Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım işte tedbiri elden bırakmamak lazım herzaman
hani doktorlar bilimsel açıdan söylüyor ama 1saatte bile içerde neler oluyor bilmiyoruz ki
neyse nasibi varsa zaten her türlü oluyor.
moralini bozma inşallah hayırlısı olurr

canım bebek ıyı tutunsun dıye kullanılan bır ılac bebege zarar vermez ama kanaman vs yoksa neden verdı anlamadım yınede doktorun vardır bır bıldıgı nekadar sure kullanacakmıssın ?

haftaya keseyi görcez inşallah cuma o zaman sorarım tekrardan ya birazda ben tedirgin oldum o yüzden sanırım verdi ya Rabbim sana emanetiz miniğim büyüyor Allahın izniyle

en kocana kahvaltı hazırlama,git kendin günlerde tıkın

değmez mi hiçç
Allahım sağlıkla kucağımızda göstersin
bekleyenlerin de müjdeli haberini almayı nasip etsin
kızlar
benım uykum var okula gidene kjadar azcık kestireyım
öpüyorum sizi

her zamanki gibi kendi hatam..
doktora ısrar etmeseydim yumurtalarıma bakalım diye kendi kendime devam etcektim.
salaklık bende işte..
aşılamada bile doktor bu ay yapmayalım bi tane olmuş demişti.
ben de salak gibi olsun ben zaten bi tane istiyorum demiştim..
adama anlamış demek ki büyük olduğunu..

haftaya keseyi görcez inşallah cuma o zaman sorarım tekrardan ya birazda ben tedirgin oldum o yüzden sanırım verdi ya Rabbim sana emanetiz miniğim büyüyor Allahın izniyle

canım cok ıyı anşlıyorum senı bende hamılelıgımın ılk haftalarında hasta olmustum oksuruk ne yaptıysam gecmemıstı bırde ona mıde bulantılarım eklenmıstı sorma 14. haftada alerji ilacı içmek zorunda kalmıstım 4 gun kullanmıstım be gecmıstı aa bunu yazdım ıcesın dıye deıl yanlıs anla o kadar kotuydumkı ancak careyı oyle bulmustu doktorlar. sana birşey onereyim rahatlatır senı biraz nir tane kuru iniri cezvede az suyla kaynat kaynarken cayalla ez bıraz ozu cıksın sonra süyünü bir fincana suz bunu cekırdeklerı suda kalmasındıye yapıyoruz. suzdugun suya bır kasık bal koy ılıyınca bırazını ıc birazıylada gargara yap. bir kac defa yapınca bıraz rahatlatıyor. ben bır kahve fıncanı kadar yapıyordum bır ıkı yudum ıcıp gerısını gargara yapıyodum umarım senın ısıne de yarar doktorum onermıstı bu yontemı bana

ayy çok sağol canım evde incir var eve gidince hemen yapiim peki ıhlamurun zararı olurmu ıhlamurda içiyorum ben

ayy çok sağol canım evde incir var eve gidince hemen yapiim peki ıhlamurun zararı olurmu ıhlamurda içiyorum ben

canım fazla ıcme gunde en fazla 2 bardak ıc birsey olmaz ama ada cayı ıcme tarcın tuketme. doktor kontrolune gıttıgındede sen yınede hangı cayı nekadar tuketmen gerektıgını sor

çatlama günü çok geç olaiblir zaten en fertil gün, çatlamadan 1 gün öncesi canım içini rahat tut, giden gitmiştir

Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar......

şeno şenooo
nerelerdesin kızz
deryaaaammmm
canım benım pek gıremıyorum bu aralar canım
senınle de denk gelemıyoruz.
aldım haberlerını uyuyamıyormussun :) ay zordur tabı yaa ama cok bekledık bız bu esseklerı
deger dimi her sıkıntıya
kızlar test yaptırdım sonuç hamdolsun çok güzel çıktı ben öksürükten hapşırıktan tedirgin olduğum için progestan 200mg yazdı bi sakıncası olmaz dimi kızlar ?????????????????
progestan zaten bebek ıcın bebek daha sıkı tutunsun dye verıliyor cancazım.
masallah canım ama eger yarın yanı dpo 14 de adet gelmezse acaba cızgın 14. gunde degılde 16. gunde mı olmalıydı dıye dusunmeden edemıcem

canım benım iyi ol da alırız haberlerimizi
ALlahım tez zamanda sizlere de daha fazla bekletmeden böyle uyutmasın

slm kızlar.geçen yıl çok sıkı bir ateş ölçücüydüm.ama sonra bıraktım.1,5 yıldır deniyoruz.1 yıl önce eşim varikosel oldu.ama bu 1 yılda bebişimiz gelmedi maaalesef.haziranda aşılama yaptırdık o da tutmadı.şimdi tüp bebek aşamasındayız.dün yumurtalarım toplandı.inşallah pazar günü transferim var.benim size danışmak istediğim şey bu süreçte ateş ölçmeli miyim.gebeliği anlamak için.ne dersiniz normalde adet gününe yakın düşüyor ya ben hep ordan bilirdim hamiş olmadığımı yine anlaşılır mı acaba yoksa ilaçlar iğneler etkiler mi.haa bir de bol bol duaya ihtiyacım var...Allah isteyen herkese tez zamanda bebişler versin inşallah...

Veeeeeee Dr.cumdan geldim. Duygularım karmakarışık. Climara kullanmayı bıraktım.
Vajinal ultrasona baktı, rahim duvarın süpper iyi güzüküyo Yelizcim dedi. Ben normalde 2 gün sonra çatlamayı beklerken, hepsi dün çatlamış dedi, kendiside şaşırdı. Dün akşamda birleşme yaşamıştım. Umutluyuz, mutluyuz, çok tuhaf yaw. Yine geri sayım başladı, peki ff nereye çekcek çizgiyi hayretle beklemedeyim. Sizce?
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…