme esprin de pek komikti
ne alıp veremediğin var minicik yumurtayla kuzum
canım hani senin yumoşun minikti ne ara çatladı
adetim 5-6 aydır garip günüm gelip geçtimi bilmiyorum ama lekelenmem adetten bir gün önce olurdu böyle 4 gün sürmemişti hiç ...bugün soğuk algınlığım hat safhaya ulaşınca doktora gittim kanda verdim , sonuca göre ilaç kullancam eşim ağrı kesici bile aldırtmadı akşam , en çokta ona üzülyom benden çok o ümitli yok ümitlenme desemde
canım inşlhh bua güzel haberi senden de alıcaz. Dikkat et bu soğukalgınlığı fena geziyor bende çok fenayım salya sümük :2: Haldeyim...
merhaba
ikili test için ultrasona girdim,
doktor herşeyin iyi olduğunu söyledi
cinsiyetini de söyledi tahmin var mı sizlerden?
oyy maşallahmerhaba
Kizlar ya bu doktor yarin icin yine test istedi bu ay verdigim 4.test olca kanvere vere bi hal oldum doktor da söledi haftaya keseyi. Göruruz diye ama ben o doktora gitmicem zaten simdi sizce yarin yine test vereyim mi kizlar
Belirti olmadan da gebelik olabiliyorki...Ümidini kaybetme sakın...hiç bir belirtim yok o yüzden umutlanamıyorum, ne kasık batması ne idrara çıkma en basitleri bile yok .............
merhaba
Kizlar ya bu doktor yarin icin yine test istedi bu ay verdigim 4.test olca kanvere vere bi hal oldum doktor da söledi haftaya keseyi. Göruruz diye ama ben o doktora gitmicem zaten simdi sizce yarin yine test vereyim mi kizlar
belirti olmadan da gebelik olabiliyorki...ümidini kaybetme sakın...
Kızın olacak bence senin.gönlündekini versin rabbim inşallah
Düşükte ki belirtileri arıyorum kendimde ama hiçbiri yok o yüzden ümitsizliğim , bide kan verirken diğerindede sormuşlardı istiyo musun diye, bir garip hissettim çok istiyorum ah bir gelse bebişimmm
merhaba
usandı zaten spermcikler şenayım.
kendi kendilerine çatlayıp duruyorlar işte
eheheheh
rezenecim ben şimdi hani çalışmalara başlıycam ya
önceden korku veriyorum ki adam olsunlar.
canım hani senin yumoşun minikti ne ara çatladı
ama olsun demekki yavaş ilerliyorlar ama birden büyüyyorlar.
maşallah hadi bakalım inşallah döllenmiştir.
ne zaman büyüdü de çatladı dimi
benim nazlılar isteseler de istemeseler de bu ay o güllü şaşkınları içeri alacaklar
nazlanırlarsa böyle olur iştekaba kuvvet
bakalım önemli olan tutunması ve devamı dua edin kızlar
karanfilcim üzülme olcağı varsa olmuştur inan tüp yapmak daha az stresliymiş bu işlerden çok zor be yaaa...
yap yapama bekle üffffff
dua et canım hayırlı sonuç alayım
canım tablon cok guzel ama azcık daha beklemek lazım.Canım benim.Gönülden bi dua nelere değmezki.Sağsalim kucağına alırsın inşallah bebeğini.Benim de tek dalım bu 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.comDüşmedi çok şükür bugünde...Bugünkü testim negatif olsa da umudum bitmedi.Üzülmedim
atesının dususte olması umudu alıp göturuyor olsa da üstüne görme demekleri şeyi yasıyor olabılırsın nacizane fikrim budurkızlar günaydın.........
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com bugün 0,1 derece arttı ateşim ben acaba benim yeni ay başlamış olabilir mi , benim adet bu ay lekelenme şeklinde mi oldu bugün hiç bişey yok çünkü ,
ogoooowww
ooy masallah canım sana da bebegıne demerhaba
yavrum ver sen gene de testınıKizlar ya bu doktor yarin icin yine test istedi bu ay verdigim 4.test olca kanvere vere bi hal oldum doktor da söledi haftaya keseyi. Göruruz diye ama ben o doktora gitmicem zaten simdi sizce yarin yine test vereyim mi kizlar
Erkek anneleri ogluslariniza arkadas geliyor
erkekmis bebisim
Erkek anneleri ogluslariniza arkadas geliyor
erkekmis bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?