geçen ay bu doktorumun hemşiresi naptı biliyor musun.
ben cumartesi akşam 8 gibi adet oldum.
pazartesi öğleden sonra gittim.
bugün kaçıncı gün dedi. 3 dedim.
saat kaçta adet olduğumu sordu ben de söyleyince hayır bugün 2. günün kan verebilirsin dedi.
aslında bugün gitmem de benim için çok uygun ama felaket karnım ağrıyor midem bulanıyor ve üşüyorum:18:
aslına bakarsan daha adet yeni geldi. ama dün 2 damla geldi onu sayıyorum başlangıç için değil mi??
ay hayret bişey yaa birinin dediği diğerini tutmuyor.bak hemşirede öyle demiş.
canım bence sen direkt doktoru ara durumu anlat
aşılama olacaktım ama dün gece bi kaç damla geldi bende ne zaman gelmem gerektiğini kestiremedim
sizce ne zaman geleyim de.eğer yaptıracaksan bence netleştir ona göre git boşuna zaman kaybetme.
ben aşılamanın senin için güzel olacağına inanıyorum.lütfen boşverme.
sağolasın canım Allah razı olsun..
farkındayım sen ısrarlısın bu konuda bazen insan içeride durumu çok rahat göremiyor ama dışardan bakınca çok mantıklı yorumlanıyor olaylar.
artık insanın geçmişine bakıyoruz uygun tedavinin ne olacağını biz bile kestirebiliyoruz abi sonuç pozitif negatif olur taktir Allahın. tek diplomamız eksik.
işin açığı yazın tüpe kadar bişey düşünmüyordum ama ilk aşılamamı çok başarılı geçmedi diye düşünüyorum.
evet canım karar verdim artık aşılama için.
doktorumu aradım açmadı genelde birazdan geliyo odasına.
olmadı sabah gider hemen veririm kanı.
ayyy kan için gereken kağıdı nere koydum bennn
bencede sen ilk aşılamayı kesinlikle olmuş kabul etme.bana göre o aşılama bile değildi.
aslında sana doktorunda yapmak istemediğini söylemişti ama o an insan aklıselim düşünemiyor.
yumurtan çok büyüktü ve olması mucizeydi.olmadı.onu unutuyoruz.
inşallah bu sefer her şey yolunda gidecek ve tüpe falan gerek kalmayacakk.
bende aşılamamı saymıyorum çünkü benim aşılama olduktan çok sonra çatlamıştı yumurtam.
o aşılamanın hiç bi önemi yok benim gözümde.
Eki Görüntüle 586065
bu aşılama olduğum ayın tablosu mesela
hoşgeldin deryacım
sağol canım güzel dileklerin için..
siz nasılsınız bakimm minik kızımızla
iyiyiz canım çok şükür
biraz tedirgin zamanlarımız oldu bikaç doktor gezdik falan..
ama neyseki yolunda herşey rahatladık
cumartesi yeni doktorumuzdaydık, cimcime bi pozlar verdi teyzesi görsen
darıısı inşallah sizlere olsun tez zamanda canım benim
ayyy nasıl tatlıdır oo yerim ben onu..
atık iyice belli olmuştur, kocaman olmuştur.
felaket kız çocuğu canım çektiiiiiiiiiiiiiii
evet teyzesi büyüdük artık bizzz
inş saglıkla kucagımızda görmekde nasip olsun.
rabbim sanada gönlüne göre inş minnaaak birrr prenses nasip etsinnn
olsada sevsek şimdi dimi benimde canımı çektirdin bakkkkk
puregeon daha uygun gibi duruyor..
acaba hangisi verilecek..benimki de belli degil ki..genlede gonal f duyuyorum ama...ovitrelle her halukarda veriliyor sanırsam
gonal f 450 imiş canım ismi. bugün eczaneyi aradım. kutusu 340 olur dediler. rapor ile 2 kutu 230'a geliyor toplam.ohooo benden bi sürü şey istediler.5 yıllık memur olduğuma dair sgk dan yazı, senden istedikleri evraklar, eşimin sperm testleri, eşimin androloji polkilinignen raporu, hsg filmi, kan tahlilleri....
bir de senin iğne hangisi olacak?
ne cok aşıcı var bu ay yaff:)) senın ıcın ne kadar gerekli aşılama bilemedım canım ama doktorun öle dıosa denemekten zarar gelmez
canım seni hatırlayamadım sende mi tüp bebek yaptırmıştın? ben yatmıyorum yaaa yatamam öyle zaten.iş yapmıyorum o kadar... zaten klinikte bile yatırmadılar kalk wc ye git dediler sonra biraz yattım 10 dk sonra yine wc ye gittim bi 10-20 dk sonrada eve geldim akşam da yine hast. gitttim iğneye
çok yatıp psikolojini bozma keyfine bak mutlu olduğun şeyler yap
kan dolaşımın durmasın
ananas kivi kabak çekirdeği ye
ne güzel de bi test günü tarihi yılbaşı hedyesi gibi olacak inşallah sana
ben de o tarihe yetişir demiştim tedavi uzayınca olmadı sağlıklı hayıırlı evlatlar olsunlar inşallah da günler vız gelir
kızlaar hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah bu 2 hafta içinde güzel haberler vereceksiniz bize
efesudecim inşallah seninde güzel haberlerini alırızz.
ne güzel bu ay 3tane gebemiz birden çıkacakk
dualarımız sizlerle ikizler efesude ve deryalcin
Dualarımız seninle ve efesudeyle canım.
Rabbim yavrularınızı size bağışlasın..
deryacım maşallah bıdığına. Rabbim sağlık versin.
efesude ve ikizler rabbim emeklerininizin karşılığını versin göbüşteki bebişler sıkı sıkı tutunsun inşallah ..
tüp işi başka bişeye benzemez yaşamadım ama çok okudum basit değil ne ilaç içip iğne olmaya ne aşılama olmaya emek büyük ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN yakında ben de başlıycam ve çok heyecanlanıyorum güzel haberiniz banada moral olacak inşallah..
bu arada baharcım demişsinya çatır çatır çatlarsın diye ateşim yükselmesede çizgiyi çekmesede bence ben 18 gün yumurtlamışımdır ateşin gidişatına göre yarına 36,2 bile yeter çizgimi çekemeye demi?
ayy inşAllah cnm 1 hafta kaldı benmde ömrümden ömür gidiyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?