günaydın herkese
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
üç gündür ateşim değişmiyor. acaba 10. gün mü yumurtladımne olcek bu tablonun sonu çok merak ediyorum :44:
günaydın kızlarrrr ................
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com ovu testlerine göre çatladım dün yaptığım testte ikinci çizgi diye bişey yok tu ama çizgim hala çekilmedi , geçen aya göre çatlamadım o yüzden midir :44::44:
slm tatlım henüz çatlamış görünmüyorsun inş sağlıklı yumoş gelir önce sonrada bebişin
saol canım teşekkür ederim. şu durumda daha yumurtlamadım o zaman peki yumurtladığımı nasıl anlayacağım ateşim düşerse mi :44:
evet iremcim benim de dikkatimi çekti.. şu an benim tablo senin geçen ayki tablona benziyor ama nolur bilmiyorum pek de anlamıyorum tablodan..Benim geçen ay seninki gibi sabit gidip bi anda yükselmişti çizgiyi o zamanda çakmişti bak tablomdan istersen, ille düşmesi gerekmiyo yani, ama ben 16 değil 12 sinde de çatlamış olabilirim diyorum tabi
saol canım teşekkür ederim. şu durumda daha yumurtlamadım o zaman peki yumurtladığımı nasıl anlayacağım ateşim düşerse mi :44:
inşallah canımşöyle anlıyoruz canım ateş bazen düşüyor çatlamadan önce ve sonra yükseliyor ama bazende düşmeden yükseliş başlıyor.ateş yüksek devam ettiği zaman çatladığımız anlıyoruz bide akıntı takibi yapabilirsin zaten çatlama olduğunda ff çizgi çekecek ordanda anlayacaksın inşallah en kısa sürede Rabbim nasip eder.
evet iremcim benim de dikkatimi çekti.. şu an benim tablo senin geçen ayki tablona benziyor ama nolur bilmiyorum pek de anlamıyorum tablodan..Bu ay ilk defa ateşimi ölçüyorum. O çizgi ne zman çekilecek ateşim ne zaman yükselecek hergün merakla bakıyorum işte Hayırlısı artık inşallah tez zamanda kavuşuruz bebelerimize
sen o 2,5 tabak makarnayla bıraz zor cıtır olursun
oburıks nolcak
bıde bana der makarna canavarı dıye
benıde gectın bee kocan ısyan etmıyomu
yeni farkettim muhtar olmuşsun sen
hayırlı olsun
bu arada içimden bir ses senin yakında haberini alacağız diyor
fsh 6,7
lh 6,37
e2 31
çıkmış. geçen ay doktor: e2 yüksek demişti 60 dı. fsh 7.24 dü giderek artmış diye ben üzülmüştüm. lh da 5 di
belki doktor değerlere bakarak aşılamayı iptal eder takip yapalım der. bilemiyorum.
bu doktor düşük yapmış ama yine çook zor çocukları olan birini 4-5 ay sadece kan tahlilleriyle kontrol etmiş. hiç bişey yapmamış.
ve kız çocuğunu doğurmak üzere şu an.
günaydın kızlarrrr ................
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com ovu testlerine göre çatladım dün yaptığım testte ikinci çizgi diye bişey yok tu ama çizgim hala çekilmedi , geçen aya göre çatlamadım o yüzden midir :44::44:
Benimde dikkatimi cekmisti hemen cizgiyi cekmiyor nerdeyse iki gun bekliyor yukseldimi ates iki gun oncesi yada bir gun oncesine cekiyor cizgiyi o yuzden sen calismalara devam et yarin ates cikarsa cekecek cizgiyi, ates duserse halen yumurtlamamissindir demekki canim beklemeye devam
sağolasın canım
ayy inşallah..
sanki bana da öyle geliyor.
fal gibi oldu sevmedim
Rabbim nasip eder inşallah.
en hayırlı zamanı o biliyor. çok bekletmeden vermesini diliyorum
kızlar sonucumun biri çıkmış ama diğerleri çıkmamış e2 31 çıkmış oleyyy
bahaaaarrrrrrrrr ff çizgiyi çekmiş tatlım ya çalışma var dimi hadi inşallah bu ay müjdeni alırız dua ediyorum çok çok
fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin yahu napıyosun nasılsın
ne yapayım günde 2 doğum kontrol hapıyla beklemedeyimAsıl sen napıyon taze anne adayı Nasıl gidiyor hamişlikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?