Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bugünkü değerden sonra artmaya devam ederse çizgiyi çeker gb geliyo yakında canım hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun

Benim geçen ay seninki gibi sabit gidip bi anda yükselmişti çizgiyi o zamanda çakmişti bak tablomdan istersen, ille düşmesi gerekmiyo yani, ama ben 16 değil 12 sinde de çatlamış olabilirim diyorum tabi
saol canım teşekkür ederim. şu durumda daha yumurtlamadım o zaman peki yumurtladığımı nasıl anlayacağım ateşim düşerse mi :44:

Benim geçen ay seninki gibi sabit gidip bi anda yükselmişti çizgiyi o zamanda çakmişti bak tablomdan istersen, ille düşmesi gerekmiyo yani, ama ben 16 değil 12 sinde de çatlamış olabilirim diyorum tabi
evet iremcim benim de dikkatimi çekti.. şu an benim tablo senin geçen ayki tablona benziyor ama nolur bilmiyorum pek de anlamıyorum tablodan.. bu ay ilk defa ateşimi ölçüyorum. o çizgi ne zman çekilecek ateşim ne zaman yükselecek hergün merakla bakıyorum işte hayırlısı artık inşallah tez zamanda kavuşuruz bebelerimize

Son düzenleme:
saol canım teşekkür ederim. şu durumda daha yumurtlamadım o zaman peki yumurtladığımı nasıl anlayacağım ateşim düşerse mi :44:

şöyle anlıyoruz canım ateş bazen düşüyor çatlamadan önce ve sonra yükseliyor ama bazende düşmeden yükseliş başlıyor.ateş yüksek devam ettiği zaman çatladığımız anlıyoruz bide akıntı takibi yapabilirsin zaten çatlama olduğunda ff çizgi çekecek ordanda anlayacaksın inşallah en kısa sürede Rabbim nasip eder.

inşallah canım isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin sende yeni hamişsin sanırım ne güzel allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım darısı başımıza allahım sağlıcakla kavuştursun meleklerimize bizi
bekleyeyim bakalım belki bi anda yükselir benim de :44: yumurtlamama gibi bi durum olur mu ki diye korkuyorum ben. bakalım bu ay bi deneme benim için :26:

Son düzenleme:

canım sen çalışmalarını aksatma, çünkü bir iki gün daha ateş giriyosun hop çizgi iki gün önceye çekiliyo mesela, ateşini girdiğin gün çekilmiyo yani, ben cumartesiye çekmesini bekliyorum aha bugün salı hala çekilmedi....

yeni farkettim muhtar olmuşsun sen
hayırlı olsun
bu arada içimden bir ses senin yakında haberini alacağız diyor

sen o 2,5 tabak makarnayla bıraz zor cıtır olursun
oburıks nolcak
bıde bana der makarna canavarı dıye
benıde gectın bee kocan ısyan etmıyomu

kızım makarna diyip durmayın be yaaa
burda 16 kilo almış olan ve artık makarna yemese pek bir iyi olacak koca göbek varrr

yeni farkettim muhtar olmuşsun sen
hayırlı olsun
bu arada içimden bir ses senin yakında haberini alacağız diyor

sağolasın canım
ayy inşallah..
sanki bana da öyle geliyor.
fal gibi oldu sevmedim

Rabbim nasip eder inşallah.
en hayırlı zamanı o biliyor. çok bekletmeden vermesini diliyorum

kızlar sonucumun biri çıkmış ama diğerleri çıkmamış e2 31 çıkmış oleyyy

Son düzenleme:
fsh 6,7
lh 6,37
e2 31

çıkmış. geçen ay doktor e2 yüksek demişti 60 dı. fsh 7.24 dü giderek artmış diye ben üzülmüştüm. lh da 5 di

belki doktor değerlere bakarak aşılamayı iptal eder takip yapalım der. bilemiyorum.
bu doktor düşük yapmış ama yine çook zor çocukları olan birini 4-5 ay sadece kan tahlilleriyle kontrol etmiş. hiç bişey yapmamış.
ve kız çocuğunu doğurmak üzere şu an.

Tü tü masallahhh daha ne olsun sadece allah kocanin eline beline guc kuvvet versin derim bu ay

Benimde dikkatimi cekmisti hemen cizgiyi cekmiyor nerdeyse iki gun bekliyor yukseldimi ates iki gun oncesi yada bir gun oncesine cekiyor cizgiyi o yuzden sen calismalara devam et yarin ates cikarsa cekecek cizgiyi, ates duserse halen yumurtlamamissindir demekki canim beklemeye devam

ovu testi çatladın dedi bakalım ateş ne diyecek :106::106::106:

amin canım amin tez zamanda mükafatını al ,alın inşallah herkes

bahaaaarrrrrrrrr ff çizgiyi çekmiş tatlım ya çalışma var dimi hadi inşallah bu ay müjdeni alırız dua ediyorum çok çok

fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin yahu napıyosun nasılsın

ne yapayım günde 2 doğum kontrol hapıyla beklemedeyim asıl sen napıyon taze anne adayı nasıl gidiyor hamişlikk

ne yapayım günde 2 doğum kontrol hapıyla beklemedeyim Asıl sen napıyon taze anne adayı Nasıl gidiyor hamişlikk

napalım canım haftaya perşembeyi iple çekiyoruz pıt pıtlarımız için o zaman rahat bi nefes alabilcem sanırım merak ediyorum sizleri inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder sizlerede biz hamişlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…