kız ne bilim böle hemen çatlayacağını..
uff moralim bozuk uyandım bugün ben de..
gece 10 da yattım.. gece uyandım falan..
sabah namaza kalkamadım..
bi de ateşim yüksek çıkmaz mı..
bi de eşim kahvaltı istedi adamcağıza hazırlamadım.
hep kendi yapıyor zaten yaa en azından bugün boş günümdü hazırlayabilirdim.
birazdan güne gitcem moralim orda düzelse bari
canım bebek ıyı tutunsun dıye kullanılan bır ılac bebege zarar vermez ama kanaman vs yoksa neden verdı anlamadım yınede doktorun vardır bır bıldıgı nekadar sure kullanacakmıssın ?
en kocana kahvaltı hazırlama,git kendin günlerde tıkınkız ne bilim böle hemen çatlayacağını..
uff moralim bozuk uyandım bugün ben de..
gece 10 da yattım.. gece uyandım falan..
sabah namaza kalkamadım..
bi de ateşim yüksek çıkmaz mı..
bi de eşim kahvaltı istedi adamcağıza hazırlamadım.
hep kendi yapıyor zaten yaa en azından bugün boş günümdü hazırlayabilirdim.
birazdan güne gitcem moralim orda düzelse bari
değmez mi hiççyavru benim bi arkadaşım son zamanlarında yatakta oturur vaziyette uyuyordu çok ağrın olduğunda arkana yastık koy öyle dene
bebekler akıllı anacımm bu dünyaya getirdiniz çilesini çekin diyorlar
olsun yaa onlar için uykusuzluğa değer
haftaya keseyi görcez inşallah cuma o zaman sorarım tekrardan ya birazda ben tedirgin oldum o yüzden sanırım verdi ya Rabbim sana emanetiz miniğim büyüyor Allahın izniyle
canım işte tedbiri elden bırakmamak lazım herzaman
hani doktorlar bilimsel açıdan söylüyor ama 1saatte bile içerde neler oluyor bilmiyoruz ki
neyse nasibi varsa zaten her türlü oluyor.
moralini bozma inşallah hayırlısı olurr
haftaya keseyi görcez inşallah cuma o zaman sorarım tekrardan ya birazda ben tedirgin oldum o yüzden sanırım verdi ya Rabbim sana emanetiz miniğim büyüyor Allahın izniyle
canım cok ıyı anşlıyorum senı bende hamılelıgımın ılk haftalarında hasta olmustum oksuruk ne yaptıysam gecmemıstı bırde ona mıde bulantılarım eklenmıstı sorma 14. haftada alerji ilacı içmek zorunda kalmıstım 4 gun kullanmıstım be gecmıstı aa bunu yazdım ıcesın dıye deıl yanlıs anla o kadar kotuydumkı ancak careyı oyle bulmustu doktorlar. sana birşey onereyim rahatlatır senı biraz nir tane kuru iniri cezvede az suyla kaynat kaynarken cayalla ez bıraz ozu cıksın sonra süyünü bir fincana suz bunu cekırdeklerı suda kalmasındıye yapıyoruz. suzdugun suya bır kasık bal koy ılıyınca bırazını ıc birazıylada gargara yap. bir kac defa yapınca bıraz rahatlatıyor. ben bır kahve fıncanı kadar yapıyordum bır ıkı yudum ıcıp gerısını gargara yapıyodum umarım senın ısıne de yarar doktorum onermıstı bu yontemı bana
ayy çok sağol canım evde incir var eve gidince hemen yapiim peki ıhlamurun zararı olurmu ıhlamurda içiyorum ben
kızlar sanırım çatladım..:26:
çizgiyi çekeceği gün ilişki yok.
bi gün öncesi taa sabah saçma sapan bişey var.
çizgiden sonra da yok.
dün niye olmadı diye kızacaksınız.
başım çok kötü ağrıyordu hemen uyudum zaten.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar......
canım naptın geldimi kırmızılar
deryaaaammmmşeno şenooo
nerelerdesin kızz
progestan zaten bebek ıcın bebek daha sıkı tutunsun dye verıliyor cancazım.kızlar test yaptırdım sonuç hamdolsun çok güzel çıktı ben öksürükten hapşırıktan tedirgin olduğum için progestan 200mg yazdı bi sakıncası olmaz dimi kızlar ?????????????????
masallah canım ama eger yarın yanı dpo 14 de adet gelmezse acaba cızgın 14. gunde degılde 16. gunde mı olmalıydı dıye dusunmeden edemıcem
deryaaaammmm
canım benım pek gıremıyorum bu aralar canım
senınle de denk gelemıyoruz.
aldım haberlerını uyuyamıyormussun :) ay zordur tabı yaa ama cok bekledık bız bu esseklerı
deger dimi her sıkıntıya
progestan zaten bebek ıcın bebek daha sıkı tutunsun dye verıliyor cancazım.
masallah canım ama eger yarın yanı dpo 14 de adet gelmezse acaba cızgın 14. gunde degılde 16. gunde mı olmalıydı dıye dusunmeden edemıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?