kızlar sağolun iyi dilekleriniz için
umarım halayı çekeriz
gonal f verirse yanında bir tane daha iğne veriyorlar menopur, menorel yada merional gibi genelde ama puregeon tek başına kullanılıyor diye biliyorum
ovitrelle zaten çatlama iğnesi onsuz olmaz :)
evet canım herelde denk düşmedik pek...cnm bende epey süredir giremiyorum belki onadn bilmiyorsundur beni ,bide pek denk düşmedik sanırım
benm doktorum ilk 2 gün istiriahat dedi sonraki günler koltukta oturur şekilde dinlenmemi tavsiye etti 3 gün duş yasak dedi sadece 5 dk olabilir dedi fakat ben bugün ilk duşumu aldım
bu benm ilt tüp tedavim canm o yüzden pimpirik yapıyorum biraz sanırım
ama kendimi böle rahat hissediyorum ,
günlük ihtiyacını görüyorum ama oturmam gerewken vakitte yarım uzanıyorum namazımı kılıyorum ,yani kan dolaşımı aktif zaten saat başı kalkıyorum wc yi ziyaret ediyorum bol su içiyorum ondan sanırım ,dediklerini doktrmda söyledi kivi ananas onlarıtransferden beri yiyorum kabak çekirdeğinide kayısı ceviz meyve sürekli takviye halindeyim inşAllah emeklermizn karşılığını alırız sağlıkla
selam canım! Senin de tedavin hayılırlı olsun! İnşallah ikinizden de güzel haberler alırız.
bu arada gonal f'i ben tek başına kullanmıştım. Yumurtanın büyümesine göre doktor başka bir iğne veriyor yada vermiyor. Ben 125.5 mg kullandım. 9 günde 13 yumiş büyüdü.
aşılama mı oldun peki ?
tüp bebekle farklı dozlar tabiki
yaşın küçük olmalı o doza çok iyi sayı maşallah
iyi geceler kızlarrr
iyi geceler canım
every bahar hoşgeldiniz hatunlar aşağıda gördüm sizi
hoşbuldum canımm.
çok makarna yedim çokkkkkk 2,5 tabakkk ağırlık çöktü yazmaya dermanım yokk.midem yerde geziyor şimdi
hay maşallah baharım yaa naptın sen..
akşama kadar hiç yemedin herhalde.
ben bugün menemen yaptım 5 de 1 ini ben yemişimdir 4 ünü de eşim
baharcım bu arada ben 53 kiloya kadar çıktım biliyo musun 5 aydır her ay 1 kg aldım.
gözüm korktu geçen hafta kontrollü yedim 51.5 olmuşum
böyle gayet iyi
oyyy karanfilim yaa şu an çok pişmanımmm.
ondan öncede 3dilim kek yedim.
gündüz dersen ooooooooooo.
ben şunu farkettim yumurtlamadan sonra bana bi iştah geliyor.adete kadar devam ediyor.
bende 50olmuşumdur heralde.ama daha çok almak istemiyorum.
sende maşallah tam iyi olmuşsun.gayet ideal hatta 52 53lerde kalmak lazım.
ben çok aşırı yiyen biri değilim yememde değişiklik olmadı da sanırım yaşlanıyorum metobolizmam yavaşladı.
boyum 160 kilom 50 olsun diye düşünüyordum ama bu da iyi. etek filan güzel oluyor. ama dha fazlasına gerek yok dikkat etmek lazım.
bencede fazla kiloya gerek yok.hamileyken alıcaz zaten
sonrasında yine çıtır olmak için dikkat etmek lazım
sen o 2,5 tabak makarnayla bıraz zor cıtır olursun
oburıks nolcak
bıde bana der makarna canavarı dıye
benıde gectın bee kocan ısyan etmıyomu
körle yatan şaşı kalkar napim.
beni de kendine benzettin sonunda.oburuikste sensin
akşamda kesin makarna yemişsindir sen
Yok canım ya ben aşılama yapmadan direk tüp bebeğe transfer oldum
Canım sorma 10 tanesi bir yumurtadan diğer 3 tanesi de ameliyat olduğum yumurtadan toplandı. Çok şükür hepsi en iyi kalitedeydi ama kısmet değilmiş. Kısmet olmadıktan sonra yaş fayda etmiyor, kaliteli yumurta, sperm, embriyo da, transferden sonra yediklerin, yatman, gezmen de... O denemeden kalma 3 tane de donmuşum var. 2 hafta içinde onları alacağım. İnşallah onlar tutunur. Tüp bebek gerçekten çok zor. İnşallah ilkinde poziti görürsün. Bol bol dua et canım. Allah kısmet eder inşallah
mkarna yemek olarak aklıma bile gelmiyo niye ki ne safım yaa:44:
bugün yemek yoktu yine de aklıma gelmedi ben neden makarna yapmadım ki:44:
iyi geceler canım
every bahar hoşgeldiniz hatunlar aşağıda gördüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?